34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#30639 Ne feledjétek, még mindig tart a GMG sale, most az akciójátékok vannak soron és igen jó címek vannak ott igen csábító árakon (pl. teljes GTA (az ötödik is, messze jobb áron, mint most a Steam-en akciózva van), Just Cause, Max Payne, Tomb Raider, Far Cry, stb. sorozatok). -
#30638 Sacred 3 Gold erdekelne, listam par hsz-el alatta. -
Lokker #30637 Jah meg vannak ilyen Warframe, Wild Star, SMITE, Newerwinter bónuszkódjaim is. -
Lokker #30636 Csereberére
Mountain
Psychonauts
SUPERFIGHT Closed Beta Access
SUPERFIGHT - The Joiner Micro Deck
Dead Island: Game of the Year Edition
Risen
Risen 2: Dark Waters Gold Edition
Sacred 3 Gold
Saints Row 2
Ezeket mind cserélném akár egy játékra is. Pl.: Faeria :)
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2016.07.23. 21:08:48 -
#30635 Az igen... nem semmi. -
#30634 Igen, attól teljesen független.
Valamit ingame követett / vagy nem követett el, multiplayerben [vagy szimplán lenyitotta a console parancsot***, valamikor].
//*** = Nem, nem vicc. Ezért is kaptak már VAC-ot a STEAM-en. -
#30633 Köszi a választ! :) Gondolom akkor ez a bünti cseréktől független. -
#30632 1 feljegyzett VAC-kitiltás
Jogosan vagy sem, de a Valve Anti Cheat rendszer megbélyegezte és egyúttal kitiltotta vagy az adott játék multiplayer szervereiről (végleg, időlegesen), vagy minden Valve / és VAC-rendszeres játék alatt tette ugyanezt. -
#30631 Sziasztok!
Egy cserémre jelentkezett egy user. Az adatlapján ez látható: 1 feljegyzett VAC-kitiltás.
Ez jelent valamit? Nálam a mobilhitelesítő be van kapcsolva. Ez egyénként kb 100%-os védelmet jelent?
Köszi a válaszokat! :) -
#30630 Keresek Battleborn-t a mostani hzmble bundlebol, minden battlebornos dolog erdekelne egyben. Cserebe ezekbol 3-4-5 db lenne :
Avernum 2: Crystal Souls
Cthulhu Realms - Full Version
Hurtworld
Kentucky Route Zero
The Red Solstice
TIS-100
Dungeon of the Endless - Crystal Pack
The Forest
Steredenn
Wasted
Strong Bad's Cool Game for Attractive People: Season 1
1993 Space Machine
Crawl (Early Access)
Fran Bow
Galak-Z
Infinifactory
JumpJet Rex
Oddworld: New 'n' Tasty
Dreamfall Chapters
Holy Potatoes! A Weapon Shop?!
Oceanhorn: Monster of the Uncharted Seas
Star Wars™ Battlefront™ II
Star Wars™: Dark Forces
Star Wars Galactic Battlegrounds Saga™
Star Wars™ Jedi Knight Dark Forces II
Star Wars Rebellion™
Star Wars™: X-Wing Alliance™
Star Wars:™ X-Wing vs TIE Fighter - Balance of Power Campaigns™
Neon Struct Deluxe Edition
DiRT Showdown
GRID™
Operation Flashpoint: Dragon Rising
Operation Flashpoint: Red River
Overlord™
Overlord II
Overlord Raising Hell (Expansion)
Rise of the Argonauts
Supreme Commander 2
Shadow Warrior
PlayWay's Sim Bundle -
Piko888 #30629 Bocsi félreértelmeztem, azt hittem olyan kuponokat keresel. Sorry -
kissssss #30628 Medieval Mercset ingyen szokták dobálni boldog boldogtalanak... homocide ezen szokott nyerészkedni. -
#30627 Bocsásd meg bunkóságomat, hogy meg mertem kérdezni kell-e valakinek, vagy feleslegesen porosodik a raktáramban. :) -
#30626 Oszt akkor mi van? -33%-os kuponnal meg még olcsóbb.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.07.21. 16:17:14 -
Piko888 #30625 A Medival mercs most 1.99 euro :-) -
#30624 Valakinek esetleg egy -50% Oblivious Garden ~Carmina Burana, vagy egy -33% Medieval Mercs kupon? -
#30623 Oké, ez a GMG Summer Sale egyre érdekesebb. Ma este ér véget a Final Frontier (sci-fi játékok) és utána két napig a Level Up következik, amikor majd szerepjátékok lesznek terítéken. Utána multiplayer címek, majd indie és "izgalmas" akciójátékok, aztán taktikai és puzzle csomag, végül pedig túlélős és horror játékok jönnek 2-2 napig. Részletek itt.
