34735
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#34293 Ahogy alattam írták, nincs biztonságos megoldás. A support meg talán egyet leellenőriz neked - de azt sem biztos - de többről ne is álmodj. Nem is értem a problémát. Aktiváld be magadnak, add oda valakinek, vagy csak felejtsd el. -
Xsillione #34292 Szerinted egy botnet és pár nap alatt hány ezer jó kulcsot termelnél vele? -
chris0000 #34291 thx a helpet... gondoltam küldök a steamnek egy 100-as listát, nézzék már át nekem, melyik aktív még...
de amúgy nem értem miért nincs egy ilyen ellenörző app, mindenkinek könnyebb lenne... nem lennének félreértések, felesleges viták ha csere történik... beírom a kulcsot, kiírná, h : aktív/használt üdv. -
#34290 A megoldás, ha megpróbálod aktiválni. Vagy még jobb, ha valakinek már megvan az adott játék az próbálja aktiválni, mert abban az esetben ha jó a kulcs, steam azt mondja hogy "már rendelkezel a játékkal", ha meg nem jó, "akkor ez a kulcs már blablabla".
Vagy Steam support, bár nem tudom mennyire alacsony prioritása van ennek a kérésnek.. :)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.09.06. 00:23:06 -
chris0000 #34289 hi. steam kulcsot lehet vhol ellenőrizni, h érvényes-e még vagy már fel lett használva?
nem emlékszem, h volt-e ilyen lehetőség korábban... most nem találok semmit..
vagy csak a steam support tudja megmondani? thx. üdv.
Utoljára szerkesztette: chris0000, 2020.09.05. 19:13:21 -
xido #34288 Na elindult az EA Play mától,akit érdekel..simán tárcából vehető havi vagy éves bérlet.. -
#34287 És persze ilyenkor mindig elmondjuk, hogy lehetőség szerint azért érdemes megtanulni angolul, mert egyrészt hasznos, másrészt nem leszel rászorulva ilyen-olyan minőségű magyarításokra. -
-
becike22 #34285 köszönöm a segitséget -
#34284 Magyaritani.
A magyaritas/honositas letoltheto a magyaritasok.info.hu-rol, peldaul... -
becike22 #34283 Üdv Csopisok! Sniper Ghost Warior 3 at steamon keresztül és magyarositani szeretném. Hogyan és hol tudom orvosolni? Segitséget elöre is koszönöm. -
#34282 Steam glitch volt, játékok és dlc-k tűntek el sokaknál, de - elvileg - helyreállt a rend és a kliens újraindítása orvosolja a problémát. -
#34281 Én meg most vettem észre, hogy egy csomó orosz játék (mármint, hogy ez a közös bennük) store oldala eltűnt... pedig a nagy részük igényesebbnek tűnt. -
Ariakus #34279 Szia, nekem ugyanez a problemam. Remelem csak vmi bug amit orvosolnak. -
Probatbicol #34277 A vevőnek is van, ha hagyod hogy a PP a saját árfolyamán váltsa az eurót, mert abba építi bele. És bárhol máshol vásárolok paypallal, át tudom állítani hogy a bankom váltsa át a pénzt, de ha a Steamen akkor nem találom ezt a lehetőséget, azonnal vonja átváltva. -
#34276 Tranzakciós díja a Paypal -on az eladóknak van, nem a vevőknek. :O -
#34275 PayPal-t használok, de nem jegyeztettem meg a steam-el, amikor vásárolok. Mindegy, már megadtam. Nem halok bele. -
#34274 A bankkártya adatoknál úgyis megadtad már, úgyhogy mit számít. Ha meg PayPal-t használsz nem kéri, viszont fizetheted a PP tranzakciós díjat. Ön dönt :) -
#34273 Ugye ezt nem gondolja komolyan a steam, hogy egy kibaszott kártya vásárlásért meg fogom adni a nevemet, címemet, várost és az irányítószámot? Ki találta ezt ki? Nyalná fényesre a bal herémet...
Valaki próbálta már, amióta megváltoztatták? Lehet megadni fals dolgokat?
