34737
  • PetruZ
    A korábbiakkal együtt is már 10k felett vagyok pontokban, nem igazán látom, mit lehetne venni érte, ami hasznos is.
  • PiszkosFred
    Igen, annyi kiegesztovel, hogy ez a pontrendszer marad vegleg mostmar a Steam allando funkciojakent.
  • gabesz012
    Tényleg vicces, hogy csomó cím a két évvel ezelőtti summer sale-en jobb áron ment. Azért ezzel a 30eur felett 5eur mínusszal kb. ugyanott lettem, mint amikor a legjobb áron mentek a végül bezsebelt cuccok.
  • Scooter
    Amúgy a szokásos ló*asz sale, a megszokott százalékokkal. Nem is tudom, hogy miért várok minden évben valami csodára.
  • RelakS
    szóval mi van most?
    Vegyé játékot, kapsz pontot, csá?
  • PiszkosFred
    Jaja, Sale első estéjén (magyar idő szerint) már az teljesítmény, hogy a steam bejön és meg tudod nézni az akciókat :) Kártyákat és eventeket szigorúan a roham után, másnap kell begyűjteni még a reset előtt. Aztán már nem lesz gond, eloszlik a nép.
  • jofer
    Köszi a görcsöt, mert így már nekem is bedobta. Amúgy, ha nem megterhelő neked, akkor szórhatnál rájuk valami rontásfélét is, mert ez a Sale eddig nem nagyon nyűgözött le. Köszi előre is a segedelmed!
  • Scooter
    Biztos hatott a görcs, mert most végigpörgettem itt a melóban, és megadta!
  • Scooter
    Nekem se dobott a k*rva any*át! Pedig én végigpörgettem vagy 5x, oszt sehol semmi. Volt már ilyen, de másnap ott volt a kártya a fiókon, amikor beléptem böngészőben, de most meg semmi. Tetvek a 3 napi kártyát levették 1-re, de még azt se adja meg. Állna beléjük a görcs!
  • PLaci #34203
    Nálam működött a második várólista.
  • PLaci #34202
    Nekem is bugol, és sokak jártak így: https://steamcommunity.com/discussions/forum/1/2577696996222818866/

Egyeseknek dobott kártyát, ha még egy várósort végignéztek.
    Utoljára szerkesztette: PLaci, 2020.06.26. 07:36:33
  • RJoco
    Az a marha nagy narancssárga sáv baromi zavaró. Meg sem nézem a kínálatukat, tartsák meg maguknak.
  • jofer
    Meg sem kaptam a kártyát a felfedezési lista végignézése után. Bármit csinálok, azt írja ki, hogy a mai teendőmmel már végeztem. Kártya meg sehol.
  • Evoluti0N
    Ugyanez. Bepakoltam pár cuccot, de megvenni már nem sikerült.
  • PetruZ
    Pedig a kezdetén meglepően flottul működött az oldal, a napi végignézés lement, össze tudtam rakni egy cart-ot, de a fizetés már nem sikerült, beragadt, most már a store oldal is teljesen használhatatlan. Mindegy, ráér holnap is.
  • Kissssss0 #34197
    én még odáig se tudok eljutni hogy beléphessek steambe... "Probléma adódott a Steam szerverekkel való kommunikáció során." bla bla bla.
  • Papa01 #34196
    Nagyon jó árakon mennek el a kártyák! Van amit 0,37Eur-ért adtam el! Az volt a mákom, h napja drágakőből csináltam kitűzőket és akkor már dobálta kártyákat! :D
    Utoljára szerkesztette: Papa01, 2020.06.25. 20:15:01
  • Anonymusxx
    Már csak napi egy kártyát ad, a 3 helyett a várólistás mókolásnál...
  • Kissssss0 #34194
    és bumm... le is halt az egész.
  • Papa01 #34193
    Jól látom,csak napi egy kártyát lehet szerezni, ha nem vásárolok?
    Utoljára szerkesztette: Papa01, 2020.06.25. 19:18:01
  • IMYke2.0.0.0
    Pontvadászatos Sztím Sumér Szél van.
  • xido
    Egyébként meg ha megszabhatják és betilthatják a dolgokat..akkor milyen jogon kötelező emlékezni és sajnálni akármelyik korszak-esemény áldozatait és ha nem teszed,akkor szintén egy érzelemmentes suttyó vagy?
  • Scooter
    Fogalmam sincs, de most megnéztem. Nagyon úgy tűnik: Summer Sale 2020.
  • IMYke2.0.0.0
    Igen.
    S igen, mindig csütörtökön indul.
  • chris0000
    hi. holnap indul az, igaz? thx. üdv.
  • Scooter
    Húúú, megjelentek a steam-en a Summer Sale 2020-as kártyák. Annyira izgulok, mint még soha. Főleg a szokásos, és nagyszerű leárazások miatt! Ez az év annyira elbaszott, hogy eszembe se jutott, hogy hamarosan jön. A neve inkább lehetne Summer Quarantine Sale 2020, már csak azért is, hogy tényleg maradandó legyen. Komolyan elkezdtem benne bízni, hogy a járvány miatt ez lehet végre az első normális nyári leárazás?...vagy még drágább lesz, hogy bezsebeljék a kieső költségeket.
    Utoljára szerkesztette: Scooter, 2020.06.24. 13:31:28
  • mulli1986
    Pont az ilyen szarságokról beszélek...
    Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2020.06.24. 11:50:52
  • mulli1986
    Semmi ilyen szarságot nem kéne betiltani (történelem, megtörtént, tanulni kéne belöle. Plusz elvileg szabadak lennénk vagy mi, had hordjak már azt amit akarok). Lehet minden rendszert fikázni, mert egyik se tökéletes és mindnek van pozitívuma és negatívuma. Egyáltalán nem jogos, az a sok töketlenség, ami manapság megy. Van egy határ. Valahogy az arany középutat nem sikerül megtalálni az elmúlt 5-10 évben se politikailag se hovatartozásba, se semmibe. Nem tudom milyen izmus az, ha a hülyéket utálja az ember, de manapság igen hülye sok mindenki..
  • Atisz #34184
    Nem, ebből a szempontból jogos, hogyha harakirizünk a horogkereszt miatt, akkor a sarló és kalapács se legyen rajta minden anarchista hülyegyerek pólóján.
    Vagy mind a 2, vagy egyik sem, 2 ugyanolyan gyilkos diktatúráról beszélünk.
  • Atisz #34183
    Tényleg ennyi lenne? :)

