Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3Error
Nagyon szívesen ! 😊

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

popey8
Küldtem privit. Nem tudom melyik jómadár találta ezt ki, de az új sg-n észrevehetetlen az új üzenet jelzés. Szinte még a baloldali menüsorban is. Amíg direktbe nem azt néztem, nekem sem tűnt fel. Ezért a picit kései válasz. Bocsi😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Megkaptam, működik. Köszönöm.
3Error
Rendben és bocs a kései reagálásért a steamgift-en, de kezdő vagyok ott. 😊
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2015.03.27. 00:56:42

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Én nyertem meg a Warhammer-t, de még nem voltam steam közelébe. Talán ma. A kulcsot láttom, amint aktiváltam vissza is jelzem rögtön.
3Error
Értem-értem, köszönöm a részletes választ ! <#worship>
Azt gondoltam, hogy ha már ajánlattételnél megadom a kódokat, akkor a rendszer automatán elvégzi, vagy legalább értesíti a nyerteseket. Még ilyen buta rendszert, majdnem olyan, mint én... <#nevetes2>

Köszönöm még egyszer Neked és a többieknek is, „mostmál ééltem” ! XDÉ

wantonly
Ha nem küldöd el nekik, nem is fogják tudni átvenni soha... 😊

A 'request new winner' mindig ott van, probléma esetére. Elküldöd e-mail-ben, steam-en, vagy hozzáadod a kulcsot az oldalon az 'add key' oszlopban - mindegy, de utána az "unsent - send key"-re kell kattintani. Pipa. Mert ha ezt nem teszed meg a steamgifts úgy értékeli, hogy még nem küldtél el semmit. Innentől eltűnik a figyelmeztetést és mindaddig "'awaiting feedback" lesz a "received" oszlopban amíg a nyertes át nem vette a nyereményt és nem igazolta vissza. Nincs más dolgod, mint várni. A lebonyolításra van 7 nap, de gyorsan szokott ez zajlani.
3Error
Köszi a tanácsokat, végül egy harmadik megoldás lett, mivel azt írta, hogy „unsent - awaiting feedback”, gondoltam, hogy a nyertesek nem reagálnak, aztán megtaláltam, hogy az „unsent”-re kattintva (majd ismét), hogy elküldi. 😄
Én voltam a hülye ugye? Mert a nevek mellett ott volt a „Request new winner” is. (ebből és away. feedback-ből gondoltam, hogy talán nem jelentkeznek értük...)

MerlinW
Oh szuper. Rég használtam😊

[merlinw.org]

MoRT2195
Már Steamgifts-en is van olyan, hogy amikor felajánlod a játékot, akkor be tudod írni előre a cd kulcsot, így amikor megnyerte, akkor csak a send feliratra kattintasz, és a kulcs megjelenik a nyertesnél itt: http://www.steamgifts.com/giveaways/won
MerlinW
Asszem egy hét a türelmi idő, aztán a rendszer dobja a dolgot (pontos infót a steamgifts oldal FAQ-jában találsz). Ha nem gift-ről van szó, akkor nem kell reagálnia, elküldöd mail-ben a kulcsot és annyi.

[merlinw.org]

3Error
Urak !

Nem vagyok tisztában még igazán, hogy milyen „etikett” alapján megy ez az egész ajándékosdi, ezért kérdeznélek benneteket, hogy ha megvan a nyertes és nem reagál, nem viszi a nyereményt, akkor mennyi ideig illik várni?
Köszi előre is ! 😊

Jó, akkor nem ebben a csoportban nyertem. Tekintsd tárgytalannak. Köszönöm még egyszer, hogy készségesen utánajártál!
Utoljára szerkesztette: RED BULL F, 2015.03.24. 19:05:03

Most néztem utána és ezt találtam. Steam gift Twisted Bundle.

Mindezt egy KiruHoshinonak küldtem (aki gondolom, hogy te vagy). Valamikor tavaly március folyamán, mivel március 5-én vettem.

Szóval nem értem, hogy miről beszélnek.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.03.24. 18:44:16
Okés, köszi. Nem mint ha belehalnék ebbe a 4 nap tiltásba, csak szeretném tisztázni, végül is ki nézte el a dolgot.

Estefelé utánanézek, miután hazaértem, hogy mi is a helyzet.
Visszakeresve igazából a Te felajánlásodat találtam meg. Nem akartam belinkelni, mert az sem biztos, hogy ebben a csoportban nyertem, csak emlékeim szerint mint ha itt ajánlotta volna fel valaki. Lényeg a lényeg, körmömre csapott egy moderátor, mert állítólag nem aktiváltam be a játékhoz tartozó DLC-t, de én csak az alapjátékot nyertem meg. Ha emlékeim nem csalnak, talán Gift formájában kaptam meg a játékot és úgy aktiváltam. A tiltás miatt sajnos nem tudom megnézni a felajánlást, hogy pontosan melyik csoportban is kaptam, ezért tapogatózom a sötétben. Most harcolok az igazamért, mert nem emlékszem rá, hogy DLC is járt volna.

Mennyivel régebben? Én felajánlottam egyet, de az már egy éve volt. 😄
Nem emlékszem már pontosan, de véletlenül nem ebben a csoportban ajánlott fel valaki egy Giana Sisters: Twisted Bundle-t még régebben? Ha valaki emlékszik rá szóljon már, elég fontos lenne.