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2020.08.03. 20:57:30 -
Laca54321 #34272 Igeeeeeen :)
Telefonon írtam és azt hittem a Transport Fever 2 fórumban vagyok,mert az is le van nyitva :) -
chris0000 #34271 megoldódott... kb. 5 mpig él a kód, aztán csak annyit ír, h hoppá nem stimmel vmi... nem írná, h lejárt a kód... üdv. -
chris0000 #34270 hi. új telóra költöztem... az sms-ben kapott kódot a hitelesítőhöz hova a szájbak... párbeszédablakba kell beírni, mert sehol nem fogadja el nekem? thx.üdv. -
#34269 Ezt hiszem ez a hozzászólásod egy picit félrement...
Melyik játékkal van problémád? -
#34267 Pedig teljesen logikus a dolog. Eladsz valamit drágábban, mint amennyibe neked került. Az üzlet az üzlet.
Ez csak a vevő oldaláról nézve nem logikus -
#34266 Ezért keresném benne a logikát de nem találom :) -
#34265 Igen, csak tudod ha ez így megy, hogy holnap xy ország felhasználói bedobják a durcit és mindenki átvált Torrente felügyelőre, akkor ott is kénytelen lesznek harmadáron adni mindent?
Az EU-val meg az a bajom, hogy túl sokat tanultam róla, így tudom milyen borzalmasan működik (ha a magyar közigazgatás úgy működne mint az EU, már rég elsöpörte volna a népharag) és bőven meg lehetne csinálni egy eurozóna vs. nem eurozóna felosztást. Csak hát ugye kinek állna ez érdekében... Ezért (is) jó, hogy elkezdett végre erősödni a V4 csoport, még jobban ki is lehetne ezt bővíteni, csak az a rohadt trianon zavar be itt is :/ -
TomStorm #34264 Üdv.
Nem tölt be Steam kliens.Elindul de tartalmat nem tölt be sem barátlistát semmit.Néha beadja a tartalmat de 1mp és el is tünik minden.
Nem volt még ilyen gondom mi lehet ez? -
#34263 Pont ahogy Probatbicol is írta.
Amúgy nem számít, hogy hol aktiválod, ha nincs régió korlátozás rajta és te pont ott vagy, ahol aktiválni kellene.
Szerencsére a steam eléggé rugalmas és az IP cím ellenére is tudok Németországra vásárolni. Nem az összeg miatt szerencse, hanem, hogy nem csinál nekem macerát, ha pl. Magyarországon veszek meg egy játékot.
Ha olyan helyen vásárolod, mint a g2a, akkor meg azért a régióra figyelni kell, mert gyanítom, hogy az aktiválásnál figyelembe veszi a földrajzi helyzetedet és a beállításaidat, ha nem EU-s. De még sosem próbáltam ilyet. Becsületességből mindig Németországhoz adózom. És eszerint veszem a játékokat is.
Kollégám vett Japánból játékot a PS4-hez. Nem akarta megvárni míg megjelenik nálunk is.
Ahhoz, hogy játszani tudjon vele, létre kellett hoznia egy japán fiókot, japán címmel. Megadott valamit és minden gond nélkül ment a dolog. Németországban.
Szóval az is lehet, hogy a steam régió korlátozása is csak ilyen jellegű és a földrajzi hely sem számít.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2020.07.09. 19:25:17 -
Probatbicol #34262 Ha a steam-ről beszélünk, ott éppen a bruttó árak egységesek. A német ugyanúgy 59 eurót fizet mint a magyar, visszafelé számolják le belőle az ÁFA-t. Tehát egy német vásárlása többet ér a steamnek, mert több marad meg neki belőle.
Ha az USA-ban élnénk, ott szintén más az adó mértéke minden államban, ezért ott mindenütt a nettót tüntetik fel, és minden államban tudják hogy mennyit kell rászámolniuk. De ott azt szokták meg az emberek az EU-ban meg ezt. -
#34261 Az EU-n belüli nettó árak mindenütt egységesek. A bruttó nem, de ennek nincs köze az EU-hoz, sőt, mi "kiharcoltuk", hogy nálunk legyen a legmagasabb a forgalmi adó, ez konkrétan EU kivétel a szabályozásban.
