34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#29151 Sziasztok!
A következő kérdésben szeretném a segítségeteket kérni:
Maestro kártya Paypal-al miért nem működik? :)
1. Csináltam egy PP hozzáférést.
2. Ahhoz beállítottam a Maestro kártyámat.
3. Levont a PP 400 Ft-ot, majd visszautalta.
4. Beállítottam a bank webes felületén a vásárlási limitet (5e ft)
1. Belépek a Steam-be.
2. kiválasztom a játékot.
3. Fizetési mód: PP.
4. Átirányít a PP-ra, belépek.
5. Fizetés, majd a Steam kiírja, hogy sikertelen, mert nem volt fedezet a kártyán.
Van ötletetek, hogy ez így miért nem jó? :)
Köszönöm a válaszokat!
-
#29150 A Witcher 3-t?
Gratula neki :)
Jaja, tényleg, neked meg boldog születésnapot!
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2015.11.27. 20:48:11 -
RED BULL F #29149 Itt is szeretném megköszönni a nyereményt! És boldog születésnapot! -
#29148 A felajánlást szogyenyi nyerte (itteni nevét nem tudom).
Gratula! Az ajándékot emailben elküldtem. -
#29147 Srácok lenne nekem ismét egy nagy kérésem egy olyan emberkéhez, aki tud vásárolni steamen. (sajna az én bankkártyámat még mindig nem eszi meg ez a szemét :) )
Ez kéne nekem addig amíg akciós.
Ha úgy jó, jövő héten utalom a szóban forgó összeget. (nem fogok lelépni vele, efelől mindenkit biztosíthatok )
itt a profilom ha valaki megszánna. :D
Előre is köszönöm.
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2015.11.27. 11:19:01 -
#29146 Nekem sincs, de van bankcard... -
#29145 Hát csinálj. -
#29144 Itt is elszórom
SG Group szükséges -
Wh1te #29143 Most látom Steam-en a Rocketbirds: Hardboiled Chicken csak 1,19€ . Szinte ajándék , nincs PayPal-om. -
#29142 -
#29141 Azért a Call of Duty 2 jó kis világháborús játék. Jó persze drága, de nem egy mai hulladék modern COD. A mostanikért egy fillért se adnék. -
#29140 A szokásos kutyát se érdekelnek már játékok akcióban, az újabbak persze 40-50 ójrósak, azokat kellene lejjebb vinniük több hasznuk lenne, mert sok embert érdekel az új felhozatal.
COD 2 - 9,99 egy 2006-os játék lál ne vicceljünk már (ja azért mert COD) -
#29139 Azért némelyik üzlet - és játék üzlet, név nélkül - Black Friday akciója elég 'nevetséges' ... ok, persze, nem kötelező akciózni, de akkor meg miért is használja ezt a 'kifejezést' reklámozásra, amikor egyébként nem ennek szellemében jár el?
Ez a legtöbb üzletnek most leginkább olcsó reklámozási lehetőség kb ingyen ... -
#29138 Ez tényleg vicces hogy három lehetőséget is ajánl a steam a frissítéshez de egyet se hogy ne legyen frissítésem Akkor meg legyen már megoldva hogy felmehess olyan szerverre is amit nem frissítetek.Gondolom ez több adattárolást jelentene a klienseknél.
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.11.26. 16:44:11 -
#29137 Tudtommal, nem lehet,
Haverom révén tudom, hogy ez a gond például az ARMA 3-at és az Epoch-ot érinti... de a DayZ-nél is akadtak gondjaik a klántagoknak emiatt. -
Ironman2 #29136 Nem lehet letiltani teljesen a játék frissitéseket? Csak akkor frissitsen ha én akarom.Igaz lehet kézire is állitani,de ha elinditom a játékot,akkor le is szedi az aktuális updatet a steam.Rohadt idegesítő hogy némelyik szervert nem frissitik,de a játékok mindig naprakészek,igy nem lehet rámenni az adott szerverre,ami még az előző verzión van.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.11.26. 14:32:26 -
#29135 Azért elég sok 70-80%-os is van, pláne sikerjátékoknál, ami jó dolog. Más kérdés, hogy ezekből már elég sok került budget kategóriába, így nem biztos, hogy mindig érdemes ezt választani (kivéve pl. DLC-k esetében). -
Timbu #29134 Azért a régen a napi ajánlatok leárazásai sokkal jobbak voltak. Most 50%-nál alig találni nagyobb kedvezményt. -
#29133 -
#29132 Köszi! -
#29131 -
#29130 Szülinapom lesz, meg a CDP vegye el az össze pénzem, mert annyira jó játékot csináltak. Szóval:
SG.hu-nak, lvl2 contri, Steam gift, péntek este 8-ig. Sok szerencsét! -
#29129 Eddig volt, szerintem most valami bazi egyszerű vásár lesz (flash meg szavazós akciókkal sem fognak bonyolítani) úgyhogy látjuk a mínuszokat aztán vedd amelyik tetszik.
