34737
  • Jim Morrison
    :(
    grat :)
  • Scooter
    sszemtelen nyerte az L.A. Noire: Complete Edition-t. Gratulálok!
  • Scooter
    Este 7-ig még van idő, aki nem vette észre (leírást elolvasni).
  • Papa01 #29868
    Most jönnek azok is sorban. :)
  • Gyuszopapa
    Azt szerettem én is.Kár hogy a valve nem csinált folytatást az EP2 után.
  • Papa01 #29866
    Életem első tökéletes játékát (Half Life 2) ma teljesítettem. :) Gondoltam, megosztom veletek. :D
  • Loál János #29865
    thx
  • xido
    free games
  • Scooter
    Péntek este 7-ig! Kéretik elolvasni a kép alatti szöveget!

• lalakov
  • Jim Morrison
    urlt IDE nyomd be és megkapod.
  • lalakov
    Hogy mi a SteamID-m, azt hol tudom megnézni? Ha belépek böngészőben és rámegyek a profilomra, az jelenik meg odafenn?
  • MerlinW
    Köszönjük, hogy megosztottad :D
  • Scooter
    Saját profilomra rákattintok steam-ben és azt írja, hogy "privát profil"! Mondom, mi a f*sz? Azért egy F5 megoldotta.
  • MerlinW
    Az SG motor beszigorított a külső script-ekkel kapcsolatban, majd foglalkozom vele valamikor.
  • IMYke2.0.0.0
    http://www.portfolio.hu - Euro árfolyam
  • lalakov
    Átlépett egy határt és tönkrement.
  • RED BULL F
    Az euro árfolyamot mutató kis script egyébként hová tűnt? Már egy ideje nem látom, hiányzik nagyon
  • Gyuszopapa
    Köszi!
  • genndy
    Igen. mklink parancs (gugli) vagy megadsz egy másik mappát a Steamben, oda átrakod és "telepíted".
  • Gyuszopapa
    Sziasztok.Át tudom helyezni a Steames letöltött játékokat másik vinyóra?Ha lehet akkor hogy.Mert vettem egyet és a másikon már helyszüke van.
  • Balázs 17
    Köszi
  • Laza
    Nekem a Chrome-ban fennt van az Enhanced Steam, ez a Steam oldalán minden játéknál betesz egy rakat infót (eddig legalacsonyabb ár, stb), köztük az aktuálisan játszók számát is.
  • MoRT2195
    http://steamcharts.com
    Ez jó? Egyébként ha leszeded Google Chrome-hoz az Enhanced Steam bővítményt, akkor a játékok adatlapjainál kiírja a jelenlegi játékosok számát (szintén a steamcharts adatai alapján).
  • Balázs 17
    Hali
    Meglehet valahol nézni, hogy egy adott játékot mennyien játszanak?
    A Steam stat oldalát ismerem, de ha én olyat akarok ami nincs ott a top 100-ban?
  • Evoluti0N
    Nem mindegyik játék ment felhőbe. A GTA V pont nem.
  • Rita79
    Abban kérnék segítséget, hogy tudomásom szerint a Steam menti felhőbe az ott vett játékok mentéseit. Na most (ha ez igaz), akkor a GTA V korábbi állásait hogy tudom előcsalogatni onnan?
  • Scooter
    Consortium: Master Edition ingyenes a GOG-on, még 47 óra 36 pecig. A főoldalon legfelül.
    Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.02.11. 15:24:38
  • nxs
    Na ez eszembe se jutott,csak a bundlit néztem ami ugye lejárt rég. Örök hála :)
  • Dzsini
    Az a régi Pulstar nem steames - itt kapható. Blazing Star is van.

Ha a Humble-ék árulták valaha, érdemes rákeresni a Humble-ék boltjában :)
  • nxs
    Én ezt találom http://store.steampowered.com/app/280460/
    És ez kéne https://www.youtube.com/watch?v=58uNBJ1Wrs0
  • Balázs 17
    hm
    steamen is fent van, szóval mi a kérdés? vagy rá se kerestél?
  • nxs
    Szegasztok
    Keresek egy darab játékot -> Pulstar (Blazing Star jobb lett volna :D )
    Elvileg "Humble Bundle Neo Geo’s 25th Anniversary" csomag része volt,kerestem több helyen is de nem találom. A csomag már nem megvehető,a benne lévő játékok is kb elérhetetlenek. Abban se vagyok biztos,hogy Steames a cucc,de a Metal Slug fent van ami szintén a pack része.
    Ha esetleg valaki anno bezsákolta,vagy tudja honnan lehet beszerezni írjon plz.
    Előre is köszönöm a kitartó és eget rengető segítséget :)
  • Scooter
    Én voltam a barom. Mivel mindig be vagyok lépve mobilon, csak a Wi-Fi kilövésével szűnik meg a kapcsolat. Kiléptem teljesen és beléptem a belépőmmel. Aztán minden működött.
  • Scooter
    Esetleg ha nagyobb akció van akkor lelövik a trade-et? Nem hiszem. Viszont vicc, hogy egész nap próbálkoztam, de mintha ne reagálna a rendszer az elküldésre.
  • Scooter
    Ahogy mondod. Tegnap este 6 óra óta próbálkozok egy cserével. Azt mondja, hogy nézzem meg a mobil alkalmazásban a megerősítéseket. Viszont ott nincs semmi. A steam-en meg nyomok egy F5-öt és mintha nem is csinált volna semmit. Nincs szürke csík, hogy várakozás a megerősítésre. Szerintem itt nincs semmi túlterhelve. Egyszerűen szar az egész. Nem akkor vásár és főleg nem olyan jó, hogy annyira vásárolnának. Szerintem...
    A tököm tele van, hogy egy egyszerű csere nem működik.
  • Jim Morrison
    még újak az ifjak, nem tudják
  • kigyi
    Srácok csak kedd van ilyenkor mindig problémás :D
  • TBTPumpa
    Ez az ótvar gönc állandóan túl van terhelve.
  • MerlinW
    Vásár van, túl van terhelve. Get a life és fórumozz kulturáltan. Szép napot:)
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.02.09. 20:54:41