Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Pontosan. 900 felajánlás a csoportban $12,887 értékben. Csak a kapzsiság és az irigység. Vagy most magadról beszéltél? Nézd meg a Sent oszlopot. Erre mondják, hogy okosabb maradtál volna, ha csendben maradtál volna.

A másik meg, hogy mi most beszélgetünk itt. Próbáljuk kitalálni mi a legjobb mindenkinek, de értelemszerűen elsősorban a felajánlóknak.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.04.06. 22:23:41

[merlinw.org]

Scooter
Nem tagságdíj, de milyen dolog az, hogy valaki csak azért csatlakozik, hogy nyerjen? Akkor az is kapzsiság. Nyerni szeret, de adni nem. Mivel te törzstag vagy, nem rád gondoltam.
Jim Morrison
+

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

genndy
Én csak azért nem támogatom a lvl2-t mert a csoportba kerülésnél úgyis szűrsz (fél éves SG.hu tagság, aktív fórumozás...) Javasolni lehet a lvl2-t, de amúgy hadd legyen a felajánló dolga hogy a csoporttagságon kívül szűr-e még tovább.
De ez csak egyéni vélemény az alapján hogy én inkább ismerős neveket látok a felajánlásoknál akik aztán szintén sorsolnak. De ha úgy érzed/érzitek hogy sok a potyázó akkor mehet a szűrés. Sok félnivalóm nincs a lvl6-ommal <#vigyor5>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Scooter
+
Botond
Mint pl engem? Mert ez a tagsági díj, hogy felajánlj? Ezért van a csoport? Pont erről beszéltem. Csak a kapzsiság és az irigység.
De mi van azokkal, akik nem jelentkeznek soha játékokra és nem is ajánlottak fel és nem a steamgifts miatt a csoport tagjai, de mégis aktívan részt vesznek a csoport életében? Ilyen nincs?
Scooter
Én az olyan embereket is kiszórnám, aki még 1-et se ajánlott fel!
Támogatom a lvl 2-t.
MerlinW
lvl1-re már $0,01 után lép mindenki. Az nem megoldás. Vagy lvl2 lesz a limit, vagy megválunk az 1.2 alatti emberektől. Hallgatom a véleményeket, demokrácia van😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.04.06. 22:05:15

[merlinw.org]

értem én, de ha szigorítasz a lvl2-es contrival, akkor a potyások eleve kiesnek a pikszisből
Botond
Engem a steamgifts része nem érint a dolognak, szóval tartózkodok. De remélem a javaslatod közelebb visz hozzá, hogy a steam csoport ne csak szarkák gyülekezete legyen. 😊
RatBaG
+

Per Aspera Ad Inferi.

MerlinW
322 tagunk van. Valahogy szűrni kell a szarkákat. Sokszor elmondtam már, hogy a megköszönős szabály elsősorban nem udvariasság miatt van - hiszen ennek természetesnek kellene lennie - hanem a potyások ellen. Továbbá a rendszer miatt. Szabályok nélkül nincs rendszer, rendszer nélkül meg felesleges egy csoport. Ha az ajándékozós részét tekintjük kis közösségünknek, akkor célunk, hogy többnyire olyanokhoz jusson el az ajándékunk, akiknek szükségük van rá, és ismerjük / tudjuk ki az. Idegeneknek csoporton kívül is tudunk felajánlani.
Megvannak az eszközeim a nagytakarításhoz, nyár elején ismét rendet rakok. Értelemszerűen az itt levőknek, a fórumban és/vagy csoportban aktív tagoknak nincs mitől tartania.

[merlinw.org]

genndy
Ha rámész a szintedre és ott tartod az egeret írja a pontos számot. A FAQ-ban meg írja a szinteket (valami duplázós az összefüggés).

MerlinW

[merlinw.org]

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

BTW azt hol írja, hogy hányas szinthez mennyit kell elajándékozni? Azt látom, hogy 6-os szintű vagyok, de nem látom, hogy mennyi kell egy-egy szint eléréséhez.
Béluska74
+1 De szerintem elég lenne Level 1+-ra belőni.

