34737
  • Scooter
    Köszi, megjegyzem. ;-)
  • Evoluti0N
    Hát, mellek azok vannak, nem egy játékban is. Sőt, van ahol nemi szervek is előbukkannak (Witcher 1, GTA V), de az erős szexuális tartalmú játékok vagy nem jelennek meg rá, vagy a szexuális tartalom nélkül (lol). A kimondottan erotikus témájú játékok AO besorolásúak, azok meg nem kerülnek fel rá. Eddigi egyetlen kivétel a Hatred. Az se a szex miatt AO. Továbbra is érvényesül a szabály, hogy az erőszak jó, a szex rossz.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.08.26. 12:41:19
  • Dzsini
    ...és azért nincs találat, mert a Steamre nem engednek ilyen jellegű felnőtt tartalmat :)
  • Jim Morrison
    mert az nem filter hanem term :p
    http://store.steampowered.com/search/?term=csöcsök
  • IMYke2.0.0.0
    Mert ékezetesen írtad.
  • 3Error #28423
    http://store.steampowered.com/search/?filter=csöcsök nem működik...
  • 3Error #28422
    Naugyemegmondtam, hogy sehogy...
    (+1 respect Iminek)

@Scooter, arra én is kíváncsi lennék, amire Mort.
  • IMYke2.0.0.0
    Nagyon egyszerű: http://store.steampowered.com/search/?filter=______________________ - ide meg azt írod, ami érdekel.
  • Scooter
    Már csak azt áruld el, hogy hoztad elő. :-D
  • MoRT2195
    Persze, egyszerűbb. Meg még egyszerűbb ha el sem kezded nézni az akciós játékot... de ha akciós játékokra vagy kíváncsi, akkor nem értem miért baj, hogy mindegyiket látod, és nem csak a hétfőit?!
  • IMYke2.0.0.0
    Parancsolj - tedd el kedvencekbe. STEAM Weeklong Deals
  • 3Error #28417
    Utólag sehogy, tudomásom szerint.
  • Scooter
    Ez oké, ezt eddig is tudtam. Viszont ez 14 oldalnyi. A hétfői akciós listában 118 játék volt, ami 5 oldalnyi volt. Mindegy, csak egyszerűbb lett volna azt végigböngészni mint ezt a sokat. Érdekes, hogy a hírek között sincs a 24-i akció, pedig ott szerepelnie kéne, hogy visszanézhető legyen.
  • MoRT2195
    Kicsit lentebb görgetsz, és ott látnod kell majd olyat, hogy különleges ajánlatok. Ki van rakva kb 10 darab, és alatta ott van, hogy "további különleges ajánlatok" vagy valami hasonló. Arra katt, és elméletileg ott van minden akciós játék. Ha esetleg nem találnád, ez a link odavezet. :)
  • Scooter
    Steam-en a hétfői, heti akciót, hogy lehet elővarázsolni? Amikor már a főoldalon, a jobb szélén más akció van.
  • 3Error #28413
    Yep, szerepel benne az is, hogy nyugodtan figyelmen kívül lehet hagyni az üzit.
  • MoRT2195
    Ki mire volt kíváncsi? Valaki próbált aktiválni egy CD kulcsot, amit te már aktiváltál. Ennyi történt.
  • RoboKutya78
    :)Én is küldtem már ki ilyet de ha jól emlékszem nem kapok kielégítő válasz mailt
    Ebből a szövegből még az se derül ki hogy mire is volt kíváncsi
    Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.08.24. 20:07:51
  • Fabio Capello
    Minek, úgyse fogod tudni beazonosítani ki az.

Most legalább megvan ez a funkció, ha nem tudsz beaktiválni egy játékot, mert valaki már felhasználta a kulcsot. Annak idején amikor regisztráltam Steamre, sose derült ki hogy kicsoda és hogyan regisztrálta be a HL kulcsomat.
    Utoljára szerkesztette: Fabio Capello, 2015.08.24. 20:05:21
  • RoboKutya78
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Dear Steam User,
    This is an automated message generated by Steam account administration. It is being sent in response to a query made by a Steam user to discover all account names associated with this CD-key.
    Steam account name: *******
    If you requested this query, please use the above account name to log in to Steam. If you cannot remember your password, click on the “Retrieve lost account” button on the Steam login screen.
    If you did not request this query, please ignore this message – users cannot gain access to your account via the Find Account By CD Key process without access to your email account.
    To further safeguard your account please read the following FAQs.

ugye ismerős a szöveg mindenkinek
    Nekem viszont az egésszel az a bajom hogy ki az az illető személy aki kíváncsiskodik bármilyen kulcsom aktívállásáról?
    Oké rendben sejtem ki az, a múltkori Verdüne nyereményemet leshette meg az illető.
    De akkor is szerintem illene tudnom legalább egy Nikname erejére hogy ki az a kíváncsiskodó nem?
  • MoRT2195
    A gyufa gyújtás bonyolult is, ezért van öngyújtó. :)
  • bakkerman
    csak az aggaszt,hogy valahonnan kiderítette a jelszavamat,persze azóta lecseréltem meg minden egyéb dolgot megcsináltam,csak akkor is gáz :/
  • 3Error #28406
    Ha gmail-t használsz és arról nem kaptál infót, hogy a gmail-fiókba valaki belépett volna, akkor 90%, hogy kód híján a Steam-be sem tudott belépni.
    Ha megvan az IP, azt is küld el a support-nak, talán kap egy bant. Esetleg hűsölést.

