Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lvl 50 előtt van? Mármint e-pénisz növelést leszámítva.
RoboKutya78
Srácok Tényleg Lvl 50 után mi az amiért értelme van tovább tolni a szintet?Jó tudom barát helyet ad most is van vagy 470 helyem amit soha a büdösbe nem használok fel.Meg a hátterek. Más értelme lesz tovább tolni a cuccot?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
fene de mázlim van van 2 igenértékes fóliás kártyám a mysteri bundle játékaiból összesen kb 3 euró a két kártya😊Tutti hogy nem fogom tudni eladni őket😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Nekem tegnap válaszolt a support a július 4-én beadott ticketre.. pozitív, hogy visszakaptam a profilom, negatív, hogy erre másfél hónapot várni kellett. Frissítgettem én is naponta amikor rámjött, de volt, hogy 2hétig nem írtam nekik, most legutóbb hétfőn írtam rájuk, hogy remélem nem felejtettek el.. : )
Kitartás, remélem neked gyorsabb ügyintézésed lesz.
MoRT2195
3Error
Köszönöm a Bermudát ! <#taps>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Scooter
Köszi a Depths of Fear :: Knossos-t! <#eljen>
3Error
Jaja, menj a NexusMods-ra, ott van pár. <#vigyor> Én a kiegészítőkkel nem is végeztem a Skyrimnél, de több, mint 151 órát pakoltam bele eddig... <#miaz>

(Fallout-hoz visszapörgetve, ha esetleg Xonar-od van, akkor kapcsold ki "GX"-et, mert terminál hack-kellésnél fagyasztja... Legalább is a New Vegas-t igen)

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

genndy
Természetesen, csak a többmagos procis dolgot ne feledd el beírni az ini-be, különben sűrű lesz a fagyás (topikjában valahol írva van).
Skyrimhez meg használd az unofficial patcheket, azért vannak.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2015.08.15. 23:22:08

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Fallout 3 megy win 8.1 alatt steamen? Szeretném végigjátszani a 4 előtt. 😊
A Skyrimet nyomom most, eddig van benne 12 órám kb, de két olyan buggal találkoztam már, hogy el sem hiszem, ha nem látom...

Köszi a segítséget
3Error
<#nevetes1>

genndy
Ööö, Steamen...? Nem jelentkezel be, hanem csináltok neki egy másik accot.

lac coo
Értem, köszi !

Az nem baj, csak egy gép van egyikünk tud csak egyi dőben játszani ,
Másik profilt hol a fenében lehet létrehozni ?😊)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

genndy
Igen, Family Sharing. Értelemszerűen amíg ő játszik vele addig te nem.

lac coo
Megoldható valahogy, hogy STEA-men a kiskamasz fiam valahogy más profil alatt tolja az idétlen CSGO-t, anélkül, hogy újból meg kellene vennem egy másik profilra ? 😊)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

bon

Van még 1db Hyper Fighters és 1db Epigenesis kulcs ami ingyen elvihető, jelentkezni privátba lehet.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Naponta frissítem a ticketet illetve rákérdezek hogy van-e valami update, eddig sajnos semmi...

Maala
Szerintem meg nem várni kéne rájuk, hanem baszogatni őket konstans. Már, ha valóban fontos neked.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Nyilvánvaló, mindent fel lehet törni 😊 Viszont akkor minek van a SteamGuard, ha a hackerek kitudják kerülni. Így néz ki nálam a belogolás :

1. Steam password bejelentkezés
2. Steam Guard küldd egy aktivációs kódot
3. Gmail-es password megadás, majd SMS-ben kapott kód beírása
4. Steam Guard kód megérkezik e-mailben és utána történik a végleges belogolás

Na most az esetemben nem érkezett semmilyen steam guard kód, illetve a jelszó - e-mail cím változtatásról kellene hogy küldjön egy e-mailt. Nem igazán tudom elképzelni hogy feltörték volna a postafiókomat, mivel a telefon mindig nálam van, és az SMS kód nélkül nem tud belépni az e-mail postafiókomba 😊

Feltettem ezt a nagy kérdést a steam supportnak is hogy mi történhetett ugyanis nekem nagyon úgy néz ki hogy kihasználtak egy steam bug-ot ami következtében nem kért steam guard kódot illetve simán megtudta változtatni a kontakt e-mail címet / passwordot.

