Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Kitartás, remélem neked gyorsabb ügyintézésed lesz.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
(Fallout-hoz visszapörgetve, ha esetleg Xonar-od van, akkor kapcsold ki "GX"-et, mert terminál hack-kellésnél fagyasztja... Legalább is a New Vegas-t igen)
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Skyrimhez meg használd az unofficial patcheket, azért vannak.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2015.08.15. 23:22:08
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
A Skyrimet nyomom most, eddig van benne 12 órám kb, de két olyan buggal találkoztam már, hogy el sem hiszem, ha nem látom...
Köszi a segítséget
Az nem baj, csak egy gép van egyikünk tud csak egyi dőben játszani ,
Másik profilt hol a fenében lehet létrehozni ?😊)
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
1. Steam password bejelentkezés
2. Steam Guard küldd egy aktivációs kódot
3. Gmail-es password megadás, majd SMS-ben kapott kód beírása
4. Steam Guard kód megérkezik e-mailben és utána történik a végleges belogolás
Na most az esetemben nem érkezett semmilyen steam guard kód, illetve a jelszó - e-mail cím változtatásról kellene hogy küldjön egy e-mailt. Nem igazán tudom elképzelni hogy feltörték volna a postafiókomat, mivel a telefon mindig nálam van, és az SMS kód nélkül nem tud belépni az e-mail postafiókomba 😊
Feltettem ezt a nagy kérdést a steam supportnak is hogy mi történhetett ugyanis nekem nagyon úgy néz ki hogy kihasználtak egy steam bug-ot ami következtében nem kért steam guard kódot illetve simán megtudta változtatni a kontakt e-mail címet / passwordot.
Emlékeim szerint július végén volt egy ilyen security "leak" amit elvileg orvosolt a steam, de fenntartásaim vannak ezzel kapcsolatban hogy tényleg betömték ezt a lukat 😊
Meglátjuk hogy mi lesz, remélem visszakapom az accomat...
Lehet hogy áttérek mobil autentikációs megoldásra, ez a megoldás elvileg a "legbiztonságosabb", bár ilyen rendszerekben mindig megtalálják a kiskapukat sajnos...
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.08.14. 10:31:39
[merlinw.org]
Bizonyára nem került még a látókörödbe a KeePass nevezetű program... ugyanis azt használom, és az van több helyen (ezen a gépen, otthon, és a hordozható HDD-n is).
Nincs mit...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
@Robokutya, aláírom. Nekem is elég sok dobozos játékom van. (amik Steam/Origin-en is megvannak <#idiota>#idiota>)
Per Aspera Ad Inferi.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Most egy 20 karakter kis nagy szám és írás jelből áll a jelszavam most azt kockáztatom ezzel hogy nem feltörik hanem spontán elfelejtem a jelszavamat😊
Ja bocs ez a való világ értem, de akkor is.
Azért kíváncsi lennék hogy 10 emberből hány tudja igazolni hogy feltörték a fiókját és hogy mennyi játéka volt és ebből hányan kapják vissza a teljes fiókjukat?
Én még mindig szívesen nézegetem a játékaim dobozát és cd dvd korongját mint mások 100 Level szintes steam fiókját.
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.08.12. 15:41:12
http://steamcommunity.com/groups/card-trading-card-trades/discussions/3/540734792467354714/
Nincs valami hasonló bot ami rendesen mükszik?
Steames mobil authenticatorban nem biznek, a steam maga is rottyol neha, gondolj bele ha beszarik es epp vennel valamit, majd letilt 7 napra. wp
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Utoljára szerkesztette: Troger911, 2015.08.10. 12:03:52