Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Modder írta és arról beszélt, hogy a modolást a modderek nem a pénzért csinálják, mindig ingyenes volt és ezek után is ingyenesnek kéne maradnia.Persze ez szebben kifejtve de a lényege kb ennyi.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
<#hehe>#hehe>
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Mondjuk nem hiszem hogy ez valve bácsit nagyon megrendítené, de azért én is aláírtam...
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.04.24. 23:06:42
[merlinw.org]
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Minek kisfiam
Srymban pucéran akarok játszani.
Micsoda??? hogy gondolod ezt fiacskám...???
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
És továbbra se kötelező pénzt kérni modokért, ha valaki összelop valahonnan egy modot, akkor más is megteheti, és adhatja olcsóbban, ingyen.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Nem baj van azé rengeteg mod odakint a nagyvilágban szanaszét dobálva. elég nehéz volna őket ki irtani.
Csak a nexus oldalát fogom sajnálni mert ő lesz az első aki emiatt elvérzik.
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.04.24. 10:05:12
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Nem, mint ha nem érdemelnék meg a pénzt a munkáikért, de ez nem túl sok már egy kicsit?
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Többségébe azért megfigyeltem hogy a legtöbb bot csgozás után vagy közben dobál a steam.
Igazából nem tudom mennyire biztonságosak ezek az oldalak ezért se foglalkozok vele.
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.04.19. 19:28:49
Kaptam egy 4 c es ládát😞
Tévedtem megjött a 4. Bot.
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.04.19. 18:54:16
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
MerlinW: Neked meg köszönöm a felvilágosítást.
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Más: Hirtelen beszakadt a német tőzsde, zuhan az OTP
Ha vásárolni akartok STEAM-en, akkor ne várjatok napokat...
Ebben a pillanatban vissza is igazoltam. Aktiválom a játékot 😊
Utoljára szerkesztette: wantonly, 2015.04.16. 21:06:02
Köszönöm még egyszer a felajánlást 😊
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.