34737
  • kigyi
    Majdnem lemaradtam róla, már láttam a hétvégén többször is írták, hogy free, de nem foglalkoztam vele gondoltam megint valami randa tömegjáték, hát nem. Ez még szép is rá kellett kattintanom :D
  • Scooter
    Nem tudtam neki ellenállni. Hiába na. Fantasztikus grafikája van. :-D
  • lalakov
  • genndy
    Rövid válasz: Family Sharing. Ha már ő nem nevezte nevén.
  • RatBaG #29787
    gondolom family share.
  • Maxtreme
    Persze.
    Belép másik acc, xy játék letölt.
    Kilép
    Login abba a fiókba ahol használni szeretné az ember.
    Könyvtárba elindít az előbb letöltött játék.
    A steam megkérdi hogy megvásárolod, vagy kérsz a megosztáshoz engedélyt.
    Utóbbit kell választani.
    megy 1 mail a tulajnak, aki rákattint 1 linkre, és már játszhatsz is :)
  • lalakov
    Leírod? Hátha másnak is jól jön egyszer. ;-)
  • Maxtreme
    Megoldottam. Könnyebb volt mint gondoltam :)
  • Maxtreme
    Srácok. Megoldható e a következő:
    Vettem valakitől 1 játékot steam fiókkal együtt (csak ez volt neki rajt) valahogy meg lehet azt oldani hogy ne kelljen mindig fiokot váltanom, (enyémből ki, ebbe be) ha játszani akarok?
    Mit tudom én, átpakolni nyilván nem lehet, de valami megosztással esetleg?
    Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2016.01.31. 21:10:51
  • Troger911
  • Ironman2
    pl itt:

http://www.gamegrin.com/news/fractured-space-available-for-free-this-weekend/
  • Troger911
    Ja, nekem is, de most szerintem nem így van.
  • Dzsini
    Múlt áprilisban már volt egy ilyen akció (nekem akkor lett meg), és azóta megmaradt.
  • Troger911
    Azt hol írják, hogy meg is marad?
  • Scooter
    Szép, csak 1 szó vágja el nálam, amiben el is vérzett: "Többjátékos". No single player.
    Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.01.31. 19:57:18
  • Ironman2
    Most ingyé hétfőig,és utána örökké a mienk ez a gyönyörű early acces játék:

Fractured Space
  • Atisz #29775
    Pont, gem, drágakő, ki hogy hívja.

Kb. tapasztalat. Ami biztos, az a szuperakciók során kapott hátterek és hangulatjelek 100-as értéke. Azt hittem, hogy a "ritka" dolgok is ilyenek, de nem, a múltkor 3 centért vett háttér simán 10 pontot ért csak
  • Papa01 #29774
    ...pl. tudni kell, mely háttereket, hangulatjeleket lehet 100 pontért lebontani...
    ...az ebből kapott pontokat tovább árulni vagy kártya szetteket lehet csinálni...

Itt a drágakővé alakításra gondolsz?
    Egyébként az első idézetre mi a válasz? :) Honnan lehet tudni?
  • Atisz #29773
    A fizetési mód nem számít, bár én is megnézném, hogy az extrém gyűjtők milyen csatornákat használnak.
  • Atisz #29772
    A piacon sokat lehet trükközni, pl. tudni kell, mely háttereket, hangulatjeleket lehet 100 pontért lebontani (mert az esetek nagy részében csak 10-et kap értük az ember), ezeket olcsón, hozzá nem értő emberektől 3-4 centért megvenni és az ebből kapott pontokat tovább árulni vagy kártya szetteket lehet csinálni.
    Persze az efféle 100+ körüli szintekre nincs magyarázat, ott több használt Jaguár ára van a fiókba fektetve
    Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.01.30. 18:52:37
  • Papa01 #29771
    Pedig tényleg nem, mert mindig bankkártyát használok a vásárláshoz. :) 0 volt a Steam-es pénztárcám az első néhány 0,xx Euró onnan folyt be, h eladtam néhány kártyát.
    Utoljára szerkesztette: Papa01, 2016.01.30. 18:51:13
  • Atisz #29770
    Azért pár EUR-t biztosan feltöltöttél, hiszen anélkül a piacot sem lehet használni...
  • Atisz #29769
    Bocs, nem közvetlenül ide vág: milyen a Wasteland 2?
    Leszögezném: nagy Fallout rajongó vagyok (számomra a 2. résszel zárul a sorozat, a Bethesda eltévelyedéseit kihagytam) és néhányan azt mondják, hogy nagyon jól megcsípték a hangulatot a Wastelandben, mások szerint viszont inkább az akcióra koncentrál, mint a Fallout Tactics (ami szintén nem tetszett, mert RPG-hez nem sok köze van).
  • Papa01 #29768
    Tényleg ezekkel a "apróbb "random" Steam-es játékokkal" van értelme cserélgetni? Kellenek ezek valakinek, keresik őket? :)

