Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
istenkirály játék, és még csak az ep2-nél tartunk...
Reméljük, értékelni fogja az, aki megnyeri. Sőt, egyáltalán tudja, hogy milyen játékért indul <#vigyor2>#vigyor2>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Please contact Steam Support.
Ami érdekes, hogy amúgy vásárolni tudok, csak a wallet feltöltést nem engedi.
Persze esetedben ez eltekinthető (ezt Merlin helyébe zárójelben be is írnám a szabályzatba, hogy amíg valaki nem éri el a kettes szintet, addig 1-es szinten is ajánlhat fel dolgokat, persze így más felajánlására addig nem tud jelentkezni, de ez így van jól).
Utoljára szerkesztette: vegicsek, 2015.04.08. 03:18:30
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Elolvastam a hozzászólásokat, mindenkinek igaza van valamilyen szinten, leírom én is a hozzáfűzni valómat.
Ha jól emlékszem, még akkor lettem az SG.hu steam csoport tagja, amikor még a steamgiftses felajánlások nem voltak népszerűek annyira.
Aztán kicsivel később beindul a játék felajánlás ezen a csoport belül is, jelentkeztem is jó párra ezt nem tagadom.
A lényeg, hogy miután elkezdtek a játék felajánlás posztok megjelenni, akkor akartak többen csatlakozni a csoporthoz, mert ha őszintén bevalljuk: az ingyen játék és a nagyobb esély a nyerésére "vonzóvá" tette ezt a csoportot is.
Végszóra a megköszönéshez is:
Itt a felajánlott játék értéke most nem lényeg, hanem az, ha valaki ad nekem valamit, akkor én megköszönöm, mert úgy illik szerintem.
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
The Great Jitters: Pudding Panic
Power Up
Huntsman: The Orphanage
Kingdom Elemental
Half Minute Hero: Super Mega Neo Climax Ultimate Boy
Steel&Steam
C-Rush
Into the Dark: Ultimate Trash Edition
Penguins Arena: Sedna's World
RIP - Trilogy
The Cameron Files: The Secret at Loch Ness
Third Eye Crime
Marine Sharp Shooter II Jungle Warfare
Nem szóltam semmit, sztornó az egész, látom sg-n a kulcsot. Tegnap nem mutatta.
Köszönöm.
Az LVL2 tényleg korrekt ötlet, bele gondolva először némi engedményen gondolkodtam azoknak akik ennek hatására akarnak szintet húzni, de nincs nagyon korrekt megoldás erre. Talán a visszatérő többször bundle-ben megfordult játékokra lehetne esetleg LVL engedmény, mert ugye az nagy valószínűséggel azok nagyrészénél akik meg akarták szerezni már aktivált játékként meg van és csak páran maradnak potenciális jelentkezők azok között akik még pályáznak rá ez a következő pár hónapban problémásnak tűnik. Esetleges DLC tartalmakra szintén mivel ahhoz úgy is az alapjáték megléte szükséges.
Jelzem engem nem érint a dolog csak átmeneti kedvezményként gondoltam 1-2 hónapra amíg beáll a rendszer és igazodik mindenki hozzá aki aktív tag.
Másik gondolat ami talán jobbnak is tűnik, hogy a szabályváltozásra (a következő időszakban szintén 1-2 hónap) felhívhatnák a figyelmet azok akik felajánlanak valamit. Ez azoknak lenne jó akik nem olvassák a fórumot nagyon mostanában így megtudnák miről is van szó, ha látjék a felajánlás mellett, hogy változás van.
Köszönöm a szót.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
[merlinw.org]
Amúgy Merlin contri 2 ajánlata kezd nekem is tetszeni, hiszen ha elég magasra rakjuk a lécet, akkor egyre kevesebben tudnak jelentkezni, talán sikerül még jobban leszűkíteni az érdekelti kört 134ről, és akkor végül magától megszűnik a felajánlósdi, hiszen senki nem tud bejelentkezni azokra, megszűnnek a fejajánlások, és píszlávjunity lesz. 😊
Lehet felajánlott már 10 játékot az SG csoportnak, közben meg a publikus egyebekből nyert 20-at.
Teljesen más ismérvekre kell ezt építeni, vagy legalábbis ki kell bővíteni ... ha ez egyáltalán cél.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Az a gond, hogy tényleg CL1-et szinte azonnal elérhet az ember. Bár hozzáteszem, hogy még így is 80%-al esne a portyázók száma.
Bonyolult ez, bonyolult, bár megmondom őszintén, CL2-n komolyabb játékokat is szívesebben kínálnék fel. Hmmm... Gyorsan menjünk a parlamentbe és tegyük föl ott a kérdést ! Ott annyi "okos" ember van egy helyen és "nincs" dolguk, hátha kiötölnének valami népszavazást... <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2015.04.07. 08:58:10
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2015.04.07. 08:36:00
Botond: A 322 tagból 134-et érint a kérdés. MerlinW javaslata pont ezért jó, mert nem érint titeket, akik nem jelentkeztek ajándékra. Ennek tudatában kevesebben fognak belépni, de látható belépés kérést én mostanában csak felajánlások környékén érzékeltem. Feltételezhetem, hogy te sem szereted a kihasználókat? 😊
mulli1986: "Oké, akkor akiket ki kell szórni, azok a minuszosok", de én csak azokra alkalmaznám, akik sehol nem ajánlottak fel. Nézd meg kérlek egyenként az embereket, vannak akik csoporton kívül ajánlottak fel, őket nem bántanám, mivel mindenkinek joga ott felajánlani ahol szeretne.
Utoljára szerkesztette: wantonly, 2015.04.07. 07:12:19
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Nem szeretnék kikerülni a csoportból,a szabályokat mindig betartottam inkább legyen így hogy ne tudjak jelentkezni de nem szeretném hogy kikerüljek.Nem érzem hogy rosszat tettem volna azzal hogy csoporton belüli felajánlásokra jelentkeztem és többet megnyertem.
Majd megpróbálom feljebb tornászni a mínuszomat és legalább level 2 szintet elérni.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
Jelenleg a legéletképesebb megoldás a lvl2-es minimum. Így nem kellene megválnunk senkitől. Már, ha valakinek nincs jobb ötlete.
Egyébként felőlem lehet lvl1-es is, bár az sokat nem változtat, lévén egyetlen bundeszökevénnyel is lvl1 lehet bárki.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.04.06. 22:43:54
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.04.06. 22:37:29
[merlinw.org]
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Régen sem értettem, hogy miért nincs egy 30.1-es korlát ... nem sajnálom senkitől, de azért akadtak még így is problémás esetek, hát még emberek 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
TheDarkness2
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2015.04.06. 22:31:40
Én nem tudom, ez a szabály mindig élt? Én csak az EJ-t láttam ilyen szigorúan vett csoportnak. Sőt az olyan szigorú hogy be se lehet kerülni. Arról nem is beszélve, hogy ott nem lehet a forummal tartani a lépést, ha dolgozol, mert reggel 7-17-i míg meló van, kb 200HSZ születik. Azt meg végignyálazni, 1 óra. Nekem sajnos erre már tényleg nincs időm, vannak fontosabb dolgok is az életben...