34737
  • bon
    Köszi a felajánlást!
  • RoboKutya78
    a banki az nálam is tabu:)
  • Troger911
    Én a fontos oldalak (steam, gmail, paypal, egyéb bank) jelszavait soha nem mentem sehol a böngészővel. De elég off-ba vagyunk már!
    Utoljára szerkesztette: Troger911, 2015.10.19. 19:40:13
  • MoRT2195
    Ami netezek azóta hotmailom van, és tökéletesen működik. Mindig megjön minden 2-3 másodpercre az elküldés után. Persze ha maga a szolgáltatás lehetővé teszi. Steam értesítők rögtön megjönnek, de mondjuk egy kisebb oldalra való regisztrálásnál percekbe is bele telhet, mire megkapom az emailt, de ez az adott oldal hibája.
  • RoboKutya78
    Na most ezzel a látásmóddal a firefox szinkronja mennyire tutti?. Na mert én sokáig ettől a funkciójától féltem és inkább kézileg mentettem a könyvtáraimat is.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem installált (portable), a mappájában hoz létre mindent.
    Persze, kiskaput építhetne/ett akár a fejlesztője bele, de én azért ezt kétlem.

A Microsoft termékei is "hazatelefonálnak" - szóval, akár az Excel tábládat is láthatja Pici Puha... akár...
  • Troger911
    Én ezektől mindig féltem egy kicsit. A programozót mi gátolja abban, hogy belerakjon egy kiskaput, ami elérhetővé teszi a jelszavakat? Bár gondolom ezeket alaposan átnézik azért...
  • IMYke2.0.0.0
    Szerezd be a programot, és minden - fel nem tettre - kérdésedre választ kapsz :)
    Én abban (is!) tárolom a jelszavaimat. A leghosszabb az 38 karakter.

//Szóval, a programban tárolom - és végtelen mennyiségű mappát, és abban albejegyzést hozhatsz létre (ez a baloldali böngészőjének a kép (alá Windows Intéző):

Mester jelszóval lehet csak belépni a programba, ha megadod.

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.10.19. 19:28:48
  • RoboKutya78
    tényleg ez azért fogós kérdés hogy hol tárolod a jelszavakat.
    Én egyszer tényleg a monitor felett másodszor a firefox szinkronja menti a jelszavakat legutolsó hely meg nem tudom mennyire tutti hely lehet én az ikonjaim tulajdonságába a leírásba is beleírtam bár ez utóbbi nem tudom mennyire kóser ötlet?:)
  • RoboKutya78
    papíron a monitor felett:))
  • Troger911
    És hol tárolod a generált jelszavakat?
  • RoboKutya78
    meg is jegyzed?:))
    én a 19 karakteres kódommal is bajba vagyok néha:))
  • vizes
    Hm. Ez azért elgondolkodtató, hogy már az e-mail címekkel is gondjuk lehet.
    Azért a Hotmail nem egy Freemail kategória.
    A jelszóval nincs gond, 9 betű( kicsi és nagy) hat szám. (nem a születési évem)
  • IMYke2.0.0.0
    "egy igazán erős jelszó kifundálása."

KeePass-t ajánlom erre a feladatra.
    Az én alap beállításom a jelszógenerátorában:

• papi08
    Akkor nekem nagy mákom volt, hogy hotmailes címmel azonnal kapok mindent a Steamtől :/
  • RoboKutya78
    Hootmailt Ne főleg ha tényleg használni akarod a fiókodat
    5 perc a gmail fiók reggelése tégy az ellen hogy egy hónap év múlva is meglegyen a fiókod:)
    Steam fiok regisztráció alapja a gmail megléte:) illetve egy igazán erős jelszó kifundálása.
  • vizes
    Kaptam visszaigazolást. Nincs g-mailos címem, ezért nem csinálok. Tessék elfogadni a hotmail címet. :-D
    Annak idején azért vettem konzolt, hogy ne rabolják az időmet azzal, hogy "ez azért nem működik, mert, az meg azért mert."
    Gondoltam azóta fejlődött valami.
  • RoboKutya78
    Kaptál visszaigazoló levelet.???
    Jaa és ha lehet gmail fiokot használj hozzá arra reggelj!!!!!
    ha nem gmail akkor lehet nem fogod megkapni az igazolo levelet volt már rá példa

Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.10.19. 18:43:30
  • RoboKutya78
    Na ja.. Én sose akartam conzolt kezelni azt se tudom mi fán terem amúgy életemben pc-s emberke voltam vagyok. Egy game pad láttán ökölbe szorulnak az ujjaim :) Kettő is lapul a fiókomban szerintem 10 óra játék idő sincs bennük:)
  • vizes
    Engem jobban elriaszt a Steam szarakodása. Még mindig nem enged belépni, és több időt nem tudok pazarolni rá.
  • Evoluti0N
    Nevetséges áron veszel olyan gépet, ami szétaláz minden jelenlegi generációs konzolt. Szegény embert itt eltereled a PC gamingtől, amikor a PC-n játszás a legjobb. Тapasztalatból mondom. Nekem is volt (és még lesz is konzolom). A PSN meg a Live se tökéletes különben.
    Olcsóbb játékok, modok, több fajta irányítás, nagyobb felbontás, jobb grafika, nagyobb frame, ingyenes multi. Plusz olyanokon se kell gondolkodni, hogy visszafelé kompatibilitás. Mindezt nyújtja a PC-n játszás.
    Ha szarul fut a játék, lejjebb viszed a grafikát vagy fejlesztesz a gépen. Ha konzolon szarul fut, akkor tűröd. Ott maximum annyit tehetsz, hogy panaszkodsz.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.10.19. 18:31:09
  • RoboKutya78
    én kb 10 évig nyúztam az akkoriban kb 200 ból kijövő kirakott gépem. Mos kukult el szegényke. Egy giga ep45ds3 e8400 procis 6 gb memós masina. volt 5570-nel.

Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.10.19. 18:23:48
  • papi08
    3 éve 90k-ből összerakott gépen fullHD felbontással tudok GTA5-özni, majdnem high beállítással. Minden eszköz új volt, boltból rendelve. Nem kell elijeszteni mindenkit. :D
  • MoRT2195
    Én eddig minden gépemmel kihúztam 5 évet a legújabb játékokat játszva. Most vettem egyet nemrég, ezzel 2020 közepéig garantálom, hogy megleszek. Persze szép lassan kopik el, mert jönnek a nagyobb gépigényű játékok, ez meg csak egyre gyengül, de hát az az Xbox One se lesz erősebb. :)
    Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2015.10.19. 18:17:06
  • vizes
    A milyen gépet vegyek topikban ajánlott valaki egy összeállítást, az olyan 220 körül volt.
    Plusz egy monitor, meg az aprólékok.
    Hasznát cuccokat nem szeretnék.
    Utoljára szerkesztette: vizes, 2015.10.19. 18:16:53
  • vizes
    Igen, erre felkészültem, hogy drága lesz. Valamivel kevesebbel számoltam, de úgy nézem meglesz a 300.
  • unrealnoise
    hülyeség, mert kb. 200k-ból is jóságos gépet lehet összerakni. nem visz 4k-ban mindent, de 1080p-ben szinte minden faszán megy, ha visszább veszi az ember kicsit a grafot, akkor még a frémráta is nagyon jó lehet. Egy GTX 960-al is meg lehet "verni a mostani konzolokat"...

Corsair Carbide Series 200R
    Gigabyte GA-B85M-D3H
    Intel Core i3-4330 3.50GHz 1150 BOX
    Coolermaster Hyper 212 EVO
    FSP Raider 550
    Gigabyte GTX 960 GAMING G1 2 GB
    Corsair 4GB Vengeance LP DDR3 1600MHz CL9
    WD Blue 1TB 7200rpm 64MB SATA3 WD10EZEX