Ezzel megint csak az a gond, hogy pl. forgalomban van egy híres sör hasonló logóval, ill. a Szabadság-téren a mai napig áll egy "győzelmi" emlékmű ugyanezzel a jelképpel.
  • Evoluti0N
    Fogalmam sincs. Én se értem a logikát, de anno, amikor kijött PC-re, akkor olvastam valahol róla, h ez az indok.
  • mulli1986
    Mert ilyen elbaszott világban élünk, ahol mindenkinek fáj az igazság és ahelyett hogy szembenézne velük, elkezd picsáskodni és sírni, amire ez a PC reakció, hogy akkor lófaszt mindenki seggébe.

Már bocs a stilusért...
  • jocking
    És a Call of Duty-kban meg az összes világháborús játékban ez miért nem probléma, miért csak ennél a játéknál az?
  • Atisz #34179
    Nem tudom mi alapján mérik, de a legtöbb európai országban NEM elérhető alapból sem.
  • Atisz #34178
    A Steam-en pride/homo event volt (amit némiképp beárnyékolt a demós, majd a mindent elsöprő EA promóció). Onnan láttam, hogy szivárványszínű logója volt és egy csomó ilyen homo tematikájú játék szerepelt benne.

Ezekkel nekem mindig az a bajom, hogy ha valaki egyszer ezekkel kapcsolatosan megnyilvánul, akkor utána elég furán veszi ki magát, hogy más, egyébként fajsúlyosabb témákban (mert van ilyen) nem hallatja a hangját. A következetesség pedig egy bizonyos szint felett meglehetősen fontos, már ha nem a zombi fogyasztói társadalmat vesszük alapmértéknek.
  • PLaci #34177
    A Skype le van maradva... Például Android 7.0 (azaz 2016) óta elérhető a skin tone kiválasztás.
  • gunji
    Köszi.
  • Evoluti0N
    Az Magyarországon sosem volt elérhető. Mégpedig azért, mert bizonyos karakterek DLC-s skinjei, amik benne vannak az Ultimate-ben, szovjet jelképeket tartalmaznak.
  • gunji
    A változatosság kedvéért ;) az Injustice Gods Among Us Ultimate Edition nálunk nem elérhető? Vagy csak bugos a steam?
  • RJoco
    Azt hittem, hogy a rózsaszín a melegeké.
    Akkor viszont legyen áttetsző.
    Az talán még senkié.

A steam nem elég sötét.

Remélem az űrhajós játékokat nem tiltják be. Elég sötét az űr és néha jólesik csak úgy belelövöldözni a hanghatás kedvéért.
    Vajon mi lesz a könyvekkel? Eléggé fekete-fehérek. De néha sárga-feketék.
    A Kindle is szívhat ezzel.
    Bocs a sok marhaságért, túl sok Kóklert olvasok mostanában.