34735
  • Scooter
    Valaki még egy csere? Egy 7-esem van, és 2-es kéne. Többet nem akarok, csak az 1-es szintű kitűzőt kihúzni. Már csak ez az egy kártya hiányzik.
  • Scooter
    Köszi itt is!
  • Panzeradler #34248
    Elküldtem :)
  • Scooter
    Felvettelek barátnak, mert ismeretlenként privát a raktárad, így nem tudok cserét küldeni (imperium2 a nevem).
    Utoljára szerkesztette: Scooter, 2020.07.03. 14:25:55
  • Panzeradler #34246
    Van egy 3-asom azt oda tudom adni.

Steam link
  • Scooter
    Nyári kártyából keresnék 1, 2, 3-ast, és van nekem 7-es. Természetes, hogy 1:1-ben.
  • PetruZ
    Az Uplay nálam soha nem omlott még össze és nem rántotta magával a gépet sem. Tapasztalatom szerint kevésbé mászik bele a rendszerbe is, plusz induláskor nincs felbukkanó ablakos önreklámja sem. Ettől függetlenül döntően Steam használó vagyok én is, az Uplay csak akkor fut, ha ott játszom valamivel.
  • RJoco
    Akkor az ubi pont olyan, mint az origin.
    Nemrég azt is futni hagytam, mint a steam-et, aztán egyszer csak már kérte a bejelentkezési adatokat, amit általában nem adtam már meg, mert untam. Aztán pár gépindítással később mindjárt szépen meg is halt. Minden gépindítást követően. Úgyhogy kivettem az autostart közül.
    A steam-mel a legnagyobb bajom nekem is a frissítés. Főleg, hogy 1xx MB.
    Augusztustól mondjuk már nem lesz érdekes, mert sokszorosára növekszik a sávszélem.

Erről jut eszembe, a steam szerverek nagyon tudják küldeni az anyagot. 500 Mbit/s-os netet simán kihasznál. Ehhez képest pl. az origin erre nem képes. Kb. a felét tudja csak.
  • Xsillione #34242
    Plusz az uborka indítója egy katasztrófa, ritkán megy, ám általában a nap során valamikor jelzi, hogy meghalt és volt rá példa, hogy a gép egészét vitta magával, a steam szinte mindig megy, és a legtöbb gond, hogy időnként frissíteni akar.
  • RJoco
    Pont ennyire hátrány. Én sem nagyon használom, ellenben a steam mindig fut.
  • gunji
    És az mennyiben hátrány? Bocs, ha félreérthető a kérdés, csak nem nagyon használom az ubis accot.
  • RJoco
    Humble-n most nagyon olcsók az Anno játékok. Mivel havi előfizető vagyok, ezért olcsóbb, mint a jelenlegi Steam akcióban.
    De Uplay-es!!!
    Majdnem megvettem, de így nem is tudom.
  • TBTPumpa
  • RJoco
  • MerlinW
    Nem beszélünk színekről, az rasszista. Minden fekete és fe... oh wait.
  • Atisz #34235
    Végigolvastam én is, csak erre az aprócská(nak egyáltalán nem nevezhető) kérdésre nem találtam választ.
  • PiszkosFred
    Nem tudom, én csak a FAQ-t idéztem be :) Sajnos nem értek hozzá, én csak (ki)használom a steamet, de sosem foglalkoztam ezekkel az extra lehetőségekkel, életemben nem csináltam még csak kitűzőt sem. A legtöbb kapott cuccot eladom, pár olyan hátteret tartottam meg valamelyik eventből, amelyek tetszettek (Skyrim, Tomb Raider, stb.), de azokat sem nagyon cserélgetem. Valószínűleg veszek majd egy keretet és ennyi, az animált baromságok nem az én világom, már 30 éve is utáltam, amikor tele voltak anigiffel az oldalak, és úgy fest, megint itt tart a kommunikáció. :)
  • Atisz #34233
    Az egyik évben karácsonykor küldtem egy ajándékot az Egyesült Államokba, amit az illető meg is kapott és köszönetképpen küldött is volna valamit, de nem sikerült. Az utána következő évben megelőzött és ő küldött valamit nekem, de akkor meg már én nem tudtam küldeni neki...

