Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Ebből a szövegből még az se derül ki hogy mire is volt kíváncsi
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.08.24. 20:07:51
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Most legalább megvan ez a funkció, ha nem tudsz beaktiválni egy játékot, mert valaki már felhasználta a kulcsot. Annak idején amikor regisztráltam Steamre, sose derült ki hogy kicsoda és hogyan regisztrálta be a HL kulcsomat.
Utoljára szerkesztette: Fabio Capello, 2015.08.24. 20:05:21
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
This is an automated message generated by Steam account administration. It is being sent in response to a query made by a Steam user to discover all account names associated with this CD-key.
Steam account name: *******
If you requested this query, please use the above account name to log in to Steam. If you cannot remember your password, click on the “Retrieve lost account” button on the Steam login screen.
If you did not request this query, please ignore this message – users cannot gain access to your account via the Find Account By CD Key process without access to your email account.
To further safeguard your account please read the following FAQs.
ugye ismerős a szöveg mindenkinek
Nekem viszont az egésszel az a bajom hogy ki az az illető személy aki kíváncsiskodik bármilyen kulcsom aktívállásáról?
Oké rendben sejtem ki az, a múltkori Verdüne nyereményemet leshette meg az illető.
De akkor is szerintem illene tudnom legalább egy Nikname erejére hogy ki az a kíváncsiskodó nem?
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Ha megvan az IP, azt is küld el a support-nak, talán kap egy bant. Esetleg hűsölést.
Szerk.: ez bakkerman-nak ment, nem neked Mort... látod, mondom én, hogy offon van az agyam teljesen... <#kuss>#kuss>
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2015.08.23. 21:40:04
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2015.08.23. 21:33:43
megtaláltam közben,nem volt csere kezdeményezés,látszólag semmi zűr nincs a fiókban mindenesetre írtam a supportnak
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.08.23. 20:11:07
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.08.23. 19:55:02
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Firefox valami miatt nem kóser nálam és a cserefórumban szarakszik néha
Na mondom rendben chromot nyitok neki.Nézem nincs bejelentkezve a chromban a steam Nyomom neki a jelszót küldi az azonosító kódot na mondom kampó.Megadom erre közli hogy új gépről jelentkeztem be kapok 7 nap pihit
Rohadjon meg de ezt már vagy másodszor szopat meg a chrom.
Erre ő írta, hogy "kelljen..."
Csak visszaköveted, hogy ki mire válaszol, és minden képbe áll, elég egyszerű szerintem. 😊 A játék amiről beszél(tél te is) pedig a Dark Messiah of Might & Magic.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Amúgy annyira nem hihetetlen, hogy nem adják ki PC-re. A Naughty Dog a Sony tulajdonában van. 😊
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.08.22. 14:01:06
Per Aspera Ad Inferi.
Hihetetlen hogy egy olyan epikus játékot mint a The Last of Us nem adnak ki PC-re.
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2015.08.22. 12:16:56
I Am Alive
Tomb Raider (2013)
State of Decay
Szerk.: Illetve még a Hitman: Absolution se rossz példa. Persze ez se hasonlítható a The Last of Us-hoz, de a játékmenetben találni sok hasonlóságot.
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2015.08.22. 11:24:45
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
A steam eladási piac oldalán van valamiféle limit hogy mennyit adhat el az ember?
Ha igen ezt hol tartja számon?
Eladási tételszám vagy bevételi limit van?
Láttam már olyan 2xx-ast akinek valami "ismeretlen" kitűzője volt kiemelve a profilján 9.999.999 tp-vel... Az elég gyanús... <#ravasz1>#ravasz1>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
vagy adjanak tippet hogy csinál egy cseréből olyan bulit hogy jól járjon.Igaz én szemét húzásnak tartom ha 1:2 2:1 stb arányokba buliznak. A múltkor dobtam egy "nyomorékot" aki egy sima kártya cserére is 2:1 arányban csekkolt vissza ráadásul a kártya mellé hátteret is kunyizott Na ekkor mondtam neki hogy csaó bella és dobtam a kukába. Azt még megértem, ha totál más sorozatból kértem cserét, de egy sima kártya cseréért is ennyit kérni.<#wow3>#wow3>
(ill., nem, mert pl. booster pakk esélyét is arányosan növeli)
Nézd ezeket : Elmebetegek... <#eplus2>#eplus2>