34737
  • Lokker
  • RoboKutya78
    aucs akkor rosszul számoltam nem úgy kell mint a cryptik szerverei esetében elég a két óra plusz:)
    akkor még malmozok pár órácskát

Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.09.08. 17:08:55
  • Fabio Capello
    amerikai a cég, legalább 8 óra az eltolódás.
  • RoboKutya78
    azé írtam most mennyi az eltolódás nem hinném hogy 5 óra lenne.
    én max rászámoltam 2 óra eltolódást délután 3ra már meg kellene jönnie nem?
    am 11 re írták ami nálunk ha jól számolom plusz 2 óra nem? de legkésőbb 4 re meg kellett volna érkeznie

• Scooter
    Gondoltam miért ne! Csütörtökön este 8-ig!

• MoRT2195
    Este 8-kor jönnek az új játékok, ahogy mindig...
  • mooo
    Időzónák mondanak neked valamit?
  • RoboKutya78
    Na ezt most nem vágom.
    Megvettem ezt a Tom Clancy Bundle csomit 10 dodoért.
    elvileg ugye a mai napon 11 órakor délelőtt lett aktiválva a plusz games (ha jól értem és ez nem este 11 )
    Jelen pillanatban nem látom sehol a feloldást.

Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.09.08. 15:10:51
  • Dzsini
    Nekik van róla adatbázisuk - leírod, hogy ez és ez történt, kb. ekkor jelentkeztél rá, kb. ekkor futott ki, erről a játékról szólt, ekkor kaptad a visszajelzést, és így tovább.
    Ez alapján könnyedén megtalálják, és meg tudják nézni szerveroldalról, hogy mi történt.
  • Scooter
    Oké, de nem is tudom, hogy mi a neve, tehát ticket-ben se tudok kire hivatkozni. Úgy meg nehéz valakit feldobni, amikor a felajánlást se látom.
  • IMYke2.0.0.0
    Ha ezt most hagyod neki, akkor vérszemet kap és akár a későbbi felajánlásainál is meglépi.
    Időben rá kell taposni a tyúkszemére, hogy legközelebb ne merje meglépni ezt...

Képzeld csak el, ha büntetlenül bárki megtehetné ezt a felajánlósdi-letiltósdi csiki-csukit!...
  • Scooter
    Nem érdemes ticket-et nyitni. Mit csinálnak vele? Úgyse fogja odaadni a kulcsot. Maximum a legrosszabb esetben bannolják az oldalról. Sokra megyek vele. Amúgy leszarom. Majd megnyerem, vagy nem.
  • Scooter
    A profilom se fogod látni, mivel nincs visszaigazolva: Profil
  • wantonly
    Linkeld be a steamgifts profilod, hogy meg tudjuk nézni. Viszont hiába tudod a steam profilját, ha tényleg feketelistára rakott, akkor úgy sem fog visszajelölni, hogy jól kioszthasd. Inkább nyiss egy ticket-et.
  • Scooter
    Ahogy MoRT mondja!
  • MoRT2195
    Rá tud menni, csak nem kidobja, hogy feketelistán van. Olyan, mint amikor nem vagy benne egy adott steam csoportba a felajánláshoz.
  • 3Error #28572
    Ebben van benne http://www.bundlestars.com/all-bundles/killer-bundle/ - 5.67 euro a pakk. Meg ebben is : https://www.humblebundle.com/weekly 1 dollárért már a Tied.

Ha blacklisten vagy, akkor az "Entered"-be nem tudsz ráklikkelni a felajánlásra?
  • Scooter
    Egyik se az. 18 órája nyertem.
  • MoRT2195
    Én kettőre tippelek, valamelyiknél kidobja, hogy feketelistára rakott?
    1
    2
  • RoboKutya78
    Srácok az egyéni dobozban a szöveg formázó html parancsok miért nem működnek?
    Csak azok hajlandóak működni amik a formázási segédben vannak leírva.
    Ezen az oldalon lévő parancsokat is próbáltam egyik se úgy működik ahogy kéne neki :(
    Pl egy középre zárt szöveget nem lehet kiírni rendesen.
  • Scooter
    Ez az, feketelistára rakott. Reggel 6:30-kor néztem, akkor még ott volt a játék mellett a steam kód. Aztán lehet, hogy rájött a farok, hogy már nem jó a kód és gyorsan feketelistára dobott. Megkérdezném és ha tudnám, hogy mi a f*sz a steamgifts neve, de mivel nem látom már a felajánlást így azt se tudom. Nem tudom, hogy mennyire bundli, de nagyon érdekelt volna (Albedo: Eyes from Outer Space a játék neve).
  • 3Error #28567
    Blacklistre rakott valamiért a felajánló. Ha mindent korrekt módon csináltál kérdezd meg tőle, hogy mi a f@sz baja van. Ha meg gyökér, jelentsd. Ill. ha valami apró bundli szutyok, ne foglalkozz vele.

