34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#28388 A Naughty Dog érti a dolgát. Nagyon kevés játéknál tudják elérni azt, amit a Last of Us kiváltott a játékosokból. Majdhogynem tökéletesen lett megcsinálva a játék, egyszerűen minden jó benne. Ajánlom egy konzol beszerzését, nem kell jelenlegi generációsat, egy PS3-at már olcsón megkapsz, és játékokat is tudsz hozzá olcsón szerezni, rengeteg exkluzív cím van rá, amiket bűn kihagyni. -
Evoluti0N #28387 Nem nagyon. Stílusában a TLoU legyőzhetetlen szvsz.
Amúgy annyira nem hihetetlen, hogy nem adják ki PC-re. A Naughty Dog a Sony tulajdonában van. :)
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.08.22. 14:01:06 -
Lokker #28386 last of us-ban pl a maga a világ/környezet is igen hangulatos és simán beszippant. történet is igen jó. karakterek, stb. kb. ennyi jött át a videókból :) -
#28385 storyban eléggé más, de pl mozgás/irányítás/animáció stílusában engem leginkább az alan wake-re emlékeztet. -
Lokker #28384 I Am Alive az tetszik.
Hihetetlen hogy egy olyan epikus játékot mint a The Last of Us nem adnak ki PC-re.
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2015.08.22. 12:16:56 -
#28383 Nem nagyon, de én ezeket ajánlanám, bár a legtöbb ember ezekkel már valószínűleg játszott, de ha te mégsem tetted, akkor mindenképp tegyél velük egy próbát. :)
I Am Alive
Tomb Raider (2013)
State of Decay
Szerk.: Illetve még a Hitman: Absolution se rossz példa. Persze ez se hasonlítható a The Last of Us-hoz, de a játékmenetben találni sok hasonlóságot.
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2015.08.22. 11:24:45 -
Lokker #28382 Van PC-re hasonló kaliberű/stílusú játék mint PS3-4en a The Last of Us? -
#28381 - nekemnincsésnemiskelldeazértmegköszöntem -
#28380 - mámegvanezécsak köszi :) -
#28379 -
#28378 köszi -
#28377 -
#28376 200 felett kérnek tőled egy igazolást, hogy hol laksz. A lényeg, hogy ne az USA-ban élj a többi nem érdekli őket. -
#28375 kérdés.
A steam eladási piac oldalán van valamiféle limit hogy mennyit adhat el az ember?
Ha igen ezt hol tartja számon?
Eladási tételszám vagy bevételi limit van?
-
#28374 Nem feltétlen pénz. Azzal könnyebb, tény, bár ennek már értelme tényleg nincs.
Láttam már olyan 2xx-ast akinek valami "ismeretlen" kitűzője volt kiemelve a profilján 9.999.999 tp-vel... Az elég gyanús... -
#28373 Bár a kettő nem zárja ki egymást :)... én is inkább az utóbbira tippelek. -
#28372 Nem elmebetegek, csak gazdagok. -
#28371 vajon hol lehet ezeket a nagymenőket megkérni hogy segítsenek a fejlődésben:))
vagy adjanak tippet hogy csinál egy cseréből olyan bulit hogy jól járjon.Igaz én szemét húzásnak tartom ha 1:2 2:1 stb arányokba buliznak. A múltkor dobtam egy "nyomorékot" aki egy sima kártya cserére is 2:1 arányban csekkolt vissza ráadásul a kártya mellé hátteret is kunyizott Na ekkor mondtam neki hogy csaó bella és dobtam a kukába. Azt még megértem, ha totál más sorozatból kértem cserét, de egy sima kártya cseréért is ennyit kérni. -
#28370 Na ja de ezek többsége egyrészt nem magyar versenyző másrészt havi 100 eurót dobálnak a fiókjukba, esetleg a kártyabanzáj bevezetése előtt is játszottak a kártyás bulival -
#28369 Kapsz pár vitrin helyet. Ennyi, kb.
(ill., nem, mert pl. booster pakk esélyét is arányosan növeli)
Nézd ezeket : Elmebetegek... -
#28368 Köszönöm a nyereményt! -
#28367 jelenleg 47 vagyok és valószínű tovább nem is fogok menni hacsak nincs értelme
-
Evoluti0N #28366 Lvl 50 előtt van? Mármint e-pénisz növelést leszámítva. -
#28365 Srácok Tényleg Lvl 50 után mi az amiért értelme van tovább tolni a szintet?Jó tudom barát helyet ad most is van vagy 470 helyem amit soha a büdösbe nem használok fel.Meg a hátterek. Más értelme lesz tovább tolni a cuccot?
-
#28364 fene de mázlim van van 2 igenértékes fóliás kártyám a mysteri bundle játékaiból összesen kb 3 euró a két kártya:)Tutti hogy nem fogom tudni eladni őket:)
-
MooneyR #28363 Nekem tegnap válaszolt a support a július 4-én beadott ticketre.. pozitív, hogy visszakaptam a profilom, negatív, hogy erre másfél hónapot várni kellett. Frissítgettem én is naponta amikor rámjött, de volt, hogy 2hétig nem írtam nekik, most legutóbb hétfőn írtam rájuk, hogy remélem nem felejtettek el.. : )
Kitartás, remélem neked gyorsabb ügyintézésed lesz. -
#28362 -
#28361 Köszönöm a Bermudát ! -
#28360 Köszi a Depths of Fear :: Knossos-t! -
#28359 Jaja, menj a NexusMods-ra, ott van pár. Én a kiegészítőkkel nem is végeztem a Skyrimnél, de több, mint 151 órát pakoltam bele eddig...
(Fallout-hoz visszapörgetve, ha esetleg Xonar-od van, akkor kapcsold ki "GX"-et, mert terminál hack-kellésnél fagyasztja... Legalább is a New Vegas-t igen) -
#28358 Természetesen, csak a többmagos procis dolgot ne feledd el beírni az ini-be, különben sűrű lesz a fagyás (topikjában valahol írva van).
Skyrimhez meg használd az unofficial patcheket, azért vannak.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2015.08.15. 23:22:08 -
unrealnoise #28357 Fallout 3 megy win 8.1 alatt steamen? Szeretném végigjátszani a 4 előtt. :)
A Skyrimet nyomom most, eddig van benne 12 órám kb, de két olyan buggal találkoztam már, hogy el sem hiszem, ha nem látom...
Köszi a segítséget -
#28356 Overcast - Walden and the Werewolf ingyen! -
#28355 -
#28354 Ööö, Steamen...? Nem jelentkezel be, hanem csináltok neki egy másik accot. -
#28353 Értem, köszi !
Az nem baj, csak egy gép van egyikünk tud csak egyi dőben játszani ,
Másik profilt hol a fenében lehet létrehozni ?:)) -
#28352 Igen, Family Sharing. Értelemszerűen amíg ő játszik vele addig te nem. -
#28351 Megoldható valahogy, hogy STEA-men a kiskamasz fiam valahogy más profil alatt tolja az idétlen CSGO-t, anélkül, hogy újból meg kellene vennem egy másik profilra ? :)) -
Van még 1db Hyper Fighters és 1db Epigenesis kulcs ami ingyen elvihető, jelentkezni privátba lehet. -
Since #28349 Naponta frissítem a ticketet illetve rákérdezek hogy van-e valami update, eddig sajnos semmi...