Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi
én eddig kártyát csak a napi játék indításánál kaptam

"Nulla tenaci invia est via"

IMYke2.0.0.0
505-ös szint, 71,3 millió gold.

//Nálam angol a játék. Angolul fut a kliens is.
//Kép:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

RatBaG
jelenleg lvl 545, de kártyát baszik adni...

Per Aspera Ad Inferi.

na 5 ora 17 perc alatt levle 403

3Error
Laggol, mint az állat 😄

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Jaja, ugyan ez van a pajzsoknál is! Mindent csak 10-es szintre, utána jön a magasabb osztály!

330-as szinten kaptam egy Szörnyű Nyári kitűzőt! :Đ

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

na mai tanulsag. nem erdemes semmit 10nel feljebb huzni ami damaget ad. 10esevel midnig unlockol egy uj ability ami ugye 1 ponttal annyit er mint a korabbibol 10 pont, viszont joval olcsobbra jon ki.

szoval pl auto fire cannon 10 utan lesz advanced targeting. 1 advanced targeting sebzese= 10 auto fire cannon. na most 10 advanced targeting utan unlockolodik a farming equipment ami meg ugye 1 farming equipment = 10 advanced targeting = 100 auto fire cannon 😊 es level 1 farming equipment volt 100k gold😊

szoval ugy erzem azt erdemes hogy 10re huzni mnidnent es utana a kov unlckolt kepesseget ismet 10re es igy tovabb. Nem tudom mi lesz a max, lehet a farminq equipment utan mar nem jon semmi.

most 95500 /sec az autosebzesem water elemental ellen (8 van a wateren)
Utoljára szerkesztette: ShaiHulud, 2015.06.12. 22:58:19

RelakS
Nektek nem laggol rettenetesen a játék?
Néha azt sem tudtam, hogy mi van, mert csak kattintgattaam, mint a hülyegyerek, de pl a szörny hp-ja nem igazán csökkent. Egy játék visszatöltés is volt vagy 10 másodperc

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

mulli1986
73as szintre jutottam, úgy hogy nem pimpeltem szerencsétlen automata játékot 😄
Most elszórtam minden pénzt, hentel is rendesen 😄

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

Szabi
jé, már teljesen magyar nyelvű lett a játék 😄

wantonly
Szintén rohamtempóban fejlődök, egy óra alatt level 120, pedig nem nagyon piszkáltam.
MerlinW

[merlinw.org]

Akkor, tényleg magas a szerencsefaktorod! :Đ
Én fejlesztettem életerőt kb. 15k-ra, majd pár percre otthagytam a gépet és az elég is volt egy halálhoz... Level 40-50 körül lehetett.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

MerlinW
valahol lvl130 körül költöttem el a pénzemet😊 Egyébként nem.

[merlinw.org]

Upgrade-re sem kattintottál? :Đ

3Error
<#eljen>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

MerlinW
Utóbbi. Sosem csalok😊

[merlinw.org]

3Error
Script vagy szerencse? <#eplus2>

MerlinW
Én 1 óra alatt 168-ra ugrottam, egy kattintás nélkül😊

[merlinw.org]

3Error
<#hehe>

Itt még mindig nem működik a minijáték, azzal a console parancsos sorral se sikerült működésre bírni. Kár érte pedig csípem az ilyen kis minijátékokat.
IMYke2.0.0.0
Reméljük :Ö

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

lalakov
Vajon felkészültek az 1000. szintre? 😊
3Error
Nálam ez a helyzet 1 óra után : XDÉ

Light Armor: 11
Heavy Armor: 4
Auto-fire Cannon: 31
Advanced Targeting: 5
Armor Piercing Round: 33
Explosive Rounds: 4
Lucky Shot: 7
Boss Loot: 2

3Error
Meghiszem ! <#violent>

IMYke2.0.0.0
Igaz és igaz.

