34737
  • Dzsini
    Vagy használod a depressurizer-t, ami steames tagenként készít neked kategóriákat, és beletolja a játékokat - elég túlbuzgó, úgyhogy vigyázva érdemes használni, és csak azokat a címkéket használni, amire valóban szükséged van.
  • kigyi
    Kézzel külön kategóriákba rendezed :D
  • ffxi
    Napot!

Játékaim közül hogyan tudom kiszűrni a játékokat műfajonként FPS, RPG, COOP stb

Utoljára szerkesztette: ffxi, 2016.01.12. 09:33:13
  • 3Error #29628
  • RelakS
    Én szerintem végigvittem könnyű fokozaton, majd normálon begyűjtöttem a maradék powerupokat, és utána álltam neki a hardnak.
    Ráadásul van már valami brutal fokozata is, szóval lehet vele "szórakozni" :)
  • IMYke2.0.0.0
    "Normal"-lal kezdtem nehézségi szinteket, így azokat is megkaptam, ahol az "on difficulty Easy or higher" volt a feltétel.
    Pölö: "Retirement (Tier: Easy)
    Kill 5 enemies with one shot on difficulty Easy or higher"

Az első végigjátszás 2013. április, majd a következő november-december és végül 2014-ben a harmadik.
  • genndy
  • RelakS
    És legalább EX módban maxoltad ki? :)
    Teljes arzenállal már egész kényelmes járkálni, csak úgy a titkos helyek max statisztikának jók
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem sikerült még régebben ki-öcsi-maxolnom, de kemény menet volt, annak ellenére, hogy relatíve gyorsan végig lehet 1x játszani - nos, nekem 44 órámba került az egész :)
    //3 végigjátszás, fejből tudtam már mi merre :)
  • RelakS
    Mert miért ne? :)

Lesz rá közel három napod, hogy jelentkezz :)

IMYke2.0.0.0
    Az, bár nagyon sajnálom, hogy nem tudtam az összes achievementet megszerezni. Beraktak valami karácsonyi vackot, és onnantól a chinese farmernek annyi lett. A DLC-ben meg már az elején folyton kicsinálnak nagy robotok a legnehezebb fokozaton :(
    Amúgy tényleg jó lövölde, pláne, mikor megállsz mondjuk egy hídon, szétnézel, és látod, hogy honnan jöttél :D A pályatervezésben nem kicsit ott voltak a srácok
  • Jim Morrison
    Aperture TAG
    köszi!
    btw miért csak 3 óra múlva?: (
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.01.09. 20:14:37
  • IMYke2.0.0.0
    Hard Resetet mindenkinek ajánlom, aki szereti a lövöldét - jó anyag.
  • RelakS

Remélem, mindre lesztek elegen, különösen Komoly Sanyira :D (lehet, hogy nem Sanyi, nem érdekel ;) )
  • 3Error #29618
    A "játék" szó úgy 3800 esetben nem fedi a valóságot. Szerintem.
  • vegicsek
    Nekem ugyanez az élmény volt, csak fordítva, amikor már a tizedik call of dutyt meg farcryt rakta elém.
  • JaSoN HuNTeR #29616

Rocketbirds, ez is értékelhetetlen? , na jó egyesek számára lehet :)
    Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2016.01.06. 18:20:15
  • dartonite
    Uristn :d
  • Dzsini
    2015-ben több, mint 4000 új játék került fel, 12-ben kb. 2000 - van mit kipipálnod :)
  • dartonite
    Isten latja lelkem, en megprobaltam tanitgatni a klienst de valahogy mindig ugyanazok a gagyi jatekok latszanak nekem a store-ban.

Discovery Queue

No mindegy, nyomkodom tovabb ha nincs mas mod :|

Utoljára szerkesztette: dartonite, 2016.01.06. 17:35:49
  • Dzsini
    Az a baj, hogy a Steam nem tudja, hogy szerinted mi számít szarnak. Így kénytelen vagy erre megtanítani azzal, hogy végtelenszer végigpörgeted az ajánláslistát, és pipálgatod a "nem érdekel" gombot.
  • dartonite
    Sracok letezik valami olyan opcio vagy kapcsolo a steam-en amivel eltuntetem az osszes indie szart a steames store-bol, stb hogy nekem tobbet ne mutassa oket?
    Se a mostaniakat se a regieket se az ujakat.Semmit.Soha.Evör.Max ha rakeresek egy-egy kiadora, vagy cimre?
  • PeeTeR
    bezony :D
  • IMYke2.0.0.0
    Tényleg van ilyen? :))))

