Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

láttam egy ilyet steamen most még ingyenes, magyar felirattal...The Uncertain: Last Quiet Day
hi. neked menti ha más meghajtót/könyvtárat adsz meg? nem igaz, h nem megy nekem...mindig elő kell bányásznom 60 alkönyvtárból a képeket... thx. üdv.
Utoljára szerkesztette: chris0000, 2020.03.08. 17:46:33
hi. be van, néztem... beállításokban és a játék tulajdonságainál is... üdv.
Jim Morrison
steam overlay be van kapcsolva? (adott játékhoz)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

hi. nem tudja vki, h ha steamen, a beállításokban megadom az új képernyőmentés mappát, akkor miért nem ment oda semmit? F12-vel mentek, de nem ment le semmit a megadott könyvtárba...üres. thx. üdv.
RJoco
Ez fogós kérdés.
Annyi helyen vásárolok, hogy fel sem tűnik, ha meg kell adni ilyen adatokat.
Ahova beregisztráltam, ott úgyis el van tárolva, digitális tartalomnál nem is szoktam figyelni már.
Én mindig Paypal-lel fizetek és van amikor az is közöl számlázási/szállítási adatokat az eladóval.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

Carmang
Én úgy emlékszem, hogy ez mindig is így volt, ahogy leírtad.

szóval kosár..ajándék vagy magadnak...következő ablak..emlékeim szerint egy összesítő számla szokott lenni egy okégombbal alul..és kész...na most e helyett egy legördülő menüben fizetési mód megadása..alatta pedig..kereszt és vezetéknév..számlázási cim..város..irányító...és a rublika..fizetési adatok megjegyzése..és utána az összesítő ablak...csak azért lep meg,mert ha már van pénz a tárcában..nem mindegy?..vagy gáz lesz ha más a vásárló mint a kártyatulaj?
Utoljára szerkesztette: xido, 2020.02.09. 21:49:00
RJoco
Milyen adat-megadós űrlapra gondolsz?
Lehet, hogy a steam is bevezette a korhatáros tartalomra a személyi igazolásos tébolydát?
Szomorú leszek, mert tavaly novemberben nem volt egyszerű ingyenes VPN-t találni, ami működik is. Egy vásárlás miatt meg nem fizetek elő sehol.

Venni akarok játékot...berakom kosárba..megyek fizetni..erre adat-megadós űrlap fogad már ott is..ami eddig csak a pénzfeltöltésnél volt..ez új?...2 hete még nem volt..itt is pénzmosás megelőzés van?😊
hi.steamen egy játékhoz mindig volt egy másolható link az áruház,könyvtár alatt ha tovább akartam linkelni egy oldalra...ezt most nem találom,nem látszik...hogyan máshogyan?thx.üdv.
update: közben meglett....
Utoljára szerkesztette: chris0000, 2020.02.08. 15:00:10
jofer
Sziasztok!

2020. januári Humble Choice megmaradt tagjai olcsón eladók, illetve cserélhetők.

- Trailmakers
- Bad North
- GRIP: Combat Racing
- Street Fighter V
- Mages of Mystralia
- Them's Fightin' Herds

Érdeklődés pm-ben. Köszönöm, hogy elolvastad!

Ferke

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

j0nNyKa
<#idiota>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

RJoco
Mi?

Flamer
es mennyibe fajt? 😄

http://loal.atw.hu

RJoco
Én istenien jól aludtam. De nekem van barátnőm.

j0nNyKa
hat en konkretan egyetlen percet sem tudtam aludni emiatt, ugyhogy megertelek
neked sikerult aludni? ma hogy vagy?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

mulli1986
Én már nem tudom eldönteni, hogy ez írónia vagy komolyan gondolja?!

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

bizony ám... <#nezze> ez vér komoly űgy. <#ejnye1>

party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo

Én viszont igen! Közben teljességgel azt hittem hogy emiatt többé nem játszható a Garrys Mod! Még belegondolni se jó...
Dzsini
Nem érzed át a Nagy 2020 Január 30-i Steam Kimaradás súlyosságát?!
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2020.01.30. 19:28:35

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

MarkBlade
jaaj..
Nyugtassatok meg... Minden magához tért volna? → https://steamstat.us/
Ilyen helyzetben kérlek, ne poénkodj...
MarkBlade
Lehet Kínában vannak a szerverek? Ez egy új fajta vírus lesz..
séró mester lehet rátenyerelt az offline gombra.

https://sg.hu/cikkek/it-tech/139675/barmikor-lekapcsolhatna-az-internetet-donald-trump

Ajjaj... <#ijedt> Imádkozzunk érte hogy helyrejöjjön...
hol? Nálam még mindig csak a steam logó jön be a kliens indításnál,és azzal annyi. (gép restart is volt,de semmi. Halott a kliens.)

