Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dragon Age : Origins , Mass Effect2 és Bejeweld3 van cserére Dead Space1-re. Lehetőleg Origin-es változat érdekelne.
bon
Köszi a felajánlást!

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Jim Morrison
viszont mint mindenhol először a szar, nagyobb pénisz és hasonló modokért kérnek pénzt.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Maala
Aki ingyenesen csinálta eddig, az ezután is ingyenesen fogja. Aki pénzt akart érte, az eddig is kért. Csak nem steamen. Ők most dönthetnek, hogy nagyobb nyilvánosság kevesebb pénzért, vagy vice versa. A 75%-okból meg jut elég a visszafizetésre.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Jim Morrison
reddit tegnap volt egy jó kis iromány, most hirtelen nem találtam...
Modder írta és arról beszélt, hogy a modolást a modderek nem a pénzért csinálják, mindig ingyenes volt és ezek után is ingyenesnek kéne maradnia.Persze ez szebben kifejtve de a lényege kb ennyi.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

75%-ot lefölöz a Steam; mások modját árulják az emberek; ha patch miatt vagy másik mod miatt nem működik az egyik, akkor 24 óra után nem tehetsz semmit. Soroljam még? Van még.
SzirmosSzisza
Mármint azzal, hogy ugyanúgy megy minden tovább ahogy eddig, kivéve, ha a mod készítője úgy érzi, hogy Ő mégis kér érte pénzt akkor pénzért rakja fel a saját modját amit Ő csinált, a saját szabadidejében? Igazad van, tényleg borzalmas.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Ha nem látod, hogy mi a gond ezzel az egésszel, akkor az elég baj.
SzirmosSzisza
Remélem hamar elfelejtik az emberek, reddit olvashatatlan a sok sírás miatt.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Addig nevetünk, ameddig ki nem derül, hogy igaz. Én már semmin se lepődnék meg.
mulli1986
<#nevetes1><#nevetes2>

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

IMYke2.0.0.0
Ez mindent üt 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jim Morrison
"New Steam Controller Design, in honor of Skyrim Mods"

<#hehe>

SzirmosSzisza
De hát a modok még mindig ingyenesen, nagyon szeretnek hisztizni az emberek :/ (harcolnának inkább a 75% ellen)

genndy
<#eljen>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Legjobb játék! 4-5 alkalommal végigvittem, ha nem többször. Csak ajánlani tudom. <#eljen>

Egy kis ajándék! Ha már g2a-n olcsón volt!
Utoljára szerkesztette: zsoltia, 2015.04.25. 02:02:53
Jim Morrison
Mikor alártam már akkor alig kellett ~6k másik aláírás. Ez mindjárt meg is lehet.
Mondjuk nem hiszem hogy ez valve bácsit nagyon megrendítené, de azért én is aláírtam...
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.04.24. 23:06:42

MerlinW

[merlinw.org]

Dzsini
A Skyrim amúgy is 17+ "M" kategóriás, tehát a szülők az első hibát nem itt követnék el...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

RoboKutya78
😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Papa,, Mama adjatok píízt
Minek kisfiam
Srymban pucéran akarok játszani.
Micsoda??? hogy gondolod ezt fiacskám...???

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

IMYke2.0.0.0
Nem fogják. $.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dzsini
Amíg lesz, aki megveszi, addig lesz, aki eladja. A Valve lefölözi belőle a saját hasznát, a többit majd a közösség kiválogatja. Van visszaváltási periódus, és elég gyorsan nagyon le lesz pontozva, aki drágán ad szemetet.

És továbbra se kötelező pénzt kérni modokért, ha valaki összelop valahonnan egy modot, akkor más is megteheti, és adhatja olcsóbban, ingyen.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

RoboKutya78
remélem hamar feladják ezt az gyakorlati tévedésüket.
Nem baj van azé rengeteg mod odakint a nagyvilágban szanaszét dobálva. elég nehéz volna őket ki irtani.
Csak a nexus oldalát fogom sajnálni mert ő lesz az első aki emiatt elvérzik.

Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.04.24. 10:05:12

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Igen, a mások munkájának árulása saját néven dolog az én fejemben is megfordult. De nem ötletesebb lett volna inkább a támogatás rendszert bevezetni? Aki szeretné, adhat pénzt a moddernek a munkájáért miután kipróbálta és letesztelte a modját, de nehogy már másfél eurót pengessek ki egy skinért. Lassan oda jutunk, hogy a modokat is warezolni kell? Mert hogy egy total conversion modifikációért elkérnek 15 eurót, mint pl a Black mesa vagy esetünkben akár a Skywind, azárt boldogan csengetem ki a pénzt, de nehogy már ezekért is fizetni kelljen... Nem jó ez sehogy sem én azt mondom nektek...

