34737
  • Scooter
    Mi az a steam-en is visszaállt, hogy a kártyák hamarabb esnek? Eddig nekem mindig 2 óra játék után esett az első kártya. Ma meg már 0.2 óra játék után! Ma először.
  • papi08
    A dizájn már átállt, ma kezdik! :D
  • RoboKutya78
    lesz valami kártyás tökvadászat is?:)
  • Norbertboy
    whenisthenextsteamsale.com/
  • Solt
    Üdv Urak!

Most 33% kedvezménnyel 40 euró a GTA V... szerintetek a karácsonyi vásár alkalmával kap majd 50%-t, vagy érdemes behúzni most?
  • Prince23
    Lehet ma este lövik be, pont csütörtök van ráadásul.
  • RED BULL F
    "Helovini szél" mikor lesz, ha lesz egyáltalán? Nem lehet tudni róla valamit egész véletlenül, akár csak pletyka szintjén is?
    Utoljára szerkesztette: RED BULL F, 2015.10.29. 13:31:14
  • 3Error #28944
    Talán kezdik összeszedni, hogy mi refund-olható, mi nem. Ugye külső kulcsot ők nem fizetnek vissza, ami teljesen érthető. Elképzelhető, hogy a nem náluk vásárolt játékok kulcsain változtatnak, hogy könnyebb legyen szűrni. Vagy ilyesmi. Vagy csak "sztím"...
  • RoboKutya78
    ez rendben is van :) én sejtetem hogy emiatt lett magasabb a rate.
  • MoRT2195
    Felvitték a korlátot nemrég 2 órára, mivel ha 2 órát játszol egy játékkal, akkor még vissza kérheted a pénzt. Szóval nem akarta a Valve, hogy mindenki megvegye a játékokat, majd kifarmolják a kártyákat 1-1,5 óra alatt, majd refundolják a játékot, mivel ez nekünk játékosoknak így nyereséges lenne. Az meg nekik nem jó, mert nem, gondolom elég érthető miért. :) Így minimum 2 órának el kell telnie az első kártya esésének, viszont most valamiért nem kell annyi. Egy másik játékhoz most 1,5 óra se kellett és kint volt mind. Lehet valami hiba, de lehet változtattak valamit.

Szerk: Most 10 perc játék után esett rögtön 1 kártya...
    Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2015.10.28. 20:02:36
  • RoboKutya78
    a kisebb menyiségű kártyáknál előfordul
    a Resident Evil Revelations / Biohazard Revelations UE esetében 7.2 óra kellett a 6 kártyához:)
    X-bladehez 2.9 pedig csak 11 kártyás a Resident meg 13
    szóval baromira változó
  • MoRT2195
    Érdekes, most a Doodle God játékból 1,5 óra játék után már kiesett mind a 3 kártya. Pedig ugye minimum 2 óra kell, mire az elsőt adja. :D Vagy megint változott volna valami?
  • MoRT2195
  • Troger911
    Minimális rá az esély, mert a full pakkot szinte csak azért veszik szerintem...
  • RatBaG #28937
    ezt annyival egészíteném ki, hogy én tudok is adni cserébe valamit...
  • RoboKutya78
    srácok nincs valakinek egy felesleges SPINTIRES™ játéka? Jelenleg nem tudok érte adni semmit de felírom az adományozó nevét a jók listájára:))
  • kekeN7
    Nem szeretek kunyizni, de hátha: nincs valakinek egy felesleges Insurgency kulcsa a HB-ból? Tudom, $1, de nekem a többi nem kell, és hátha másnál meg ott "rohadna" csak a virtuális polcon. Köszönöm szépen előre is!
  • 3Error #28934
    Ezért lődd át dél-koreára, vagy kínára.
  • hapi
    Saját net és más letöltések süvítenek max sávszélel csak a steam szemétkedik, pedig régen az volt a leggyorsabb...
  • Maak
    south korea, nalam bevalt.
  • RoboKutya78
    Saját net vagy valakivel meg van osztva?
    ez még gond lehet ha megosztott az internet
  • hapi
    Sziasztok!

Tud e valaki segíteni abban, hogy eddig a steam szinte mindig a maximális sávszélemen töltött le, de az elmúlt 2-3 hónapban teljesen lelassult. Egy 40-50MB patchre is 10-12 percet várnom kell mert semmit vagy csak byteokat tölt. A beállításokon nem változtattam, azóta próbáltam más régióból tölteni de ugyan olyan lassú.
    Van valami beállítás még vagy trükk?
  • MerlinW
    Miért lenne hivatalos bármilyen szinten is az adatlapod? Gondolkodjunk már:)
  • IMYke2.0.0.0
    Más okból nyitott ticketemre csak formális levelet kaptam válaszul.
    Neked egy picit nyitottabbat küldtek - és a te problémát meg is oldható.
    Drukkolok is, ezerrel :)
  • SötétBarom
    Kíváncsi vagyok kurvára. :D
  • RoboKutya78

Na ennyit ér a steam adatlapja ezek szerint? az nem elég bizonyíték ha rendesen beállítod.
    Bár a minap váltottam pár szót egy amcsival akinek nem tűnt fel hogy miért beszélek vele google angolt pedig ott díszeleg a fiókomon a magyar zászló meg a tartózkodási helyem valós beállítással:)
    Tagadd meg hogy Magyar vagy és kész:)
    Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.10.27. 12:29:12
  • IMYke2.0.0.0
    Beszkenneled:
    * magyar személyi okiratodat
    * osztrák bankszámlakivonatodat [érzékeny adatokat esetleg kitakarod]
    * képet lopsz a Pay Pal accountod üdvözlő képernyőjéről és a személyes adatokról
    Ezeket betallózod nekik, és elküldöd. A többi már csak az ő kényük-kedvük kérdése.
  • SötétBarom
    Szerintetek felfogták amit írtam? Mert ha beszkennelem a jogsim/személyim/kisfaszom, azt pont azt fogja megerősíteni, amit eddig is hitt a steam, mégpedig, hogy Magyarországon élek..

• 3Error #28923
    Boldog szülinapot vegicsek !!
  • 3Error #28922
  • Loál János #28921
    hy

• MerlinW
  • Loál János #28919
    hy

Első 2 ajánlásom, lesz még jóabb is. -.-

• Troger911
    Értem, így már mindjárt más! Csak érteni kéne hozzá. Bár így ugye már kiszúrták volna mások, ha trükk van.
  • RatBaG #28917
    csak sajnos az is bugos, például sokan álmukban beszélnék, lehet pont a jelszavukat motyogják el...
  • MoRT2195
    A legbiztonságosabb az agy. Azt max úgy tudják elvenni, ha megkínoznak, és elmondod a jelszavad. :D
  • MerlinW
    Keepass open source alkalmazás, tehát megkapod a forráskódot, látod mi van benne és ha nem bízol a fejlesztőben, fordíthatsz magadnak saját exe-t a forrásból. Ennél biztonságosabb program nem létezik:)
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.10.21. 22:55:33
  • 3Error #28914
    Nem rossz

Ellenben ahogy mondják, a mai világban a legbiztonságosabb a papír, azt nem tudja hacker feltörni távolból.
    (jó, a kamerarendszert meghekkelendő és azzal a jegyzetet bámuló filmes teóriákat hagyjuk... )
  • bon

• Ryder62
    Nincs semmi baj a hotmailel.