Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
//Nálam angol a játék. Angolul fut a kliens is.
//Kép:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
330-as szinten kaptam egy Szörnyű Nyári kitűzőt! :Đ
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
szoval pl auto fire cannon 10 utan lesz advanced targeting. 1 advanced targeting sebzese= 10 auto fire cannon. na most 10 advanced targeting utan unlockolodik a farming equipment ami meg ugye 1 farming equipment = 10 advanced targeting = 100 auto fire cannon 😊 es level 1 farming equipment volt 100k gold😊
szoval ugy erzem azt erdemes hogy 10re huzni mnidnent es utana a kov unlckolt kepesseget ismet 10re es igy tovabb. Nem tudom mi lesz a max, lehet a farminq equipment utan mar nem jon semmi.
most 95500 /sec az autosebzesem water elemental ellen (8 van a wateren)
Utoljára szerkesztette: ShaiHulud, 2015.06.12. 22:58:19
Néha azt sem tudtam, hogy mi van, mert csak kattintgattaam, mint a hülyegyerek, de pl a szörny hp-ja nem igazán csökkent. Egy játék visszatöltés is volt vagy 10 másodperc
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Most elszórtam minden pénzt, hentel is rendesen 😄
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Én fejlesztettem életerőt kb. 15k-ra, majd pár percre otthagytam a gépet és az elég is volt egy halálhoz... Level 40-50 körül lehetett.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Light Armor: 11
Heavy Armor: 4
Auto-fire Cannon: 31
Advanced Targeting: 5
Armor Piercing Round: 33
Explosive Rounds: 4
Lucky Shot: 7
Boss Loot: 2
//Döbbenet, hogy 1 óra alatt sikerült elérnem azt, amit előző egész nap:
Light Armor: 10
Heavy Armor: 5
Auto-fire Cannon: 31
Advanced Targeting: 5
Armor Piercing Round: 33
Explosive Rounds: 4
Lucky Shot: 10
Boss Loot: 1
viszont mivel amúgy sincs semmi értelme, így szerintem kár is vele sokat foglalkozni 😊
"Nulla tenaci invia est via"
//Szerk. Oké, most ott volt a Napalm...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.06.12. 19:43:41

az automata ágyúra, az advanced targetingre és az alsó elemental damage-ekre érdemes csak költeni szerintem, minden más fölösleges.. így viszont csak néhány óránként be kell lépni elkölteni amit kaptál pénzt 😄D
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.06.12. 19:38:16
//És kábé 1,5 percenként jön a szintlépés... <#ravasz1>#ravasz1>
//Kép:

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.06.12. 19:31:46
Ez normális ennél a retek programnál?? Mert utóbb a BF2-t akartam megvenni és 2 hónapja nincsen buy gomb. Az ilyen szarok mért működhetnek a piacon? Ez meg már nem az első eset, hogy nem tudok vásárolni normálisan. Az meg már mi, hogy ugyan azzal az adattal ms hibája van. Random enged vásárolni vagy mi? Fos hulladék.
jé, már magyar nyelvű a játék is 😊
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.06.12. 19:08:46
Segítsetek már, mert ez a retek fos steam képtelen normálisan működni, Nehogy már az ember pénzt költsön már rajta. Pusztulna szét ez a szar.
Hogy a fasszopó cigány kúrva annyát amelyik ezt létrehozta. Mi ez a szar bazdbmeg. Képtelen elfogadni egy bankártya vásárlási módosítást. De ha lebaszod a belépési kódot letílt egyből. hogy rohadna már meg ez a szar.
Mér csinálja azt, hogy simán semmit nem veszek csak rámegyek a bankártya hozzáadásra és mikor megadog mindent kiírja, hogy a kártyával nem lehet fizetni, mert nincsen rajta pénz. DE MI A KÚRVA ANNYÁDAT AKARSZ FIZETNI MIKOR NEM VÁSÁRLOK SEMMIT!!!!
esetleg, ha valaki tud segítsen már. Meg lassan szét basz az ideg.

//Egy darabig klikkelgettem, még kora reggel, aztán jött az autoklikk, amikor a játékra is néztem, a fejlődéshez.