Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És az mennyiben hátrány? Bocs, ha félreérthető a kérdés, csak nem nagyon használom az ubis accot.

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

RJoco
Humble-n most nagyon olcsók az Anno játékok. Mivel havi előfizető vagyok, ezért olcsóbb, mint a jelenlegi Steam akcióban.
De Uplay-es!!! <#falbav>
Majdnem megvettem, de így nem is tudom.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

RJoco
<#circling>

MerlinW
Nem beszélünk színekről, az rasszista. Minden fekete és fe... oh wait.

[merlinw.org]

Atisz
Végigolvastam én is, csak erre az aprócská(nak egyáltalán nem nevezhető) kérdésre nem találtam választ.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

PiszkosFred
Nem tudom, én csak a FAQ-t idéztem be 😊 Sajnos nem értek hozzá, én csak (ki)használom a steamet, de sosem foglalkoztam ezekkel az extra lehetőségekkel, életemben nem csináltam még csak kitűzőt sem. A legtöbb kapott cuccot eladom, pár olyan hátteret tartottam meg valamelyik eventből, amelyek tetszettek (Skyrim, Tomb Raider, stb.), de azokat sem nagyon cserélgetem. Valószínűleg veszek majd egy keretet és ennyi, az animált baromságok nem az én világom, már 30 éve is utáltam, amikor tele voltak anigiffel az oldalak, és úgy fest, megint itt tart a kommunikáció. 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Atisz
Az egyik évben karácsonykor küldtem egy ajándékot az Egyesült Államokba, amit az illető meg is kapott és köszönetképpen küldött is volna valamit, de nem sikerült. Az utána következő évben megelőzött és ő küldött valamit nekem, de akkor meg már én nem tudtam küldeni neki...

Don't ask.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Igen, de miután UGYANOLYAN háttereket és hangulatjeleket is ki lehet váltani, mint amilyet jelvénykészítéskor kapsz az adott játéknál, ez elég furcsán hat. vagyis 2féle lesz ugyanabból az elemből, 1 eladható, 1 nem... de ezenkívül minden tulajdonságuk megegyezik?

TBTPumpa
Ha egy másik kontinensen élő barátomnak szeretnék játékot ajándékozni (Steam áruházban vásárolva) az működhet? Tudja használni majd ott az adott játékot?

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

PiszkosFred
> Elcserélhetem vagy eladhatom a tárgyakat, amiket a Pontboltból kapok?
> Nem, a Pontboltból kapott összes tárgy a fiókodhoz van társítva és nem ruházható át másokra.

Atisz
Kérdés: a pontokért vásárolt hátterek ugyanúgy eladhatóak, mint a jelvénykészítéskor kapottak (mert ugyanahhoz a játékhoz, ugyanolyat tudunk "venni"😉?

Scooter
Szerintem az animált matricákkal, hangulatjelekkel, és a hátterekkel nincs gond. Azok megmaradnak, és hasznát veszed. Nekem csak az ilyen szezonális, eltűnő dolgok nem tetszenek.
Én azért elköltöm azt a 3742 pontomat. Oké, hogy marad a bolt mindig, de mi van ha nem, vagy mégis törlik a pontot. Inkább nem kockáztatok.
"De valakinek a steam is csak egy játék, amire költeni lehet."

(szaudi herceg kacsint egyet)

party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo

RelakS
Én a doom eternalos mozgó matricákat vásároltam be, és még maradt pár ezer pontom. Remélem, ezek nem szívódnak fel 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

RJoco
Az a durva, hogy egyesek ilyenekkel foglalkoznak. De valakinek a steam is csak egy játék, amire költeni lehet.
Számomra inkább egy kényszerű rossz, egy-két jó tulajdonsággal. Ha nem lenne, nem sírnék.

Scooter
Érted a szarkazmust? 30 napra? Eszembe se lenne elkölteni a pontokat erre. Inkább veszek egy pár hátteret, ami örökre az enyém marad. Azzal legalább mindig lehet díszíteni a profilhátteret.
Aki csak arany keret miatt vesz játékot, annak váljon egészségére. 😄
Scooter
Igen azt olvastam, hogy marad egész évben. Jó kis médiafogás, hogy az emberek költsenek játékokra, hogy pontokért tudjanak venni ilyen baromságokat! Ez az aranykeret a legnagyobb faszság. Rohadt drága 5000 pontért, és csak 30 napra marad ott.
PiszkosFred
A pontbolt most mar allando jelleggel marad egesz evben, csak a specko esemenyekhez/salekhez kotheto cuccok (lasd az Summer Sales arany keret) lesznek idolimitesek.

Scooter
Ó, köszi. Tudtam, hogy ott van a végén a esemény leírásánál, hogy mi, hogy működik, ez mégis kimaradt.
PiszkosFred
FAQ-ban:
A korábbi vásári eseményeken az ilyen tárgyak egy része lejárt egy bizonyos idő után, vagy korlátozott volt a használatuk száma. Ez még mindig így van?