De nem igazán lehet előre tudni, Valve elég jól titkolózik. Ha elkezdenek feltűnni Mystery Cardok akkor lesz valami játék. -
#29128 Bár nyilvánosak, de azért sok sikert mindenkinek :)
-
St3vEn #29127 Azt lehet esetleg tudni hogy a Karácsonyi sale alatt lesz megint valami kártyadobálós játék? Tavaly pl robotos volt, előtte meg "karácsonyi manós" Ez mindig van? -
#29126 Nem este 7-tól este 8-ig tart ám az akció, hanem 1 héten keresztül minden nap, minden órában... mellesleg ott a paypal, utalsz rá most pénzt, azt majd este is tudsz rajta vásárolni. Én nekem mindig van a paypalomon pár ezer forint, hogy ha esetleg nagyon kéne valamire. -
#29125 És? Ha elolvasod a linkelt hsz-t, akkor nem egy napos lesz (sosem az). Ami kell megveszed másnap. Vagy előre gondolkodsz és előbb utalsz. -
#29124 Nekem nincs ilyen gondom. Én kártyáról vásárolok. -
bgabor911 #29123 Este hét órakor, amikor már a banki utalások nem működnek. Csak a szokásos. -
#29122 Nem szokott lenni BF, de Hálaadásnapi sale igen, ha minden igaz ma indul; #29104 -
#29121 Holnapután felnézel és ha sok az akciós ajánlat akkor igen, lesz Black Friday :P -
St3vEn #29120 Üdv.
Steamen lesz Black Friday nem tudja valaki?
Illetve azt lehet tudni most mikor jön a Karácsonyi Sale? -
#29119 ADSL internetnél ez sajnos elég sűrűn előfordul. Mármint az új helyről való belépés. A játékok törlése viszont nagy baj, gőzöm sincs mi idézhet elő ilyesmit. -
#29118 Sziasztok!Egy kis segítséget kérnék.Ahogy ma beakartam lépni a steambe,letöltött egy frissítést ami települt is.A telepítés végén kérte hogy lépjek be és hagyjam jóvá erről a pc-ről is a belépést.Ez azért fura,mert hónapok óta csakis erről a gépről léptem be.De a legrosszabb,hogy törölt is a vinyóról minden telepített játékot.Esetleg valakinek hasonló???Tipp,hogy mi lehet ez? Köszönöm! -
#29117 Ha sokat buzgálják a HAARP-ot, akkor még jövő júniusban is tél lesz. -
#29116 Meteorológiailag dec. 1, csillagászatilag dec 21.-e a tél kezdete (ami tart márc. 1/21-ig). Tehát még minimum egy hétig (vagy egy hónapig) ősz van :)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.11.22. 18:39:37 -
Solt #29115 Megnéztem a torrent, hibátlanul tölt HDD-re. Elkezdtem egy letöltést a Steam alól HDD-re, hibátlanul jön... SSD-re töltésnél szakad meg állandóan, ilyenkor mi lehet a gáz?
Na ahogy ezt leírtam, meg is szakadt! :) Tehát ott tartok, hogy csak Steam alól szakad meg a letöltés, más működik rendesen. :S
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.11.21. 21:34:50 -
Solt #29114 Most cseréltem SSD-t, előtte is csinálta ezt... igazából már napok óta ez van, csak azt hittem a szokásos Telekom szarozás megy. Megnézem ezt is. -
#29113 Másik winyóra/mappába próbáltad? -
Solt #29112 Ez sem segít... :(