Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.09.06. 15:14:25
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.09.06. 14:48:58
"Nulla tenaci invia est via"
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.09.05. 13:28:44
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
A SteamGifts oldal ahogy Genndy is említette, akkor érdemes vele foglalkozni (ha szeretnél pl. nyerni, ill. nem akarsz "paraszt lenni", mint sokan /nem innen/, hogy fel nem ajánlanak semmit, de nyerni akarnak), ha már felajánlottál játékokat és meg is nyerték. Utána érdemes ("illő"😉, ráugrani mások felajánlásaira.
A kártyákat el lehet cserélni is és adni is. A csere (kis értékű kártyáknál) szerintem macerás, fölösleges, inkább add el. Azt pedig nagyon egyszerű, főleg ha olcsóbban adod, mint mások. (persze ezek csak euro-centeket érnek, tehát rengeteget kell eladni ahhoz, hogy legyen pár euród "ingyen" a steam-wallet-ben)
Remélem segítettem valamennyire. <#wave>#wave>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
be vagyok jelentkezve rajta rákattanok a piacra és kéri hogy jelentkezzek be a honlapon meg simán be vagyok jelentkezve min a két helyen
A honlapon zokszó nélkül betölti a profilablakomat piacomat a kliens meg másodperceket malmozik és gondolkodik.
oké hogy most wifivel netezem de ez nem lehet ekkora gond két centire van a ruterem.

Biztos Adobe problémás😊
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.09.04. 10:05:29
An error occurred while processing your request.
Reference #97.ad0af748.1441353556.19ffbe82
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.09.04. 10:00:18
SGiftsre viszont nem tudsz érdemben bejelentkezni 100$ értékű Steam fiók alatt, ha kevés játékod van akkor nyerni sem fogsz.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Először is, pontosan mi is a játék? Illetve, hogyan kell játszani, hogy bárki is nyertes lehessen? Másik:és ez egy kicsit másabb témájú...és ezért bocsánatot is kérek előre!Most kezdtem játszani a Heroes of Scene játékkal.Van egy csomó ugyan olyan kártyám. El lehet cserélni, adni netalántán? És ha igen, akkor hogyan?
Imi, multiban gőz kiengedés? Szerintem feszkósabb az ember ott, mint single-ben. Én legalábbis, bár nem a CS-ben. <#nemtudom>#nemtudom>
@Scooter, ott a pont ! <#eljen>#eljen>
[merlinw.org]
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Sajnos, még nem rendelkezem azzal a játékkal (egyeseknek láda- és skinmenedzser programmal).
Mondjuk, néha multiban jó lehet kiengedni a gőzt.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.09.03. 16:35:44
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
De akkor sincs rendben valami
Ha az unicredit oldalán kiírja nekem hogy töltsem le a Adobe Flash Player 9.0.28 verziót én ezt meg is tettem ennek ellenére szar a firefox
a Chrom meg be tudja tölteni az oldalt rendesen?
Ez teljesen más téma amit ti itt feszegettek szerintem.
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.09.03. 16:33:56
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
//Szerk.
Sajnos a Flash agresszívan beette magát a játékokba is. S nem a flash-alapúakra gondolok, hanem olyanokra, melyekben egyes elemek - főképp a menürendszerek - Flash-sel lettek legyártva. Vagy a betűkészleteke, típusokat tárolják flash alapon. (Lásd gyak. az összes Unreal Engine-es (3-4) játék).
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.09.03. 16:09:14
[merlinw.org]
Másnál is gond van a flash playerrel?
Valami miatt hiába frissítem nem működik.
Unicredit bejelentkezője pl tök kukka kér egy friss verziót megadja a letöltést letöltöm telepít semmi hatása.Olyan mintha nem akarna beépülni a firefox pluginjai közé😞