A Pontboltban szerzett tárgyakat megtarthatod és korlátlanul használhatod a különleges Nyári arany profil kivételével, amit a vásárlás idejétől számított legfeljebb 30 napig jeleníthetsz meg.

Scooter
Vett már valaki pontért profilhátteret? Ugye ez nem tűnik el a fiókról, mint az az idióta aranyozott háttér, az aktiválástól számított 30 napon belül?
PLaci

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

amíg normális hangnemben megy szerintem elfér, addig se döglik ki a topik.

Remélhetőleg újabb oldalnyi off témát fog magával hozni. <#banplz>
nem steam téma,de láttam,hogy itt tárgyalgattuk ezt..újabb szög,amin épp most hördültem fel..

https://index.hu/kultur/media/2020/06/27/sorra_mondanak_fel_a_feher_szinkronszineszek_akik_nem_feher_karaktereket_jatszanak/
Atisz
Az őszi ér valamit, ott vannak 80-90%-ok.

PetruZ
A korábbiakkal együtt is már 10k felett vagyok pontokban, nem igazán látom, mit lehetne venni érte, ami hasznos is.
PiszkosFred
Igen, annyi kiegesztovel, hogy ez a pontrendszer marad vegleg mostmar a Steam allando funkciojakent.

Tényleg vicces, hogy csomó cím a két évvel ezelőtti summer sale-en jobb áron ment. Azért ezzel a 30eur felett 5eur mínusszal kb. ugyanott lettem, mint amikor a legjobb áron mentek a végül bezsebelt cuccok. <#circling>

Scooter
<#nyes> Amúgy a szokásos ló*asz sale, a megszokott százalékokkal. Nem is tudom, hogy miért várok minden évben valami csodára.
RelakS
szóval mi van most?
Vegyé játékot, kapsz pontot, csá?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

PiszkosFred
Jaja, Sale első estéjén (magyar idő szerint) már az teljesítmény, hogy a steam bejön és meg tudod nézni az akciókat 😊 Kártyákat és eventeket szigorúan a roham után, másnap kell begyűjteni még a reset előtt. Aztán már nem lesz gond, eloszlik a nép.

jofer
Köszi a görcsöt, mert így már nekem is bedobta. <#hehe> Amúgy, ha nem megterhelő neked, akkor szórhatnál rájuk valami rontásfélét is, mert ez a Sale eddig nem nagyon nyűgözött le. Köszi előre is a segedelmed! <#nevetes1>

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

Scooter
Biztos hatott a görcs, mert most végigpörgettem itt a melóban, és megadta! <#vigyor1>
Scooter
Nekem se dobott a k*rva any*át! Pedig én végigpörgettem vagy 5x, oszt sehol semmi. Volt már ilyen, de másnap ott volt a kártya a fiókon, amikor beléptem böngészőben, de most meg semmi. Tetvek a 3 napi kártyát levették 1-re, de még azt se adja meg. Állna beléjük a görcs! <#vigyor1>
PLaci
Nálam működött a második várólista.

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

PLaci
Nekem is bugol, és sokak jártak így: https://steamcommunity.com/discussions/forum/1/2577696996222818866/

Egyeseknek dobott kártyát, ha még egy várósort végignéztek.
Utoljára szerkesztette: PLaci, 2020.06.26. 07:36:33

RJoco
Az a marha nagy narancssárga sáv baromi zavaró. Meg sem nézem a kínálatukat, tartsák meg maguknak.

jofer
Meg sem kaptam a kártyát a felfedezési lista végignézése után. Bármit csinálok, azt írja ki, hogy a mai teendőmmel már végeztem. Kártya meg sehol.

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

Ugyanez. Bepakoltam pár cuccot, de megvenni már nem sikerült.
PetruZ
Pedig a kezdetén meglepően flottul működött az oldal, a napi végignézés lement, össze tudtam rakni egy cart-ot, de a fizetés már nem sikerült, beragadt, most már a store oldal is teljesen használhatatlan. Mindegy, ráér holnap is.
én még odáig se tudok eljutni hogy beléphessek steambe... "Probléma adódott a Steam szerverekkel való kommunikáció során." bla bla bla.

Papa01
Nagyon jó árakon mennek el a kártyák! Van amit 0,37Eur-ért adtam el! Az volt a mákom, h napja drágakőből csináltam kitűzőket és akkor már dobálta kártyákat! 😄
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2020.06.25. 20:15:01

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Már csak napi egy kártyát ad, a 3 helyett a várólistás mókolásnál...
és bumm... le is halt az egész.

Papa01
Jól látom,csak napi egy kártyát lehet szerezni, ha nem vásárolok?
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2020.06.25. 19:18:01

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

IMYke2.0.0.0
Pontvadászatos Sztím Sumér Szél van.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Egyébként meg ha megszabhatják és betilthatják a dolgokat..akkor milyen jogon kötelező emlékezni és sajnálni akármelyik korszak-esemény áldozatait és ha nem teszed,akkor szintén egy érzelemmentes suttyó vagy?