//Hopp - hirtelen másra asszociáltam. Bocs. Már értem, mi a valódi üzenet.
    A "nekem XXX sikerült"-féleségekre gondoltál :)
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.01.06. 14:14:49
  • PeeTeR
    ez olyan mint a java jatekok a humiariban.. linkeles utan jonnek az elert pontszamok
  • 3Error #29607
  • Atisz #29606
    Realms of the Haunting - ököl méretű pixelek ugrálnak a képernyőn (legalábbis amikor az ellenfél az ember közelébe ér), de a játék ettől függetlenül zseniális. De a RotH nem azért pixeles mert ez a trendy, hanem mert egy doom klón (persze sokkal több annál, akció-kaland korrekt kis sztorival és FMV-kkel) és abban a korban ez volt az elérhető technológiai szint.
    Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.01.06. 13:06:16
  • Loál János #29605
    Én nem is láttam, hogy mit írtatok ide arról a videóról, amiről nem is tudok.
  • Anonymusxx
    Most mindenki beírja hogy meddig nézte?
    Akkor én:
    Csak belenéztem, de nem érdekelt, ez kb 3-4 mp volt, ha ez lényeges valakinek..
  • Scooter
    Szerintem nincs is más nyelvjárása a gyereknek. Én csak 1 percig bírtam nézni.
  • IMYke2.0.0.0
    Tanulok a hibátokból: rá sem klikkelek :)
  • MoRT2195
    Csak a játék stílusához hasonlóan kommentált :D Mindenesetre 2 perc nekem is elég volt, a játékból meg nem kérek inkább. :)
  • PeeTeR
    2percig birtad nezni? #respect
  • Jim Morrison
    Szerencsére 2. Perctől elkezd csuklani és még kevesebb lesz :D
  • MerlinW
    Kevés a g**ci és a k**va anyád az első percben. Igazi kultúrvideó.
  • Laza
    Már az 'első látásra' cím is sokat elárul a minőségről ... viszont látásra ... :)
  • Laza
    Egyébként sikerült nagyon olcsón megúsznom az idei vásárt, konkrétan semmit nem vettem :)
  • Laza
    Azért vannak kivételek, mint pl a Showel Knight ... persze ezek sem szólnak mindenkinek :)

Megjegyzem, egy jó játéknak nem feltétlen alapja a mai csili villi grafika ... sőt, én pl sokkal jobban szórakoztam a fenti játékkal, vagy pl egy UnEpic-el (mondjuk ez nem pixeles), de ide sorolom a Terrariat és a Starboundot is .... szóval én ezekbe röhögve tettem bele a 20-30 órákat úgy, hogy jobban szórakoztatott, mint egyik másik mai AAA játéknak nevezett pénzkidobás. És mi más lenne a lényeg, mint hogy jól szórakozzak? :)

Akinek meg ezek nem tetszenek, sétáljanak el mellette ... úgyis a kereslet dönti el, hogy mire van szükség :)
  • RelakS
    ja, röhögöm magamban az oldalnézetes játékokat, amiknek pixeles a grafikája.
    Aztán ha jobban megnézed, a pixelek nem azonos méretűek.
    Az egyes sprite-ok pixelen belülre is tudnak pozícionálni.
    Az egyes sprite-ok (pl rakéta) ferdék is lehetnek :D

Szóval az utóbbi időben ezeknél az álretro játékoknál azért van baj. Mintha valaki nem érteni, miről van szó, miért volt pixeles a régi játék, csak tetszik neki, és csinálna egy hasonlót.
  • Atisz #29593
    Dettó :)

A retrónak is van határa. Persze ez sosem volt retro, mivel a nagyon pixeles régi játékoknak is volt valami stílusa, egy egyedi művészeti designja, ami ezeknek a mai utólag pixelesített izéknek nincs.
    Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.01.05. 21:59:24
  • Scooter
    Ez megéri az árát? Már akinek! Én kerülöm az ilyen Minecraft szerű pixel szarokat. Kultúrált változatos (g-betűs) szójárása van gyereknek. Akkor se vennék ilyen játéknak mondott valamit, ha kényszerítenének, vagy ütnének.
    Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.01.05. 21:37:34