34735
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#34333 Azt levették. Írták is a pontboltban. -
#34332 Sziasztok!
Jól látom, eltűnt a pontboltból a kitűző vásárlási lehetőség? 1000 pontért lehetett fejleszteni egy kitűzőt.
köszi a válaszokat! -
#34331 Lejárt az 1 hét, lejárt a ban. -
#34330 Én németben fizettem elő Express VPN-re mert a házban olyan modem van, hogy nem megy ki játékokra a jel. Használtam ingyenes VPN-t de nagyon laggolt, használhatatlan volt. Express VPN-nem eg 4e havonta és stabil. Bár az utóbbi pár napban az is meg van hülyülve, lehet nem ártana egy rendszer újrarakás így 2 év után... -
#34329 Közben nézegettem még megoldásokat a problémára, a VPN-t és a flushdns-t meg is találtam. Akkor bizony a szolgáltatómat blokkolják. Emlékszem aznap a google is kért capcha-t. Állítólag 1 hét után feloldják a blokkot. Kivárom. Minden más megy amúgy. -
#34328 Nem vagy Digis véletlenül? Az szarakodik már most második napja, rengetegen panaszkodnak rájuk mmoknál és egyéb online cuccoknál, hogy bizonyos szolgáltatásokat és/vagy oldalakat, stb. képtelenség elindítani, csatlakozni, stb., miközben az "internet másik fele" elérhető. -
#34327 Kivétel amikor egy "régiót" blokkolnak.
Ennek nem a felhasználó az okozója, hanem egy támadás a szerverek ellen.
A WoW Classic kiadásakor bannolta a Blizzard az összes németországi mobilos vodás címet. De lehet, hogy a teljes vodás tartományt, nem emlékszem pontosan. Az biztos, hogy felcsatlakozni nem tudtam. És más vodások sem. Nem vodásoknak nem volt gondjuk vele.
Pár nap múlva feloldották a blokkot.
Ha esetleg kipróbálnád MerlinW javaslatát és nem működne, akkor még megpróbálkozhatsz egy VPN kapcsolattal is. Van sok ingyenes. És, ha működik, akkor legalább elérheted a support-ot is. -
#34326 Ja hogy böngészőben sem? Akkor valami blokkolja.
Első körben c:\Windows\System32\drivers\etc\hosts fájlból pucolj ki mindent, majd admin paranccsorban ipconfig /flushdns
Közben futtass le egy ilyet. (Malwarebytes Antimalware ingyenes verziója, utána mehet az uninstall, ha nem kell)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.12.11. 18:31:33 -
#34325 Utánaolvastam, hogy van-e IP-ban Steam-en, azt írják, hogy nincs értelme ilyet csinálni, mert újraindítod a routert, és máris más az IP-d.
Viszont akkor nem tudom, hogy nálam mi történik napok óta. Próbáltam megoldások után guglizni, de semmi nem működik. -
#34324 Az frankó, mert ahogy írtam az előbb Access Denied mellett nem jön be semmi a Steam-től. -
#34323 Nincs olyan. Support oldalra regisztrálsz, kiválasztod a kategóriát és oda írsz. -
#34322 Megadnátok a support email címét? Az alkalmazáson belül, csak a játékkönyvtáramat tudom elérni, illetve böngészőben Access Denied üzenetet kapok. Valószínűleg IP-ban van a címemen. -
#34321 Én is cserélgetek rendszeresen, de ilyen "i want to trade with you, add me" velem még sose fordult elő. Egy úgy cserélek, hogy felrakom a kérésemet az adott játék fórumán (ahova a játék kártyája visz), és jön rá ajánlat, arra meg reagálok, hogy vagy elfogadom, vagy nem. Sima fórumokra nem járok, ahol átbaszhatnak.
Nem kell akárhol, akármibe bejeletkezni. Érdekes, velem még ilyen se fordult elő, mert csak megbízható oldalakra jelentkezek be.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2020.11.27. 13:59:47 -
Kissssss0 #34320 steam group chat, meg a szokásos "i want to trade with you, add me" próbálkozások mivel szoktam cserélni ezt azt rendszeresen, így előfordul hogy belebotlik az ember ilyenekbe.
a legalattomosabb amit eddig hallottam az a steam store-t lemásoló módszer, fake steam oldal kiírja hogy be kell jelentkezned, te beírod a steam acc nevet és jelszót, utána pedig ki írja hogy add meg a mobilos megerősítő kódot, viszlát steam acc. -
#34319 Gondolom boldog-boldogtalant felvesz ismerősnek :)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.11.27. 12:08:58 -
#34318 ...hogy próbálkoznak, ha nem az ismerősöd? -
Kissssss0 #34317 nekem csak egyszer... valamikor 10+ évvel ezelőtt, néhány nap alatt vissza is szereztem, azóta csak kinai hülye gyerekek próbálkoznak steam chaten keresztül az átlátszó scam dumáikkal.
Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2020.11.27. 10:02:21 -
#34316 Én is pont ezt akartam kérdezni. 2007 óta vagyok rajta, de még egyszer se lopták el.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2020.11.27. 09:19:02 -
#34315 Ideje bekapcsolni az authentikátort és valami értelmes jelszót használni :) -
Kissssss0 #34314 már ne haragudj de hogy a picsába lopják háromszor az fiókodat? -
nxs #34313 Az utóbbi 1 évben 3x lopták el a Steames fiókomat,Support mindig segített.
Csak ma vásároltam 10 játékot,ebből 1 DLC...ha bármi gebasz lett volna reflexböl írok a supportnak.
Nekem bejött,nem fricska volt :) -
chris0000 #34312 még van egy lehetőség.. veszel még egy DLC-t üdv. -
nxs #34311 Support? :D -
chris0000 #34310 hi. mi a sz@rt kell csinálni ha összefosta magát a steam egy 0,59€ DLC vásárlásnál, most meg állandóan azt írja, h már folyamatban van egy vásárlás... thx. üdv újraindítás, kosártörlés, kilépés/belépés megvolt... -
#34309 most nem, csak egy kituzot (negy lepesben) -
Anonymusxx #34308 Kártyákat lehet valahogy szerezni? -
#34307 Megkezdődött az őszi vásár. -
#34306 Jenki ünnepek dátumát érdemes lecsekkolni, mert rendszeresen a hónap akárhanyadik hétfőjére esik, fix dátummal 1-2 ünnepük rendelkezhet. (Júli 4 tutira, többit nem tudom) Happy Monday rendszer, vagy mi.
Jó, tudom, ez csütörtök -
#34305 Megkavarodtam, azt hiottem, fix dátuma van.
Mindenesetre a Humble Fall Sale elkezdődött. -
#34304 Mi esik egybe mivel? Thanksgiving mindig november negyedik csütörtökén van, Black Friday meg az azt követő nap. -
#34303 November utolsó péntekje eleve a hagyományos Black Friday nap, és most egybeesik az amerikai Thanksgiving Day ünnepnappal is (csütörtökön lesz), biztosan lesz valami. -
#34302 Az őszi november végén szokott lenni általában, szóval nem múlt el. November végéig van ősz, vagyis még nem késtek le semmiről. Biztos, hogy csütörtökön fog indulni. -
#34301 Plusz mindjart itt a teli, az meg mindig az egyik legnagyobb event, GOTY szavazassal, kituzokkel, kartyakkal, stb. -
#34300 Hmm, érdekes, mert azt hittem a linkelt oldal jól jelzi a vásárokat.. :) Mindenesetre, köszi a választ! -
#34299 Biztosan nem, mert hétfőn és csütörtökön vannak új akciók. Az ősz meg már jószerivel elmúlt :D -
#34298 Sziasztok!
Nem tegnap kellett volna elkezdődnie az őszi szélnek? Mert a Steam-en nyoma sincs...:D -
El Gigante #34297 Hello! Van arra valamiféle magyarázat, hogy a steam fut mindenfajta noname controllerel plusz x360, de a ps3-at csak felismeri, használni nem tudom! Hozzáteszem steam link-be dugva tökéletesen működik! -
A SEGA a 60. szülinapját ünnepli, sok kedvezménnyel, és pár ingyenes játékkal és DLC -vel.
Ingyenes például:
Sonic The Hedgehog 2
Total War: SHOGUN 2 - Battle of Kawagoe (DLC)
Two Point Hospital: SEGA 60th Items (DLC)
Nem teljesen közvetlenül steam -ről:
Company of Heroes 2 - Southern Fronts Mission Pack (DLC)
A https://giveaway.companyofheroes.com/ -t kell felkeresni, Steam ID -val be kell jelentkezni, mire jóváírják a DLC -t.
Ez után már kilőhető a weboldal, nem kell a további adatkérésnek eleget tenni.
Utoljára szerkesztette: PLaci, 2020.10.15. 11:08:27 -
#34295 -
chris0000 #34294 a csere miatt lenne fontos számomra. azért lett volna jó, mert van pár nagyon megbízható trader (külföldi) akikkel szoktam cserélni.. és véletlen se szeretném, h vmi használt kulcs kerüljön hozzájuk... jó én is mindig alapos vok, amiket veszek/cserélek kulcsokat, choiceból, bundelból, de akiktől veszem, (itteni traderek) azt már nem tudhatom sajnos, h ők is ilyen alaposak.. eddig nem volt gond szerencsére... csak biztosabbra akarnék menni amik még nincsenek felhasználva.. kinti profi tradereknél van egy rossz csere és bannolnak azonnal! még a kulcsokat se nagyon szeretik, inkább gift link stb.. sokkal jobb cseréket tudok lebonyolítani a kintiekkel... de érthető ez is, h sajnos nem biztonságos a folyamat... thx. üdv.
Utoljára szerkesztette: chris0000, 2020.09.06. 17:19:21