34737
  • MoRT2195
    Euro Truck Simulator 2-t miért nem lehet felajánlani steamgifts-en? Volt már ingyen?
  • RatBaG #29030
    nekem ennyi jutott serial helyett:
    "No serial available yet."
  • Loál János #29029
    ...de kidobott engem is.
  • Loál János #29028
    Nekem sikerült, megjött, beváltottam, oké.
  • Ironman2
    Várni kell,meg van hülyülve az indiegala oldala is,hiába loginolok most,nem jön elő már a profil se
  • Loál János #29026
    "You should receive an email from us within 60 minutes. Please be patient, it may require up to 2 hours due to high traffic load."
  • totyak
    Nekem még csak emil sem jön, nemhogy ott nem jelenik meg.
  • Ironman2
    Csak nekem nem jelent meg a Bundles Libraryban a játék? (indiegala profilban)
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.11.03. 21:14:42
  • Ironman2
    https://www.indiegala.com/

Ingyen Lucius steam key!

görgess alulra!
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.11.03. 21:14:18
  • Loál János #29022
  • 3Error #29021
    Próbáltad mindkét PP-s lehetőséget a kliensből? (van ugye a "Paypal" és van a "Paypal fiókom", nekem pl. az utóbbival megy csak rendesen)
  • Scooter
    whitew0lf nyerte a játékot. Gratulálok!
  • Loál János #29019
  • Loál János #29018

• PetruZ
    Tudom, hogy átváltja, de a PP mögötti kártyának van egy alap pénzneme (gondolom, HUF nálad is). A Steam a régiót az ÁFA azonosítás miatt (is) használja és ha a régiód nem egyezik a kártya pénznemével, gyanakodhat pl. lopott kártyára. Amit írtam, az Account Detail oldalon van egy FAQ link, ott ír ilyenekről.
    De lehet egyszerűbb a Steam support-ot megkérdezni, ők vszleg látnak hibakódot is az elutasítás mögött, amit te nem látsz.
  • Darun
    A PP elvileg átváltja autómatikusan a forintot bármilyen pénznemre. Ezt a tranzakciós oldalon közli is, hogy milyen árfolyamon. Próbáltam azt is hogy a telefonszámokat összehangoltam (mivel Steamen nem irtam a szám elé 06-t) de semmi. Igazából azt se értettem, hogy HS-on miért nem fogadja el a vásárlások kb 5%-t, ha a többit meg igen.
  • PetruZ
    A kliensben a View - Settings menüre bökve feljön egy ablak, ott jobb felül lesz egy "View Account Details" link. A megjelenő oldal első blokkjában, a "Store & Purchase History" bal oldali részén van, hogy milyen fizetési módok vannak társítva. Hozzáadni kézzel nem lehet, azt sikeres vásárlással magától megcsinálja.

Eszembe jutott még egy olyan dolog, hogy a kliensben beállított régió nem egyezik a PP-ben lévő kártyád alap pénznemével. Lehet, hogy ez okoz valami gondot.
    Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2015.11.02. 19:29:39
  • Darun
    A társitás azért lett volna érdekes, mert ha van. akkor tudom törlni a régi és próbálkozhatok újra. Igy viszont nem. A PP-ra egyébként belogol kliensből is, ezzel még nincs baj, vissza is irányit a Steam áruházba, viszont amikor rákattintok hogy vásárlás, akkor a lenti hibaüzenetet küldi. A dolog érdekessége, hogy HumbleStore-on 95%-ban gond nélkül tudok igy vásárolni, viszont néha ott is feldob bizonyos tételeknél egy hibaüzenetet, miszerint a kártyám nem alkalmas a fizetésre. (holott két perccel előtte meg mást engedett vásárolni)
  • IMYke2.0.0.0
    Nem kell társítani. Megy anélkül is.
  • Darun
    A poén az, hogy ha rámegyek hogy PP-vel akarok fizetni, akkor a kliensbe betölti a PP weboldalát (nyilván azon keresztül kell megerősiteni a tranzakciót) de megnéztem a profil adataimnál az "Áruház és Vásárláselőzmény"-nél az van, hogy "Nincs fizetési módod társítva ehhez a fiókhoz." Ez gondolom azt jelenti hogy a PP nincs társitva a Steamhez. Eddig nem igazán használtam a Steamet igy nagyon nem ismerem a lehetőségeit. Termékkódokat aktiváltam csak és azokkal játszottam, szóval a kezelői felületet alig ismerem.
  • Darun
    Ezzel az a probléma, hogy a kártyám Maestro, viszont kártyával csak MasterCardként lehetne fizetni, ezt meg nem fogadja el annak.

