Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha nem szereztem volna be még a megjelenéskor, most jelentkeznék 😊

istenkirály játék, és még csak az ep2-nél tartunk...
<#eljen>
Troger911
<#eljen>
IMYke2.0.0.0
<#eljen>
Reméljük, értékelni fogja az, aki megnyeri. Sőt, egyáltalán tudja, hogy milyen játékért indul <#vigyor2>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

egy kis apróság...

MoRT2195
Itt van még 1 felajánlás a többi mellé(#26852). Vasárnapig lehet rájuk jelentkezni, még 1-es szinthez kötve.

w77d
gyerekek az mitől lehet, hogy nem tudok pénzt tölteni a wallet-be? Állandóan ezt kapom: An unexpected error has occurred. Your purchase has not been completed.
Please contact Steam Support.

Ami érdekes, hogy amúgy vásárolni tudok, csak a wallet feltöltést nem engedi.

MoRT2195
Ez nem azért van, hogy téged (vagy más felajánlót) baszogasson, hanem azért, hogy kevesebb legyen az olyan ember, aki nem ajánl fel semmit, csak mindenre jelentkezik, ami az útjába kerül.
Persze esetedben ez eltekinthető (ezt Merlin helyébe zárójelben be is írnám a szabályzatba, hogy amíg valaki nem éri el a kettes szintet, addig 1-es szinten is ajánlhat fel dolgokat, persze így más felajánlására addig nem tud jelentkezni, de ez így van jól).
vegicsek

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

vegicsek
Én ezt az egész koncepciót teljesen abszurdnak tartom, valaki ingyen felajánl valamit, és akkor még baszogatjuk, pedig szerintem mindenkinek egyéni joga eldönteni, hogy milyen széles körben akarja sorsoltatni az ajándékát
Utoljára szerkesztette: vegicsek, 2015.04.08. 03:18:30

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Dj Tommy
Ha már szóba jött az SG.hu steam csoport + a Steamgifts.
Elolvastam a hozzászólásokat, mindenkinek igaza van valamilyen szinten, leírom én is a hozzáfűzni valómat.
Ha jól emlékszem, még akkor lettem az SG.hu steam csoport tagja, amikor még a steamgiftses felajánlások nem voltak népszerűek annyira.
Aztán kicsivel később beindul a játék felajánlás ezen a csoport belül is, jelentkeztem is jó párra ezt nem tagadom.
A lényeg, hogy miután elkezdtek a játék felajánlás posztok megjelenni, akkor akartak többen csatlakozni a csoporthoz, mert ha őszintén bevalljuk: az ingyen játék és a nagyobb esély a nyerésére "vonzóvá" tette ezt a csoportot is.

Végszóra a megköszönéshez is:
Itt a felajánlott játék értéke most nem lényeg, hanem az, ha valaki ad nekem valamit, akkor én megköszönöm, mert úgy illik szerintem.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Troger911
Remélem itt elfér, van pár bundle szökevényem cserére, ha nem kell senkinek, megy sg-re 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Avencast: Rise of the Mage
The Great Jitters: Pudding Panic
Power Up
Huntsman: The Orphanage
Kingdom Elemental
Half Minute Hero: Super Mega Neo Climax Ultimate Boy
Steel&Steam
C-Rush
Into the Dark: Ultimate Trash Edition
Penguins Arena: Sedna's World
RIP - Trilogy
The Cameron Files: The Secret at Loch Ness
Third Eye Crime
Marine Sharp Shooter II Jungle Warfare
totyak
Bocs a dupláért.

Nem szóltam semmit, sztornó az egész, látom sg-n a kulcsot. Tegnap nem mutatta.

Köszönöm.

totyak
Bejelölöm, nem felejtettem el, csak még nem kaptam meg. Persze, ha Steam-en keresztül küldöd, nem e-mailben jön, akkor nem csoda, hisz ott még nem beszéltünk.

kigyi
Látom megy a diskurzus a csoportról, én ugyan nincs másfél éve, hogy csoport tag vagyok, de azért hozzászólok.
Az LVL2 tényleg korrekt ötlet, bele gondolva először némi engedményen gondolkodtam azoknak akik ennek hatására akarnak szintet húzni, de nincs nagyon korrekt megoldás erre. Talán a visszatérő többször bundle-ben megfordult játékokra lehetne esetleg LVL engedmény, mert ugye az nagy valószínűséggel azok nagyrészénél akik meg akarták szerezni már aktivált játékként meg van és csak páran maradnak potenciális jelentkezők azok között akik még pályáznak rá ez a következő pár hónapban problémásnak tűnik. Esetleges DLC tartalmakra szintén mivel ahhoz úgy is az alapjáték megléte szükséges.

