34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#29751 Sziasztok!
A Steam-n sok olyan felhasználót látok, akinek a Steam szintje több száz (900 fölöttit is láttam már). Több ezer játékkal.
Szerintetek hogy csinálják? :) -
Lokker #29750 Azt kell mondjam hogy a humbli most egész jó bundlékat dobott ki, mármint a heti és a firaxis games bundlijuk. -
#29749 Át is vettem, köszönöm. -
Lokker #29748 Képek alapján ilyen total war szerűnek tűnik -
#29747 Aki ennyi ésszel megveszi, az meg utána amiatt panaszkodna, hogy nagyon bonyolult stratégia (a 11. részben ami volt angolul több óra volt csak a tutorialt végigvinni) -
#29746 Fú, nyertem én. Köszi szépen. -
#29745 És bár ki van írva, hogy csak ezek a nyelvek vannak, lent többen panaszkodnak miatta. Először vásárol, utána (se) olvas. -
#29744 Ez mi?
http://store.steampowered.com/app/363150/?snr=1_4_4__104
Stratégiai játék (nem anime) csak japán és hagyományos kínai nyelven érhető el angolul nem, baromi drága (83 euró) , mégis a 3. legkeresettebb játék a steamen, ilyent se láttam még. -
#29743 Igen, tegnap meg is halt.Most 2 cím van az ajánlóban :) -
#29742 Igen, nekem is. -
Balázs 17 #29741 Hali
Másnak is megvan halva az áruház->kiemelt résznél az ajánló?
Tegnap tűnt fel, de gondoltam majd kijelentkezés után jó lesz, de nem :D -
#29740 Nekem is volt szerencsém párhoz, mert úgy gondoltam, hogy 5 ezer Ft körül is lehet jó kontrollert találni, nem kell a 9 ezer Ft-os. Találtam is olyat, ami kényelmes is, meg súlya is volt, de vagy ugrándozott a kurzor a kar mozgatásakor vagy a d-pad volt laza és ez nem annak az adott darabnak a hibája volt, mivel 3-4 kipróbáltam ugyanabból.
Konklúzió: sajnos nincs jó kontroller 9 ezer alatt és ott is elsősorban az x boxos ami leginkább ajánlható. Ez van. A Logitech annak idején nagyon jókat csinált, de ma már valamiért kivonult (erről) a piacról. -
#29739 Miután a játékok 90%-a multiplatform és ugye a két legnagyobb platform az XBox és a Playstation, ráadásul ebből az egyiknek az atyja ugyanaz, mint a Windows-é, nem kérdéses melyik kontroller lesz a legjobban támogatva Windows-on. Az meg egy hatalmas plusz, hogy a Microsoftnál jobb kontrollert kevesen tettek le az asztalra. -
#29738 Határozottan az Xbox kontrollerek a legjobbak. Nem találsz jobbat náluk. Nekem One kontrollerem van, szuperjó. -
#29737 Az Xinput kompatibilitást meg kell fizetni az MS irányába, anélkül nem lehet árusítani. -
Lokker #29736 -
-
Gyuszopapa #29734 Ez azért nem teljesen fedi a valóságot.Több kontrollert is volt szerencsém kipróbálni és semmi gond nem volt velük.
Az viszont egész más kérdés hogy ami nem megy csak ilyen drága szarokkal az nem támogatja csak a drága szarokat mert direkt nem támogatják az olcsóbbakat,így működik a lefizetés a mikrofos és egyéb gyártók által. -
#29733 Köszönöm a válaszokat, gyorsak vagytok nagyon. Ennek fényében fogok akkor dönteni. Köszi mégegyszer. -
#29732 Csak xbox kontrollert, 9-10 k körül, mert a többivel átkozódni fogsz. Vagy nem működnek a gombok, vagy rosszul van belőve az irány.
Ha valahol találnál Logitech-est, akkor azt vedd, mert mint ahogy egérnél, kontroller esetén is király márka.