@bardocz, én is javaslom a kézi mentést, jobb biztosra menni.
  • bardocz
    Lehet ez lesz, másik felhőben elfér ez is :D
  • Scooter
    Olyankor mi van, hogy nyertem valamit steamgifts-en és reggel még telóról láttam a kódot, de amint gépközelbe kerültem már nincs ott és a felajánlás törlődött. Nem lehet megnézni. "Ezt írja: You do not have permission to view this giveaway, since you've been blacklisted by the giveaway creator."
  • MoRT2195
    Azért én a helyedben a biztonság kedvéért lementeném. Valószínűleg nem lesz gond, de sose tudni, én nem bízok nagyon az ilyen felhős rendszerekben. Ha gond van, akkor jól jön az a bemásolgatós megoldás, de ha minden jó, akkor se vesztesz semmit. :)
  • bardocz
    Bekapcsoltam, kellett is segítség, hogy amúgy a mentéseket megtaláljam emiatt. Még a dishonored meg metro last light mentéseit kell szépen elraknom, és minden jó.
  • Evoluti0N
    Meg. Annyi, hogy kapcsold is be a cloudot. A Witcher 2-nél van egy olyan finta, hogy a menüjében ki és be lehet kapcsolni és ha jól tudom, alapból ki van kapcsolva.
  • bardocz
    Ha witcher2 steam cloudba ment, akkor gondolom win újrarakásnál nem kell a mentésekkel foglalkoznom, meglesznek ugye?
  • 3Error #28560
  • Evoluti0N
    Nekem is van egy régi accom. Két játék van rajta. A 2010-es AVP, meg a Hydrophobia. Nem tudom már a jelszavát se, meg azt se, hogy milyen mail címmel volt beregisztrálva.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.09.06. 15:14:25
  • Szabi #28558
    az egyik mélcímemet próbálja valaki már hónapok óta feltörni.. most a héten küldött a steam-is egy levelet, hogy próbálkoznak.. nem is tudtam, hogy azon a mélcímemen is van steam acc-om.. "Legutóbb online: 2910 napja" :DDD
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.09.06. 14:48:58
  • 3Error #28557
    Így igaz.
  • Scooter
    Mars: War Logs és Another World: 20th Anniversary Edition bezsákolva. Utóbbi sokadszorra végigjátszva. A fénye sose kopik! Örök klasszikus.
  • bon
    Köszi a nyereményt!
  • RoboKutya78
    így igaz ha ott megadod a kulcsot sorsolás után megjelenik a játékot megnyert emberkénél és nem kell feleslegesen felvenni barátba meg külön mailel szenvedni a kulcskiadásnál
  • Evoluti0N
    Kérdés. Most a steamgiftsnél látom, hogy mióta megújult, azóta van valami olyan a gift megcsinálásánál, hogy be tudom írni egy mezőbe a kulcsot. Aztán, amikor lejár az idő, akkor van olyan, hogy send key. Szóval most már nem kell emailben vagy másfajta akármilyen módszerekkel elküldeni a kulcsot, hanem a steamgifts egy klikkel elküldi a nyertesnek?
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.09.05. 13:28:44
  • RoboKutya78
    Nem tudom mi lehet a klienssel eléggé érdekesen dolgozik. rákattanok pl a barátmegjelenítőre bedobja egy halvány megjelenésben majd kicsit vár azt rendesen előjön.
  • Scooter
    Én jelentkeznék rá, ha nem lenne meg. A másik kettő viszont hiányzik. Nagy respect érte!
  • RoboKutya78
    na jó beszállok csak hogy ne legyen a jelentkező egyedül:)
  • Evoluti0N
    Azért nem kell ennyire kapkodni érte. :D