Jelzem engem nem érint a dolog csak átmeneti kedvezményként gondoltam 1-2 hónapra amíg beáll a rendszer és igazodik mindenki hozzá aki aktív tag.

Másik gondolat ami talán jobbnak is tűnik, hogy a szabályváltozásra (a következő időszakban szintén 1-2 hónap) felhívhatnák a figyelmet azok akik felajánlanak valamit. Ez azoknak lenne jó akik nem olvassák a fórumot nagyon mostanában így megtudnák miről is van szó, ha látjék a felajánlás mellett, hogy változás van.

Köszönöm a szót.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

MerlinW
Rendben akkor a lvl2-es dolog lesz bevezetve. A héten beiktatom a csoport oldalára és ide is kiírom nagy villogó betűkkel. Amennyiben a felajánlók nem tartják be a szabályt, strigulázni fogom és az 5. után mélyen elbeszélgetek velük😊

[merlinw.org]

Scooter
A 2-es szint egyáltalán nem magas szint! Simán el lehet érni, csak fel kell ajánlani pár játékot. Nekem az a véleményem, hogy aki nem akar felajánlani valamit, az nyerni se akarjon. Valamit valamiért.
Te valamit nagyon félreértesz vagy csak nem látod át miről is van szó.
Botond
Nem, nem cél. A tagok többségének nem célja, hogy a kisebbség steamgifts aktivitásához alkalmazkodjon, és hogy ezért a szabályrendszer agyonbonyolódjon. Én továbbra is azt javaslom, hogy legyen egy párhuzamos sg.hu steamgifts csoport, ahol aztán 500 oldalas szabálykönyvbe lefektethetitek, hogy ki és miért szemét vagy nem szemét. 😄

Amúgy Merlin contri 2 ajánlata kezd nekem is tetszeni, hiszen ha elég magasra rakjuk a lécet, akkor egyre kevesebben tudnak jelentkezni, talán sikerül még jobban leszűkíteni az érdekelti kört 134ről, és akkor végül magától megszűnik a felajánlósdi, hiszen senki nem tud bejelentkezni azokra, megszűnnek a fejajánlások, és píszlávjunity lesz. 😊
lalakov
Ilyenről szó sincsen! 😊 Nem érint téged és a többséget ez a L2-es új szabály(ha lesz) semmilyen hátrányos módon. Mivel nem rátok érvényes, kizárólag a már egyszer is ajándékot nyertekre, de kizárásról ott sincs szó, még ha páran beszéltünk is erről. És még ha lenne ilyenről is szó, az a többséget akkor sem érintené. Okés? 😊)
Laza
Mondjuk a mínuszos stat nem feltétlen jelent semmit ... max jó szerencséje volt az emberkének, ráadásul az a globalice nyereményt nézi, nem az SG csoportosat, azt pedig nem szabályozhatod egy csoportban, hogy ő mire hogyan jelentkezik egyébként és mennyit nyer 😊
Lehet felajánlott már 10 játékot az SG csoportnak, közben meg a publikus egyebekből nyert 20-at.

Teljesen más ismérvekre kell ezt építeni, vagy legalábbis ki kell bővíteni ... ha ez egyáltalán cél.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Botond
Mert itt komolyan felmerült, hogy a csoport többségét adó, nem érintett tagokat különböző módon szankcionálja (kizárja!) egy hangos kisebbség.
lalakov
"akinek nem inge, ne vegye magára" Téged nem érint. Miért foglalkozol vele? 😊
IMYke2.0.0.0
Mi történt veled?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Botond
Tehát a felét se, alig több mint a tagok harmadát érinti a probléma. Akkor én meg azt javaslom, hogy ezt az egész steamgiftesdit rakjuk ki a csoportból, és jöjjön létre egy sg.hu steamgift csoport is steamen, és akkor az sg.hu-ban mindenki tag lehet aki megfelel a kritériumoknak, és a kizárás nem a nem megköszönésért jár, hanem a felajánlásért, aki meg steamgiftezni akar SG.hu arcokkal, az belép a párhuzamos csoportba (mindkettőben tag lesz/lehet), ott meg olyan gyermeteg kizárósdi/sértődősdi óvódás szabályokat állítotok fel, amilyet csak szeretnétek.
IMYke2.0.0.0
Támogatom az ötletet. <#eljen>

wesker24
+
Ne keverjük ide a politikát, mert baj lesz! <#idiota>

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

3Error
Támogatom a CL2-es ötletet, kár, hogy nincs 1,5. 😄
Az a gond, hogy tényleg CL1-et szinte azonnal elérhet az ember. Bár hozzáteszem, hogy még így is 80%-al esne a portyázók száma.
Bonyolult ez, bonyolult, bár megmondom őszintén, CL2-n komolyabb játékokat is szívesebben kínálnék fel. Hmmm... Gyorsan menjünk a parlamentbe és tegyük föl ott a kérdést ! Ott annyi "okos" ember van egy helyen és "nincs" dolguk, hátha kiötölnének valami népszavazást... <#idiota>
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2015.04.07. 08:58:10

