34737
  • Laza
    Honnan tudná azt a steam kliens? :)
  • vegicsek
    Azért hihetetlen milyen fura és lehetetlen igényeitek vannak. Honnan a francból kéne tudnia a Steamnek, hogy az adott játéknak épp van-e single player campaign módja, és hogy az mikor befejezett.
  • IMYke2.0.0.0
    Na, de hát ember legyen a talpán - egy pár százas tételnél -, aki minden játékánál ezt megnézi...
  • Lokker
    Azért szokott lenni olyan accsi hogy vidd végig a kampányt/sztorit vagy hasonló
  • IMYke2.0.0.0
    A baj csak az, hogy nagyon nagy arányban a végigjátszás =/= minden achievement.
    Így az sem tud segíteni.
    Sőt, a játékórák sem, mióta a STEAM kártyázás divatozik, és egy kisebb indie játékot [de néhány AAA-t is ] végigjátszhatsz 3-5 óra alatt...
  • Lokker
    accsikból rá lehet jönni csak macerás :)
  • MoRT2195
    De létrehozhatsz egy mappát aminek megadod névnek, hogy "Végigjátszott játékok" és berakod oda azokat amiket végigjátszottál. :D
  • IMYke2.0.0.0
    Nincs.
  • El Gigante
    Sziasztok! Van olyan beállítási lehetőség a könyvtáramban, ami jelzi mit játszottam végig?
  • pitt
    Sziasztok!
    Engem a weblapon és a kliens is rossz username/pw hibával nem enged be. Már egy jó ideje próbálom. Többször változtattam jelszót, azzal semmi gond, kiküldi az emlékeztető levelet stb... mi a teendő?
  • Scooter
    Mi az, hogy!
  • ffxi
    Lehet rohamozni :)

• IMYke2.0.0.0
    Exists in Account - viszont a felajánlást köszönöm, és sok sikert a tombolázóknak :)
  • Béluska74
    Vasárnap este 18:00-ig lehet rá jelentkezni.
  • genndy
    Háhogynepersze!
  • Béluska74
    Sziasztok! Lenne itt igény egy : DARKSIDERS II : DEATHINITIVE EDITION-re? Van belőle egy feleslegem és szívesen feldobnám a steamgifts-re ha lenne rá több jelenező.
  • Laza
    Nekem egy 240-es SSD-n konkrétan 5 játék van, és 29GB szabad hely. Nem éppen a legideálisabb játékok alá. Inkább a gyorsítótáras HDD-ket preferálnám. Nekem egy 1TB-os HDD mellé be van téve egy 32GB-os SSD gyorsítónak (64GB-ig lehetne növelni - Intel RST), és még ez az 1TB-os is tele van telepítve játékokkal :) Egyébként pedig a gyorsítótárazás jól működik, főleg ha egyszerre adott időszakban 1-2 oda telepített játékkal játszol, mert annak a fontosabb állományai mind folyamatosan a gyorsítótárban lesznek, így kvázi mintha SSD-ről játszanál, csak nem kell törölgetni a játékokat, mert mindig az aktuálisan játszott van előtárazva.
  • toocha
    Hű! Köszi srácok, ez nagy segítség volt!
  • Dzsini
    És a több helyet megadva akár játékonként is állíthatod, hogy melyiket hova teszed - aminek nagyon fontos a gyors elérés, azt SSD-re, aminek kevésbé, azt HDD-re.
  • PetruZ
    A Steam kliens akárhová telepíthető már, nem kell a C:-n lennie, és igen, több library könyvtár is megadható neki, különböző meghajtókon is. Nálam is így van.
  • toocha
    Sziasztok! Lenne egy noob kérdésem. Ha veszek egy SSD-t, és arra rakom a Windowst akkor ugye ott lesz a Steam telepítve. A játékokat tudom másik Winchesterre telepíteni? Mert ugye az SSD-re nem fog mind ráférni. Köszi ha tud valaki segíteni.
  • Jim Morrison
    mindig új gépről/eszkoznel ker kodot+weboldalaknal a steam openid s bejelentkezes soran. telefonon lehet kenyelmesebb, es azt elvenni nehezebb. ha a mail hozzaferesed is 2 lepcsos, akkor az is jol vedve van. ergo a tamado vagy mail+steam fiokot tor fel, vagy elveszi a mobilod+steam fiok.
  • Ironman2
    Ha a steamguard-ot átteszem mobilra,és nem emailre,akkor minden bejelentkezéskor elküld egy kódot az applikációra? Vagy csak akkor ha másik gépről vagy eszközről jelentkezem be.Érdemes telefonra tenni,vagy jobb inkább emailen a steam guard?
  • akyyy

• MerlinW
    Ezt a Valve-tól kérdezd:)
  • genndy
  • bon
    Köszi a felajánlást!
  • Papa01 #29684
    Miért? Szerettem volna Windows Phone-ra váltani. :)
  • MerlinW
    Nem és nincs is tervben a Windows Phone támogatás.
  • Papa01 #29682
    Köszönöm a válaszokat! :) Szerencsére, csak elméleti kérdés. Azt nem tudjátok Windows-os telefonokon is használható a hitelesítés?
  • Lokker
    csak valamiért nem jön sms hogy megadjam neki a kódot. :) biztos a steam nem szereti a 70-es számokat. :D
  • MerlinW
    Support, ticket, sírás, türelem:)
  • Jim Morrison
    nem sokat
    Talán lehetne trükközni, hogy otthon gyorsan kikapcsolod a steam guardot meg be, és akkor 30 napig mondjuk market tiltva... ez csak ilyen elképzelés, de lehet működik :o
  • Papa01 #29678
    Ez esetben mit lehet tenni?
  • MerlinW
    Megbízható, csak ne hagyd el a telefonodat:D
  • Atisz #29676
    55 cent a hyperspace pack ami 2 remek felfelé scrollozó repülős lövöldözős (Star Saviors és Revolution Ace) valamint egy egészen egyedi és kreatív játék (Waveform) csomagja (a kiírt 93%-os leárazás hamis, mivel a 3 játék egyenként 0,99 EUR, így valójában "csak" ~81.5%-os árengedményről beszélhetünk).
  • Jim Morrison
    szerencsére gugli és steam auth al még semmi gondom nem volt. +apróság steames mellett, hogy amikor kellett beütnöm kódot egyből rakott ki androidon értesítésbe egy kódot, így nem kellett belépnem az alkalmazásba - kivéve ha lassan írtam be és lejárt :/
  • Lokker
    blizzesnél jártam úgy 1-2 alkalommal hogy deszinkronizált az egész autentikátor és hiába szinkronizáltam újra már csak a support tudott segíteni
  • Jim Morrison
    hát azt nem tudom, hogy bugolhatna be. de mivel kvázi ma már 'muszáj' használni, biztonságosnak biztonságos. Jobb mintha csak jelszót használnál.
  • Lokker
    steam "autentikátor" mennyire megbízható? jól működik, nem bugol be?