34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
Zozzer #29952
Üdv!
Légyszives, segítseten már valaki! Újrahúztam az oprendszert. A C-re tettem a Steam-et. Eddig egy másik meghajtón volt 4-5 db játékkal, illetve még egy másik meghajtón, ami most E Program files-ban van egy SteamLibrary könyvtár, s ott van vagy 300 Gigányi játék. Mit kellene tennem hogy lássa a steam? Azért csak jó lenne ha nem kellene újra leszedni ennyi adatot... -
#29951 Akkor is látszanak erre nem megoldás, mert a másik fiókban akkor is megjelennek. -
#29950 Egyszerű: nem aktiválod a Family sharinget. -
hqx #29949 Üdv!
Be lehet azt állítani, hogy egy másik fiókban ne lehessen látni és használni a telepített és nem telepített játékokat? -
#29948 Kár, hogy a WP nem támogatott. :( -
#29947 Megörültem, megnéztem, de nem bízom benne. :)
Én jobban örülnék, ha a telefonos kódküldés helyett, inkább ujjlenyomatos beléptetés lenne, akár a telefonról, akár magán a pc-n
(nem mintha olyan sok cél hardvert lehetne találni pc-hez). -
#29946 ideális lenne, de nyuszi vagyok külsős programot használni... -
#29945 A tiéd még messze nem a drága kategória, sokkal inkább az alja. Egy normális okostelefon nagyon sok mindenre használható, persze annak akinek erre szüksége van. Én felső kategóriásat használok és nincsenek olyan gondjaim mint neked. ;-) -
Anonymusxx #29944 Drágább okostelefonnal sem lehet túl sok mindent csinálni, egy pár éve kaptam ajándékba egy 50.000 ft-os okostelefont, annyira okos, hogy van rajta kb 1 gb hely, és csak erre lehet pakolni programokat, hiába van hozzá 8 gb küslő memoria, arra nem lehet telepíteni...
Persze arra az egy gb-on vannak letörölhetetlen alap programok, hogy még kevesebb lehetőséged legyen :) -
#29943 Nem tudom, én aktívan használom játékra, facebookra, neten való böngészésre, videózásra, stb, tehát naponta töltöm. De nem halok bele abba, hogy este bedugom töltőre, majd reggel kihúzom. :) Nem fáradok el ebbe a folyamatba, és a villanyszámla se lesz megfizethetetlenül drága ettől. Hogy üresjáratba mennyit zabál, azt nemtom, de pl. amikor megyek melózni, akkor az 1 órás busz úton mindig hallgatom a zenét, és az 0, azaz nulla %-ot vesz le a töltöttségi szintből. Szerintem ez nem valami sok...
Szerk.: És amúgy igen, rengeteg módon meglehet oldani azt, hogy ne kelljen okostelefon, vannak gépre progik, amikkel lehet minden okostelós alkalmazást használni, köztük a steam-eset is.
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2016.03.02. 20:19:10 -
#29942 Semmi szükség okostelefonra a Steamhez, mikor van Steam Desktop Authenticator. Nagyon jó kis program, a megjelenése óta használom, tökéletesen kiváltja a telefonos megoldást. -
#29941 Hogy az "arccal lefelé eséseket" ne is említsem, vagy a kulcscsomó mellé véletlenül betévedést - régi telefonnak meg sem kottyan.
Tapimacinak az ilyesmi kábé a halál.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.03.02. 19:04:54 -
#29940 És három hetente egyszer kell feltölteni? Mert az én telefonomat igen. -
#29939 10.000ft-ért kapsz egy vadi új okos telefont. Használtan meg akár ötöd árán is megkapod. Én nemrég 2000ft-ért adtam el egy gagyibb okos telefonom... Már nem egy megfizethetetlen luxus cikk ez, mint ahogy azt sokan bemesélik. Az ilyen árú telefonokkal sok mindent nem lehet csinálni, de telefonálni tökéletesek, és egy sima nyomógombos telót se kapsz olcsóbban. -
#29938 Nekem sincs okosom. Ha rajtam múlik sosem lesz. -
#29937 Szerintem is, ezért van táblagépem :) -
#29936 Igen, akiknek nincs smartphone-ja. Én ezek közé tartozom, mert szerintem egy mobiltelefon telefonálásra való. -
#29935 Csak azoknak, akik március 9-ig nem aktiválják a Steam autentikátorukat.
Mellesleg változik a bundle-ok kezelése is: ha eddig azért nem vettél meg egy bundle-t, mert több darabja megvolt és soknak találtad volna még a bundle árat is a maradékért, ezután (még nem tudni, mikor vezetik be, várhatóan hamarosan) a meglévő darabok után is valamennyi kedvezményt kapsz majd. -
#29934 Pontosítás: 3 napos késleltetés és 15 (!) napos steam késleltetés, mielőtt egyáltalán megjelenik a piacon az adott termék. -
#29933 Jön a steam piacra is az 1 hetes késleltetés.
Még szerencse hogy tudtam venni pár kártyát jó áron az elmúlt hetekben... -
Lokker #29932 Ilyen ez az angol... -
Gyuszopapa #29931 "Cannot find the Hi-rez installation." Egyre jobb.Amit találtál abból egy kukkot sem értek. -
Lokker #29930 Aki keres az talál -
Gyuszopapa #29929 Ja és parancsikonként egy üres fehér lapot ra ki. -
Gyuszopapa #29928 Hali. "Failed to find default engine .ini file to retrieve My Documents subdirectory to use.Force quitting.