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Scooter
Nem szórnak ki gondolom, mivel sg.hu-n aktív vagy. Maximum a steamgifts-es felajánlásokra nem tudsz jelentkezni, ami tök korrekt. Aki eléri a 2-es szintet, annak nem lesz ilyen gondja <#awink>
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2015.04.07. 08:36:00
lalakov
Első olvasásra soknak éreztem a L2-t, de mivel ez jobb ötlet mint az enyém, így + . Ez a soha Steamgifsten nem járó tagokat nem érinti, így igazságosabb. (Csak el ne felejtsük. Mert akkor mi kapunk büntit? 😊 )

Botond: A 322 tagból 134-et érint a kérdés. MerlinW javaslata pont ezért jó, mert nem érint titeket, akik nem jelentkeztek ajándékra. Ennek tudatában kevesebben fognak belépni, de látható belépés kérést én mostanában csak felajánlások környékén érzékeltem. Feltételezhetem, hogy te sem szereted a kihasználókat? 😊

mulli1986: "Oké, akkor akiket ki kell szórni, azok a minuszosok", de én csak azokra alkalmaznám, akik sehol nem ajánlottak fel. Nézd meg kérlek egyenként az embereket, vannak akik csoporton kívül ajánlottak fel, őket nem bántanám, mivel mindenkinek joga ott felajánlani ahol szeretne.

Kicsit késői "nyuszi" 😊
wantonly
Nincs jobb ötletem, de nem tudom mennyire lenne életképes ez a level2 kritérium. A statisztikából látszik, hogy a 322 steam csoport tagból 134 használja aktívan a steamgifts-et, azaz csak az került fel a listára, aki már nyert vagy felajánlott. Ebből mennyien fórumozunk itt? 20-an? 30-an? Szóval azt akarom ezzel mondani, hogy sokan nem olvasnak fórumot, pláne szabályzatot. Ennek a szabályzatnak a betartatása sok meló lenne. Egyébként szerintem mindenki felnőtt ember, és el tudja dönteni, hogy megad-e kritériumot, avagy sem a felajánlásához, mindenesetre érdemes erre ösztönözni az embereket. Ha legközelebb felajánlok, már én is így fogok tenni, ugyanis néha már azért nincs kedvem a csoportba felajánlani, mert félek előre, hogy olyan fog nyerni, aki nem kommentál és kezdődik a mizéria. Az SGEJ zárt csoportban pedig ki kell imádkozni, hogy legyen valamire 3-5 jelentkező.
wantonly
Aki már felajánlott és mínuszban van, az nem az aktivitása miatt, hanem mert több vagy értékesebb sorsolást nyert, mint amennyit felajánlott., tehát valószínűleg csak szerencsés vagy sokat jelentkezik. Persze ezek csak számok... a számolási rendszer, például a bundle kulcsok miatt nem biztos, hogy mindig igazságos, messzemenő következtetéseket ebből ne vonjunk le. Bizonyos jelentkezőszám alatti sorsolásokat nem is számol, pedig a felajánlás ugyanúgy megtörtént.
Utoljára szerkesztette: wantonly, 2015.04.07. 07:12:19
mooo
+
25 felett.
Én ahogy korábban írtam, nekem végül is megfelel, vagyis én logikus döntésnek érzem a lvl 2-es korlátozást. Az igaz hogy egy időre kiszorulok a giveaway-ből, de akkor majd igyekszem felkapaszkodni. Nem tudom pontosan hány játékot kell még felajánlanom publikusan ahhoz hogy lvl 2-es legyek, de ez az én gondom. 😊

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Igaz magam ellen beszélek mert én csak 1-es vagyok,de legyen a minimum a level 2-es szint csoporton belül.
Nem szeretnék kikerülni a csoportból,a szabályokat mindig betartottam inkább legyen így hogy ne tudjak jelentkezni de nem szeretném hogy kikerüljek.Nem érzem hogy rosszat tettem volna azzal hogy csoporton belüli felajánlásokra jelentkeztem és többet megnyertem.
Majd megpróbálom feljebb tornászni a mínuszomat és legalább level 2 szintet elérni.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

mulli1986
Oké, akkor akiket ki kell szórni, azok a minuszosok, akiknek nincs felajánlása. Kapásból van bent 20-30 ember, akik csak harácsolni járnak ide. Akik nullásak valószínüleg, csak úgy vannak. Akik meg úgy minuszosak, hogy felajánlottak, valszeg csak nem aktívak az utóbbi időben

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

bon
Szép statisztika, még soha se figyeltem.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

tegla
Gratula!Ha megtennéd,hogy steamgifts-n megjelölöd,hogy megkaptad a kódokat azt megköszönném.

