34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
Solt #29111 Olyan rég volt már gondom, hogy ez ki is ment a fejemből... erre ránézek, köszi! -
#29110 Nem tapasztaltam ilyesmit, viszont a letoltesekkel kapcsolatos hibakat a letoltesi regio megvaltoztatasaval szoktak orvosolni. -
Solt #29109 Üdv Urak!
Tapasztalt már valaki olyat, hogy a letöltés állandóan megszakad (bármit töltök steamről) ezzel a hibaüzenettel?
Minden más működik rendesen, semmi hibát nem tapasztalok a nettel.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.11.21. 18:30:51 -
#29108 Végülis decembertől van csak tél. -
#29107 Nevezzük Hálaadás-napinak, mert annak alkalmából szokott jönni. Egyébként november meteorológiailag vagy csillagászatilag vagy mittoménileg még ősz. -
#29106 Épp most olvastam én is oldalon, mielőtt idejöttem. Azért érdekes, hogy november végén őszi akció. Kicsit messze van már az ősz, attól függetlenül, hogy itt eddig jó idő volt. -
#29105 "Nem lesznek villámakciók a Steam őszi és téli leárazásaiban
Először is, a Steam november 25-től december 1-ig tartja majd az őszi leárazását (a télinek egyelőre nincs időpontja). Ezek a szokásos mederben mennek majd, egy nagy kivétellel: nem lesznek csak egy napra szóló akciók, sem pedig pár óráig tartó villámakciók.
Ezzel együtt a Valve továbbra is váltogatja majd a főoldalon megjelenő akciós játékokat 24 vagy 48 óránként, de ettől függetlenül minden más játék ára változatlan marad - a teljes leárazás idejére a legkedvezőbb akciót kapjuk majd meg." -
xido #29104 "The report says the Steam Fall Sale kicks off at 10 am PST on November 25 and runs until 10 am PST on December 1, while the Winter Sale will begin at 10 am PST on December 22 and end at 10 am PST on January 4. " -
#29103 Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut-om van. Valaki csere? PÜ! -
#29102 Hát igen, sok került végül bundliba. :(( -
#29101 Az enyém sincs még egy éves. (és nálam is akad nem bundlis game... bár sok AA-AAA cím lett bundle, ugye FEAR, Hitman, Deus Ex, stb.) -
#29100 Én csak nemrég csináltam egy 2. accountot erre a célra, és már most van rajta 40+ - s ezek egy része bizony nem bundle-szökevény... -
#29099 Akkor te se vagy elveszett ember! -
(bár azt hozzáteszem, hogy a "hulladékgyűjtő" acc-omon 400+ van már ) -
#29097 + még 1 játék: )
köszi -
#29096 Eurofighter Typhoon ingyen! -
#29095 Aki megengedheti magának! Én nem engedhetem meg magamnak és azért van 413 játékom! -
#29094 Ezért van kevés játékom... -
RED BULL F #29093 Haverom megvetette velem. Utólag derült ki, hogy már megvan neki -.- (SR4 - Reverse Cosplay Pack - Amazon adja ingyen, de aki netán régiózárral küszködik, annak itt van)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!VPQ04-G4FQR-4CLN8 -
#29092 Talán nincs meg mindenkinek. Kicsit bővítettem a csoportok számát, mert itt nem volt érdeklődő!
-
#29091 Nekem a két CAT5-el működő, HDMI-n kapott feszültségen kívül mást nem igénylő extenderrel 20m-en látható késés nélkül ment minden.
Ilyenem van: LINK -
#29090 Kettő van egy csomagban, egy adó meg egy vevő :)
Nekem van már egy, annak nincs külön tápja, elvan a HDMI feszültségével, viszont 2xCAT5e kell neki ..... a hálóba (meg mindenhova, összesen 180m van behúzva a házba) két CAT5-öt húztam pont ezen átalakítók miatt, de még oda nem vettem semmit. Ha USB-t is oda akarok vinni (van USB/CAT5 extenderem is), akkor olyan HDMI extendert kell vegyek, ami egy kábelen megy, de az drágább ... vagy az irányítás wireless marad :) -
#29089 És vajon jelent ez extra késést? Vagy megéri inkább aktív HDMI extenderrel megoldani. -
#29088 Abból az átalakítóból kettő kell ám, és az se olcsó. -
#29087 Nézegettem ezt a Steam linket, de úgy tűnik ennyi pénzért jobban járok, ha veszek inkább egy HDMI/CAT5 átalakítót, és azzal viszem be a hálószoba TV-re a PC képét ... és akkor nem csak a Steames cuccokat tudom használni, hanem bármit ... mert igazából nagyjából pont ez a Steames 'korlát' tűnik a legnagyobb hibájának :) -
#29086 Felajánlanék egy Warhammer 40000: Dawn of War GOTY-t. Van rá igény az SG csoportban? Jelezzen akit érdekel, mert ha nem akkor bővítem a csoportot még párral!
