Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudja valaki milyen plugint használ az Uplay honlapja vagy ennyire szar a platformjuk?
mindenhol tőltike jelzőt látok a profil oldalamat szinte el se tudom érni.
valami gáz van az adobe pluginemmel hiába frissítettem nem szedte le a felkiáltó jelet.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Miért nem lehetett volna feltüntetni ebbe a tom clany pacban rendesen azt hogy uplay kulcsokat ad😊 a címébe feltenni érdekes az origines régebbi csomagban fel volt tüntetve.
Bedob egy ikont a játékok nevei alá😊 Én meg már arra hogy tom clany már csorgatom a nyálam nyomom a 10 dodot neki majd amikor megkapom a számlát akkor látom hogy nem steam
Na mondom nem baj a játék kedvéért becsekkolom. Max esetleg elcserélem a fiókomat ha lesz valaki akit érdekelni fog😊
Remélem a rejtett játék a hawks 2 lesz mert ha nem mérgesebb leszek mint most vagyok😊
Ismétlem tudok olvasni csak tudat alatt nem fogtam hogy uplay fiókos csomag😊elvette a józan eszemet a játékcíme😊
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.09.02. 21:59:09
És hogyan lehetnék ennek a csoportna a tagja? Illetve én hogyan tudnék felajánlani játékot? Ez úgy működik, hogy veszek egyet és aki nyer, annak elküldöm az aktiváló kódját? Vagy hogyan?
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
azt hittem valami történt a fiókommal míg nem voltam idehaza😊
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.09.02. 17:10:49
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Én javasoltam a kötelező szintezést, de végül abban maradtunk/maradtam, hogy marad javaslat szinten. Végtére is a felajánló döntése, kinek ajánl fel.
Takarítás nem lesz, mert egyrészt az SG.hu a közösségünk és nem csak steamgifts csoport, másrészt mégis milyen alapon tiiltanék ki bárkit a csoportból, ha nem adott rá okot?
[merlinw.org]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
De szerintem semmi nehézség nincs abba, hogy elindítod a játékot, egyszer alt+tab, aztán jobb egérrel katt tálcán a játékra és rögzíted, ez is "tutira jót csinál".
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2015.08.29. 21:59:01
Per Aspera Ad Inferi.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"I've won every battle, but I'm losing this war."
"I've won every battle, but I'm losing this war."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.