3Error
Köszönjük ! <#alien2>

Mor3llo
megkaptam, nagy köszönet!!!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

IMYke2.0.0.0
<#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tegla

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

MoRT2195
Én akkor vettem észre, amikor az én felajánlásomat nem köszönte meg... akkor már rég megkapta a Skyrim-ot. De bocsánat, hogy élek, mért nem jössz el ide hozzám, és fejezel le, amiért nem ellenőrzök mindenkit minden nap, és jelentem a szabályt megszegőket?
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2015.03.23. 03:40:47
Azonnal szólni kellett volna és már azt se kapta volna meg.Ha ilyet láttok azonnal szóljatok ne tartsátok magatokban.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Szép! 😊

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

3Error
Csak nektek <#vigyor3> :

Scooter
Ja, oké <#wink>
MoRT2195
Na, az új Steamgifts-nek köszönhetően könnyen visszatudtam keresni, hogy ki az. Deluxe22 a neve Steamgiftsen, Steamen meg csak Deluxe. Szerintem senki nem tudja, hogy ki ő... 😄 Amúgy itt a felajánlás, amit megnyert, és nem köszönt meg, de mégis megkapta.
Egyedül ő nem köszönte meg... még i2k is megköszönte, aki nem is jelentkezett rá. 😄
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2015.03.22. 15:47:05
MoRT2195
Elintéztük...

Gyuszopapa: Nem tudom már ki volt, én rögtön szóltam MerlinW-nek, ő meg kirúgta.
MerlinW
Hát néma gyereknek...😊 Nem mindig van időm végignézni minden felajánlást. Szólni kell nekem és el van intézve.

[merlinw.org]

Félreértesz! Én most a jelenlegi fórum beszélgetésre gondoltam.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Scooter
Nincs ebben semmi szomorú, csak a szabályokat kell elolvasni és betartani. A jó szándék az ajándékozóban van benne. Az a legkevesebb, hogy valaki odavakkantson egy köszönömöt és akkor még nem esett le a gyűrű a kezéről. Teljesen kultúrált alap dolog.
Egyébként így kell elrontani egy teljesen jó szándékú ajándékozást. Szomorú hogy már ezt sem lehet normálisan elintézni. 😞

Ez ki volt?Nevet légyszives.Amugy ha nem nyer de meg se köszöni akkor is jelenteni kell.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2015.03.22. 10:08:29

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

MoRT2195
Tudod mi a vicc? Hogy múltkor nálam nem köszönte meg valaki, és megnyerte. Azt megnéztem, hogy mit nyert még meg, és ott volt egy Skyrim: Legendary Edition, szintén az sg.hu csoporttól, és szintén nem köszönte meg... ő egyedül. (És amúgy meg is kapta ettől függetlenül.)
Mikor megnyitották ezt a csoportot ezt az egyszerű szabályt adták meg mint csoportszabályzatot.

Annyi olyat olvastam már itt, hogy az nyerte aki nem köszönte meg. Akkor én se köszönöm meg és megnyerek mindent. <#banplz>
MoRT2195
Ez egy szabály. Te gondolom ha áthajtasz a piroson 120km/h-val, és megállít a rendőr, akkor neki is azt mondod, hogy "Biztos úr, valamilyen gyerekkori traumában szenved, hogy betartatja velem a szabályokat?"...
De visszatérve ide, ez egy közösség, aminek egy egyszerű szabálya van. És ha 23 jelentkezőből 22 be tudja tartani, akkor a 23. is tartsa már be. De ha valaki nem ért egyet valamilyen közösséggel, akkor akár el is hagyhatja a csoportot, nem kötelező itt semmi sem.
BoneDragon
Szerintem elég sok mindenkivel fordul elő ilyen, többek között velem. Utólag mikor küldtem a kulcsot, megköszönte. Ez ennyire fáj valakinek, hogy nem köszöni meg azonnal? Ez valami elfojtott gyermekkori traumára vezethető vissza vagy mi? Na de ti tudjátok... Részemről téma lezárva.

MoRT2195
Egy és ugyan az. A szinted a contributor összegen múlik. A profilodat ha megnézed, oda is van írva, hogy "Contributor Level".

BoneDragon: Aki ennek az egy - roppant egyszerű - szabálynak nem tud eleget tenni, az meg is érdemli, hogy ne kapja meg.
Van még contri limit? Nem szint limit van már? Az új rendszerben nem dobtam még fel ajándékot.
1) Szabály írja hogy meg KELL köszönni.

2) Etikátlan is ha az ember nem köszön meg egy ajándékot

BoneDragon
Látom csak azért csináltad, hogy sokan köszöngessenek neked...

wantonly
Küldtem privit.
MerlinW
Ki lesz zárva. Hogy odaadod-e neki a játékot, vagy újrasorsoltatod az rajtad múlik. Utóbbi esetben kérek egy nevet, az újrasolsolás indoka pedig az hogy a nyertes már nem a csoport tagja.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.03.22. 01:16:00

[merlinw.org]

RatBaG
mellesleg egy minimális face control sosem árt, alap contri limit, és az ilyenektől jó eséllyel megkíméljük magunkat...

Per Aspera Ad Inferi.

Utólag szerintem nem köszönheti meg mert már megszegte a szabályzatot.

wantonly
Sorsolt a steamgifts, de a nyertes - mellesleg egyedüliként - nem írt semmi köszönetet...

Javaslom pótolja, mert a szabályzat szerint ezért kirúgás járna.
3Error
(első próba 😊 )