//Döbbenet, hogy 1 óra alatt sikerült elérnem azt, amit előző egész nap:
Light Armor: 10
Heavy Armor: 5
Auto-fire Cannon: 31
Advanced Targeting: 5
Armor Piercing Round: 33
Explosive Rounds: 4
Lucky Shot: 10
Boss Loot: 1

Szabi
irreálisan sokan vagyunk bent a kevés ellenfélre 😄

viszont mivel amúgy sincs semmi értelme, így szerintem kár is vele sokat foglalkozni 😊

IMYke2.0.0.0
Hát igen - holott, tudnánk lootolni rendesen, ha hagynának időt a Bossok normális powerupokkal bombázásával, és nem egyből a kinyírására hajtanának.

sok hulye elnyomja a tactical nukeot meg ilyeneket az meg 1 leszedi a boss hpjanak vay 25-50% at egyszerre😞

IMYke2.0.0.0
Valami nem kóser - az 56 milliós bossokat is úgy nyomjuk le, mint a pinty... jobb oldalt, meg nincs is olyan powerup.

//Szerk. Oké, most ott volt a Napalm...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.06.12. 19:43:41

IMYke2.0.0.0
Jelenleg:

ja nekem is 35 prec alatt level 100. viszont nem ertem az embereket, miert a bossba kuldik a nagy nukeot. meghalnak a bossok 5 sec alatt😞 azon lehetne a legjobban a penzt farmolni raining golddal 😞

Szabi
80as szint és már az automata ágyúm is 30 fölött van.. 😊

az automata ágyúra, az advanced targetingre és az alsó elemental damage-ekre érdemes csak költeni szerintem, minden más fölösleges.. így viszont csak néhány óránként be kell lépni elkölteni amit kaptál pénzt 😄D
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.06.12. 19:38:16

lalakov
111. szint kb. fél percenként lépünk szintet.
IMYke2.0.0.0
<#nyes>

Szabi
hazucc, 71.. 😄
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.06.12. 19:31:16

IMYke2.0.0.0
Wazzer, már 66. szintnél járunk... <#wow1>

//És kábé 1,5 percenként jön a szintlépés... <#ravasz1>
//Kép:

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.06.12. 19:31:46

Szabi
de 😄D

BoneDragon
Nemgond, ha felveszlek?

BoneDragon
Remek ez a játék, most nálam jött elő ez az error, hogy nem tud csatlakozni a játékhoz... Úgy látom random osztogatja embereknek, biztos ez is a játék része.

Fasza. Most ugyan az minden és azt mondja, hogy hiba történt a tranzakció előkészítése során. Anyádba kellet volna hibának lennie. Rohadt szar.

Ez normális ennél a retek programnál?? Mert utóbb a BF2-t akartam megvenni és 2 hónapja nincsen buy gomb. Az ilyen szarok mért működhetnek a piacon? Ez meg már nem az első eset, hogy nem tudok vásárolni normálisan. Az meg már mi, hogy ugyan azzal az adattal ms hibája van. Random enged vásárolni vagy mi? Fos hulladék.
Szabi
na akkor aki sok pontot akar, az csatlakozhat hozzám 😄

jé, már magyar nyelvű a játék is 😊
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.06.12. 19:08:46

mar megy a monster game

Üdv mindenkinek!

Segítsetek már, mert ez a retek fos steam képtelen normálisan működni, Nehogy már az ember pénzt költsön már rajta. Pusztulna szét ez a szar.
Hogy a fasszopó cigány kúrva annyát amelyik ezt létrehozta. Mi ez a szar bazdbmeg. Képtelen elfogadni egy bankártya vásárlási módosítást. De ha lebaszod a belépési kódot letílt egyből. hogy rohadna már meg ez a szar.

Mér csinálja azt, hogy simán semmit nem veszek csak rámegyek a bankártya hozzáadásra és mikor megadog mindent kiírja, hogy a kártyával nem lehet fizetni, mert nincsen rajta pénz. DE MI A KÚRVA ANNYÁDAT AKARSZ FIZETNI MIKOR NEM VÁSÁRLOK SEMMIT!!!!

esetleg, ha valaki tud segítsen már. Meg lassan szét basz az ideg.
18-19ig nicns jatek, 19:00 kor indul ujra. levle 1rol.

3Error
Le. 20 perc múlva új akciók, gondolom azért. 😊

BoneDragon
Lehalt a játék? Elkezd keresni 1000 playert, de miután ez kész kilép és azt írja game is over.

3Error
Eközben a Valve-nél...

IMYke2.0.0.0
S már megint...

//Egy darabig klikkelgettem, még kora reggel, aztán jött az autoklikk, amikor a játékra is néztem, a fejlődéshez.

3Error
Oszt tisztelt SG csapattagok, hányan repesztettetek egérgombot? (vagy itt mindenki okos és auto-click-ert használt, mint én? <#vigyor3> )