34737
  • Scooter
    Én Pedro-val csereberéltem és tőle kaptam a Dishonored RU-t. Simán lehet telepíteni és rögtön magyarul indul.
  • genndy
    Az pont nem régió lockos, az a rendes magyar.
  • SzirmosSzisza
    Ha région lockos a játék, de ott van a könyvtárban lehet telepíteni? (nincs elég szabad helyem, hogy kipróbáljam)

(Dishonored-ot vettem Steam-ről és most nézem, hogy (RU) van a végén)
  • Jim Morrison
    TF2 ben is rengeteg pénzt hozott (eleinte nem csak skinek, de sapik mint, most már skinek is), jobbára csgo is csak a skinek miatt ilyen népszerű... ez van, tf2 t akkor hagytam abba mikor már nem láttam ki a sok trade offerből, és ezekből...
  • Laza
    Értem én, hogy a CS aranykorát éli ... de hogy ehhez ez a buzi skinezés meg matricázás kellett, az egyszerűen vicc ... meg az, hogyha véletlenül valaki megszólal a vchaten, akkor annak 7 éves cincogó hangja kell legyen ... én már akkor CS-ztem, amikor ezek még tervben sem voltak, nagyjából a kezdete óta ... akkor is poén volt skinezni (amit csak te láttál), meg én poénból újramondtam az összes hangot a játékban és feltettem mindenki gépére, vicces volt .... de sosem gondoltam volna, hogy ez lesz belőle.
  • IMYke2.0.0.0
    ÉS a forrásnál hozzáírók még a gyerek vérét akarták...
  • RelakS
    Valahogy e a baleset jutott eszembe a mikrotranzakciókról :D
  • Scooter
    A Payday 1 is az, de valakinek bejön. Nekem nem jött be.
  • Laza
    Önmagában is vicc ez a játék ezzel a szánalmas mennyiségű DLC-vel ... bánom, hogy belevágtam anno.
  • bon
    Néhány apróság:

• MoRT2195
    Nem volt aktív a steam ablaka, de ahogy megnyomtam a gombot rögtön feldobta a steam-et, és utána a nagy képernyőt. A pipa nincs bent, nem is volt, de ez az indításra vonatkozik amúgy is.
    Számomra is érdekes ez, mert most nekem se nyitja meg a nagy képernyőt, még ha a steam van megnyitva egyedül, akkor se. Biztos csak valami hiba...
  • genndy
    Ne legyen aktív a Steam ablaka. Vagy lépj ki belőle teljesen. Beállítások-Kezelőfelület-Steam indítása nagy Kép módban pipa ki
    Mondjuk érdekes, mert át se vált most hiába nyomogatom a kontrollert. Hm, nem is baj.
  • MoRT2195
    Hogy a retkes anyjukat nem ******* meg ezek a **** ******!!!! Hogy a francba kell kikapcsolna ezt a ************* nagy képernyős *** rakást?
    Az Xbox gombbal kell kikapcsolni a kontrollert, de amikor ezt megnyomom, akkor ez a trágya meg rögtön bedob a nagy képernyőbe. Nem lehet valahogy kikapcsolni? Mert valahogy nem jön be ez a "ficsörrrrrrrrrrrr"........
  • MoRT2195
    Nincs mit! :)

Ilyet én még nem b*sztam komolyan. Véletlen elindítottam a steam nagy képernyős módját, mert tesztelgettem a vezeték nélküli kontrollerem és amikor megnyomta a xbox logót a kontrolleren, akkor elindult a nagy képernyő. Na nem is ezzel volt a baj, gondoltam akkor szétnézek egy kicsit rajta, aztán kb. eltelt 2 perc és lefagyott az egész... nem csak a steam, hanem az egész gép. Egyszerűen semmire nem reagált. Háromnegyed éve van meg az új gépem, és egyszer nem fagyott még így le, de már azt se tudom megmondani, hogy az előző gépemen mikor volt ilyen kifagyás. Szóval dugják fel a seggükbe a nagy képernyős anyjukat!!!
  • Scooter
    Nekem néha van 1x egy ismerős képnél, hogy nem tudom tetszikelni. Hiába nyomok rá, nem lesz zöld az újj. Néha előfordul, de nekem nincs semmi letiltva.
  • RED BULL F
    Úgy látszik valóban ez volt a probléma forrása. Érdekes, nem emlékszem rá, hogy babráltam volna ezeket a beállításokat. A feltöltött képeim alá is tudtak mások kommentelni. Na mindegy, most már ezt is tudom, köszi a tippet!
  • MoRT2195
    Profil -> Profil szerkesztés -> Adatvédelmi beállítások
    Itt nincs valami privátra rakva nálad?
  • RED BULL F
    Az miért van, hogy egyik ismerősöm mindenki állapotát tudja Like-olni és hozzá tud szólni, csak az enyémhez nem? Nem tiltottam a kommunikáció semmi formáját sem, de már egy pár hete panaszkodik emiatt. Lehet, hogy valami intelem lehet ennek az oka, vagy simán csak egy bug? Ti nem tapasztaltatok hasonlót?
  • MerlinW
    Miután EU tagok vagyunk teljesen esélytelen. Ez egyébként sem a Valve döntése.
  • MoRT2195
    Lehet persze, csak sok tartalomhoz nem jutsz hozzá annak ellenére, hogy a GOTY kiadást veszed meg, amibe azért illene mindennek benne lennie.
  • bakkerman
    Aha aha,de ezek nélkül a cuccok nélkül is lehet azért nyomni nem?
  • MoRT2195
    A lényeget kifelejtetted: annak ellenére vezették be a mikrótranzakciót, hogy pár éve azt mondák soha nem lesz mikrótranzakció a játékban. Marha nagy segget csináltak a szájukból.