Ez a gép nem egy vagyon.
  • Lokker
    Te meg megint miről beszélsz?
  • Anonymusxx
    pff, a harmadából is meg lehet lenni, főleg ha veszel használtan is dolgokat...
    Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2015.10.19. 18:09:45
  • RoboKutya78
    Nem akarunk lebeszélni az átállásról
    De ha alapban érdekel a pc-s világ csapj a lecsóba:) szerintem olyan 300 kp alatt ne is gondolkodj pc vételen 300 a minimum ami kell hozzá hogy tudd használni is.
  • vizes
    Most egy kicsit többet tudnék pc-re költeni, azért gondoltam, hogy most veszek valami jobbat, aztán 3 évig csak kihúzza.
  • RoboKutya78
    Az úgy rendben ha egyből veszel is rajta valamit max 5 euróért
    Rosszul fogalmaztam az előbb:)
  • vizes
    Barátom egy hónapja kezdett bele, neki sem kellett külön befizetni.
    Játékot vett és nyomja. Amikor tudja.
  • RoboKutya78
    Szerintem is jobban jársz az Xel ha már megszoktad a doboz használatát. A pc egy pénz temető minden évben haladni kel vele a korral.
    Az X meg 5 évig tutti jó minden játékhoz:)
    A barátok kedvéért meg nem bizti hogy kifizetődő az átállás
  • RoboKutya78
    Tényleg nem rémlik ezekről a dolgokról regisztrációs oldalon kap az ember infót vagy akkor éri a forró szurok amikor rákattan a barát felvétel gombra friss telepítés után?Mert valahogy nem verte ki a szemem a múltkor ezen infók halmaza mikor új accot kreáltam. Most meg ki akartam lépni hogy meglesem mit írnak a regisztrációs oldalon de az istennek nem enged ki. Eddig nem léphettél be most ki nem enged:)))
    Ész vesztő.
  • vizes
    Az eddigiek alapján marad az x-box. Szerencsére nem vág földhöz a Live tagság, és az legalább működik.
    Visszaolvastam egy kicsit itt a topikban és azt vettem észre, hogy van rá panasz rendesen.
    Warezolni nem akarok, ennyi idős koromra szerencsére megengedhetem magamnak, hogy kifizessek egy játékot.

Utoljára szerkesztette: vizes, 2015.10.19. 17:48:31
  • Evoluti0N
    Azért az nem úgy van. 5 eurót nem befizetned kell, hanem játékot kell venned legalább 5 euró értékben. :D
    Szóval nem úgy van, hogy befizetsz 5 eurót és nem kapsz érte semmit.
    Vizes, az úgy van, hogy kell egy alkalommal legalább 5 euróért direkt Steamen vásárolnod, hogy minden funkció elérhető legyen. Ezzel harcolnak a botok ellen. Azonban ezt csak egyszer kell eljátszanod.

Szerk: Meg ha átváltasz Pc gémingre úgyis még sokszor 5 eurót el fogsz költeni játékokra. :D
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.10.19. 17:44:59
  • Evoluti0N
    Hát, ha átváltasz PC gémingre, akkor nehezen tudod a Steamet elkerülni, mivel az új játékok nagy részét ha digitálisan veszed, akkor nagy valószínűséggel Steames, ha dobozost veszel, úgyszintén nagy valószínűséggel Steames. Szóval elkerülni a dolgot nem tudod, ha csak nem akarsz full warezban nyomulni. :D
  • RoboKutya78
    őő mikor reggeltél ?
    mert ha ma akkor valószínű nem lett jó a dolog mert ma állt a rendszer egész nap.próbálj belépni vele újra.
    És az hogy nem kell tagságit fizetned már baromira nem igaz mindenképp be kell fizetned 5 eurót hogy játszhass a barátaiddal.Egyáltalán azért is fizetned kell hogy ők fel tudjanak venni barátba.Elvárják hogy a most reggelőknek bank kártyájuk is legyen.
    Szerintem kicsit félreinfóztak:)
  • vizes
    Mivel gépvásárlás előtt állok, a duruzsolnak a fülembe, hogy adjam el a francba az x-boxot, és nyomás a Steam-re.
    Merthogy milyen jó lesz coop-ba nyomni. Meg, a Steam milyen fasza. Meg nincs tagsági díj.
    Na, regisztráltam. Megerősítettem a kapott linken a regisztrációt.
    Nem enged belépni. Gondoltam, elb@sztam a jelszót, kértem egy emlékeztetőt. Nem talál ilyen címet a bázisban.
    Vissza a levélben kapott linkre: ezt a címet már regisztrálták.
    Szóval a kör bezárult.
    Érdemes erre több időt elpazarolni?