Emlékeim szerint július végén volt egy ilyen security "leak" amit elvileg orvosolt a steam, de fenntartásaim vannak ezzel kapcsolatban hogy tényleg betömték ezt a lukat 😊

Meglátjuk hogy mi lesz, remélem visszakapom az accomat...

Lehet hogy áttérek mobil autentikációs megoldásra, ez a megoldás elvileg a "legbiztonságosabb", bár ilyen rendszerekben mindig megtalálják a kiskapukat sajnos...

MerlinW
Szerencsére nem adottak a körülmények hétköznapi személyek számára, de alapvetően azt feltörni max egy órás művelet😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.08.14. 10:31:39

[merlinw.org]

Igen eléggé furcsa... Ezért is írtam hogy valami nem stimmel a steam rendszerével, nagyon könnyen támadható illetve biztos hogy vannak kiskapuk amiket még nem "tömtek" be (vagy nem vették észre) és sajnos a mezei felhasználó issza meg a levét... Augusztus 3.-án nyitottam a support ticketet és még nem jött válasz...

3Error
Érdekes... Nekem ezért is van külön gmail fiókom a Steam-hez. Bár így nézve tökmindegy... <#nemtudom>

Természetesen be van állítva, ezért sem értem hogy tudták megváltoztatni az e-mail címemet. Mindig küldd egy sms-t kóddal mivel betudok lépni a postafiókomba...

3Error
Akkor itt inkább a gmail-lel volt a gond, azt lődd be, hogy sms értesítést küldjön, ha valaki más nyúl bele.

RoboKutya78
Én pl majdnem elkövettem a lehető legrosszabb ötletet amit jelsóválasztás ügyén tehettem volna.Gondoltam itt arra hogy mivel megrögzött star trek rajongó vagyok ama híres kódot használtam volna fel jelszónak amivel a filmben elindítják az önmegsemmisítőt Na ez lett volna a legrosszabb ötletem ha megvalósítom. 😊

Nem mondat volt hanem két név speciális karakterrel illetve számokkal a végén. Ami nem tiszta nekem hogy megváltoztatták az e-mail címemet amiről meg nem kaptam megerősítő e-mailt (gmail-es postafiók). De igazábül mindegy is úgyse tudok mit csinálni, várnom kell, és bíznom kell benne hogy többet nem fog előfordulni...

RoboKutya78
fogadok valami mondatot alkotott a jelszód esetleg?

Ha már a jelszavadban van kis/nagybetű, szám illetve speciális karakter akkor azt már nem igazán tudják "feltörni", esetleg külső software segítségével vagy valami logger progival. Amit én nem értek, hogy a passwordomban megvoltak ezek a karakterek (kb. 20 karakter hosszú volt), de mindemellett feltörték, és az a ciki hogy nem tudom mit csináljak másképpen hogy ne frduljon mégegyszer elő... Már kb. két hete nyitottam support ticketet de semmi update nincsen... Esetleg kipróbálom majd a mobil autentikációs software-t hátha jobb mint a sima steamguard, nem tudom...

RoboKutya78
HM valami nem kóser a steammel.

IMYke2.0.0.0
Hehe, röhög a vakbelem.
Bizonyára nem került még a látókörödbe a KeePass nevezetű program... ugyanis azt használom, és az van több helyen (ezen a gépen, otthon, és a hordozható HDD-n is).
Nincs mit...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

3Error
<#nevetes1>

@Robokutya, aláírom. Nekem is elég sok dobozos játékom van. (amik Steam/Origin-en is megvannak <#idiota>)

RatBaG
szerinted? még arról is excel táblázatot vezet, hogy hányat pislog...<#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

IMYke2.0.0.0
Több helyre is fel van vésve <#vigyor5>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Scooter
Fel van írva, vagy megjegyezted? <#alien>
IMYke2.0.0.0
41 karakteres jelszavam van. 244 bites.