Don't ask.
  • Atisz #34232
    Igen, de miután UGYANOLYAN háttereket és hangulatjeleket is ki lehet váltani, mint amilyet jelvénykészítéskor kapsz az adott játéknál, ez elég furcsán hat. vagyis 2féle lesz ugyanabból az elemből, 1 eladható, 1 nem... de ezenkívül minden tulajdonságuk megegyezik?
  • TBTPumpa
    Ha egy másik kontinensen élő barátomnak szeretnék játékot ajándékozni (Steam áruházban vásárolva) az működhet? Tudja használni majd ott az adott játékot?
  • PiszkosFred
    > Elcserélhetem vagy eladhatom a tárgyakat, amiket a Pontboltból kapok?
    > Nem, a Pontboltból kapott összes tárgy a fiókodhoz van társítva és nem ruházható át másokra.
  • Atisz #34229
    Kérdés: a pontokért vásárolt hátterek ugyanúgy eladhatóak, mint a jelvénykészítéskor kapottak (mert ugyanahhoz a játékhoz, ugyanolyat tudunk "venni")?
  • Scooter
    Szerintem az animált matricákkal, hangulatjelekkel, és a hátterekkel nincs gond. Azok megmaradnak, és hasznát veszed. Nekem csak az ilyen szezonális, eltűnő dolgok nem tetszenek.
    Én azért elköltöm azt a 3742 pontomat. Oké, hogy marad a bolt mindig, de mi van ha nem, vagy mégis törlik a pontot. Inkább nem kockáztatok.
  • Kissssss0 #34227
    "De valakinek a steam is csak egy játék, amire költeni lehet."

(szaudi herceg kacsint egyet)
  • RelakS
    Én a doom eternalos mozgó matricákat vásároltam be, és még maradt pár ezer pontom. Remélem, ezek nem szívódnak fel :D
  • RJoco
    Az a durva, hogy egyesek ilyenekkel foglalkoznak. De valakinek a steam is csak egy játék, amire költeni lehet.
    Számomra inkább egy kényszerű rossz, egy-két jó tulajdonsággal. Ha nem lenne, nem sírnék.
  • Scooter
    Érted a szarkazmust? 30 napra? Eszembe se lenne elkölteni a pontokat erre. Inkább veszek egy pár hátteret, ami örökre az enyém marad. Azzal legalább mindig lehet díszíteni a profilhátteret.
  • Evoluti0N
    Aki csak arany keret miatt vesz játékot, annak váljon egészségére. :D
  • Scooter
    Igen azt olvastam, hogy marad egész évben. Jó kis médiafogás, hogy az emberek költsenek játékokra, hogy pontokért tudjanak venni ilyen baromságokat! Ez az aranykeret a legnagyobb faszság. Rohadt drága 5000 pontért, és csak 30 napra marad ott.
  • PiszkosFred
    A pontbolt most mar allando jelleggel marad egesz evben, csak a specko esemenyekhez/salekhez kotheto cuccok (lasd az Summer Sales arany keret) lesznek idolimitesek.
  • Scooter
    Ó, köszi. Tudtam, hogy ott van a végén a esemény leírásánál, hogy mi, hogy működik, ez mégis kimaradt.
  • PiszkosFred
    FAQ-ban:
    A korábbi vásári eseményeken az ilyen tárgyak egy része lejárt egy bizonyos idő után, vagy korlátozott volt a használatuk száma. Ez még mindig így van?

A Pontboltban szerzett tárgyakat megtarthatod és korlátlanul használhatod a különleges Nyári arany profil kivételével, amit a vásárlás idejétől számított legfeljebb 30 napig jeleníthetsz meg.
  • Scooter
    Vett már valaki pontért profilhátteret? Ugye ez nem tűnik el a fiókról, mint az az idióta aranyozott háttér, az aktiválástól számított 30 napon belül?
  • PLaci #34217
  • Kissssss0 #34216
    amíg normális hangnemben megy szerintem elfér, addig se döglik ki a topik.
  • Evoluti0N
    Remélhetőleg újabb oldalnyi off témát fog magával hozni.
  • xido
    nem steam téma,de láttam,hogy itt tárgyalgattuk ezt..újabb szög,amin épp most hördültem fel..

https://index.hu/kultur/media/2020/06/27/sorra_mondanak_fel_a_feher_szinkronszineszek_akik_nem_feher_karaktereket_jatszanak/
  • Atisz #34213
    Az őszi ér valamit, ott vannak 80-90%-ok.
  • PetruZ
    A korábbiakkal együtt is már 10k felett vagyok pontokban, nem igazán látom, mit lehetne venni érte, ami hasznos is.
  • PiszkosFred
    Igen, annyi kiegesztovel, hogy ez a pontrendszer marad vegleg mostmar a Steam allando funkciojakent.