Úgy tudom, hogy azóta annyi változott, hogy nem csak a fizető játékosok kapnak ilyen cuccokat, hanem meglehet szerezni őket ingyen is. De ez se olyan megoldás volt, amivel kibékültek volna. Aztán lehet azóta még volt valami fejlemény, arról már nem tudok.
  • IMYke2.0.0.0
    Volt ennél rosszabb oka: a fejlesztők egyszerűen bevezették a mikrotranzakciót a játékba - a maszkok/fegyverek különböző buffokat adtak/adnak(?) a játékosoknak [a viselőnek, és a nem viselőknek egyaránt], az AI ellenében.
    Ezt sokan, nagyon sokan zokon vették.
  • Atisz #29528
    Akkor ezért anyázzák annyira a játék készítőit és ezért váltott át hirtelen a megítélés "nagyon pozitív"-ról "többnyire pozitív"-ra :)
  • Atisz #29527
    Aláírtam, egyetértek.

Ha sikerül, lehetne egy olyat is, hogy amikor a Valve leszedi az adót a vásárlásod után esetleg kaphatná a pénzt a magyar állam, hadd ne én hizlaljam már a létminimumon tengődő ír vagy német kreténeket (ahová általában az amerikai IT vállalatok EU-s központjai be vannak jelentve).
  • IMYke2.0.0.0
    Játsszák - azt viszont tudnod kell, hogy a GOTY nem tartalmaz minden DLC-t. Mutatom, hogy nálam mi a helyzet, GOTY tulajként (értelemszerűen, ahol nincs az kék csíkocska, az nekem nincs meg - és neked sem lesz):

• bakkerman
    Payday2 GOTY 11.49-ért megéri szerintetek? Játsszák még a játékot egyáltalán?
  • PetruZ
    Szerintem nincs sok értelme. A régió több szempontból is jobb nekünk, mint lenne a másik. Most EU-n belülinek számítunk, amivel a belső szabadkereskedelmi megállapodások és az EU-USA egyezmények miatt vámmentességet élvezünk, ráadásul a Steam EU-n kívüli székhelye miatt az áfát is megússzuk. Az egész tranzakciókezelés euróban zajlik, amivel megintcsak jobban járunk a MasterCard miatt (akinek VISA kártyája van, ezért jár rosszabbul a kettős átváltás miatt).
    Ha kikerülnénk a keleti régióba, hiába kapnál talán olcsóbb árat (ez sem garantált ám, szerintem a Valve-nek több vesződség lenne), rögtön a bot rosszabbik végére kerülnénk: (a Steam szempontjából) nem érvényesek ránk az EU régió egységes szabályai, jönnek a vámok, a behozatali limitek, az idegen országon keresztülfolyt tranzakciós illetékek és átváltási költségek, stb.. Az oroszok túl nagy piac ahhoz, hogy veszni hagyják, de a feketekereskedelem a legnagyobb náluk is, egész kénytelenek alámenni az áraknak. Ráadásul az oroszoknál kötelezően egy helyi cégnek kell lennie, aki elektronikus kereskedelmet akar folytatni velük. Mi magyarok csak kis pontok vagyunk hozzájuk képest, hogy a Valve bármit is foglalkozzon velünk.

Biztosan ezt akarjátok?
  • IMYke2.0.0.0
    Jó, ha vagyunk annyian magyarországi játékosok a STEAM-en... :( Mármint 10 ezren.
  • Prince23
    Aláírtam, de legalább 70.000 aláíróra lenne szükség, hogy a Valve fülébe jusson az üzenet :(
  • Balázs 17
    tényleg nem lenne rossz...
    de ez a Hello Steam wtf:DDD na mind1

amúgy mennyi lenne az a szám amit el kéne érni?
  • MoRT2195
    Én is alá írtam ezt kivételesen. Sose írtam alá semmit, mert úgy se valósul meg semmi, és ez sem fog, de azért ezt mégis alá írtam, mert tényleg jó volna. Viszont a megvalósulás esélye ennek tényleg semmi. :D Talán ha 1 millió aláírás lenne, akkor a Valve is elolvasná, de 10.000 se lesz, az meg nekik meg se kottyan kb.
  • Zeller01
    minden magyar steamesnek alá kellene írnia.
  • Laza
    Az utolsó mondatig már nem jutottam el, csak egyszerűen így tudtam a 24 órás cserét visszavonni, mert közben Phoenix aktiválta a mobilos steam guardot, gondoltam újraindítom, hátha azonnal is mehet ... mindegy, amúgy sem sűrűn használom a csere funkciót, így meg pláne nem fogom.
  • MoRT2195
    Csak add hozzá, hogy a Valve-ról van szó, és akkor már ki is következtetheted, hogy ennek a megvalósulási esélye 0,00%. Vagyis nem valami sok... :D
  • Jim Morrison
    Petíció, hogy magyarország átkerüljön a keleti régióba :D
    nem látok rá esélyt, hogy ez megtörténjen, de az olcsóbb árakat támogatom :c (ha átlagkeresetet nézzük akkor szerintem lenne is benne valami).
  • MoRT2195
    Bocsi, sose voltam jó az ilyen játékokban. :D
  • IMYke2.0.0.0
    Nem ér első tippelőként kitalálni :)
  • MoRT2195
    Valve hater? :D
  • IMYke2.0.0.0
    Csatlakozol a VH-csapatba? :)

//Lehet tippelni, hogy minek a rövidítése a VH... súgok [angol szavak].