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2020.07.09. 13:57:53 -
Xsillione #34260 Az orosz és egyéb áraknál rájöttek, hogy a 60 USD az usában elmegy, also mongóliában meg éves kereset, és akkor ott nem lesz csak lopott változat., pechünkre az EU az egy csoport és így nincs két ár az EU-n belül (mert jó kis EU szabályozás), míg a hasonló helyzetű orosz/török már lehet fele/negyedáron csoportban. Elvileg nem lehet felfele aktiválni, azaz az orosz cuccot nem lehet az EU-ban aktiválni, persze ez sohasem ilyen egyszerű a valóságban. -
#34259 Ez az, számít, hogy hol aktiválod. Nem emlékszem, hogy mennyit vont le nálam, de viszonylag sokat.
A játék ára meg nagyon különböző, azt tudom, hogy az USA-ban nincs beleszámítva. De az oroszoknál meg a törököknél baromi olcsó minden és abban már benne van. -
#34258 Adó mindenhol van rajta.
De azt nem tudom, hogy számolja el a steam.
Játéknál is meg kell adni, hogy mely országban vásárolom, mert aszerint számolja az adót. Viszont a játék ára nem változik.
A g2a és hasonló oldalakon van, hogy a kihirdetett ár csak nettó, miután kiválasztod az országod, akkor számolja fel rá az adót.
Németországban 19%, Magyarországon 27%. Szóval ott nem mindegy.
Ha EU-n kívüli országot választasz, akkor az adót neked kell intézned. Vagyis adó nélkül is hozzá lehet jutni a játékhoz. Vannak akik így csinálták.
De arról nincs infóm, hogy valami hátrányuk lett volna belőle. -
#34257 Ennyi, kb. ezt írtam én is. De akkor úgy tűnik Németországban nincs rajta adó. -
#34256 Uhm, úgy kell értelmezni, hogy te adsz nekem 3 euro-t, én pedig adok neked 1-et. Jó biznisz, bár mintha kicsit egyoldalú lenne, de na.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.07.08. 19:41:05 -
#34255 Érdekes.
Németországban itt-ott (mediamarkt, real, lidl, dm) vehetsz feltöltő kártyát. Nem csak steam-eset, hanem google-sat, ps-est, egyebeket, amik még vannak.
Mindegyikért annyit fizetsz, amennyi a kártyán van. És mindegyik annyival tölti fel az egyenlegedet, amennyi a kártyán van. -
#34254 Steam-es feltöltőkártya, ami store-on belül elkölthető pénzt ad. "Civilizált" országokban (itt Európában pl. az Egyesült Királyságban) névértéken lehet vásárolni itt-ott és aktiváláskor, az adott országnak megegyezően levont adó után megkapod a kártyán szereplő összeget. Itt Magyarországon is lehet kapni egyes rabló kereskedőknél, akik gondolom zsebben hozzák át a határon a kártyát, legalábbis az az arcátlan ár amennyiért vesztegetik, erre enged következtetni (+ még lejön az adó).
Tehát nem, nem szabad ilyesmit vásárolni, kivéve ha Londonban nyaralsz (azt meg egy ideig kihagynád, ha csak nem akarod megkoronáztatni magad :)) -
#34253 Steam Gift Cards and Wallet Codes are an easy way to put money into your own Steam Wallet or give the perfect gift of games to your friend or family member.
Steam Gift Cards work just like a gift certificate, while Steam Wallet Codes work just like a game activation code both of which can be redeemed on Steam for the purchase of games, software, wallet credit, and any other item you can purchase on Steam.
This content was copied from https://www.g2a.com/en-gb/steam-gift-card-1-eur-steam-key-global-i10000000258186?mkey=eqi5&utm_source=www.allkeyshop.com&utm_medium=referral&utm_campaign=allkeyshop. It is protected by copyright, all rights reserved. If you want to use it, you are obligated to leave the link to the original source.
--------------
hat ez sztem bullshit.
veszel egy 1euro -t boven tobbert.. :D hat a hulyenek is megeri. -
#34252 Sziasztok!
Ez mi lenne, vagy, hogy kell ezt értelmezni? -
#34251 Nekem van 2-es kártyám, cserélem szívesen.
https://steamcommunity.com/id/zsolty/
Utoljára szerkesztette: wantonly, 2020.07.04. 11:20:30