Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja és a Bnet app-ot kifelejtettem 😄
MoRT2195
És ki az aki inkább oda vásárol, mint steam-re? Persze EA játékot oké, hogy ha Origin-re vesz az ember, meg Ubi játékot Uplay-re, de ami steam-en is elérhető, azt oda "kell" venni. 😊
van ám Origin meg Uplay is a steamen kívül. 😊
MoRT2195
Vagy legalább is nem eredeti játékfan... 😄
Scooter
2 évig nem belépni?! Te se vagy egy nagy játékfan az tuti.
http://index.hu/tech/2015/12/25/adatszivargasi_hiba_a_steam_rendszereben/
nálam jelen pillanatban óra mellett jobb sarok ikon jobbklikk...felugró menüben beállítások,gondolom settings és rögtön az első a fiók dolgai..
Tetsuo
Nem nagyon használtam, most léptem be kb. két év után és nem jövök rá, hogyan lehet megváltoztatni az email-címet - a "managing email"-ben csak a reklámokat tudom szűrni. Pontosan hol lehet átállítani a mailt?
(Nekem rendesen, angolul jelenik meg minden.)

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

3Error
Höhö, látszik, hogy amerikai a steam. Egy kalap sz*r az egész, mint kb. minden ami onnan való... De sebaj, legalább kell egy kicsit "dolgozniuk" is, nem csak a pénzt nyelni... <#vigyor1>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

itt orosz,de még belépés nélkül is..webről..
kliensről nem próbáltam azóta
Roger6
Parancsolj, ők a támadók: http://www.techworm.net/2015/12/interview-with-the-skidnp-the-latest-kids-in-the-hacking-universe.html

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Sajna ez csak megerősíteni tudom, ugyanis nálam szolvák nyelvű lett és sajna nyelv változás semmit sem használ.
Törtném kezét lábát annak aki ezeket a támadásokat csinálja, pláne karácsonykor.
Roger6
Kodiak blogjáról, 29 perce írta:

"Közérdekű!
Ne loginoljatok steam-es weboldalakra!
Se a közösségi, se a piac linkekre ne kattintsatok egyelőre.
Valami nagy gubanc van a steam-es rendszerrel, ezt több felhasználó is jelezte már, de mostanra a steam-es alkalmazottak is megerősítették, valami gubanc van!"

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Én még nem tapasztaltam semmi abnormális működést szerencsére, le is kopogom. 😊 Egyből be tudok jelentkezni, store is pörög ahogy kell, játék is max sebességgel jön.
grebber
Half Life 3 -at nem csinálják meg is érdemlik. 😄

Next PC upgrade: 2022

jatiking
Támadás alatt áll a steam,úgy néz ki...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.neowin.net/news/steam-down-on-christmas-day-amid-fears-of-ddos-attack

jatter

nesze nekünk digitálisra való átállás...odalesz mindenkinek mindene,mehetünk vissza a könyvekhez 😊
Haldoklik a steam! <#pias>
MoRT2195
Valszeg nem volt neki aktiválva a hypersuper guard...
TheGrinder
Jah az komoly, engem is valami "kuronja24" felhasználó profiljába... Lengyel volt az egész Steam.

ennyit a nagy hypersuper guardról pfff
RelakS
Van baj a Steammel 😄

Először is azt írja a Store, hogy ugyan jelentkezzek már be. A Steam saját böngészőjében <#ticking>
Aztán meg újratöltésenként variál a felkínált nyelvek között: valami cirill betűs, valami szláv, holland... <#guluszem1>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Evin
De, még régről. Most találtam, ne lógjanak a nyakamon. 😄

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

lac coo
Létezik, hogy nem megy a Steam community szervere? elfelejtettem a jelszót és nem akar felcsatlakozni, hogy kérjek újat ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Atisz
No, akkor megerősítem, ha valaki a 2 ünnep között éri el a mágikus 5-ös szintet és korábban végigpörgette a felfedezési várólistát, akkor visszamenőlegesen megkapja a kártyákat, amikor az 5-ös szint elérése után először végignyomkodja.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Dettó. Egyébként már működik.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

IMYke2.0.0.0
Nálam meg így néz ki (F5 után) a perf | admin-t kell nézni:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Atisz
Nekem valami dmca figyelmeztetést is kiírt a közösség menü alatt...

IMYke2.0.0.0
Nálam ennél: "Descent: Underground" - 7. játékig engedte.
Jó lesz ez majd holnap délelőtt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Atisz
Engem most a felfedezési várólistánál nem enged tovább, mert valami ingyenes szart (Marvel Heroes) rak be és ott megakad 😄

Jim Morrison
Nálatok megy rendesen a steam backup? ma is próbáltam volna backupolni, de time remaining : 1 percnél ingadozik ..

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Csak nem bundliból maradtak? 😊
RelakS
Gratulálok a nyertesnek, a játékot elküldtem! <#taps>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Evin
SG csoportnak:

Mindenki számára:

Utoljára szerkesztette: Evin, 2015.12.25. 18:02:58

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

toocha
Az áruházi oldal működik valakinél?

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

bardocz
Efölött átfutottam, akkor ezért nem kaptam.
"Persze, hogy nem ad kártyát, mert 19:00 után szedhetőek a kártyák. Tegnap 19:00 előtt is szedtél ki kártyát, meg 19:00 után is, ezért tudtál egy nap kiszedni 2x3-at... Ma meg azért nem ad, mert tegnap este 7 után már kiszedted. De ma 19:00 után ismét tudsz 3-at szedni. Tehát nem volt itt semmi gond, csak be vagytok kavarodva ezzel a 19:00-s "nap váltással"."
bardocz
Hogy mi?
Botond
Már elmúlt hét óra? Basszus, megállt az órám. -.-
bardocz
A mai végiggörgetés után nem kaptam semmit.
MoRT2195
Végignézed a felfedezés várólistád (amennyiszer végig nézed, annyi kártyát kapsz, egy nap max 3 kártyát tudsz szerezni). Ezt a főoldalon látod is most, kicsit lentebb görgetsz és fel fog tűnni. 😊
Atisz
Átmeneti volt a siker, ismét bekakilt 😊

Atisz
"Fedezd fel felfedezési várólistádat

Ha legalább 5. Steam-szintű vagy, kapsz egy Északi-sarki Noir Vásár játékkártyát, miután megtekintetted az összes tételt a napi Steam felfedezési várólistádon. Folytathatod és végignézheted felfedezési várólistádat még kétszer minden nap, hogy megkapd a maximális 3 kártyát naponta. (Ha a vásár vége előtt eléred az 5. Steam szintet, megkapod a Steam felfedezési várólistád vásár ideje alatti felfedezésével kiérdemelt kártyákat.)"

Jelentem viccből átalakítottam egy kártyát drágakővé, elérve így az 5-ös szintet, de a fenti állítással szemben nem kaptam visszamenőlegesen ilyen eseményfüggő kártyákat.

Atisz
Ha nem többéves a reged és nem teljesítettél legalább 22 feladatot, akkor de, elég sok játék kell hozzá.

Atisz
A játékok futnak, de maga az oldal tényleg elérhetetlen volt (már működik).

Scooter
Tetves steam már megint megdöglött, pedig most akartam venni pár dolgot!
totyak
Hogy tudom megszerezni az ingyenes ünnepi kártyákat?

Roger6
Nope, nálam minden rendben.

másnál is van bejelenzkezési probléma?
se bejelentkezés,se segítség,semmit nem tudok elérni...