If you give a little love you can get a little love of your own

+

de szvsz akkor viszont nem kellene ennyire szigorúan venni, ha valaki véletlen nem köszönt meg egy felajánlást és úgy nyerte meg, hiszen aki már 2-es szintű, az valószínűleg nem csak az "ingyen játék" miatt tagja a csoportnak. de ettől függetlenül illik odafigyelni és megköszönni még a jelentkezés ELŐTT.
Fpocok
+

Parasite Eve 2, best game EVER!

genndy
-1

Troger911
+
Én még csak lvl 1-es vagyok sajna, de legyen: +

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

+
MerlinW
Szabállyá tehetem, hogy az SG csoportnak tett felajánlásokat kötelező legyen minimum lvl2-re belőni.

Indulhat a +/- szavazás!

[merlinw.org]

genndy
<#worship>
Jelentkezem is, ha már az első kettő megvan.

Troger911
Ide is:

Boldog nyulat!
totyak
Hálás köszönet itt is a felajánlásért, úgy tűnik engem dobott a gép szerencsés nyertesnek 😄

<#eljen> Köszi! Szép felajánlások!

3Error
Én is "húsvétnyulazok" kicsit 😊

(utóbbi cont. +1-es)
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2015.04.06. 02:14:56

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

3Error
Így igaz. 😊 Olyan jó látni, hogy sok "idegen" köszöngeti az ajánlást, de a nyertes meg tesz rá. Annyit blacklistre dobni képtelenség... 😞

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

thx a helpet.
genndy
Semmit. A helyi mentést és beállításokat fogja használni. Amúgy is azokat szinkronizálja a felhővel.

ezt most mit jelent,mit fog esetleg elcseszni a háttérben?

thx.
üdv.
Botond
Gyász, hogy a steam csoport valójában portyázók steamgifts csoportja.
lalakov
Mivel az új belépők a Steamgifts miatt akarnak bekerülni(ahogy írod is), nem lehetne egy olyan plusz feltétel, hogy legalább első szintűnek kell lennie a jelentkezőnek? Így ki lehetne szűrni a potyázókat és aki már egyszer is ajánlott fel játékot, az pontosan tudja milyen jólesik egy rövid "köszi" is.
MerlinW
Vannak jelentkezők rendszeresen, de többnyire a gift-ek miatt akarnak bekerülni, illetve a legtöbben még a csoport oldalára írt pár mondatot sem olvassák el, így képesek profil link nélkül, pár napos accounttal jelentkezni. Sőt, vannak akik 1 játékkos steamprofillal próbálkoznak (alregek?). Értelemszerűen őket válaszra sem méltatom. Vannak, akik megfelelnek a követelményeknek, de utólag derül ki, hogy mégsem olvasta el a "szabályzatot", meg vannak akik tojnak rá. No stressz, hirtelen halál van és béke😊 Aki odafigyel - roppant nagy kihívás😊 - annak nincs mitől tartani.

Szóval dolgozom lelkiismeretesen a háttérben😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.04.05. 15:48:41

[merlinw.org]

RatBaG
erről csak merlinw tudna igazán nyilatkozni, hogy hány jelentkezést kap pm-ben.

Per Aspera Ad Inferi.

Jim Morrison
én olvasgatom a topikot meg minden, de nem nagyon látok új tagokat.

Fpocok
Nem lehet eltávolítani. Csak a sima JC2 van, de azt nem engedi.

RatBaG
btw mi a franc van mostanában, hogy folyton gond van a szabályok betartásával?
korábban alig akadt ilyen eset. sok új tag van, vagy mi?

Per Aspera Ad Inferi.

Akkor kapcsold be. <#idiota>
IMYke2.0.0.0
<#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wantonly
Itten azt írják, hogy:

- Először távolítsd el a játékot a fiókodról: https://store.steampowered.com/account/
- Utána elindítasz pár játékot, amíg eltűnik a quick launch listából.

Végezetül imádkozol és reméled, hogy nem fog többet megjelenni.
tegla
Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Fpocok
Nem vagyok béta 😄

wantonly
Kapcsold ki a steam-ben a béta részvételt. Ha ez nem segít rakd újra.
wantonly
Mint mondtam eddig így volt, de már szigorítottak. Két hete volt egy felajánlásom. Az újrasorsoláshoz support ticket-et kellett nyitni, és az jött vissza válasznak, hogy képernyőmentéssel bizonyítsam a csoport log-ban, hogy az illető a sorsolás lejárta előtt elhagyta a csoportot vagy ki lett rúgva, ellenkező esetben nem kérhetek új nyertest.
Fpocok
Má megint a just cause 2 multipalyer mod került legfelülre wtf?