34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#29671 Voáv, htx. -
RED BULL F #29670 Normál esetben figyelmen kívül hagynám, de ez az utolsó, számomra még értékelhető COD, így hát én is szeretném megköszönni a felajánlásodat! -
#29669 Egyetlen CoD, ami nincs meg, köszi a felajánlást! :) -
mike369 #29668 Jó játékot! :) -
Gyuszopapa #29667 Köszi a Shattered Haven-t.Visszaigazolva. -
#29666 -
#29665 Nem is tudom, hogy jelenzkezzek-e rá. Nem vagyok oda a modern COD-okért, de erre azt írják, hogy a single története a legjobb a Call of Duty-k között. A Sci-fi-futurisztikus mivolta miatt tetszik. Még gondolkodok rajta érdemes-e a figyelemre. -
#29664 -
mike369 #29663 csak egy kis apróság a mai napra:
-
#29662 Ma elindult a Metal Gear Online! 3,7GB patch ... ígérem több helyre nem írom be :D -
#29661 Bundle Stars, All Star 5 Bundle -
#29660 elég sok painkiller megjelent steamgiftsen, akciós, vagy melyik bundle-ben van? -
#29659 Célszerűbb. -
#29658 Ja, steamgifts topikban mondták, hogy 1 hét. Szóval majd jövő héten újra sírok :D -
#29657 Régen nálam is volt ilyen, nem tudom miért csinálta ezt, és mitől javult meg, de már jó ideje nem volt ilyen. -
Szerzetes89 #29656 Mostanában szinte mindig , a drága Steam ok nélkül átvált angol nyelvre. Hiába állítom vissza, ha belépek egy játékba, rögtön megváltozik.... Előfordult-e másnál is ilyen? -
csoli31 #29655 Még csak két nap telt el. Várj türelmesen. ;) Van még bőven ideje (na meg lehet nem is volt azóta gépközelben). -
#29654 Szuper felajánlás! Bár én egy LVL 1+-os szintet létrehoztam volna egy ilyen kaliberű játéknál az ingyenélők elkerülése végett, de persze a te döntésed. -
-
#29652 Szeretném felhívni a Serious Sam nyertes figyelmét, hogy még nem igazolt vissza SteamGits-en! ...
Mondjuk még át sem vette...
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2016.01.16. 12:13:17 -
mike369 #29651 Pár apróság:
-
#29650 Mellesleg:
Ingyenesen birtokba vehető a CONSORTIUM a hétvégén. -
#29649 Senki másnak?
Pedig minden más normálisan fut, csupán a steam-mel van ez a problémám néhány napja. Lassan jelenik meg a bejelentkező ablak, ahogy rákattintok, lassan tölt be, lassan szinkronizál, stb.
A játékok továbbra is változatlan sebességgel futnak, origin-es/ubis bejelentkezés olyan gyors mint volt, csak a steam lassult be. -
Ironman2 #29648 Mi van akkor ha steam guardnak is külön telefonszáma van,és az applikáció is másik telefonra töltődik le? Vagy célszerü mindkettőt egy telefonra intézni? -
Frenky #29647 Sziasztok! 2016-ban is várunk minden érdeklődőt, jelentkezőt! A DCS Virtual Hungarian Air Force - HUNAF azért jött létre, hogy legyen egy online közösség, ahol azok az emberek vannak, akik kedvelik és használják a Digital Combat Simulatort. Céljaink között szerepel, hogy egy baráti társaságban, kulturált keretek között tudjunk online repülni. A virtuális repüléssel kapcsolatos kérdéseket és információkat meg tudjuk beszélni ebben a közösségben. Az online repülések közben képezzük repülési tudásunkat, és amikor szükséges segítünk a kezdő játékosoknak is. A hétfői meeteng után a szabályzat és a tagfelvétel egy kicsit megváltozott, egyszerűbb lett, hogy még többen tudjatok csatlakozni :-) by HUNAF DCS Virtual Hungarian Air Force - HUNAF https://www.facebook.com/groups/dcsworldhungarianusers/ -
#29646 Nálam is (ahogy korábban említette valaki) lassan tölt be a steam. Volt már valakinek hasanló problémája? -
#29645 Mondjuk nálam az egyik kategória a trash, és elég sok minden van benne :) -
#29644 Köszi szépen! Nagyon örülök az Aperture Tag: The Paint Gun Testing Initiative-nek.
#29643: -
#29643 3 játék, 3 nyertes
Jó szórakozást mindenkinek! -
#29642 Oké, értem én a problémádat. Szerencsére nekem ilyen gondjaim nincsenek. Viszont tényleg ötletes, hogy kategóriákba lehet rendezni. Érdemes tényleg kategóriákba rakni. Bár én szeretem ha egybe van az egész. -
#29641 A legutobbi peldaval elve. Jottek hozzam vendegsegbe, felmerult a gemeles tema. Jo lett volna local multiplayer jatekkal kicsit nyomulni. Meg voltam fogva :) -
#29640 Én is tobzódok a jobbnál jobb játékokban. Szóval nálam se volt még olyan, hogy "na most mivel játsszak?". -
#29639 4-500db játékig szerintem sem tragédia végiggörgetni főleg, mert az ember többnyire tudja mivel szeretne játszani akkor meg ki tudja választani. A betűrend egyből adja a játék helyét a listán. Biztosan van olyan helyzet, hogy na ma mivel játsszak nem is tudom mi legyen, de nálam még nem jött elő annyi címem van amit tűkön ülve várok, hogy végigtolhassak végre.... -
#29638 Nekem 483 db van, de kicsit se érdekel, hogy melyik, milyen kategória. A profilomon rákattintok a játékokra és ott van a keresője, hogy mit keresek, vagy végigörgetem. Nem nagy munka. Legalább gyönyörködök a játékaimban. -
#29637 Én is kézzel dobáltam szét őket :) A lényeg, hogy időben el kell kezdeni, mert ha már nagyon sok van akkor melós :) Néha magam is lemaradok, aztán csak gyűlik :)
A lényegesebb dolgokat meg amúgy is a kedvencek közé teszem, az mindig a tetején lesz. -
#29636 Én a parancsikonokat szoktam beszórni értelemszerűen elnevezett mappákba. -
#29635 Bocs :) -
#29634 -
#29633 De van rá megoldás csak szívatlak Dzsini lelőtte a poént idő előtt :D :D
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2016.01.12. 09:42:47 -
#29632 Micsoda!? Mind a 270-et? El nem tudom képzelni akinek több 100 van az hogyan szűri ki Ott van a játék steam áruházban, hogy milyen címkéjú, kategoriájú. Ott van szűrés. És pont a sajátjaimat nem tudom szűrni