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Botond
Konstruktívan ez a kérdésem, hogy mekkora a problémás kör? Mekkora hányad a 322ből a felajánlók és jelentkezők, mert ha 100 fő se, akkor lesznek szívesek mondjuk ők alkalmazkodni, és nem végképp hijackelni a csoportot mint hangos kisebbség. Ha meg ők a többség, akkor lehet ideje alapítani egy nonprofit sg.hu csoportot, és magukra hagyni ezeket a grállovagokat, akik felajánlanak egy 1 dollár bundliba került, épeszű ember nem adna érte egy centet se cuccokat, amik aztán vkinek az accán végzi sose el nem indítva. És tudom van aki ajánl fel komoly cuccot is, de nyugodjon meg ő is, azt se indítja el a nyertes. A steamgiftsen nyert játékok szerint ezrelékben mérhető része kerül egyáltalán elindításra, és annak a töredéke végigjátszásra, szóval mint olyan, hülyeség az egész.
MerlinW
Lásd előző hsz, ill botond hsz-ét. A csoport alapvetően nem SGifts csoport, az csak a részévé vált anno. Abszolút Sgifts-inaktív tagokat nem szívesen raknék ki, mert sokan nem is foglalkoznak vele, pusztán Steam csoportként használják, ami a lényege.

Jelenleg a legéletképesebb megoldás a lvl2-es minimum. Így nem kellene megválnunk senkitől. Már, ha valakinek nincs jobb ötlete.
Egyébként felőlem lehet lvl1-es is, bár az sokat nem változtat, lévén egyetlen bundeszökevénnyel is lvl1 lehet bárki.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.04.06. 22:43:54

[merlinw.org]

MerlinW
Pont ezért nem támogatom a felhasználók törlését, és vetettem fel, hogy a gifts-en felajánlóknak kelljen lvl2-es limitet beállítaniuk. Hogy közben vetünk fel életképtelen alternatívákat, az a folyamat része. Ahelyett, hogy puffognál próbálhatnál konstruktívan részt venni a dologban.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.04.06. 22:37:29

[merlinw.org]

mulli1986
Én most gondolkodás nélkül kipucolnám azokat, akik úgy vannak minuszban, hogy nem ajánlottak fel semmit. Illetve beraknám azt is feltételnek, hogy huzamosabb ideig nem lehet minuszba valaki. Nem kell plusszosnak lennie, csak ne legyen minuszos. Sztem ez jogos elvárás. Lehet én vagyok túl szőrös szívű vagy mert "könnyen" beszélek +19-es stattal (0 nyeremény)

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

Laza
+ Mehet

Régen sem értettem, hogy miért nincs egy 30.1-es korlát ... nem sajnálom senkitől, de azért akadtak még így is problémás esetek, hát még emberek 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Botond
Hát úgy látszik komoly képzavarban vagyok valóban. Én úgy gondoltam a csoport még a steamgifts előtt jött létre, hogy az itteni fórumozókat összefogja, könnyebben megtaláljuk egymást multizni vagy ilyesmi. Aztán jött a steamgifts és az egész átalakult a potyautas keringőbe. Igen, ehhez két fél kell, ugyanolyan ludasak a felajánlók is, akik odaszoktatták a potyázókat. Ugyanakkor ha már ilyen príma statisztikánk van, akkor azt még elárulod, hogy mennyi olyan tag van aki sose jelentkezett semmire steamgiftsen? Mekkora az a hányad, aki ezt lesz*rja? Én egyedül?
Laza
<#eljen> szép darab, köszönjük 😊

Rég vót má, hátha megy még a dolog. Egy ezer éves bundliszökevény.

TheDarkness2
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2015.04.06. 22:31:40
mulli1986
+

Én nem tudom, ez a szabály mindig élt? Én csak az EJ-t láttam ilyen szigorúan vett csoportnak. Sőt az olyan szigorú hogy be se lehet kerülni. Arról nem is beszélve, hogy ott nem lehet a forummal tartani a lépést, ha dolgozol, mert reggel 7-17-i míg meló van, kb 200HSZ születik. Azt meg végignyálazni, 1 óra. Nekem sajnos erre már tényleg nincs időm, vannak fontosabb dolgok is az életben...