Szerk.: ez bakkerman-nak ment, nem neked Mort... látod, mondom én, hogy offon van az agyam teljesen...
    Utoljára szerkesztette: 3Error, 2015.08.23. 21:40:04
  • 3Error #28405
    Köszi. Nem néztem, hogy melyik hsz-re válaszolt, azt hittem a legutóbbira... Nekem jelenleg minden túlkomplikált és bonyolult, még a gyufa gyújtás is...
    Utoljára szerkesztette: 3Error, 2015.08.23. 21:33:43
  • MoRT2195
    Ha nem tudta beírni a kódot ami emailedre jött, akkor nem hiszem, hogy bármi gond is lenne, elvégre nem is tudott is bejelentkezni (valószínűleg).
  • bakkerman
    vásárlási előzményeknél nincs furcsaság,legutóbb áprilisban vettem játékot steamen keresztül,és azt is írja a legutóbbinak. Ha valamit tradelt,akkor azt is itt kéne mutatnia?

megtaláltam közben,nem volt csere kezdeményezés,látszólag semmi zűr nincs a fiókban mindenesetre írtam a supportnak
    Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.08.23. 20:11:07
  • Jim Morrison
    trade és market előzményeket is nézd meg, mert ha magának eladott valamit akkor azt ott látni fogod.
  • bakkerman
    Változtattam mindenhol kódot,steamen is meg emal fiókomban is,írok a supportnak mindenképp
  • Jim Morrison
    én a helyedben gyorsan cserélnék jelszavat (ha eddig nem tetted) és felvenném a kapcsolatot a supporttal, hogy mi a tök. Minél előbb vedd fel velük a kapcsolatot, hátha kiderül, hogy belépnie nem sikerült kód hiányában (email kódot is válts, mert ha sikerült belépnie akkor az emaileidet is meg tudja nézni a behatoló)
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.08.23. 19:55:02
  • bakkerman
    Tegnap valaki próbált belépni a steam fiókomba,ami sikerült is neki valahogy,és jött az email,amiben kiküldik az "access from new computer" kódot,amit én is mindig megkapok rendszer reinstall után ugye...na most mi a teendő?? Tényleg sikerült belépnie valakinek a fiókomba?? Egyébként egy német ip-ről jött a próbálkozás frankfurtból...segítsetek légyszi,hogy most van-e okom szarni :/
  • RoboKutya78
    ez a steam nem komplett
    Firefox valami miatt nem kóser nálam és a cserefórumban szarakszik néha
    Na mondom rendben chromot nyitok neki.Nézem nincs bejelentkezve a chromban a steam Nyomom neki a jelszót küldi az azonosító kódot na mondom kampó.Megadom erre közli hogy új gépről jelentkeztem be kapok 7 nap pihit
    Rohadjon meg de ezt már vagy másodszor szopat meg a chrom.
  • mooo
    Nem is tudom volt-e még egy olyan játék,amiben annyit haltam mint a Dark Messiahban :D
  • Evoluti0N
    A Dark Messiah. Nagyon jó játék. First person nézetű, kardozós, nyilazós, varázslós. Nem igazán RPG, de vannak benne RPG elemek is, mint 1-2 döntés, valamint fejlődés. Plusz talán ebben van a legjobban kidolgozott first person nézetű közelharc, amivel eddig találkoztam. A sztoriban is van pár meglepő fordulat. Jóféle.
  • MoRT2195
    Te írtad, hogy "nekem nincs és nem is kell..."
    Erre ő írta, hogy "kelljen..."
    Csak visszaköveted, hogy ki mire válaszol, és minden képbe áll, elég egyszerű szerintem. :) A játék amiről beszél(tél te is) pedig a Dark Messiah of Might & Magic.
  • 3Error #28394
    Mármint a WD?
  • MerlinW
    Kelljen, mert mocsok jó játék:)
  • 3Error #28392
    Én hozzácsapnám a Walking Dead szériát is, az is hasonló jellegű. (jó nem 3rd person, de dráma )
  • Negritis
    én a gow3, last of us, beyond 2 souls és a read dead redemption miatt szereztem be egy PS3at megérte :D
  • Lokker
    Célom egy PS3 beszerzése már csak a GoW3 miatt is.
  • Evoluti0N