34746

Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
nem sokat
Talán lehetne trükközni, hogy otthon gyorsan kikapcsolod a steam guardot meg be, és akkor 30 napig mondjuk market tiltva... ez csak ilyen elképzelés, de lehet működik :o -
Ez esetben mit lehet tenni? -
Megbízható, csak ne hagyd el a telefonodat:D -
55 cent a hyperspace pack ami 2 remek felfelé scrollozó repülős lövöldözős (Star Saviors és Revolution Ace) valamint egy egészen egyedi és kreatív játék (Waveform) csomagja (a kiírt 93%-os leárazás hamis, mivel a 3 játék egyenként 0,99 EUR, így valójában "csak" ~81.5%-os árengedményről beszélhetünk). -
szerencsére gugli és steam auth al még semmi gondom nem volt. +apróság steames mellett, hogy amikor kellett beütnöm kódot egyből rakott ki androidon értesítésbe egy kódot, így nem kellett belépnem az alkalmazásba - kivéve ha lassan írtam be és lejárt :/ -
Lokker #29674 blizzesnél jártam úgy 1-2 alkalommal hogy deszinkronizált az egész autentikátor és hiába szinkronizáltam újra már csak a support tudott segíteni -
hát azt nem tudom, hogy bugolhatna be. de mivel kvázi ma már 'muszáj' használni, biztonságosnak biztonságos. Jobb mintha csak jelszót használnál. -
Lokker #29672 steam "autentikátor" mennyire megbízható? jól működik, nem bugol be? -
Voáv, htx. -
RED BULL F #29670 Normál esetben figyelmen kívül hagynám, de ez az utolsó, számomra még értékelhető COD, így hát én is szeretném megköszönni a felajánlásodat! -
Egyetlen CoD, ami nincs meg, köszi a felajánlást! :) -
mike369 #29668 Jó játékot! :) -
Gyuszopapa #29667 Köszi a Shattered Haven-t.Visszaigazolva. -
-
Nem is tudom, hogy jelenzkezzek-e rá. Nem vagyok oda a modern COD-okért, de erre azt írják, hogy a single története a legjobb a Call of Duty-k között. A Sci-fi-futurisztikus mivolta miatt tetszik. Még gondolkodok rajta érdemes-e a figyelemre.
-
-
mike369 #29663 csak egy kis apróság a mai napra:
-
Ma elindult a Metal Gear Online! 3,7GB patch ... ígérem több helyre nem írom be :D -
Bundle Stars, All Star 5 Bundle -
elég sok painkiller megjelent steamgiftsen, akciós, vagy melyik bundle-ben van? -
Célszerűbb.
-
Ja, steamgifts topikban mondták, hogy 1 hét. Szóval majd jövő héten újra sírok :D -
Régen nálam is volt ilyen, nem tudom miért csinálta ezt, és mitől javult meg, de már jó ideje nem volt ilyen. -
Szerzetes89 #29656 Mostanában szinte mindig , a drága Steam ok nélkül átvált angol nyelvre. Hiába állítom vissza, ha belépek egy játékba, rögtön megváltozik.... Előfordult-e másnál is ilyen?
-
csoli31 #29655 Még csak két nap telt el. Várj türelmesen. ;) Van még bőven ideje (na meg lehet nem is volt azóta gépközelben). -
Szuper felajánlás! Bár én egy LVL 1+-os szintet létrehoztam volna egy ilyen kaliberű játéknál az ingyenélők elkerülése végett, de persze a te döntésed. -
-
Szeretném felhívni a Serious Sam nyertes figyelmét, hogy még nem igazolt vissza SteamGits-en!
...
Mondjuk még át sem vette...
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2016.01.16. 12:13:17 -
mike369 #29651 Pár apróság:
-
Mellesleg:
Ingyenesen birtokba vehető a CONSORTIUM a hétvégén. -
Senki másnak?
Pedig minden más normálisan fut, csupán a steam-mel van ez a problémám néhány napja. Lassan jelenik meg a bejelentkező ablak, ahogy rákattintok, lassan tölt be, lassan szinkronizál, stb.
A játékok továbbra is változatlan sebességgel futnak, origin-es/ubis bejelentkezés olyan gyors mint volt, csak a steam lassult be. -
Ironman2 #29648 Mi van akkor ha steam guardnak is külön telefonszáma van,és az applikáció is másik telefonra töltődik le? Vagy célszerü mindkettőt egy telefonra intézni? -
Frenky #29647 Sziasztok! 2016-ban is várunk minden érdeklődőt, jelentkezőt! A DCS Virtual Hungarian Air Force - HUNAF azért jött létre, hogy legyen egy online közösség, ahol azok az emberek vannak, akik kedvelik és használják a Digital Combat Simulatort. Céljaink között szerepel, hogy egy baráti társaságban, kulturált keretek között tudjunk online repülni. A virtuális repüléssel kapcsolatos kérdéseket és információkat meg tudjuk beszélni ebben a közösségben. Az online repülések közben képezzük repülési tudásunkat, és amikor szükséges segítünk a kezdő játékosoknak is. A hétfői meeteng után a szabályzat és a tagfelvétel egy kicsit megváltozott, egyszerűbb lett, hogy még többen tudjatok csatlakozni :-) by HUNAF DCS Virtual Hungarian Air Force - HUNAF https://www.facebook.com/groups/dcsworldhungarianusers/ -
Nálam is (ahogy korábban említette valaki) lassan tölt be a steam. Volt már valakinek hasanló problémája? -
Mondjuk nálam az egyik kategória a trash, és elég sok minden van benne :) -
Köszi szépen! Nagyon örülök az Aperture Tag: The Paint Gun Testing Initiative-nek. 
#29643:
-
3 játék, 3 nyertes
Jó szórakozást mindenkinek! -
Oké, értem én a problémádat. Szerencsére nekem ilyen gondjaim nincsenek. Viszont tényleg ötletes, hogy kategóriákba lehet rendezni. Érdemes tényleg kategóriákba rakni. Bár én szeretem ha egybe van az egész. -
A legutobbi peldaval elve. Jottek hozzam vendegsegbe, felmerult a gemeles tema. Jo lett volna local multiplayer jatekkal kicsit nyomulni. Meg voltam fogva :) -
Én is tobzódok a jobbnál jobb játékokban. Szóval nálam se volt még olyan, hogy "na most mivel játsszak?".