34735
  • Evoluti0N
    Azt észrevettétek, h kedd óta 0 hozzászólás volt Steammel kapcsolatos?
  • MerlinW
    A szivárvány a melegeké. Nem akarsz még nagyobb felhajtást, hidd el :)
  • RJoco
    A skype frissítette magát. Aztán közölte, hogy új funkció elérhető. A smile ember részlegében most már a színt is be lehet állítani.
    A sárgától a feketéig, minden etnikumra.
    Szerintem az szivárvány lett volna a legmegfelelőbb, abban biztos, hogy mindenki benne van. Senki nem reklamálhat, különben azonnal rá lehetne fogni, hogy rasszista...
  • Atisz #34167
    Na ez azért durva, mert itt már a humor ellen indítottak támadást.
  • xido
  • RelakS
    Uncle Ben's cuccot sem sokáig fogsz már venni. Nevet fog váltani, ha a zindexnek lehet hinni.
  • Evoluti0N
    Helyes. Ha nem lenne vili, a görögdinnye imádás tipikus feketék ellen irányuló rasszista sztereotípia. Szóval igencsak egyértelmű, h mire utalt a fickó. Hulljon a férgese.
  • IMYke2.0.0.0
    "Esports Player Banned From All Capcom Events For Saying “WatermelonLivesMatter”"

waddafakk...
  • MarkBlade
    Már tudom miért nem esik a hó évek óta nálunk.. :)
  • Kissssss0 #34161
    sehol nem mondtam hogy véletlen volt, csupán arra próbáltam rávilágítani hogy nem a bőrszíne miatt halt meg george uraság... ennek ellenére mégis ezért megy most a rinya hogy szegény nigga a színe miatt halt meg, ami egy az egyben hazugság, és most ebből próbálnak meg sokan hasznot csinálni.

(ami meg az indie marhákat illeti, senki nem fogja hiányolni őket steam-ről, én viszont fogadni mernék hogy előbb utóbb mindegyik vissza fog mászni majd steam-re)

• PetruZ
    Annyiban nincs igazad, hogy a fickó halála véletlen volt. Bár ismerték, volt priusza, de nem volt komoly bűnöző, csak kiscserkész sok fehér (és fekete!) politikushoz és cégvezetőhöz képest. Aznap sem őt keresték, csak meglátták, és "hátha csinált valamit!" felkiáltással megpróbálták lemotozni, ő meg amúgy teljesen ártatlan volt és ellenállt (persze volt benne pia is), ebből lett a rátérdelés - nyolc percig... Ekkora véletlen nincs.
    Mint korábban az ex-rendőr, meg az okoskatörp fia, akik láttak egy futó feketét, puff, biztos ő a környékbeli fosztogató, utánamentek és lelőtték. A fickó teljesen ártatlan volt. És ezek után hetekig nem láttak okot vádat emelni ellenük...

(Egyébként az USA-ban bizonyíthatóan látszik az adatokból, hogy ugyanazért a bűnért általában a fehérek kisebb büntetést kapnak.)
  • IMYke2.0.0.0
    Vajon a MS es a Google mikir fogja eltuntetni a termekukbol a Dark Mode-ot?...

Hiszen, ez a feature is rasszista...
  • IMYke2.0.0.0
    Juuuuuuj ;-)))
  • MerlinW
    Egyszer majd betiltják a nappalt és csak éjszaka lesz.
  • Kissssss0 #34156
    semmilyen formában nem tudok azonosulni/egyetérteni ezzel a jelenlegi "bLaCk LiVeS mAtTeR" kamu sírással.

az egész onnan indult ki hogy az az idióta jó pár alkalommal is leszerepelt zsaru szimplán kiszorította a szuszt abból a többszörösen is elítélt visszaeső bűnöző floyd-ból, magyarul... nem a bőrszínéért halt meg george uraság, pont.

még ha azért menne ez az egész rendbontás,gyújtogatás, rombolás mert szeretnének az emberek egy megreformált rendőri állami szervet látni ahol komolyan is veszik a panaszokat és a feljelentéseket a zsaruk ellen és nem söprik a szőnyeg alá a túlkapásokat... akkor még érthető is lenne, de sajnos átcsapott az egész egy "szegény nigger/rohadék fehér ember" köpködésbe és megint csak a rossz következtetéseket fognak levonni az emberek ebből az esetből(is) amerikában, szimplán semmi nem fog változni.
  • IMYke2.0.0.0
    Szamos helyen megy mar az onostorozas a felreertheto kommentek, rajzok, fenykepek, jatekmodok stb. publikalasaert...
    Lassan, de biztosan megfojt mindent ez a PC (Political Correctness), ami a no/mas/sotetboru temaban zajlik manapsag a Fold nevu bolygon...
  • PetruZ
    Az eredeti, mögöttes cél jó és helyes. De nem csak a fekete életek számítanak, hanem mindenkié, egyformán. Viszont az se jó, ha emiatt meg fehér "felhorgadás" van, mert sajnos az őseink rontották el, és minden handabandázás csak ezt az hülyeséget szítja még jobban, hogy "lám, megmondtuk". A legjobb lenne, ha mindenki békén hagyna mindenkit és k*ra nem ütné bele az orrát más dolgába.

(Ettől még én se vettem meg a csomagot, de pusztán csak praktikus okokból: tele van olyan dolgokkal, amik egyáltalán nem érdekelnek, vagy megvannak, néhány játék miatt meg nem olyan vonzó, még ha egyébként jobban is jönnék ki vele. Utálom, ha használhatatlan szemét keletkezik, még ha digitálisan is.)
  • RJoco
    Nem vagyok rasszista, de minket "fehéreket" ki véd meg?
    Már csak azért sem veszem meg a csomagot, mert nem értek egyet a mondanivalójával.

