34737
  • Scooter
    Érdekes ez a Resident Evil 5.
    6.6 órája fut a játék és 5 kártyából 4 esett. Amikor már nem 2 óra után esik az első, hanem rögtön és még nem dobta ki az összes kártyát. Talán valamit megint változtattak?
  • RoboKutya78
    akkor az nem én voltam:( :)

• wantonly
    Lezárult a sorsolás. Egyenlőre nem árulom el ki a nyertes, de az ajándékot már elküldtem a részére. :-)
  • Scooter
    Imádom amikor hülyének nézik az embert steam-en kártyacserénél. Olyan kártyát vinne el ami nekem is kell és olyan játékhoz adna ami nekem meg sincs. Meg adna hozzá kristályt is. Elmegy a búsba az ilyen. Sok tisztességes cserét hajtottam már végre 1:1-ben, de az ilyeneket zsigerből dobom vissza.
  • ToMy_
    Egészen pontosan az. "Szabadítsátok ki Kakit!"
  • RatBaG #29066
    ez meg mi a szar?
    http://store.steampowered.com/app/400130/
  • DasIsFuck
    Defy Gravity Extended gift
  • MoRT2195
    Hát ha valamiről beszélnek, akkor nem vágok közbe, és kezdek el teljesen másról beszélni hirtelen. Majd ha kitárgyalták a témát, akkor neki kezdek valami másnak. Amúgy meg szabadságon vagyok. De tegnap vettem magamnak egy kispárnát. És most ettem egy szendvicset... a Resident Evil 4 meg jó játék. A handbrake videótömörítő se rossz amúgy.
  • IMYke2.0.0.0
    Ezek szerint, te mindig csak egy vezérfonalé körül beszélgetsz társaságban.
    Ehh, hagyjuk...
  • IMYke2.0.0.0
    Jómagam is és még vagyunk egy páran - itt is csak az elvvel és megvalósítással van baj [hogy a kiadvány technikai problémái felett jótékonyan elnézzünk], miszerint, egy grafikai update-ért [nem, nem olyanért mint mondjuk a Metro Redux-oknál, és az ingyen megkapott felújításoknál] azoktól kérnek pénzt, akiknek megvan már minden, ami Darksiders...

Akinek ez így jó, azzal nem tudok mit kezdeni. S ezzel is vagyunk így páran.
  • MoRT2195
    Mivel teljesen másról kezdtél el beszélni, mint amiről ő beszélt, így egyértelműen te. Most, hogy egy példát mondjak, ez olyan, mintha az EA leárazást tartana, erről beszél mindenki, és akkor valaki benyögi, hogy "hát de a mass effect 3-nak szar a vége". Hogy jön ez oda? Hogy jött ez ide amit mondtál?
  • IMYke2.0.0.0
    "Most se arról beszélt"

Ki állította, hogy arról?
  • Lokker
    Én eddig is megvoltam anélkül a kiadás nélkül. Sokkal jobban várok egy 3. részt.
  • MoRT2195
    Nagyon rákattantál erre a Darksiders 2 témára. :D Most se arról beszélt, hanem, hogy a Nordic Games játék olcsón vannak, és elég sok más játék van ott a Darksiders 2-n kívül. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Csak éppen a Nordic Games nem olyan nagylelkű, mint a Neocore, és nem adja a grafikai patch-et [Deathinitive Edition] ingyen azoknak, akiknek megvan a teljes Darksiders franchise, vagy a Darksiders 2 + Darksiders 2: Season Pass...
    Érdekes lépés....

//A 80%-os engedménnyel - 6 euro - pedig még mindig fizetős patchnek érzem a dolgot.
  • Lokker
    Nordic Games weekend jó kis leárazásokkal. Csak hogy be tudjunk melegíteni karácsonyra.
  • Lokker
    Jah, bocs. Nekem a steam csak a 2015-öst listázta ki. Ennek ellenére is brutkó csomag.
  • IMYke2.0.0.0
    Brutális csomag. Köszi a felajánlást.

//Uplay-en nekem mind megvan - 1. rész híján.
  • genndy
  • wantonly
    Tartalma: Far Cry®, Far Cry® 2: Fortune's Edition, Far Cry 3, Far Cry 3 - Blood Dragon

A Far Cry 4 nincs benne, 2014-es pack.
  • RoboKutya78
    köszi
  • bon
    Nagyon szép felajánlás! Köszi!
    Utoljára szerkesztette: bon, 2015.11.06. 22:20:43
  • Lokker
    FarCry1-4
  • MerlinW
    Nézd meg a Steam áruházban...:)
  • Scooter
  • RoboKutya78
    mi van benne?
  • wantonly
  • RoboKutya78
    Csak nem bírtam magammal
    Megvettem a Humble Jumbo Bundle 5 csomit
    Ezek maradtak ha valakinek kell valami esetleg megegyezhetünk.
    Abyss Odyssey
    Citizens of Earth
    Contagion 2db
    Divinity: Dragon Commander
    Men of War: Assault Squad GOTY
    Teslagrad
    Csere kivlistáról vagy megfelelő kártyakészletre is cserélek.
    Ha nem megy a NAAGY közösbe

Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.11.06. 20:28:24
  • 3Error #29043
  • Darun
    Elvileg a megjegyzésnek csak akkor lenne jelentősége, ha megtörtént az első sikeres tranzakció. Ami nálam még várat magára. Sajnos közben lejárt az akció arra a játékra amit szerettem volna megvenni.
  • RoboKutya78
    akinek esetleg kéne :)
    https://steamcompanion.com/gifts/Q3mA/draculas-legacy/
  • RatBaG #29040
    nálam továbbra sem.
  • MoRT2195
    Jó neked, mert ha szar, akkor mindenkinél szar. De biztos te vagy a kivétel.
  • Ironman2
    Már jó! Megadta a kulcsot!
  • IMYke2.0.0.0
    Pay Pal ügyben:
    Tegnap simán vásároltam PP-al két játékot STEAM-en. Nem jegyeztettem meg vele az adatokat.

S amúgy meg ment, mint a karikacsapás.
  • bakvarnyu
    ?? Nekem mindig rendesen működik.
  • RoboKutya78
    hát tedd fel steam comparionra talán ott engedi.
    hajnali 1 kor főleg nem kóser a steam a bolygó másik fele ekkor cuppan rá a dologra:)
  • ToMy_
  • MoRT2195
    Hogy szakadna a steam-re 1 kiló moslék, hát még ilyenkor hajnali 1-kor se képes rendesen működni...
  • MoRT2195
    Akit esetleg érdekelne egy Euro Truck Simulator 2 játék, az írjon válasz kommentet, vagy privát üzenetet, és kisorsolom majd random.org-vel a nyertest. Sajnos steamgifts-re nem lehet feltenni.

Szerda (ma) este 8-ig lehet jelentkezni!