Feltelepítettem a Steam kliensel a Tribes játékot és ezt kapom ha indítani akarnám.Mi kellene tennem. -
#29927 Nem tudjuk mennyi, ez alapján akár napi ezres nagyságrendben is lehetnek a kiosztott csomagok, ez háromszor ennyi kártyát jelent. Akárhogy is, a kártya árak szép lassan szivárognak lefele. -
#29925 Érdekes amit írsz. De ezek a bónuszcsomagok nem azért vannak, h a kártyák árai ne szaladjanak el? Vagy ez viszonylag kevés bónuszcsomaggal is megoldható?
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2016.02.27. 16:30:20 -
#29924 Ha belegondolsz, hogy sok akár tízezer felhasználó van (10 millióan vannak most bejelentkezve, ezeknek pár százaléka foglalkozik ilyesmivel, és azoknak pár százaléka aktívan), akik gyártanak kitűzőket - lehet, hogy a két havonta 1 booster akár sok ezer, tízezer "sorsolás" eredménye is lehet, és ennek a végén is csak egy pár százalékos esély jött be. Nem tudjuk, és a Valve nem is fogja nyilvánosságra hozni ezeket az értékeket.
Számolgattak sokan, gyűjtöttek statisztikákat - több, mint 100 esélyes játékkal, és több, mint 100-as szinten (+200%) átlagosan két hetente egy összejön (amiben benne van a naponta kettő, és az egy hónapig üresjárat is). Persze nagyon függ attól is, hogy az esélyes játékok mennyire divatosak. Ha épp újonnan kerül egy kártyás játék bundle-ba, akkor sokan fognak kitűzőt gyártani, és sok sorsolás lesz. -
#29923 Érdekes ami mondasz. Én 34-es szintű vagyok és 221 kártyás játékom van, de nekem jó ha fél évete esik 1db. 43 baráttal. -
#29922 De Genndy azért havonta-kéthavonta kap, tehát csak számíthat (nem annyira elenyésző)... :) -
#29921 Mindez a plusz százalék egy amúgy elég elenyészően apró esélyt dupláz meg, amitől persze az nagyobb lesz - ha két lottószelvényt töltesz ki, akkor is megduplázod az esélyed a lottóötösre :) (1:45 millió helyett 2:45 millió) -
#29920 -
#29919 How can I get a booster pack?
Once you have received all of your card drops, you become eligible for a booster pack, which is a set of 3 trading cards that may include both basic and foil cards. Booster packs are granted randomly to eligible users as more badges are crafted by members of the community. Make sure you log in to Steam each week to maintain eligibility.
Once eligible, your Steam Level increases your rate of receiving a booster pack drop:
Level 10: +20% increase in your drop rate
Level 20: +40% increase in your drop rate
Level 30: +60% increase in your drop rate
Level 40: +80% increase in your drop rate
Level 50: +100% increase in your drop rate (i.e. the rate has doubled)
Etc.
Tényleg, ez eddig fel sem tűnt. -
#29918 Jó tudni, köszönöm az infot, eddig erről még nem hallottam. -
#29917 Köszi a részletes választ! :)
- De, a heti belépés az megvan. :)
- A szintem: 15. (lehet ez alacsony)
- 11 játéknál kaphatok bónuszcsomagot.
-
#29916 - alacsony a szinted (minél nagyobb, annál több az esélyed hogy te kapod a boostert)
- nem lépsz be hetente a Steamre
- kevés kártyás játékod van
- nem szedted ki belőlük a kártyákat
- olyan játékaid vannak amiből nem gyakran csinálnak kitűzőket
(én egyébként kb. havonta-kéthavonta kapok egyet, 29.szint, 52 játékból eshet booster. (és 33 játékot meg ki sem farmoltam, mert minek. Jobb szeretem ha a valós játékidőt látom Steamen, nem a +3-4 órával megnöveltet a farmolás miatt))
Utoljára szerkesztette: genndy, 2016.02.27. 10:02:22 -
#29915 Köszi a kijavítást - én emlékeztem rosszul. Pedig, annak idején ki is beszéltük ezt a totyikok valamelyikében. -
#29914 Akkor viszont továbbra is fennáll a kérdésem. :) -
#29913 Helyesbítés: nem kell barátnak kiraknia, bárki kirakhat a Steam közösségben.
Úgy működik, hogy ha valaki valahol kirak egy kitűzőt azok közül, ami neked jöhet, akkor sorsol, hogy kapsz-e (elég alacsony esély) - ha nem kapsz, akkor egy picivel növeli az esélyed, ha igen, akkor visszaáll egy alapértékre. -
#29912 Ez kicsit sántít. Egyáltalán nem a barátok kraftolása számít, hanem az össz Steam felhasználóké.
"Once you have received all of your card drops, you become eligible for a booster pack containing 3 additional cards. Booster packs are granted randomly to eligible users as more badges are crafted by members of the community. Make sure you log in to Steam each week to maintain eligibility."
Tehát akkor kap, ha:
- megvan a játék
- nem dobhat több kártyát
- minimum egyszer hetenként belép a fiókba
- valaki valahol a világban csinál egy kitűzőt a játékhoz
Utoljára szerkesztette: Tehasut, 2016.02.27. 09:42:35