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2015.11.15. 10:09:06 -
#29085 Szia!
Köszi a választ! :)
Sajnos nekem nincs ott kód.
A tebleten:
Elindítom a Steam app-ot.
Menüsor - Steam Guard - Bemutatkozik a Steam Guard Mobilhitelesítő. Erre bökve:
Steam kódok kérése telefonomon jelölő - Tovább nyomógomb.
A telóra megjön az sms (5 db szám).
A telón elindítom a Steam appot
Mivel a rendszer érzékeli az új eszközt kári a kódot amit mailben meg is kapok.
Na és itt van gond, mert a beviteli mezőbe nem lehet bevinni a kódot (1 karakter után eltűnik a billentyűzet, és utána nem is lehet előhozni... :().
Mondjuk azt sem érten a tableten miért nem kéri a belépési adatokat a Steam app... :)
-
#29084 Nyisd meg a steam applikációt (okos kütyün), majd nyisd meg a menüsort (bal felül a 3 vízszintes csík), ott nyomj a Steam Guard menüpontra (rögtön legfelül) és ott lesz egy 5 karakterből álló kód, neked azt kell beírnod. Egy kód kb fél percig látható, így gyorsan írd be, ha megváltozott a kód, akkor az előzőt már nem fogja elfogadni. -
#29083 Sziasztok!
Szerintetek annak, mi az oka, hogy nem működik a kétlépcsős azonosítás?
Feltetettem a Steam appot a telómra, és a tabletemre (az előbbin sajnos fagyogat a Steam app., 2.2 Android van rajta) is. Az sms megjön a telefonomra (a számot ugye megadtam Steam-en), a tableten pötyögném be a kapott kódot, de "érvénytelen kód" hibaüzenetet kapok.
Ennek az az oka, hogy más eszközre kapom az sms-t és másikon írnám be a kódot?
Köszönöm a válaszokat! :) -
#29082 Persze, de ezért te 4 játékot kapsz + DLC-ket. Így ha szétosztjuk 4 felé az összeget, akkor 7 euró se lenne egy játék a DLC-kkel.
Mindenesetre a pack tényleg drága, bőven lesz ez még olcsóbb is pár hónap múlva. -
Lokker #29081 Látszik valaki kötekedős kedvében van. Jobbak SZERINTEM mint a jelenlegi AAA+ játékok --> SZERINTEM megéri azt a pénzt. -
Anonymusxx #29080 És ki beszélt arról hogy milyenek a játékok? -
#29079 Jónak jó pack, csak olcsónak nem mondható 27.49€-ért. Én maximum 10€-t adok valamiért és az a plafon. Eddigi legdrágább játékom a Sleeping Dogs: Definitive Edition volt, 7.49€-ért. -
Lokker #29078 Szerintem még mindig jobbak mint a mostanában megjelent félkész és atombugos AAA+ kategóriás játékok. -
Anonymusxx #29077 27,5 eu-ért 3-4 bundle szintű régebbi játék minden csak épp nem jó "pack" -
Lokker #29076 Srácok! Ismét egy jó kis pack kapható steamen Klein Weekend Bundle, vagy darabokban is. Jó kis címekkel mint Don't Starve és Mark of the Ninja. Hajrá! -
#29075 tomz71
Jelentkezz légy szíves Steamen!!! -
#29074 Oké, csak kicsit furcsa. Azt hittem, hogy ha tálcára rakom akkor nem esnek, csak akkor ha benne vagyok. -
#29073 A legtöbb Resident Evil játéknak elég sokára esett ki nekem is, más játéknál viszont nem kell már 2 óra se legtöbbször. Nem tudom miért ilyenek a RE játékok. -
#29072 a Resident Evil 5 / Biohazard 5 9 óra volt a farmja úgy hogy hajrá