És itt a lenti gondolatmenetet folytatva ezentúl nincs fekete-fehér film, a monitorok sem lehetnek fekete színűek, a billentyűzetekről nem is beszélve, amit azért jó páran szeretnek püfölni mérgükben.
    Eleve nem lehet fekete ruhát gyártani. Gyászoljál pirosban....

Ááááááá, inkább iszok még egy whiskey kólát (hupsz, a Jack-nek is fekete a címkéje), (Black Jack? Mond valakinek valamit? Ezentúl Pink Jack lesz, hogy a bu**, akarom mondani a melegeket is szolidalizáljuk-akármit is jelentsen (szolidalitás)).
  • RelakS
    Feketére festett fehéreket tartalmazó filmeket leveszik a kínálatról.
    Azt a filmet, amiben fekete fickók játszottak fehér picsákat, azt nem veszik le a kínálatból.

Rászístááá!!! Vagy akkor lenne az az unatkozók szerint, ha leszedné? :D
  • xido
    be fogják tiltani Zorrot,Batmant..meg az összes fehér hőst,aki feketébe öltözik :))
  • PetruZ
    Az emberek hülyék. Ez már a ló túlsó oldala, de nagyon... (Várjunk csak, szabad a lovakat még ilyen kontextusban említeni?)
  • Atisz #34149
    Nagyon durva szinten megy már, a Little Britain egy szerzője/oszlopos tagja Matt Lucas is elnézést kért azon epizódokért ahol vmelyikük egy fekete karaktert személyesített meg :/
  • RelakS
    Úgy látszik, hogy ha más nem is, de a fasság terjed.
    whitelist, blacklist, master, tíccsákbe
  • PetruZ
    Tiszta baromság az egész, muszáj volt nekik is beállni a sorba. Már olyat is olvastam, hogy tiltsák be az IT szektorban ismerős "whitelist" / "blacklist" kifejezéseket is...
  • PLaci #34146
  • Atisz #34145
    Nemrég néztem át jópár ember (többnyire közszereplő) twitter/facebook oldalát és elképesztő ez a képmutatás, amivel ismertséget, politikai tőkét próbálnak kovácsolni maguknak egyesek ezzel az álbalhéval.
  • Kissssss0 #34144
    még ha a hülyeség megállt volna itt, de sajnos nem...
    dont use Steam because Valve are racists according to some dev's/publishers
    Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2020.06.17. 11:20:14
  • Atisz #34143
    A HB is beleállt ebbe a hülyeségbe? :D
  • PetruZ
    Fight for Racial Injustice bundle vehető még egy szűk hétig a Humble-on: 28 euróért mintegy 1200 euro értékű játék, könyv, és képregény olyan címekkel, mint a Football Manager 2020, az NBA 2K20, az Endless Space kollekció (az első részé), az FTL Advanced, vagy az Elite Dangerous.
  • 3Error #34141
  • Kissssss0 #34140
    az igen, day of defeat source steam forumán egy emberke nyitott egy topikot június 6 partraszállás alkalmával, arra kérte az emberek hogy nyomjanak már egy "f" commentet azok tiszteletére akik elestek aznap, én hülye természetesen eleget tettem ennek a szimpla kérésnek.

még az nap jött is a 7 napos fórumban mert "spammoltam" a fórumot.
  • MarkBlade
    Köszi:)
  • MerlinW
    Steam Spring Sale 2020: This sale usually happens at the end of May, but there wasn't a spring in 2019 so the same may be true for 2020.

Steam Summer Sale 2020: A leak suggested that the summer sale will run from June 25 - July 9 but Valve hasn't yet confirmed those dates.

Steam Halloween Sale 2020: The Halloween sale normally begins a few days before October 31.

Steam Black Friday/Autumn Sale 2020: The Black Friday sale typically starts at the end of November.

Steam Winter Sale 2020: Steam's winter sale will likely begin mid-December.
  • MerlinW
    Június végén, mint mindig. A nem megerősített dátum Jun 25 - Jul 9.
  • MarkBlade
    Nyári sale mikor kezdődik?
  • 3Error #34135
    Nyomtasd is ki vagy írd föl valahova, én is szívtam már vele. (azóta sem nyomtattam ki a fene egyen meg...)
  • lalakov
    Csináltam tartalék kódokat. Köszi.
  • lalakov
    Köszi. Pár éve cseréltem és úgy rémlett nem kellett kikapcsolni.
  • PetruZ
    A support oldal leírja, mi a teendő és az app végig fog vezetni a lépéseken. A lényeg: ha a számod marad, akkor az új telóra felrakod az app-ot és megpróbálsz belépni rajta a Steam azonosítóddal. Az app látja, hogy más telón vagy, és kéri az auth kódot, lesz ott egy lehetőség, hogy már nem férsz hozzá a kódhoz. Utána az app végigvezet a teendőkön.
    Tavaly cseréltem én is telefont, gond nélkül végigment. Fontos, hogy a számod már éljen (ellenőrző sms-t fogsz kapni) és net is kell neki (hogy az app be tudjon majd lépni).
  • Flamer
    en csinaltam mar. jol irja a lenti kollega, ki kell kapcsolni, majd ujra telora fel es ujra "regelni".
    ha nem szeded le elotte, hasznalhatod az egyik visszallito kodot.. szoval csak okosan.