És aki nem "csak úgy szórja a pénzt", hanem vesz pár modot, amik jók is, aztán egy frissítés után nem működnek? Az meg ne panaszkodjon, hiszen csak pár eurót dobott ki az ablakon?
SzirmosSzisza
Aki csak úgy szórja a pénzt meg is érdemli. Nexusról lopottakat meg érdemes reportolni és le lesznek szedve. (amúgy 25%-ot kap csak a modder, ami tényleg eléggé soványka)

Arról nem is beszélve, hogy sok mod bizonyos játékfrissítések után nem működik és a készítő egyáltalán nem kötelezhető, hogy garanciát vállaljon arra, hogy rendszeresen frissíti a kompatibilitás érdekében. Plusz, sokszor előfordul, hogy két mod ütközik egymással és nem működnek együtt. Sok baj van így ezzel.
Csak már most elkezdték azt csinálni az emberek, hogy mások modjáért kérnek pénzt. Nagyban szedik le a modokat Nexusról és sajátként árulják Steamen. Nagyon könnyen kijátszható ez a rendszer így most.
szerintem is. nyilvánvalóan szutyok munkáért meg úgysem fog fizetni senki.
RoboKutya78
Vajon a space enginer is erre a sorsra jut majd?

SzirmosSzisza
He? Ha minőségi had kérjen érte pénzt.

Ééééééééééééérdekes... <#shakehead>

Nem, mint ha nem érdemelnék meg a pénzt a munkáikért, de ez nem túl sok már egy kicsit?

3Error
<#eljen>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Köszi a felajánlást és jó szórakozást hozzá a nyertesnek <#nyes><#vigyor><#taps>

RoboKutya78
Utólag visszagondolva a gamerminer mostantól küldhetne botokat vagy nem tudom hogy oldották meg a csgo Tf és dota nyeremények kiosztását.Bár ez is csekély mennyiségű bot lenne amennyit én azon az oldalon nyertem.

RoboKutya78
Elvileg ha jól emlékszem pontosan a botok elkerülése érdekében egy másik accommal csekkoltam be ide meg valami más oldalra Arra már nem emlékszem De tutti nem ezzel a fő accommal csekkoltam eme oldat.
Többségébe azért megfigyeltem hogy a legtöbb bot csgozás után vagy közben dobál a steam.
Igazából nem tudom mennyire biztonságosak ezek az oldalak ezért se foglalkozok vele.

Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.04.19. 19:28:49

Jim Morrison
én akkor kaptam sok botot a fejembe, mikor feladtam egy hirdetést csgolounge on... te használtál valamilyen trader oldalt már?

RoboKutya78
Másfél óra AFK-s CsGo alatt 3 botot szerválni azé nem semmi.
Kaptam egy 4 c es ládát😞
Tévedtem megjött a 4. Bot.

Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.04.19. 18:54:16

3Error
Úgy játszanak az euróval ezek a tetves, mocskos, semmirevaló bankok, ahogy akarnak, minket csak szívatnak, ahol lehet... Szívből kívánom, hogy az összes bank (meg pénzügyi cég) fejese pusztuljon ki... <#duma> Férgek...

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Nem (de az én fizetésem bánja). De ez ne is érdekeljen téged. Ti csak jelentkezettek rá és reménykedjetek. 😉

MerlinW: Neked meg köszönöm a felvilágosítást.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

IMYke2.0.0.0
Köszi 😊

Más: Hirtelen beszakadt a német tőzsde, zuhan az OTP
Ha vásárolni akartok STEAM-en, akkor ne várjatok napokat...

3Error
Graatula ! <#taps>

IMYke2.0.0.0
Nagyon szépen köszönöm <#worship>
Ebben a pillanatban vissza is igazoltam. Aktiválom a játékot 😊

wantonly
Gratula! Elküldtem! <#eljen> <#wave>
Utoljára szerkesztette: wantonly, 2015.04.16. 21:06:02
IMYke2.0.0.0
Júúúúj! Én lettem a szerencsés nyertes 😊
Köszönöm még egyszer a felajánlást 😊

genndy
<#eljen>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

3Error
Arigatou gozaimasu ! <#gonosz1>

RoboKutya78
Megoldódott a probléma nálam is