34737
  • Dzsini
    "Teljesítetted várólistádat, és feloldottál 6 esemény-játékkártyát!
    További -3 kártyát kaphatsz ma felfedezési várólistád böngészésének folytatásával."

• Béluska74
    Köszönöm a segítséget! ;) Nekem Firefox-om van,de telepítek egy Chrome-ot is ha kell. Csak ne kelljen annyit klikkelni...
  • IMYke2.0.0.0
    Böngésző beépülő pluginnel/addonnal lehetséges: STEAM Inventory Helper
  • Béluska74
    Lehet,hogy már kérdezte valaki korábban,de visszaolvasva nem találtam választ a mostani kérdésemre. Van egy csomó kártyám amit szeretnék eladni,de van vagy 200 db és ezt mind egyesével kellene végigkattogtatnom. Nem lehet csoportosan feldobni a piacra ezeket a kártyákat?
  • Atisz #30434
    Megpróbálok kirakni pár szettet, hogy legalább a szintem nőjön egy kicsit, bár úgyis az lesz mint múltkor: 1-2 kártyából van 6-6 db, míg 1-re várhatok az utolsó előtti napig :D
  • Atisz #30433
    Igen, látom, csak kicsit pontosítottam :)
  • Serpa
    Igen, ezért is írtam a végén azt amit.
  • Atisz #30431
    Ennek csak az a szépséghibája, hogy a 10 cent/kártya helyett bezúzáskor 20 pont/kártyát kapsz, ami kb. az 1/4ét éri így...
  • Atisz #30430
    Valószínű, hogy a régi vásárlás lesz az oka :/

Nekem sincs smartphone-om (és nem is tervezem a megvételét, sőt ha kapnék is visszautasítanám, mert nincs rá szükségem), így 1 centet sem fogok látni az egyébként 10 cent/db (eddig 7 kártyám van) áron simán elkelő kártyák által keletkezett pénzből. Tudom, ez nem pénz, de az event végére ez 37+ lesz, ami már 3.7 EUR lenne, ami már egy -80%-os játék ára.

Ez van.
  • Serpa
    Ezeket a kártyákat, mint a többit, be lehet váltani drágakővekre, azokból pedig booster packot tudsz csinálni, amit akkor adsz el amikor akarod/vagy kiszeded belőle a 3 kártyát(fóliás is lehet benne), amiket szintén eladhatsz később.

Persze ez nem olyan mint most eladni a summer salekártyákat, de hát ha ez van.
  • totyak
    Felírtam. Bár a program is mutatja, ha belépek.
  • PiszkosFred
    Mielott barmit is csinalsz, a recovery kodot azert ird fel egy cetlire, mert kell meg! :)
  • totyak
    Most már csak az bosszant, hogy mire kivárom ezt a 30 napot, ezek a summer sale kártyák elértéktelenednek, vagy talán vissza is vonódnak.

Egyébként, ha úgy döntök, hogy nem kelle a telós védelem, hogy tudom törölni? Gondolom nem elég csak a program törlése a telefonról. Oda kell mennem, hogy Steam Guard --> Hitelesítő eltávolítása? És akkor visszaáll az emiles védelem?
  • Papa01 #30425
    Nekem pedig WP10-es okostelefonom van, amire nem készítették el a hitelesítőt. Az élet szép. :D
  • Scooter
    Semmi ellen nincs védelem amit ember csinál.
  • Dzsini
    Nem vagy egyedül, de a Valve akkor is megvéd, ha nem akarod :P (vagy legalábbis megnehezíti a nyugodt és kényelmes használatot annyira, hogy úgy érezd meg vagy védve)
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem sem.
    Ráadásul, én nem is rendelkezem semmiféle okostelefonnal. 3rd Party programokra meg nem igazán bíznám a STEAM-fiókomat.
  • totyak
    Ez azért nagyon nagy kicseszés az emberekkel. Mi van, ha nekem egyszerűen nem szimpatikus ez a védelem, akkor is megszívatnak a 15 napjukkal. Eredetileg a 30 nap kikerülése miatt aktiváltam, de úgy tűnik ezt nem írja felül semmi. Régen vásároltam már, ez a bünti. Nekem ez nagyon nem tetszik.
  • xido
    Sőt ezt én is annyival kiegészíteném,hogy ha rendszeres vásárló vagy,de valamiért deaktiválod a steam guardot...majd újra aktiválod (számod változott,vagy bármi miatt),onnantól megint 4 nap várakozáson vagy mielőtt bármit is tudnál a piacon csinálni..
  • Dzsini
    Ha nem használod, akkor minden kártyaeladás meg ilyesmi 15 napos késleltetéssel megy, függetlenül attól, hogy a store-os bigyó van-e vagy nincs.
  • totyak
    Ez a telefonos rendszer egyébként gáz szerintem. Mi van, ha olyan gépen akarok bejelentkezni, ahol eddig még nem tettem és nincs nálam a telefon? e-mailben már nem küldi a kódot, pedig az minden gépen megjön.
    Lehet, hogy törlöm is, csak lövésem nincs hogy kell visszavonni.
  • totyak
    Ez sajnos kapufa, a 30 napot így is ki kell várnom.
  • PetruZ
    Steam Guard

