34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#29871 :(
grat :) -
#29870 sszemtelen nyerte az L.A. Noire: Complete Edition-t. Gratulálok! -
#29869 Este 7-ig még van idő, aki nem vette észre (leírást elolvasni).
-
#29868 Most jönnek azok is sorban. :) -
Gyuszopapa #29867 Azt szerettem én is.Kár hogy a valve nem csinált folytatást az EP2 után. -
#29866 Életem első tökéletes játékát (Half Life 2) ma teljesítettem. :) Gondoltam, megosztom veletek. :D -
#29865 thx -
xido #29864 free games -
#29863 Péntek este 7-ig! Kéretik elolvasni a kép alatti szöveget!
-
#29862 -
#29861 urlt IDE nyomd be és megkapod. -
#29860 Hogy mi a SteamID-m, azt hol tudom megnézni? Ha belépek böngészőben és rámegyek a profilomra, az jelenik meg odafenn? -
#29859 Köszönjük, hogy megosztottad :D -
#29858 Saját profilomra rákattintok steam-ben és azt írja, hogy "privát profil"! Mondom, mi a f*sz? Azért egy F5 megoldotta. -
#29857 Az SG motor beszigorított a külső script-ekkel kapcsolatban, majd foglalkozom vele valamikor. -
#29856 http://www.portfolio.hu - Euro árfolyam -
#29855 Átlépett egy határt és tönkrement. -
RED BULL F #29854 Az euro árfolyamot mutató kis script egyébként hová tűnt? Már egy ideje nem látom, hiányzik nagyon -
Gyuszopapa #29853 Köszi! -
#29852 Igen. mklink parancs (gugli) vagy megadsz egy másik mappát a Steamben, oda átrakod és "telepíted". -
Gyuszopapa #29851 Sziasztok.Át tudom helyezni a Steames letöltött játékokat másik vinyóra?Ha lehet akkor hogy.Mert vettem egyet és a másikon már helyszüke van. -
Balázs 17 #29850 Köszi -
#29849 Nekem a Chrome-ban fennt van az Enhanced Steam, ez a Steam oldalán minden játéknál betesz egy rakat infót (eddig legalacsonyabb ár, stb), köztük az aktuálisan játszók számát is. -
#29848 http://steamcharts.com
Ez jó? Egyébként ha leszeded Google Chrome-hoz az Enhanced Steam bővítményt, akkor a játékok adatlapjainál kiírja a jelenlegi játékosok számát (szintén a steamcharts adatai alapján). -
Balázs 17 #29847 Hali
Meglehet valahol nézni, hogy egy adott játékot mennyien játszanak?
A Steam stat oldalát ismerem, de ha én olyat akarok ami nincs ott a top 100-ban? -
Evoluti0N #29846 Nem mindegyik játék ment felhőbe. A GTA V pont nem. -
#29845 Abban kérnék segítséget, hogy tudomásom szerint a Steam menti felhőbe az ott vett játékok mentéseit. Na most (ha ez igaz), akkor a GTA V korábbi állásait hogy tudom előcsalogatni onnan? -
#29844 Consortium: Master Edition ingyenes a GOG-on, még 47 óra 36 pecig. A főoldalon legfelül.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.02.11. 15:24:38 -
nxs #29843 Na ez eszembe se jutott,csak a bundlit néztem ami ugye lejárt rég. Örök hála :) -
#29842 Az a régi Pulstar nem steames - itt kapható. Blazing Star is van.
Ha a Humble-ék árulták valaha, érdemes rákeresni a Humble-ék boltjában :) -
nxs #29841 Én ezt találom http://store.steampowered.com/app/280460/
És ez kéne https://www.youtube.com/watch?v=58uNBJ1Wrs0 -
Balázs 17 #29840 hm
steamen is fent van, szóval mi a kérdés? vagy rá se kerestél? -
nxs #29839 Szegasztok
Keresek egy darab játékot -> Pulstar (Blazing Star jobb lett volna :D )
Elvileg "Humble Bundle Neo Geo’s 25th Anniversary" csomag része volt,kerestem több helyen is de nem találom. A csomag már nem megvehető,a benne lévő játékok is kb elérhetetlenek. Abban se vagyok biztos,hogy Steames a cucc,de a Metal Slug fent van ami szintén a pack része.
Ha esetleg valaki anno bezsákolta,vagy tudja honnan lehet beszerezni írjon plz.
Előre is köszönöm a kitartó és eget rengető segítséget :) -
#29838 Én voltam a barom. Mivel mindig be vagyok lépve mobilon, csak a Wi-Fi kilövésével szűnik meg a kapcsolat. Kiléptem teljesen és beléptem a belépőmmel. Aztán minden működött. -
#29837 Esetleg ha nagyobb akció van akkor lelövik a trade-et? Nem hiszem. Viszont vicc, hogy egész nap próbálkoztam, de mintha ne reagálna a rendszer az elküldésre. -
#29836 Ahogy mondod. Tegnap este 6 óra óta próbálkozok egy cserével. Azt mondja, hogy nézzem meg a mobil alkalmazásban a megerősítéseket. Viszont ott nincs semmi. A steam-en meg nyomok egy F5-öt és mintha nem is csinált volna semmit. Nincs szürke csík, hogy várakozás a megerősítésre. Szerintem itt nincs semmi túlterhelve. Egyszerűen szar az egész. Nem akkor vásár és főleg nem olyan jó, hogy annyira vásárolnának. Szerintem...
A tököm tele van, hogy egy egyszerű csere nem működik. -
#29835 még újak az ifjak, nem tudják -
#29834 Srácok csak kedd van ilyenkor mindig problémás :D -
#29833 Ez az ótvar gönc állandóan túl van terhelve. -
#29832 Vásár van, túl van terhelve. Get a life és fórumozz kulturáltan. Szép napot:)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.02.09. 20:54:41