34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
tutyimutyi2 #30478 Miért van az hogy végig néztem az ajánlott játékok listáját már összesen hétszer és ki is írja a játék hogy feloldottam hét darab kártyát illetve ha meg akarom nézni akkor menjek a steam raktáramba belemegyek de nem mutat egyetlen egy kártyát sem... -
#30477 Igen (ötször), és igen (jó ára van). -
#30476 Sziasztok!
Tudom, béna kérdés, de nézzétek el nekem, még sosem csináltam ezt:
Komolyan úgy lehet növelni egy játék kitűző szintjét hogy újra és újra (ötször) kirakom a játékkártyákat? Minden kártyából kell 5 (+1 fóliás), és akkor lesz max szintű a kitűző? :/ Mert akkor jó ára van :D
köszi! :) -
Puhos #30475 Esetleg a telefon kikapcsolása majd egy rövid várakozás után bekapcsolni, hálózatot ellenőrizni. -
#30474 azzal az a baj, hogy folyton el fogom felejteni -
#30473 Hat akkor keresd meg steam mappaban es shift del :c -
#30472 Óóó, anyám...
Doom Demót próbálgattam, szóval fel volt telepítve.
Megvettem a Doom-ot, megy a telepítés, a Doom demo eltűnt a listáról. Az egyetlen probléma, hogy a lemezen még foglalja a helyet -
#30471 Még a steamhez is be van ez a szám aktiválva (régebben beaktiváltam már mint másodlagos a elérhetőséget akkor is küldtek sms-t ellenőrzött számról van szó). Szóval a szám az tuti jó. Máshonnan megjön az SMS szal a szolgáltató is rendben még a paypalra is beléptem onnan is megkaptam szóval passz.
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2016.06.26. 13:43:57 -
#30470 -
#30469 Biztos jó teló számot adtál meg? Nekem mindig egyből jött sms. -
#30468 -
#30467 Szurkoljatok a magyaroknak!
Steam gift, SG.hu+SG-EJ részére, lvl2 contri. Szerda este 8-ig. Sok szerencsét! -
#30466 Mivel nekem még mindig nem érkezik SMS írtam nekik egy ticket-et kíváncsi vagyok mennyi időbe telik nekik mire majd válaszra méltatnak... -
#30465 &xido: Köszönöm :)
Igazából 600 forint a különbség (most megnézve) a g2a által kínált ár+kezelési költség, illetve a Steames végleges ár között, annyiért nem kockáztatok :D
De köszönöm! :) -
#30464 Ősszel talán jobb lesz a helyzet, elég sok 80-90%-os komoly cím volt tavaly. -
#30463 Nem lesz gond ha 0%-ot adsz meg, kb mindenki így vásárol onnan. Illetve a shield is kb. felesleges szerintem.
De módosítani is lehet steam-en amúgy, itt ni:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
xido #30462 ha jól emlékszem,fizetéskor még rákérdez egyszer,hogy tárcából vagy egyébből menjen..hátha ott meg tudod jelölni még élesítés előtt -
#30461 Sziasztok!
Már nem lehet megoldani vásárlás előtt hogy a Steam tárcám összegéhez ne nyúljon, csak a paypal-t használja el? :/
Igazából g2a-n venném meg a cuccot, de az adóval+shieldel támogatott végösszeg már drágább mint a Steames.. vagy esetleg szabad kiválasztani 0%-os adót is, nem kopogtat a nav? :D -
#30460 Nem tudok semmit sem kosárba tenni - bármit is tettem volna be, a "Shopping Cart" Subtotal 0,-- €-t mutat.
