Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2015.04.15. 23:53:36
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
LÉNYEG JÓ most már
MINTA olyan sok problémám lenne kezd a zaklatásodból elég lenni
Vigyázz 2 év börtön..
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.04.15. 22:12:08
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Ráadásul a kép csak böngészőben néz ki így, az meg hogy abban mit állítgatsz halál független a klienstől. Tök fölöslegesen kukáztad a játékaidat. Mindegy, nem nekem fáj.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
valszeg lett egy kis gebasz az űrben... ha meg steam reinstallt akarsz akkor meg telepítsd fel még egyszer steamet a meglévő mappájába (talán telepítőjében van repair menüpont is).
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Na most steam uninstall 130 gb anyag kikukázva töltetek mindent újra lefele.
Ennek ellenére még mindig englis
Tanuljanak meg ők magyarul.
Ha tévedek, akkor rohadjon meg az EA-val együtt a Valve is. <#bdead>#bdead>
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Meg kell tanulni angolul <#idiota>#idiota>
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Attól függetlenül hogy mindent magyar nyelvre állítottam be valami ok folytán ragaszkodik az angolhoz mit lehet tenni hogy visszakerüljön magyarba?
őőőő most lesem hova tűnt a magyar nyelv??Diszkriminálva lettünk??

én egy éve vettem meg originen a ME2 alapjátékot 3 euróért és automatikusan megkaptam hozzá a cerberusos cuccokat (még soundtrack is járt hozzá), nem is kellett a bioware oldalán beregelni a kulcsot meg semmi

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.04.15. 09:24:41
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Aki megvette a bundlet és beaktiválta a kulcsokat, azt nem tudja esetleg, hogy a mass effecthez tartozik dlc? Másik fórumon azt olvastam van hozzá 2. Kíváncsi lennék melyik az a 2, ha tényleg van...
Olvastam valahol, hogy Level 2-esnek kellenének a felajánlásoknak lenniük, de nem találtam sehol sem a szabályzatban, így maradt a Level 1. (mostanában sok meló volt, nem nagyon olvastam fórumot)

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
De honnan szedted? Csak nem vetted meg 300+ eur-ért? 😄
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
(ellenben meghagyom a többieknek a lehetőséget, lévén, hogy a DN: Forever az egyetlen, ami nincs meg és "érdekelt" 😄 )
Nekem csak 2 gamma van meg belőle, és még sokkal szeretnék közülük játszani, szóval én bejelentkezek rá! Köszönöm a lehetőséget!
(BTW eddig úgy is csak egyszer nyertem, kíváncsi vagyok az is véletlen volt-e 😄 )
<#taps>#taps><#worship>#worship>
Viszont mivel nekem is sok megvan belőle, ami pedig nem az nem is érdekel, ezért nem pofátlankodok bele.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.