Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MoRT2195
Teljesen egyszerű folyamat az egész. A felajánló szól Merlinnek, hogy megszegte a szabályt, ő kirúgja, majd új nyertest kérsz, és az indokok közül kiválasztod, hogy már nem a csoport tagja. Vársz, és hamarosan új nyertes lesz.

Én magam azt mondom, hogy aki nem tudja megköszönni, az ne is kapja meg a nyereményt... mert ugye ez az egyetlen szabály, és ezt ugye egy kirúgás is követi. DE! Ha olyan tagról van szó, aki már jó pár játékot felajánlott a sg.hu csoportnak, és mellesleg ezelőtt az összes felajánlást megköszönte, akkor el lehet tekinteni ez elől (mint most). Szóval ha egy "törzstag" egyszer elfelejti megköszönni, azt még el lehet nézni, de ez persze csak az én véleményem. 😊
Troger911
A csoport szabály szerint jelentkezéskor kell megköszönni!
az oké,hogy lezárul,de ha nincs ott a gép előtt még órákig,hogy visszaigazolja,hogy nyerte/vitte,akkor nem is tudja megköszönni a lejártakor rögtön...
Jól van, most köszönte meg az úriember 15 perce. Elküldtem neki a FEAR 3 CD kulcsot, de ha még egyszer ilyen lesz hogy jóval a giveaway lejárta után köszöni meg, akkor le fogom szarni és ki fogom könyörögni az újrasorsolást.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2015.04.04. 23:06:50

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

lalakov
"MerlinW: Ki lesz zárva. Hogy odaadod-e neki a játékot, vagy újrasorsoltatod az rajtad múlik. Utóbbi esetben kérek egy nevet, az újrasolsolás indoka pedig az hogy a nyertes már nem a csoport tagja."
zotya10002
Sziasztok!

Valakinek esetleg felesleges Dirt 3 kód vagy....?

Írjon mennyi lenne!

Köszönöm a választ!

Szép estét!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

wantonly
Arra készülj fel, hogy sajnos nem olyan egyszerű már újrasorsolást kérni.
Oké, szarok bele, újrasorsolást csináltatok. Annak a gyereknek meg gratulálok hogy még annyit se tud leírni hogy "ty".

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

TBTPumpa
És az a szomorú, hogy egy ilyen egyszerű szabályt sem tudnak egyesek betartani... <#szomoru1>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.04.04. 20:21:37

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Hát de látod, egyesek képtelenek rá. <#szomoru1>

A szabályt be kell tartani.Pedig nagyon egyszerű a dolog.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2015.04.04. 20:10:02

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Na szóval:

A FEAR 2-t Zsozark nyerte, küldtem is a CD kulcsot, remélem hamar megkapja.

Viszont a FEAR 3-nál nem köszönte meg az, aki megnyerte, úgyhogy dilemmában vagyok. Várok pár órát, ha addig nem köszöni meg, újat sorsolok.

Wow, szép kis játék pack. 😊 <#eljen>

MoRT2195
Ismét itt van pár felesleg. 😊 Mindegyik 1-es szinthez van kötve, kivéve a Van Helsing DLC, az contributor nélkül van. Jelentkezni jövőhét vasárnapig lehet mindre az sg.hu csoport tagjainak.

Fpocok
Isaac és Skyrimmal játszom. Nem értem, miért kerül fel oda.

Parasite Eve 2, best game EVER!

3Error
Mivel ingyenes, lehet, hogy azért dobja oda, főleg, ha multiplayer játékokkal játszol. Bár ettől még "értelmetlen"...
Frissített a Steam?

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Fpocok
SEGÍTSETEK PLS! Komoly fejvakarásban vagyok.
Ugye jobb alul a kis steam ikonon ha jobb klikkelsz, akkor felül vannak a gyors játék indítók, legfelül az, amivel legutóbb játszottunk. NA. Kb egy hete figyelem, hogy már legalább ötödik alkalommal látom legfelül a Just Cause 2 Multiplayer mod-ot. Hogy kerül oda? Ma reggel is bekapcsoltam a gépet és ott volt. Nincs felrakva, nem játszottam vele és még az oldalára se kattintottam. Ha rámegyek, akkor elkezdené letölteni a 30 megát.

Valaki meg tudja magyarázni ezt az anomáliát?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tessék, csak tessék! 😊

3Error
Az előzőt eltoltam... újra. 😊

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

genndy
<#eljen>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

3Error
Ha felveszel barátnak, neked adom azt a hátteret. 😊

3Error

KiruHoshino
Sziasztok! Egy csere ajánlattal jöttem. Keresem a legújabb Humble Indie Bundle 14 Outlast-os változatát.Tudok érte ajánlani egy Don’t Starve Together steamgift-et.

Akit érdekel az dobjon egy p.ü.-t.

Szép napot.

