34737
  • Scooter
  • Evoluti0N
    Megvettem a Deponia trilógiát is kiderült, hogy az első rész megvan. :D Holnap 1-ig.

Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.09.04. 19:32:05
  • Scooter
    Én mind a kettőt fogom. Az Another World – 15th Anniversary Edition-ben megvan lemezesen is, de ezért a remekműért nem sajnálom a pénzt! Bármilyen rövid is. Bár az eredeti DOS-os verziónak sokkal jobb volt a végzenéje. Attól még ma is, libabőrös leszek ha meghallom.
  • 3Error #28545
    A Mars-ot én is vittem.
  • 3Error #28544
    Nézegesd meg a banner alatti linkeket, hasznosak.

A SteamGifts oldal ahogy Genndy is említette, akkor érdemes vele foglalkozni (ha szeretnél pl. nyerni, ill. nem akarsz "paraszt lenni", mint sokan /nem innen/, hogy fel nem ajánlanak semmit, de nyerni akarnak), ha már felajánlottál játékokat és meg is nyerték. Utána érdemes ("illő"), ráugrani mások felajánlásaira.

A kártyákat el lehet cserélni is és adni is. A csere (kis értékű kártyáknál) szerintem macerás, fölösleges, inkább add el. Azt pedig nagyon egyszerű, főleg ha olcsóbban adod, mint mások. (persze ezek csak euro-centeket érnek, tehát rengeteget kell eladni ahhoz, hogy legyen pár euród "ingyen" a steam-wallet-ben)

Remélem segítettem valamennyire.
  • Prince23
    Ha esetleg valakit érdekel a játékcserés ajánlatom, akkor katt erre a linkre: 6 játékot adnék egy Steames Witcher 3 + Expansion Pass-ért: http://sg.hu/forum/uzenet/1239267298/255449
  • Scooter
    Fincsi akció! Sajnos megint vennem kell pár játékot. A Mars: War Logs (2.99€) és a Another World – 20th Anniversary Edition (2.49€) tuti vétel ennyiért! Az Etherium-on (5€) még gondolkodok, de lesz ez még olcsóbb.
  • IMYke2.0.0.0
    O.K. Most már a http-s is fut. Normálisan.
  • IMYke2.0.0.0
    1 GBites gerincen is malmozik a kliens.
  • RoboKutya78
    Valahogy amúgy nálam is hülye a kliens
    be vagyok jelentkezve rajta rákattanok a piacra és kéri hogy jelentkezzek be a honlapon meg simán be vagyok jelentkezve min a két helyen
    A honlapon zokszó nélkül betölti a profilablakomat piacomat a kliens meg másodperceket malmozik és gondolkodik.
    oké hogy most wifivel netezem de ez nem lehet ekkora gond két centire van a ruterem.
  • IMYke2.0.0.0
    Proxy-val megnyílik - akkor engem szívat a szolgáltató.

• RoboKutya78
    keress hozzá visszafejtő dekódolót:)
    Biztos Adobe problémás:)

Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.09.04. 10:05:29
  • IMYke2.0.0.0
    Na, most milyen indokkal szart be a STEAM?

An error occurred while processing your request.
    Reference #97.ad0af748.1441353556.19ffbe82
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.09.04. 10:00:18
  • MarkBlade
    Nincs elfekvőben valakinek insurgency játéka? Megköszönném...
  • genndy
    Minden kérdésedre ott a válasz linkek formájában a bannerban. Steamgifts oldalon FAQ, topikja első hsz-eiben némi összefoglaló magyarul is (ez azért nem az igazi), kártyázásra szintén hivatalos Steam FAQ.
    SGiftsre viszont nem tudsz érdemben bejelentkezni 100$ értékű Steam fiók alatt, ha kevés játékod van akkor nyerni sem fogsz.
  • Apa27
    két kérdést engedjetek meg nekem!
    Először is, pontosan mi is a játék? Illetve, hogyan kell játszani, hogy bárki is nyertes lehessen? Másik:és ez egy kicsit másabb témájú...és ezért bocsánatot is kérek előre!Most kezdtem játszani a Heroes of Scene játékkal.Van egy csomó ugyan olyan kártyám. El lehet cserélni, adni netalántán? És ha igen, akkor hogyan?
  • Scooter
    Ingyen The 39 Steps!
  • 3Error #28531
    "Gyerekek, igyunk teát !" (vagy nem? használjunk Chrome-ot? /én átálltam, az FF túl sokat szívatott már az utóbbi időkben.../)
    Imi, multiban gőz kiengedés? Szerintem feszkósabb az ember ott, mint single-ben. Én legalábbis, bár nem a CS-ben.

@Scooter, ott a pont !