Egyébként kliensből próbáltam, böngészőből bejelentkezni sem tudok, mert hiába irom be a krixkrax mezőben olvasható szöveget, ez a fos nem fogadja el.
  • PetruZ
    Kliensből használok PP-t, több éve teljesen megbízhatóan, mindig működik. A legelső alkalommal amikor PP-vel fizetsz, megjegyzi az adataidat és a legközelebbi vásárlásnál a "My Paypal" opciót kell választani a fizetési módok közül. Ha az nem megy, akkor megváltozhattak a PP adataid, és/vagy a PP által a Steam-nek korábban küldött token (ami lehetővé teszi a PP login nélküli vásárlást a Steam-en a "My Paypal"-lal) nem áll párba a PP fiókodéval. Próbáld simán csak a "Paypal" opcióval, ami új PP belépést fog kérni. Megpróbálhatod törölni a tárolt fizetési adatokat is, hogy új logint kérjen, valahol a profilnál van.
  • IMYke2.0.0.0
    Utóbbi időszakban - 1+ éve - csak PP-val veszek. A kártya adataimat is töröltem a rendszerből.
    Mindig megy.
  • Dzsini
    Ha böngészőből próbálod, akkor próbáld kliensből vagy fordítva - nekem a kettő közül csak az egyik működött Paypallal, de nem emlékszem melyik.
  • ratgab
    Mi lenne ha kihagynád a paypal-t és közvetlen kártyával próbálnád?
  • Darun
    Sziasztok!
    Olyan problémám lenne, hogy szeretnék Steam-en vásárolni, de a vásárlás vége előtt kidob a következő hibaüzenettel:

"A vásárlás nem fejeződött be.
    A fizetés feldolgozója hibát jelzett a fiókod fedezetével kapcsolatosan. Kérjük, válassz másik fizetési módot, vagy frissítsd fedezetforrásod a PayPal fiókon és próbáld újra."
    A számlán biztos hogy rendelkezésre áll a megfelelő összeg. A PayPal is működik, mivel HumbleStore-on hetente enged vásárolni, a Steam viszont nem. Az imént hitelesitettem mobil számot is, ami megegyezik a PayPal-nál megadottal. Valakinek valami ötlete?
  • kekeN7

• ToMy_
    Most akcióban van Bundlestars-on 6.24-ért, vagy duplapackban 10.82-ért.
  • RoboKutya78
    Srácok ezt az idle mastert lehet úgy is használni hogy a bent levő játékok hoz leszámolja a 2 órát és utána játékonként kidobja a kártyákat?
    Nem kell külön külön a játékokhoz lehúzni a 2 órát?
  • MoRT2195
    Belemész a profilodba és kimásolod a linket...
  • DasIsFuck
    Steamprofilom linkjét honnan tudom megszerezni?
  • MoRT2195
    Már nem kell, lentebb beszéltük is. Most már max 2 óra, és simán kint van az összes kártya, de már 3-4 játékhoz fél óra is elég volt és kijött az összes kártya.
  • 3Error #28999
    Lődd át az IM-et arra, hogy ne tegye listára a game-eket és várjon 2 órát, hanem egyenként futtassa. Gyorsabb.
  • RoboKutya78
    Ezek a steamnél nem komplettek az email védelmet illetően
    Levédem a csererendszert amin már amúgy is annyi biztonsági kapcsoló meg biszbasz van hogy hihetetlen, bezzeg a piacra való tétel kihelyezésén semmilyen visszajelzés nincs hiába lehet hozzá állítani mail értesítőt mintha nem működne.
    Most sikeresen leszedtem a cserebizniszekre utaló mail küldést. de azért jó lenne ha menne a piacra való visszajelzés. hiába van bekapcsolva a piaci értesítések nem kér megerősítést ha kiteszek valamit csak az eladásról kapok infót

Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.10.31. 15:06:56
  • totyak
    Egy játékból végre kiszedett 3 kártyát durván 2 óra alatt. Hosszan tart, de talán még mindig jobb, mint feltelepíteni a játékokat és csak hagyni, hogy fusson a háttérben. Akinek nagyon sok játéka van, annak még így is nagyon sok idő, nekem csak 7 kártyás játékom van most, talán ki bírom várni.
  • wantonly
    Minden játékot két órát kell futtatni minimum, addig nem fog dobni semmit. A rá következő 1/2-1 órában fog esni az első kártya amit aztán átlag 0,05-ért lehet eladni, szóval még trükkös megoldással is sok türelem kell hozzá, hogy egy kis apróhoz juss. Ha egyszerre futtatsz több játékot, akkor van, hogy 3 órán keresztül sem dob semmit. Nekem egyre kevesebb hozzá a türelmem.
  • Troger911
    Vannak játékok amik csak 2-3 óra után dobálnak kártyát. Ha Estig nincs semmi, akkor van gond...
  • totyak
    Már másfél órája megy és még mindig semmi :-(
  • Troger911
    Az teljesen ok! Majd kiesnek a kártyák, hagyd futni...
  • totyak
    Nem futott sokat, csak kb. 20 percet. De nem tűnik jónak a működése, legalább is azokhoz képest, amiket youtube-on néztem. Alul folyamatosan visszaszámol "Következő ellenőrzés" címen. Felül a Játék fül elérhetetlen. Középen meg azt írja, hogy 7 hátralevő játék, 7 jelenleg tétlen.