34737
  • TBTPumpa
    Hogy lehet valami ennyire szánalmasan sz@r, mint ez a Steam?
    Egy nyamvadt csereajánlatot nem tudok elfogadni, mert visszadob egy hibaüzenettel: (Hiba történt a csereajánlat elfogadása során. Próbáld újra később. (28)

40x próbáltam kliensből és webes felületről is. Ótvar hulladék program. A jó édes k. anyját a Valve-nak, most már komolyan!
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.02.09. 20:01:54
  • vegicsek
    Nincsenek "megszállott gyűjtők", ez egy alternatív pénznem. Olyan mintha körbekérdeznél a kocsmában, hogy kinek kell 5 forint.
  • RED BULL F
    Én azt tudom, csak egyáltalán nem érdekel :D Ezért keresek valakit, aki megszállottan gyűjti ezeket.
  • Atisz #29828
    8 sajnos szinte semmit nem ér, mert a kártyapakkokhoz min. 4-500 kell. Nagy akciók alkalmával szokott lenni vmi eseményhez kapcsolódó kártyaosztogatás. Azokat megéri összezúzni, mert elég sokat adnak és az esemény végével úgyis eltűnnek.
    Akkor több száz jöhet össze és csinálhatsz egy olyan kártyapakkot, amit akár 0.5 EUR-ért eladhatsz.
  • RED BULL F
    Mmm, lehet rosszul fogalmaztam:

1. Vannak Gemeim (Drágakő)
    2. Én nem gyűjtöm őket
    3. Odaadnám valakinek, aki viszont igen
    4. Nem kérek cserébe semmit
    5. Boldogság
  • Scooter
    Milyen játékra és milyen kártyákra gondolsz? Azt nem írtad.
  • RED BULL F
    Van valaki, aki gyűjti ezeket a gemeket? Badge céljából bedaráltam egy kártyát, de én úgy sem fogom használni ezeket semmire, van 8 darabom, akinek kell, odaadom szívesen.
  • Evoluti0N
    Olyan sose lesz. A játékosok nagy része kazuár. Azok meg ismert fejlesztőcsapatoktól vesznek bejáratott címeket, amiket aztán végül valszeg végig se játszanak.
  • Lokker
    Én szeretném, hogy oda verjen a nagy játékfejlesztőknek.
  • Evoluti0N
    Steamspy szerint PC-re eddig 500k ment el. Első játéka a fejlesztőcsapatnak. Szerintem nem rossz szám ez. One-ra biztos elment legalább még egyszer ennyi, sőt több is.
  • Atisz #29821
    Gyenge akciók, az őszihez képest szóra sem érdemes.
  • BoneDragon
    Néztem twitchen, szerintem marha unalmas lesz.
  • Laza
    Hopp, Steam SALE van a Kínai újhold ünnepe miatt :)
  • Laza
    Az biztos, mert kicsit bizonytalanul mozog az az izé ... ami amúgy amivel annyira nem szimpatizálok ... meg már rég meguntam, annyit mutogatták előre ... de persze EA finanszírozott játék, szóval dübörög a marketing gépezet :)
  • Lokker
    Néztem belőle egy 5 perces videót és nagyon magával ragadott a játék. Ha nem szúrják el az irányítását akkor szerintem aratni fog, mert látványos, szép, él az egész környezet, ötletesek és viccesek a "puzzle"-k hogy átjuss egy akadályon. Szerintem itt sok fog múlni az irányításon.
  • Laza
    Egy kicsit túl van hypeolva ... de majd úgyis meglátjuk :)
  • Lokker
    Miért van az az érzésem hogy az Unravel ugyan olyan sikeres lesz akár csak az Ori and the Blind Forest?
  • Andule
    Örülök ha segített kicsit.
    Annyit még h a játék engem lekötött, szórakoztatott (90+ óra az alappal, dc-vel további 5), talán az volt a legnagyobb problémám h ennél magasabbak voltak az elvárásaim és emiatt volt egyfajta hiányérzetem. (detto fallout ill. egy csomó más rpg rajongó vagyok)
    De ez nem W2 specifikus :) és pláne nem itt jött elő elősször :)
  • Atisz #29813
    Köszönöm a részletes választ.
    Ha még jobban leárazzák, beújítom, amúgy nem. Sajnos/szerencsére szerepjátékok terén elég magasak az elvárásaim.
  • Andule
    Nézőpont kérdése. Hangulata van de sztem lényegesen karcsúbb mint a régi fallout-oknak. Persze lényegesen több és részletesebb sztorija van mint a F:Tactics-nak de azután elég röhejes tud lenni a lőtáv, fedezék, ill. az akció rész kezelése, röviden az akciózás. (Be lehet bújni a fixen ledobott fedezékek mögé ill. tudsz gugolni és kész. Hasalás, legalább másfél képernyőnyi távból puffogtatás, több féle töltény egy fegyverhez pl nincs benne szóval ez a rész már erősen ízlés dolga kategória)
    Annyit vettem észre h míg a FT-ban inkább az dominál h kisebb csoportokban szeded le az ellenfeleket akik ha vennék a fáradtságot és együtt jönnének megennének simán, ezzel szemben a W2-ben a helyezkedj el megfelelően majd nyiss egy fejessel és az ellenfél csoport szépen fut eléd ált. zokszó nélkül feladva a jobb pozícióját a jellemző taktika.
    Óriási szerepjátszássi lehetőségekkel sem kényeztet el a játék, de ebben a mai trendet követi, ezért cikizni nem tudom mennyire kell(ene).
    Nálam olyan 7/10es gamma amihez hozzájárult az is h a DC előtt vettem még kb 4k hufért.
  • NoZoli
    Írtam privátot!
  • vegicsek
    NoZoli steam nicknevű csoporttag jelentkezzen légyszi, nem tudom milyen csatornán keressem :(
  • 3Error #29809
  • Tinman #29808
    Kiegészítve Syberia 2-vel:

Apróbb "random" Steam-es játékokat adok Wasteland 2 és Syberia 2 kártyákért, 3 kártya = 1 játék.
    1 db. Foil kártya = 2 játék.

P.ü.
  • Tinman #29807
    Nekem is privát profilom van, pont az ilyenek miatt.
  • Tinman #29806
    Finom lett. Aki szereti a klasszikus Fallout 1-2-öt, az ebben sem fog csalódni.
  • mulli1986
    Nem steam, de originen ingyenes a Most Wanted
  • Plityu
    Jah gyuszo ketten voltunk fent egy fiokban a srác törölte a barátlistámat de az email-est nem tudta megoldani.Most be van állitva mobilos védelem.
    Nincs is meg a CSGO :D

Utoljára szerkesztette: Plityu, 2016.02.02. 21:06:51
  • Laza
    Feljárkálsz ilyen CS:GO skin sorsolós oldalakra? Csak óvatosan.
  • Gyuszopapa
    Mi történt pistám?Észrevettem hogy valami nem stimmel veled mert valami hülye üzenetet kaptam tőled de inkább nem reagáltam le mert gyanús volt hogy nem tiszta dolog.
  • Jim Morrison
    gondolom még nincs kétlépcsős védelmed. ha tudod állítsd be, email fiókodon is.
    supportnak mindenképp írjál!
  • Plityu
    Hali!
    A steames fiokomat feltörték [SkinProfit (PRIZE BOT#2)] kikapcsolta a védelmet,majd a barátlistámat törölte.De be tudtam lépni.Elöször megváltoztattam a jelszót a Steam Guard védelmet visszaállitottam.Kérdés ujra fel tudja törni a fiókot véglegesen?
  • genndy
    Nem. Ha tudják akkor oda adják vissza amiből vetted, ha nem akkor legrosszabb esetben walletre.
  • oneal1
    köszi! :)
  • ratgab
    Vajon ha Steam walletről vásárolok akkor is lehet paypalra kérni a pénzt? HAbár fura volna.
  • Dzsini
    Választhatsz, mikor kéred a visszatérítést.
  • oneal1
    sziasztok

ha visszatérítést kérsz és megadják akkor az az összeg a számládra kerül vagy a steam-en belül marad?
    a vásárlás nem steam pénztárcából történt hanem paypalról.

köszi
  • vegicsek
    A mai világban még a végén te kapsz büntit csúnya beszédért : )
  • Lunki88
    Azt hittem az ilyen jellegű account lopó trükkök már kimentek a divatból. Szerintem nem ilyen válaszra számított. Ja és nem meglepő módon privát profilja van a fickónak. Valahol ezt jelenteni kéne szerintem.

Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2016.02.01. 21:06:08
  • MerlinW