Röviden: le kell szedni a Steam app-ot telefonra, loginolni, aktiválni a Guard-ot.
  • totyak
    Az nagyon klassz, köszönöm a segítségeteket. Ez a 30 nap most azért van, mert már régen vásároltam a store-ban (ma pótoltam) és nem tudtam, hogy ez a mobilos cucc sztornózza e a tiltást. Ezekszerint igen.

Mit kell csinálnom, hogy működjön?
  • MerlinW
    Mobil app-al nem kell várnod semmit.
  • totyak
    De, ha ezt engedem neki, akkor nem kell kivárnom a 30 napot az eladásokkal? Mert, ha igen, akkor nem szórakozok, hogy hozzáadjam valahogy a mobilomat a steamhez.
  • Prince23
    Kétlépcsős biztonsági eljárás, hogy a steam fiókod a lehető legnagyobb biztonságot élvezhesse. Nagyjábból ez a Steam guard mibil
  • MerlinW
    2 lépcsős mobil bejelentkezés. Védi az account-odat emellett telefonon tudsz jóváhagyni eladást is azonnal. Kapsz recovery kódot is ha gáz lenne a telefonnal, szóval nyugodtan.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.06.24. 15:27:42
  • totyak
    A játékot mindenesetre megvettem, de a 30 napot még mindig írja :-(
  • totyak
    Nem vagyok nagy Steam tudor, mi ez a telefonos steam guard, elmondanád? Ezzel feloldhatom ezt a 30 napos korlátozást? Köszönöm
  • papi08
    Ez a legolcsóbb cucc jelenleg, a 30 napos késleltetést meg úgy tudom a telefonos SteamGuard helyettesíti. Szerintem legalábbis. :D
  • totyak
    Mi most a legolcsóbb akármilyen szir-szar játék Steam-en, amit elfogad vásárlásnak? Sajnos nem jöttem rá, hogy lehet ár szerint rendezni az összes játékot. Szedem kifele a kártyákat, erre nem tudom piacra vinni őket, mert régen vásároltam náluk, vicc. Pedig egész jó árai vannak ezeknek a kártyáknak, még egy fóliást is dobott, életemben először. Attól tartok, hogy hiába vásárolok, 30 napot várnom kell majd, igaz?
  • akyyy
  • akyyy
    Dead by Daylight.

neeee!!!!! :D :(
  • papi08
    Igen.. na majd a kártyák árából veszek dlc-ket, ha már értelmes szél' nincs :/
  • IMYke2.0.0.0
    Én is, baromi gyors nettel.
    Más kérdés, hogy feleslegesen, mert minden a szokásos leárazással fut, semmit extra. :(
  • RelakS
    A "Not interested" nem dob automatikusan tovább a következő ajánlatra?
    Ilyen sebesség mellett inkább kérdezek, mint malmozok 10 percet :)
  • papi08
    Nem, tényleg :D
    Fél órája gond nélkül, gyorsan szörfölök, csak nem látom milyen kártyákat kaptam, mert a raktáramat nem érem el :D
  • IMYke2.0.0.0
    Szerintem, ő is iróniával írta :)
  • Scooter
    Hibátlan? Ezt azért nem mondanám. Qurva lassú.