34746
  • Zeller01
    Teljesen hülyeséget beszèlsz.
  • vegicsek
    Nem kell milliomosnak lenni hozzá. Attól, hogy neked személy szerint a steam kitűző annyit ér mintha kidobálnád a pénzt az ablakon, valakinek lehet ez a hobbija.
  • Ryder62
    PalmDesert miatt kell a Valve-nak szinteket gyártani.

Amúgy ezeknek az usereknek millióik lehetnek, nem számít nekik a pénz. Valaki kiszámolta, hogy a fent említett rekorder mennyit költött egy téli/nyári steam sale-n csak a aktuális sale kitűzőre ami valami 9000 szintű volt. Több ezer dollár jött ki eredményként.

Az más kérdés, hogy ezeknek az usereknek most van-e egyáltalán életük, mivel 9000. szintű kitűzőt legyártani nem kevés idő lehetett. És van 2580 kitűzője.
  • Balázs 17
    akkor gondolom, neked már csak összetekerve fér el az e-penis a monitoron?
  • MerlinW
    Bundle-ökkel (humblebundle, indiegala, bundlestar, stb) 10+ játékot gyűjthetsz be 1-5 dollárért akár hetente évek óta. Aztán persze ott a steamgifts, a barátok, a steam/amazon/kulcsos oldalakon akciós időszakok és természetesen a pénz. Én is 850 fele közelítek, de vannak itt a fórumon 1200 feletti tagok is páran.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.01.29. 18:55:03
  • Papa01 #29754
    :D :D De ehhez nagyon sok pénz kell... :) Főleg úgy, hogy minden 10 szintlépéssel 100-al több xp kell a következőig.. (ha jól tudom.)
  • Evoluti0N
    Sok lé.
  • Jim Morrison
    folyamatosan vásárolnak játékokat, idléznek, veszik a hiányzó kártyákat. most mit csináljanak, csak üljenek a sok pénzen? :(
  • Papa01 #29751
    Sziasztok!

A Steam-n sok olyan felhasználót látok, akinek a Steam szintje több száz (900 fölöttit is láttam már). Több ezer játékkal.
    Szerintetek hogy csinálják? :)
  • Lokker
    Azt kell mondjam hogy a humbli most egész jó bundlékat dobott ki, mármint a heti és a firaxis games bundlijuk.
  • Loál János #29749
    Át is vettem, köszönöm.
  • Lokker
    Képek alapján ilyen total war szerűnek tűnik
  • zola2000
    Aki ennyi ésszel megveszi, az meg utána amiatt panaszkodna, hogy nagyon bonyolult stratégia (a 11. részben ami volt angolul több óra volt csak a tutorialt végigvinni)
  • Loál János #29746
    Fú, nyertem én. Köszi szépen.
  • Dzsini
    És bár ki van írva, hogy csak ezek a nyelvek vannak, lent többen panaszkodnak miatta. Először vásárol, utána (se) olvas.
  • zola2000
    Ez mi?

http://store.steampowered.com/app/363150/?snr=1_4_4__104
    Stratégiai játék (nem anime) csak japán és hagyományos kínai nyelven érhető el angolul nem, baromi drága (83 euró) , mégis a 3. legkeresettebb játék a steamen, ilyent se láttam még.
  • Atisz #29743
    Igen, tegnap meg is halt.Most 2 cím van az ajánlóban :)
  • Scooter
    Igen, nekem is.
  • Balázs 17
    Hali
    Másnak is megvan halva az áruház->kiemelt résznél az ajánló?
    Tegnap tűnt fel, de gondoltam majd kijelentkezés után jó lesz, de nem :D
  • Atisz #29740
    Nekem is volt szerencsém párhoz, mert úgy gondoltam, hogy 5 ezer Ft körül is lehet jó kontrollert találni, nem kell a 9 ezer Ft-os. Találtam is olyat, ami kényelmes is, meg súlya is volt, de vagy ugrándozott a kurzor a kar mozgatásakor vagy a d-pad volt laza és ez nem annak az adott darabnak a hibája volt, mivel 3-4 kipróbáltam ugyanabból.
    Konklúzió: sajnos nincs jó kontroller 9 ezer alatt és ott is elsősorban az x boxos ami leginkább ajánlható. Ez van. A Logitech annak idején nagyon jókat csinált, de ma már valamiért kivonult (erről) a piacról.
  • MerlinW
    Miután a játékok 90%-a multiplatform és ugye a két legnagyobb platform az XBox és a Playstation, ráadásul ebből az egyiknek az atyja ugyanaz, mint a Windows-é, nem kérdéses melyik kontroller lesz a legjobban támogatva Windows-on. Az meg egy hatalmas plusz, hogy a Microsoftnál jobb kontrollert kevesen tettek le az asztalra.
  • MerlinW
    Határozottan az Xbox kontrollerek a legjobbak. Nem találsz jobbat náluk. Nekem One kontrollerem van, szuperjó.
  • Dzsini
    Az Xinput kompatibilitást meg kell fizetni az MS irányába, anélkül nem lehet árusítani.
  • Lokker
  • akyyy

• Gyuszopapa
    Ez azért nem teljesen fedi a valóságot.Több kontrollert is volt szerencsém kipróbálni és semmi gond nem volt velük.
    Az viszont egész más kérdés hogy ami nem megy csak ilyen drága szarokkal az nem támogatja csak a drága szarokat mert direkt nem támogatják az olcsóbbakat,így működik a lefizetés a mikrofos és egyéb gyártók által.
  • LaposElem
    Köszönöm a válaszokat, gyorsak vagytok nagyon. Ennek fényében fogok akkor dönteni. Köszi mégegyszer.
  • Atisz #29732
    Csak xbox kontrollert, 9-10 k körül, mert a többivel átkozódni fogsz. Vagy nem működnek a gombok, vagy rosszul van belőve az irány.
    Ha valahol találnál Logitech-est, akkor azt vedd, mert mint ahogy egérnél, kontroller esetén is király márka.
    A steam kontrollertől óvakodj, mert még nem olvastam róla pozitív méltatást, ráadásul nagyon drága is.
  • Evoluti0N
    Ahogy Genndy is írta, Xbox 360 vagy One kontroller az ajánlott. Az tényleg olyan, hogy bedugod és játszol. Nem kell semmiféle programokkal, emulációkkal szenvedned.
  • genndy
    Xbox360 vagy Xbox One kontrollere. Ezek biztosan mindennel kompatibilisek. Vezetékes vagy vezeték nélküli már igény szerinti.
  • El Gigante
    Nekem xbox 360 kontrollerem van jó pár éve, eddig minden működött vele, ami támogatja!
  • RAMyMamy
    szerintem csak annyi a lényeg, hogy xinputos legyen
  • LaposElem
    Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni kontroller vásárlás előtt állok.
    Eddig is volt, használtam, de jó lenne egy olyan amit gépbe dugok, és működik a steames játékokkal, nem kell hozzá mágikus trükköket alkalmazni.

Ha ti használtok ilyet, kérlek segítsetek választani.
    Köszi.
  • genndy
  • Loál János #29725
    htxvm
  • Scooter
  • mike369
  • 3Error #29722
    Hol? Ki? Bojler eladó !
  • kigyi
    Ha nem emlékszik rá akkor meg nem mindegy? :D Újra végigtolja és örül neki, hogy milyen jó is volt :D
  • El Gigante
    Semmi baj a memóriámmal, pusztán átláthatóbb lenne.