A steam kontrollertől óvakodj, mert még nem olvastam róla pozitív méltatást, ráadásul nagyon drága is. -
Evoluti0N #29731 Ahogy Genndy is írta, Xbox 360 vagy One kontroller az ajánlott. Az tényleg olyan, hogy bedugod és játszol. Nem kell semmiféle programokkal, emulációkkal szenvedned. -
#29730 Xbox360 vagy Xbox One kontrollere. Ezek biztosan mindennel kompatibilisek. Vezetékes vagy vezeték nélküli már igény szerinti. -
El Gigante #29729 Nekem xbox 360 kontrollerem van jó pár éve, eddig minden működött vele, ami támogatja! -
RAMyMamy #29728 szerintem csak annyi a lényeg, hogy xinputos legyen -
#29727 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni kontroller vásárlás előtt állok.
Eddig is volt, használtam, de jó lenne egy olyan amit gépbe dugok, és működik a steames játékokkal, nem kell hozzá mágikus trükköket alkalmazni.
Ha ti használtok ilyet, kérlek segítsetek választani.
Köszi. -
#29726 -
#29725 htxvm -
#29724 -
mike369 #29723 -
#29722 Hol? Ki? Bojler eladó ! -
#29721 Ha nem emlékszik rá akkor meg nem mindegy? :D Újra végigtolja és örül neki, hogy milyen jó is volt :D -
El Gigante #29720 Semmi baj a memóriámmal, pusztán átláthatóbb lenne. -
#29719 Milyen memóriája? Mi 30? Mi mennyi? -
#29718 Köszönöm szépen! -
Anonymusxx #29717 Miért kellene? Ennyire rossz a memóriád? -
#29716 Vagy ahogy az elején is ajánlották létrehoz egy csoportot kedve szerinti névvel, és ha végigjátszotta (ízlés szerinti meghatározással, hogy neki mit jelent ez) egy mozdulattal hozzáadja azt a címkét is a játéktárban (és akár kiveszi a "még nem játszottam végig" csoportból).
Meg létrehoz egy olyat, hogy "sosefogomvégigjátszani", "nem is lehet végigjátszani", "nem is tudom mi ez", és hasonlók (nem tudom lehet-e ékezetet és milyen hosszú kategórianeveket lehet meghatározni). -
#29715 Mert lehet szűrni a single player címkét, és vannak achievementek?
Ez még mindig nettó hülyeség. Szóval szeretnétek egy olyan fícsört, hogy minden_egyes steamen lévő játéknál meghatározott legyen, "végig lehet-e játszani", és hogy egész pontosan mik azok a kritériumok amik alapján "végigjátszott" a játék. Mindezt azért, mert valaki nemhogy a sztorira nem emlékszik, de arra sem, hogy a végére ért-e. Hát ezért tényleg borzasztó hasznos lenne egy zöld pipa. -
#29714 De honnan is értelmezhetné, hogy "végigcsináltad"?
Próbálj végigjátszani egy sandbox játékot egy kliens szerint - amikor ezekben [a jobbakban] milliónyi activity is van, és nem pusztán a játék főszál... -
El Gigante #29713 Nem minden játékra gondoltam, nem is lehet mindet befejezni! Ezeket az achivmenteket sosem nézem, de biztos van olyan amit azért kapsz ha végig viszed a játékot! Szóval jó lenne ha mondjuk tenne egy zöld pipát ahhoz amit végigcsináltam! -
Lokker #29712 Mivel store-ban van rá megfelelő szűrő valószínűsíthető, hogy tudja a steam, 99%-hoz van achievement is amivel lehet tudni, hogy végigvitte a sztorit. Szóval nem nevezném a dolgot fura/lehetetlen igénynek. Amúgy meg valamilyen szinten gáz, hogy a könyvtáradban lévő játékokat nem tudod szűrni a kliensel, pedig minden adott hozzá csak a steam...