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

RoboKutya78
Én se adtam pénzt a hátterekért csgo doboz meg hasonló befektetésekből jött össze Talán amióta bejött a kártya buli kb 10 eurót dobtam a pénztárcámba azzal a céllal hogy hátteret meg kártyát vegyek.ez is csak azelőtt volt hogy megkaptam a csgot.
az alkalmi 25 40 centes dobozok megoldják a háttér kívánságomat😊 bár csgoból most ki kéne termelnem az új kitűzőt hogy megkapjam a drágább ládákat.

Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.04.01. 15:26:45

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Scooter
Én egy fillért nem adnék háttérért. A játékaimból kihúzom ami kell és ha nem az jön össze ami kéne, akkor így jártam. Puff. Így is 46 hátterem van. Több mint elég. Annyi kedvenc van, hogy nem is tudom váltogatni. Mindig az van, amit a legjobban szeretek.
kigyi
És a matricákra is, bár azokat még kevésbé értem miért veszik az emberek 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Mivel kevés eladó darab van ebből a háttérből, már csak a drágák maradtak. Amiből több az eladó példány, ott az ár is alacsonyabb. De ez igaz hátterekre, kártyákra, ikonokra... És mivel már csak a drága darabok maradtak, így a kereskedés sem nagyon pörög az adott terméknél.
RoboKutya78
Most megint elvertem vagy 35 centet hátterekre kíváncsi leszek mennyit fognak érni pár hónap múlva.
A gyémántozásnál én inkább kitettem piacra jó drágán a csgo meg teamforest háttereket vitték is gyorsban.Ha tudtam volna erről a buliról korábban felvásárlok belőlük rengeteget 5 centért.
A gyémánt megjelenése óta talán ha kiszedtem magamnak egy zsáknyit nem sok értelmét láttam a dolognak.
Azt látom hogy pl az Eve online hátterek brutál drágák szinte semmit nem mozdul az áruk.

Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.03.31. 16:28:10

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Dzsini
Télen a kristályos mókánál milliószámra darálták be a háttereket, emotikonokat, mindent (és teszik azóta is). Ha elég régi a játék, akkor már kevesek szednek ki belőle kártyákat (csak az új vásárlók), így kevesen váltják be a készletet, és azok közül se mindenki kapja pont ezt a hátteret. Ez mind feljebb veri az árát.

Plusz jól is néz ki.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

RoboKutya78
Az mennyire valószínű hogy egy hátteret amit 5-6 centért vettem meg most 50 centért kaphatnám meg? vagy ez képtelenség és rosszul emlékszem az árára.
Erre gondolok Bár ahogy látom március környékén a béka segge alatt volt az ára a háttérnek?
Tényleg ezeket az árakat hogy tudják így szabályozni valaki egy rakatot össze gyűjt és tömegével tesz fel de ekkora méretű növekedéshez iszonyat sok háttér kellene nem?

Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.03.31. 16:05:09

Ezért is jár a pacsi!

Scooter
Igen, nekem is tetszik!
tegla

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

3Error

3Error
<#eljen>

3Error
Köszi szépen !

bon
Köszi a felajánlást!

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

wantonly
Köszi, ez tök jónak tűnik.
Scooter
genndy
<#taps><#worship>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

MerlinW
<#eljen>

[merlinw.org]

Laza
Szuper játék, köszönjük 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaazigen! Köszönjük szépen! <#eljen>

Jó szórakozást majd a nyertesnek hozzá.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

3Error
Köszi szépen, ezt a plugin-t majd kipróbálom, érdekesnek tűnik, meg talán még hasznos is lesz. 😊

Dzsini
Sajnos a privát üzenet jelzés - pedig sokszor szóltunk miatta - nagyon rapszodikusan működik. 😞 (az a baj, hogy néha jelez, néha nem, még egy személynél is változó, és az ilyen hibákat a legnehezebb megtalálni)
Egyik megoldásként használható a főoldali chat plugin (fejléc alján 2 link Chrome-ra és Firefoxra - ez magától "benéz" az üzenetek oldalra, és jelez, ha ott olvasatlan üzenetet lát), vagy az üzenet küldője részéről egy, a célszemély által olvasott topicba beírt "Figyelj XY írtam neked privát üzenetet!" tartalmú hozzászólás.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

foxpal
Valaki elarulna h kell megosztani a steam workshop feliratkozasokat, mert ugyanis van egy oldal ahol kivan listazva, de az urlt megosztva csak a sajat workshopjat hozza be es nem az enyemet, kerlek ez most LAN fontossagu

3Error
Sg.hu exkluzív ! <#eplus2>

3Error

3Error
Őszinte leszek, most nekem sem jelezte a privát üzenetet... 😄
Ha nem írsz ide, akkor szvsz én is később nézem meg csak. 😊
Válaszoltam, de sajnos "nem nyertünk hangszórót"...