Ööö mik azok a tazok? :)
  • Tinman #29767
    ?

Nem. Ki akarom rakni a Wasteland 2 lvl5 kitűzőt és ha lehet a Foilt badge-t is.
  • vegicsek
    Fogadjunk csak azért írtad, hogy eladd a booster packjaidat! :D
  • Tinman #29765
    Apróbb "random" Steam-es játékokat adok Wasteland 2 kártyákért, 3 kártya = 1 játék.
    1 db. Foil kártya = 2 játék.

P.ü.
  • vegicsek
    Vagy mondjuk csomóan küldenek neki, vagy alt accountokkal farmolja őket. Mindegyis amúgy.
  • Jim Morrison
    ráadásul azokkal még játszani is lehet és ha nincs net akkor is megy ^^
  • Lokker
    Mint régen a tazoknál. xD
  • Papa01 #29761
    Köszönöm a válaszokat. :-) Én saját pénzt még nem töltöttem fel soha a Steambe.Amelyik kártya nem tetszik azt eladom, es abból veszem meg azokat, amelyeket szeretném.Vagy cserélek. :-)
  • genndy
    De, kell. Mert nem tudja megcsinálni a 9000. szintű kitűzőt máshogy csak ha valós pénzt költ rá. Több ezer dollárt nem tudsz a walletban tartogatni.
  • Zeller01
    Teljesen hülyeséget beszèlsz.
  • vegicsek
    Nem kell milliomosnak lenni hozzá. Attól, hogy neked személy szerint a steam kitűző annyit ér mintha kidobálnád a pénzt az ablakon, valakinek lehet ez a hobbija.
  • Ryder62
    PalmDesert miatt kell a Valve-nak szinteket gyártani.

Amúgy ezeknek az usereknek millióik lehetnek, nem számít nekik a pénz. Valaki kiszámolta, hogy a fent említett rekorder mennyit költött egy téli/nyári steam sale-n csak a aktuális sale kitűzőre ami valami 9000 szintű volt. Több ezer dollár jött ki eredményként.

Az más kérdés, hogy ezeknek az usereknek most van-e egyáltalán életük, mivel 9000. szintű kitűzőt legyártani nem kevés idő lehetett. És van 2580 kitűzője.
  • Balázs 17
    akkor gondolom, neked már csak összetekerve fér el az e-penis a monitoron?
  • MerlinW
    Bundle-ökkel (humblebundle, indiegala, bundlestar, stb) 10+ játékot gyűjthetsz be 1-5 dollárért akár hetente évek óta. Aztán persze ott a steamgifts, a barátok, a steam/amazon/kulcsos oldalakon akciós időszakok és természetesen a pénz. Én is 850 fele közelítek, de vannak itt a fórumon 1200 feletti tagok is páran.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.01.29. 18:55:03
  • Papa01 #29754
    :D :D De ehhez nagyon sok pénz kell... :) Főleg úgy, hogy minden 10 szintlépéssel 100-al több xp kell a következőig.. (ha jól tudom.)
  • Evoluti0N
    Sok lé.
  • Jim Morrison
    folyamatosan vásárolnak játékokat, idléznek, veszik a hiányzó kártyákat. most mit csináljanak, csak üljenek a sok pénzen? :(