Steam Store Offline
Steam Community Offline
Steam Web API HTTP Error 503 18:47
Utoljára szerkesztette: SirDannyL, 2020.01.30. 18:47:49

Úgy értettem, hogy ugyebár a Garrys Mod az addon-okon alapszik, amiket ugyebár online tölt le. Nos, enélkül nem jeleníti meg az addon-okat a menüben sem, és szerintem így új menetet se lehet betölteni (legalábbis nem mertem próbálni).
MarkBlade
A friend list nem elérhető még.. 😞
IMYke2.0.0.0
De használható. Offline módban is működik a STEAM kliens, és indíthatóak a játékok, ha legalább egyszer már voltál offline a gépeddel.

Sokáig itt, a könyvtárban használt gépemre telepített STEAM klienssel és játékokkal (értelemszerűen) játszom otthon játékokat, offline - crack-ek nélkül.

//szerk.: Továbbá: nyilvánvalóan nem multiplayer only játékkal...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2020.01.30. 18:30:18

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dzsini
I rest my case 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Pedig igenis aggódok! Ha leáll a Steam, akkor bizony nem használható többé a Garrys Mod is (meg tulajdonképen bármely Steam játék)!!
PiszkosFred
Mondjuk en meg voltam rola gyozodve, hogy ironia 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Visszatért volna? A grafikon gyorsan visszatért maximumra! → https://steamstat.us/

Viszont valami még mindig nem jó. Próbálta már valaki elérni? Nekem még nem megy.
https://steamcommunity.com/workshop/browse/?appid=4000&browsesort=trend&section=readytouseitems
Utoljára szerkesztette: Zsombor99, 2020.01.30. 18:13:34
mulli1986
Nagyon türelmes vagy, komolyan mondom 😄

Közben el is indultak a szerverek 😊
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2020.01.30. 18:08:34

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dzsini
Ha sikerül néhány hozzászólást visszaolvasni (mondjuk négyet), akkor láthatod, hogy más is kérdezte már.
Ha kettőt olvasol vissza találsz egy oldalt, ahol nézheted sok tízezer másik felhasználóval együtt, hogy állnak a szerverek.

<#felkialtas> Tudja valaki hogy miért nem lehet semmilyen Steam oldalt metgnyitni??? <#ijedt>
Igen csak aggódok, ugyanis enélkül teljességgel használhatatlanná válik a Garry's Mod!!!
Ha tud valaki valamit akkor kérem, hogy itt azonnal hozza az egész közösség tudomására!!!
Utoljára szerkesztette: Zsombor99, 2020.01.30. 18:00:08
RelakS
Tök jó, nem kell megkérdeznem 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Dzsini
https://steamstat.us/ - itt egyszerűbb 😊

PiszkosFred
Nem 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

mulli1986
Csak nekem fosta magát össze a steam mind kliensben mind honlapon?

PetruZ
Most én se, még vasárnap vettem pár játékot és elköltöttem minden tokent badge-re, meg hülyeségre.
RatBaG
Aztán teljesen ki is ment a fejemből a 4. nap, meg a tokenek... szerencsére semmit se veszítettem.

Per Aspera Ad Inferi.

fölösleges pénzt elverni az ilyen nyavalyákra... a végén mindig ott lyukadunk ki hogy még a felét se használjuk amiket ingyen megszereztünk kitűző készítésekor téli vásár vagy egyéb event idején.

idő és pénzpocsékolás.

Scooter
Az engem is! A Winter Sale-en a vásárlásomból kihúztam belőle 9 szintet. Most viszont vásárlás nélkül még 1-et se lehet. Így akarnak vásárlásra kényszíteni, hát engem nem fognak. Akkor veszek csak valamit, ha én akarok! Kényszerből nincs az az isten.
Flamer
ez mondjuk igencsak cigany. szerintem is.

http://loal.atw.hu

RatBaG
Engem csak az basz fel, hogy annyira pitiánerek, hogy egy nyamvadt level 1 badgere se adnak elég tokent.

Per Aspera Ad Inferi.

Scooter
Igen, szerintem is. Sok játék kéne, ami wishlist-es, de csak ezért nem fogok költeni. Ami nagyon kéne az nincs jó áron még akcióban sem. Főleg steam-en nem. Aztán meg amit mondtál az is igaz. Winter Sale-en volt rá lehetőség pontot gyűjteni is, itt meg nem nagyon, a rövidsége miatt. A másik, hogy akkor meg venni is akartam az Red Dead Redemption 2-őt. Kényszerből most meg nem akarok.