34737
  • RoboKutya78
    jól van akkor nem csak én szopikázok:) mi van a klienssel?
    azt hittem valami történt a fiókommal míg nem voltam idehaza:)
  • Evoluti0N
    Nem.
  • AnuluWork #28506
    Be tudtok jelentkezni?
  • Evoluti0N
    Nem tudom, hogy mennyire ismered az oldalt, szal nagyon alapoktól mondom. Van egy oldal, a steamgifts.com. Itt az emberek ajánlhatnak fel Steames játékokat. Úgy működik a dolog, hogy kiválasztja a felajánló az időt, hogy mettől meddig lehessen jelentkezni a játékra, aztán az idő lejárta után az oldal kisorsolja a nyertest a jelentkezők között. Emellett a felajánló azt is kiválaszthatja, hogy bárki jelentkezhessen rá, vagy csak egy bizonyos Steam csoport tagjai, valamint azt is, hogy csak olyanok jelentkezhessenek rá, akik már szétosztogattak bizonyos összegű játékot. Itt most azon folyik a vita, hogy legyen-e valami rendszabályozás. Szóval, hogy kötelező legyen-e az SG Steam csoport tagjainak megadni egy bizonyos minimális szintet (a felajánlott játékokkal növekszik), amennyivel rendelkezniük kell a jelentkezőknek. Ezzel kizárva azt, hogy sokan úgy kapkodjanak el játékokat, hogy soha nem ajánlottak fel semmit. Volt már régebben is olyan ötlet, hogy akik nem ajánlottak fel semmit, azok legyenek kidobva a csoportból. Mások ezt nem tartják jó ötletnek, én sem, mivel a Steam csoport nem csak a steamgiftsről szól.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.09.02. 17:10:49
  • Apa27
    Bevallom cak most csöppentem ide, de valaki elmondaná miről is van szó?
  • Scooter
    Ahogy mondod. Főleg egy ilyen komoly játékot, de az ő döntése! Amit tiszteletben tartok. Viszont ha én nyerném, akkor tuti felajánlok valamit!
  • kigyi
    Ez így korrekt, valóban nem lehet kirakni senkit csak úgy, mert az alapjaiban kérdőjelezné meg a csoport létjogosultságát. Arról soha sehol sem volt szó, hogy nem lehet csak úgy lenni mint a befőtt a csoportban :D A szint nélküli felajánlás mindenkinek szíve joga persze tényleg érdekes, hogy így olyanok is jelentkeznek akik még soha semmit sem ajánlottak fel, de jogában áll a felajánlónak elkótyavetyélni a játékát :)
  • Scooter
    Oké, értem. A felajánló tudja. Nálam biztos, hogy LVL1+ a minimum, de inkább a 2+ felé hajlok. Nekem pl. alap, hogy felajánlással elérjek egy szintet, hogy tudjak komolyabb LVL-ekre is jelentkezni. Bár sose voltam élősködő, de ez én vagyok.
  • MerlinW
    A felajánló mondja: "nincs szintmegkötés". Ergo a felajánló azok számára is elérhetővé akarja tenni a játékot, akik még életükben nem ajánlottak fel semmit. Ehhez joga van.

Én javasoltam a kötelező szintezést, de végül abban maradtunk/maradtam, hogy marad javaslat szinten. Végtére is a felajánló döntése, kinek ajánl fel.

Takarítás nem lesz, mert egyrészt az SG.hu a közösségünk és nem csak steamgifts csoport, másrészt mégis milyen alapon tiiltanék ki bárkit a csoportból, ha nem adott rá okot?
  • genndy
  • Lokker
    Volt már emlékeim szerint, de MerlinW erről többet tudna neked mondani.
  • Scooter
    Köszi szépen! Ez nagyon érdekel. "Szintmegkötés nincs" Akkor jönni fognak szép számmal az olyanok akik még elétükben nem ajánlottak fel egyet se. Én csinálnék egy kis pucolást a csoportban. Persze ez csak az én véleményem.
  • Lokker
    Szép felajánlás!
  • darkling
    Sg.hu csoport, nincs szintmegkötés:
  • Apa27
    Sziasztok! Kipróbáltam ezt a Heroes of Scene játékot, de nem igazán értem, hogy van az, hogy én csak sarlós játékbábút, robotot és sünit tudok gyártani. Mikor lesz lehetőségem mást is gyártani? Valaki játszott már vele?
  • bardocz
    Igen, ezeket már végigpróbáltam anno, igaz én win7-en, és nem engedte. De így ahogy leírtad tökéletes.
  • 3Error #28492
    Mindkettőrő' lehet önni...
  • Dzsini
    Kivéve ha külön van indító és futó program, mert akkor az indítót kell rögzíteni, a futó nem biztos, hogy jó lesz.
  • MoRT2195
    Természetesen én is próbálkoztam már az azzal, hogy steam könyvtárban jobb katt játékra, parancsikon létrehozás az asztalon, aztán tálcára húzás, de játékot (nekem) nem enged így oda rakni (win 8.1-en), csak kidobja azt a piros áthúzott táblát.
    De szerintem semmi nehézség nincs abba, hogy elindítod a játékot, egyszer alt+tab, aztán jobb egérrel katt tálcán a játékra és rögzíted, ez is "tutira jót csinál".
  • genndy
    Akkor is a Steamből megcsinálás a legjobb, mert az tutira jót csinál, az Asztalról meg simán áthúzza a Tálcára és tádámm.
  • bardocz
    Az asztalon lévő ikonok nekem ki is vannak kapcsolva, ahhoz túl jók a háttereim, hogy elrondítsák :)
  • MoRT2195
    Itt van még plusz egy. :)

• MoRT2195
    Tálca, nem asztal.
  • RatBaG #28485
    libraryban create desktop shortcut.
    Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2015.08.29. 21:59:01
  • bardocz
    Erre nem is gondoltam, köszi:)
  • MoRT2195
    Elindítod a játékot, majd a tálcán katt jobb egérrel a játékra és ott már könnyen észreveszed, hogy mi is kell neked. :)
  • bardocz
    Steames játék ikonját hogyan tudnám kirakni a tálcára? Startmenüből nem lehet.
  • MoRT2195
    Nem csak az sg.hu csoportnak!

• 3Error #28480
    http://www.g2play.net/product/148847/jet-racing-extreme-steam-key-1436951476-1768684/_ignore_category/1/ -en 2.50-ért dobálják, valaki (talán a fejlesztő) gondolom szétszort egy adag kulcsot, reklám gyanánt.
  • RoboKutya78
    teljesen különböző emberék ajánlják
  • MoRT2195
    Gondolom ott látta ő is. Amúgy amikor ilyen 50-100 vagy afölötti packokat látni, akkor ki azt ki ajánlja fel? Egy fejlesztő, kiadó? Gondolom igen, mivel főként gagyi indie játékokat dobálnak ilyen mennyiségben steamgiftsen. Kétlem, hogy ennyit megvenne belőle az illető, aztán felajánlaná őket.
  • bon

• PetruZ
    steamgifts-en 50-esével osztják most, lehet rá pályázni.
  • RoboKutya78
    Ezen kívül ?? Olyan mennyiség van belőle egyeseknél hogy azt hittem ingyé osztogatják:) 50 100 darabos kiosztások vannak:)
  • Jim Morrison
    steam?
  • RoboKutya78
    Srácok hol lehet ezt a gamest beszerválni? Jet Racing Extreme
  • 3Error #28472
    Nagyon szívesen !
  • Szerzetes89
    Itt is köszönöm, tényleg kedves vagy!
  • 3Error #28470
    As the same...
  • 3Error #28469
    Intézem.