• MerlinW
    Első körben elolvasod a téma fejlécében található szöveget, majd a "Csatlakozz..." -ra kattinva a csoport szabályzatát.
  • Scooter
    Boldogság, hogy legalább egy aktív felajánló nyerte! Grat hozzá!
  • darkling
    A játékot bon kolléga nyerte, steam-en keresztül fogom neki küldeni.
  • IMYke2.0.0.0
    :(((
    Sajnos, még nem rendelkezem azzal a játékkal (egyeseknek láda- és skinmenedzser programmal).
    Mondjuk, néha multiban jó lehet kiengedni a gőzt.
  • Maala
    Ha én elolvastam volna a cikket, szerintem arra a következtetésre jutottam volna, hogy Operával, vagy Internet Explorerrel kell próbálkozni. De én nem olvastam el. Csak egyszer.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.09.03. 16:35:44
  • IMYke2.0.0.0
    Mi ebből a tanulság?
  • RoboKutya78
    Na ez rendben ezt olvastam is
    De akkor sincs rendben valami
    Ha az unicredit oldalán kiírja nekem hogy töltsem le a Adobe Flash Player 9.0.28 verziót én ezt meg is tettem ennek ellenére szar a firefox
    a Chrom meg be tudja tölteni az oldalt rendesen?
    Ez teljesen más téma amit ti itt feszegettek szerintem.

Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.09.03. 16:33:56
  • Jim Morrison
    + csgo is :(
  • IMYke2.0.0.0

//Szerk.
    Sajnos a Flash agresszívan beette magát a játékokba is. S nem a flash-alapúakra gondolok, hanem olyanokra, melyekben egyes elemek - főképp a menürendszerek - Flash-sel lettek legyártva. Vagy a betűkészleteke, típusokat tárolják flash alapon. (Lásd gyak. az összes Unreal Engine-es (3-4) játék).
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.09.03. 16:09:14
  • MerlinW
    :)
  • Lokker
    Itt nincs gond!
  • RoboKutya78
    Segítsetek !
    Másnál is gond van a flash playerrel?
    Valami miatt hiába frissítem nem működik.
    Unicredit bejelentkezője pl tök kukka kér egy friss verziót megadja a letöltést letöltöm telepít semmi hatása.Olyan mintha nem akarna beépülni a firefox pluginjai közé:(

• Evoluti0N
  • RoboKutya78
  • RatBaG #28516
    nem is te lennél...
  • RoboKutya78
    Mondom nálam lekapcsolták a villany ahogy megláttam a bundle gyűjtő nevét :)
    Tudja valaki milyen plugint használ az Uplay honlapja vagy ennyire szar a platformjuk?
    mindenhol tőltike jelzőt látok a profil oldalamat szinte el se tudom érni.

valami gáz van az adobe pluginemmel hiába frissítettem nem szedte le a felkiáltó jelet.
  • MoRT2195
    Gyors ránézésre 3 helyen is fel van tüntetve, hogy uplay-en beváltható. A "pay what you want" alatt kankós betűkkel ott van, hogy "reedem on uplay", a játékok dobozképe alatt, és a lentebb a leírásban is. De ez csak egy gyors végiggörgetés volt, lehet több helyen is fel van tüntetve. Ne az oldalt hibáztasd azért, mert megláttad, hogy tom clancy bundle, és nyomtál rögtön a fizetés gombra. Még az lett volna a viccesebbe ennél, ha kiderül, hogy csak soundtrack bundle-ről van szó. :D
  • RoboKutya78
    A franc a humblee oldal felépítésébe meg a platformfeltüntetési ötletébe:)
    Miért nem lehetett volna feltüntetni ebbe a tom clany pacban rendesen azt hogy uplay kulcsokat ad:) a címébe feltenni érdekes az origines régebbi csomagban fel volt tüntetve.
    Bedob egy ikont a játékok nevei alá:) Én meg már arra hogy tom clany már csorgatom a nyálam nyomom a 10 dodot neki majd amikor megkapom a számlát akkor látom hogy nem steam
    Na mondom nem baj a játék kedvéért becsekkolom. Max esetleg elcserélem a fiókomat ha lesz valaki akit érdekelni fog:)
    Remélem a rejtett játék a hawks 2 lesz mert ha nem mérgesebb leszek mint most vagyok:)
    Ismétlem tudok olvasni csak tudat alatt nem fogtam hogy uplay fiókos csomag:)elvette a józan eszemet a játékcíme:)
  • drop
    sziasztok akinek megvan a sima shadow of mordor játék és kéne a game of the year dlc kulcs ingyen adom aki először ír rám
  • Evoluti0N
    Merlinnek elküldöd privátban a Steam profilod linkjét. Igen. Vagy veszel egy játékot Steamen ajándékként és berakod a raktáradba, vagy veszel valamilyen oldalon játékkulcsot, ami aktiválható Steamen. Aztán, amikor kisorsolja az oldal a nyertest, akkor megkapod a különböző adatait (email cím, Steam fiók) és valamilyen úton-módon elküldöd neki a kulcsot, vagy az ajándék játékot.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.09.02. 21:59:09
  • Apa27
    Köszönöm a válaszod!
    És hogyan lehetnék ennek a csoportna a tagja? Illetve én hogyan tudnék felajánlani játékot? Ez úgy működik, hogy veszek egyet és aki nyer, annak elküldöm az aktiváló kódját? Vagy hogyan?
  • 3Error #28509
    De!