34737
  • mikuc
    Én is elindítottam ezt a programot: kb. 1 óra alatt 3 db kártyát is kiszedett.
  • papi08
    Nekem tegnap az egyik 3 óra után kezdte el dobálni, mondjuk 3,5-re ki is esett minden :D
  • mooo
    És futott is legalább 1-1,5 órát a program,vagy azt hitted hogy 1 percen belül kiesik minden kártya?
    Utoljára szerkesztette: mooo, 2015.10.31. 10:12:20
  • totyak
    Így csináltam, elvégre teljesen logikus az egész, de valahogy nem termel. Bosszantó.
  • papi08
    A program működik, nekem épp tegnap fejezte be a termelést.
    A játékoknak nem kell telepítve lenniük.

Zárj be mindent (Steam+IdleMaster(IM)) -> Indítsd el a Steam-et, és várd meg amíg betölt. -> Indítsd el az IM-t, jelentkezz be azon belül a Steamre, és már kezd is mindent.
  • totyak
    De egyfolytában annyit ír, hogy x játék várakozik és q game fül szürke, elérhetetlen. Telepítve kellene lenni a játékoknak? Némelyik úgy van, de abból sem termeli a kártyákat.
  • RoboKutya78
    A franc most vagy nekem káprázik a szemem vagy tényleg kezdenek feltámadni megint a botok napi 2 felkérést tuti kapok ismeretlentől
    úgy látszik még mindig olcsó botot tartani.
  • bon
    Várj türelemmel, idővel jönni fognak a kártyák.
  • totyak
    Köszönöm. És ez hogy működik? Letöltöttem, megy a Steam, megy a program, jelzi a kártyás játékaimat, de semmi nem történik.
  • Jim Morrison
    http://www.steamidlemaster.com/
  • totyak
    Emberek, van valami megoldás, hogy ne kelljen telepíteni a játékaimat és mégis megkapjam a kártyákat belőlük? Van mi a legegyszerűbb, leggyorsabb módszer a kártyák kiszedésére? Köszönöm
  • Jim Morrison
  • Scooter
    November 2 (hétfő) este 8-ig! LVL1+

• MoRT2195
    Csak egy hasonló minőségű és értékű játékot fogadok el érte. Mondjuk az Assassin's Creed Syndicate-et. Alább nem tudok menni sajnos.
  • bardocz
    Kár, hogy a többi eléggé érdektelen nekem :S
  • Lokker
    9 dollár humble bundle
  • bardocz
    Az már van olyan olcsón, vagy bundliban?
  • Lokker
    én egy Spintires-t adnék érte
  • Jim Morrison
    tyű, velvet assasinért még adnék is valamit
  • lac coo
    Hello 4

fiammal megosztottam a CSGO-t , de nem tud semmiféle szerverhez csatlakozni, offline-t ír neki alul ...
    Van megoldás ? THX !
  • MoRT2195
  • Jim Morrison
    Lett új fokozat community badge hez:

• Ironman2
    Mi ez az addmegatelefonszámodathogymegvédjedafiókodat hülyeség? Meg a steam applikáció letöltése is? Nem elég a steamguard funkció?
  • PetruZ
    Ó, beindult végre, most már nálam is megjelent a Sale oldal.
  • Botond #28967
    Hát ahogy nézem az lenne érte a reális ár amúgy. :D
  • genndy
    Játéka válogatja, de általában igen.

@Scooter: csak ne olyan hevesen. Adott játéknál éppen van felhő, de az is csak akkor számít ha be van kapcsolva (amúgy alapértelmezetten minden olyan játéknál be van, ami támogatja). Viszont NEM minden játéknál van felhő!, és ha van is, egyáltalán nem biztos, hogy a mentett állások is mennek a felhőbe, néhánynál van hogy csak a beállítások. Úgyhogy erre gyalu esetén azért érdemes odafigyelni. Szerintem semmi baj nincs abból ha az ember szépen elteszi magának kézzel is a mentéseket, gyorsan ki lehet keresni melyik játék hová ment, vagy progi is van rá (Game Save Manager, vagy Savegame Manager, fene tudja éppen most milyen néven fut).
  • xrm
    Age of castles:warlords -151 % : -1.51 Eur megvettem volna csak nem lehet :D
  • ratgab
    Akkor lehet valami homok került a gépezetbe...
  • Trucker01
    Köszi! :)
  • Scooter
    Igen megmaradnak a metések, mert a felhőben tárolódnak!
  • PetruZ
    Még nálam sem látszik, de eléggé be van lassulva az egész oldal. Viszont a listát már meg lehet nézni.
  • MoRT2195
    Jaja, én már vásároltam is 4 játékot. :) Utána rögtön elkezdett szarakodni a steam, hiába kattintottam rá a főoldalon a halloween-es képre, mindig azt dobta, hogy nincs találat a keresésre... kösz. :D Most már meg nincs is kint a kép.
    Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2015.10.29. 19:14:34
  • Trucker01
    Sziasztok!

Tudja valaki, hogyha én törlök egy játékot a steamből (Carmageddon Reincarnation), akkor a mentett játékállások megmaradnak?
  • papi08
    Steamnek szokása rakoncátlankodni.
    Egy órája már a másik design volt, kiírva hogy egészen nov2-ig megy a móka.
  • ratgab
    Nem úgy néz ki...
  • RoboKutya78
    idle is átállt 15 percről 5 percre a kártya esési ratet.
  • MoRT2195
    Nem tudom, de remélem nem. :)
  • Scooter
    Lehet, hogy csak a Halloween Sale miatt állították át, hogy jobban menjen a vásárlási üzlet?
  • Jim Morrison
    nov 2, 10am PDT-ig van sale!
  • MoRT2195
    Ja, tegnap már én is írtam. Hál' isten, mert sose értem volna magam utol, folyamatosan szedtem ki a kártyákat, de az újabbak játékok is csak folyamatosan jöttek, és egyszerűen sose értem volna a végére a farmolásnak. Most így már csak sikerülni fog, egy nap így 10 játékot simán ki lehet farmolni.