//No, kellett leírnom. Az újabb tétel berakását követően már ott is van... a korábbi... nem az új :)
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.06.25. 20:33:10 -
#30459 én most be neveztem egy farming smulatorra, farcry primal, és a dead ny daylightsra. de sok van még a kivánságlistámon, de egyik se olyan, hogy megérné megvenni. (meg olyan sok game sincs a steamembe :D)
nemrég szereztem be az airdriftet az viszont kurvajó. -
tutyimutyi2 #30458 Az az érdekes hogy másik telórol jövő sms sem jön meg illetve ha hívnak sem csörög a telefon :P -
#30457 A szürke piac vérszemet is kapott... :(
Sale előtt is megnéztem a figyelőlistámon lévő játékok árait, és most nézem újra.
Akad olyan játék, aminek nem kevesebb, mint 1500 Ft-al ugrott meg az ára (feltételezem) a gyenge STEAM Sale miatt. -
Lokker #30456 Hát én se dobtam hátast a leárazásoktól. A 4 darab játékból ami van a kívánságlistámon 3 van leárazva és azok is 10-25%al csak. -
#30455 :/
Köszi. -
#30454 Én a Black Mesa-n gondolkodok. Sose volt még ennyi: 7,99€. -
#30453 Nem megy a rendszer én is próbáltam ma már többször, de semmi. -
#30452 Nem, nem érdemes - ahogy a legutóbbi STEAM vásár során, most is az első naptól az utolsóig ugyanazon a kedvezményen maradnak a játékok.
Főoldalra ezek közül szemezget a Valve, de egyik sem jobb ajánlat a korábbinál. -
#30451 Láttatok változást a kedvezményekben?
Értem ez alatt, hogy érdemes-e várni, hogy esetleg valamin 4-éig több lesz a kedvezmény? -
Lokker #30450 Valószínűleg a summer sale miatt megy döcögősebben. -
#30449 Varj egy kicsit, es probald meg kesobb! Nem nalad van a hiba. -
Lokker #30448 Nekem is volt ilyen, aztán nem erőlködtem vele. Aztán 1-2 héttel később úgy voltam vele megpróbálom újra és láss csodát ment mint a karikacsapás. Ugyan úgy ütöttem be pedig a telefonszámot szóval a renCerel lehetett valami. -
Puhos #30447 Hali!
Nálam elég régóta működik a dolog minden gond nélkül. A telefonszám jól lett megadva, másik telóról jövő sms megjön? -
tutyimutyi2 #30446 Segítségre volna szükségem mégpedig olyan témaban hogy van ez a telefonos steam guard alkalmazás amit feltettem tablet-re(telefon lefagy ha próbálom telepíteni) és kéri a telefonszámomat meg is adtam hogy +3670... ezek után írja hogy küldenek rá egy sms-t de 10 perc várakozás után sem jön meg illetve ha nyomok egy újraküldést akkor vagy azt írja hogy új sms-t küldtek és nem jön meg az sem avagy azt írja hogy nem tudták elküldeni az sms-t. Mit kéne most csinálnom? -
#30445 tudtuk. -
#30444 Wishlistrendezéshez hint: tudtátok, hogy a lista sorszámot is simán át lehet írni? Ugye lehet húzigatni, meg különböző szempontok szerint rendezni, de az nem változtatja a "Helyezés" sorszámot. Aztán mentésnél átrendezi az újnak megfelelően. Hasznos.
-
#30443 Maximum csak fa**ságokat ír, de annyira nem hülye a rendszer, hogy te járjál jól. -
#30442 Ejj, idén sem kell a steamnek a pénzem. Már 2. éve nem vettem semmit. Azt hiszem megtisztultam. -
#30441 Dettó. Fejreállt az egész queue rendszer, összevissza mutat mindent, néha azt írja, hogy már nincs több kártya, máskor jön a -1/-2/-3 (vagy egyszerűen nem tud generálni újat és elszáll), de az elszámolásnál végül megadja a kártyákat. Reméltem, jobban bugzik és végigkattintottam egy negyedik sorozatot is, hátha, de sajnos nem. :) -
#30440 Dehogynem! Nekem tegnap is ugyanezt írta és mégiscsak 3 kártyát adott. -
Lokker #30439 akkor holnap nem kapsz, szomorú