RoboKutya78
Még jó hogy nemrég frissítettem a jelszavam évente félévente ha eszembe jut megteszem vagy ha nem hívják rá fel külön a figyelmemet.
Most egy 20 karakter kis nagy szám és írás jelből áll a jelszavam most azt kockáztatom ezzel hogy nem feltörik hanem spontán elfelejtem a jelszavamat😊

Ebben most igazad van. Legalábbis szerintem. Nekem pl a régebbi lemezeket már el se fogadja (MW2, BO ,WH:40k DoW2, stb.) hanem helyette erőlteti hogy töltsem le.
RoboKutya78
Tényleg nem tudom ha annyira ragaszkodnak ahhoz a megoldáshoz hogy felejtsük el a cd dvd használatot akkor miért nincs érdekükben az hogy egy kártevő mentes szolgáltatást nyújtsanak, ha már rákényszerítenek minket a régiós fizetésre, meg az általuk szabott horribilis játék árakra. Ha meg bevallják hogy szar a rendszer és feltörhető lopható akkor miért mi felhasználók szívjuk meg jobban.
Ja bocs ez a való világ értem, de akkor is.
Azért kíváncsi lennék hogy 10 emberből hány tudja igazolni hogy feltörték a fiókját és hogy mennyi játéka volt és ebből hányan kapják vissza a teljes fiókjukat?
Én még mindig szívesen nézegetem a játékaim dobozát és cd dvd korongját mint mások 100 Level szintes steam fiókját.
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.08.12. 15:41:12

3Error
Tény és való, hogy maga a Steam rendszer nem hibátlan. (bár olyan rendszer nincs is) Valóban többet kellene foglalkozniuk vele, nem pedig ennyire pörögni a pénzre. Fiók lopások, adathalászat, millió bot, stb... Itt pedig találkozik a kettő : a pénz. Ha a játékokon kívül nem lenne semmi "érték" a Steamen, 80%-ot esne a sok gond. Sok rossz indulatú ember is ezen akar meggazdagodni sajnos. (és igen, a Valve szintén, ezért megy a harc)

Én csak annyit fűznék hozzá hogy valami nagyon nem stimmel a steam-el. Kb. egy hete meghackelték az accomat amit nem igazán értek... Steam guard illetve gmail-es sms kód be volt állítva, tehát egy password resetnél vagy e-mail cím módosításnál dobnia kellett volna egy e-mailt és megerősítést kellett volna kérnie, ez nem történt meg. A gépemen természetesen nem találtam semmilyen vírust. Ezen felül olvastam hogy július végén simán meg lehetett változtatni egy account jelszavát, valami bug volt a steam-es rendszerben, lehet éppen ezt használták ki az account lopásomnál? 😊 Ezzel nem panaszkodni szerettem volna csak leírtam a véleményemet hogy sajnos a steam nincs ott a helyzet a magaslatán és JOBBAN kellene hogy koncentráljanak az account lopások ellen illetve a security leakeket be kell hogy tömjék.

RoboKutya78
Srácok másnak is szar ez a trade bot vagy csak velem szúr ki?
http://steamcommunity.com/groups/card-trading-card-trades/discussions/3/540734792467354714/
Nincs valami hasonló bot ami rendesen mükszik?

PetruZ
Köszi a nyereményt itt is.
3Error
Biztos nem én ! Miért gyanúsítasz? Nem én voltam ! <#miaz><#idiota>

Szabi
valaki nagyon próbálkozik a steam fiókomba belépni..

"Nulla tenaci invia est via"

Troger911
Köszi! Kódot már régóta használok.
3Error
<#eljen>, nálam is így megy.

Maak
Eleg ha azt beallitod hogy kodot kerjen masik gepen, es a mail jelszavadat valtoztasd meg. Nameg ha gmailes akkor ahhoz is sms kodos vedelmet.
Steames mobil authenticatorban nem biznek, a steam maga is rottyol neha, gondolj bele ha beszarik es epp vennel valamit, majd letilt 7 napra. wp

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Troger911
Nemrég kaptam egy steam password reset emailt, amit nem kértem. Úgy látszik, valaki próbálkozik... Lassan be kell állítanom ide is a mobile authenticatort...
Utoljára szerkesztette: Troger911, 2015.08.10. 12:03:52
3Error
<#eljen>