És akik fanyalogtak a legutóbbi Steam Sale miatt, itt most igazán jó árakat találhatnak. :) -
#30622 Ha valaki csereberélne, van felesleges:
The Darkness II
Duke Nukem Forever
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.07.20. 11:15:16 -
#30621 "Galactic Civilizations III" - 8,3 font - nyami. -
#30620 GMG-n Summer sale van, nagy sci-fi leárazások vannak, Star Wars, X-COM, Deus Ex, csomó egyéb játék jóárasítva. -
#30619 :D -
#30618 Szerintem akkor regiszrált Chuck Norris a Steamre. -
#30617 A futó játékok nem állnak le ... max ha használnak Steam szolgáltatást ingame ... mint pl a DS játékok, amik átkapcsolnak offline módba, csak közbe kivágnak a kezdőmenübe. -
Lokker #30616 Az csak hiba lehetett a renCerben. :D -
#30615 Épp ezt akartam mondani. Simán játszottam a Battle Group 2-vel és sikerült az utolsó acsit is megszerezni. -
#30614 Történetesen én lazán játszottam közel 3 órán át - épp az érintett időszakban is. -
#30613 nem mindenki, csak az a közel 10 millió aki épp online volt, vagy próbált az lenni :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
(GMT az idő)
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.07.17. 14:41:17 -
Lokker #30612 10 percig nincs steam és már "mindenki" a "halálán" van. :D
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2016.07.17. 14:38:46 -
#30611 Most léptem be és működik. -
#30610 A főoldal is halott. -
Norbertboy #30609 Én nem tudok belépni a steamre... -
#30608 az a durva, hogy még a steamstats is haldoklik :DD
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.07.17. 14:02:05 -
Darun #30607 Szerintem ma már nem. (nyilván akkor rohad le amikor ivolvoznánk) -
#30606 remélem lesz ma még steam... :D -
#30605 futnak persze, de az érintőt nem érzik egérnek, viszont ha dugsz rá egeret és bill-t.. :D
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.07.17. 09:36:25 -
#30604 Szerintem ez játék függő, civ5nek pl van touchvezérléses üzemmódja, azt tudod úgy indítani, de ahhoz elég combos tablet kell. -
xido #30603 Srácok..jöttem egy kérdéssel,mert vagy nem is létezik rá válasz,vagy hamarabb megmondjátok,mint megtalálnám :)
Gondolkozok egy ideje tableten..nincs égető szükségem rá,így ráérek alaposan a témát körbejárni..
Nem is akarom vele leváltani az asztali gépet,de ne unatkozzak,ha belesüppedek vele a fotelbe..
Ja hogy rossz topikba kezdtem írni?:)..Nem,itt jön a kérdés..Mondjuk megállapodnék egy notebook-on,amin win10 van és tabletként is forgatható,kezelhető...A win10 ezen egy asztali os szintjén van...futna rajta steam kliens?..továbbmegyek,
nem csak böngészésre meg vásárlásra,mint egy mobilon..tudnék-e rajta (miért ne,ha laptopon tudnék,gondolom én)
játékokat is futtatni,nyilván a gép erejétől függően?..mondjuk ilyen kis mezei dolgokat,indie cuccokat,amik nem igényelnek
erőműveket (pl.stardew valley,punch club,limbo,rpgmakeres cuccok)..kiegészítő kérdés..tabletként üzemelve vajon az
egér(touchpad) kiváltható-e érintőképernyős funkcióval?(hiszen az ilyen játékok csak egér only..néha wasd pluszban..
választ/véleményt előre is köszi..
-
Ironman2 #30602 Akkor töröld légyszi! Kösz! -
#30601 Uplay-en a club oldalán behúzhatod, nem kell variálni. Egyébként nem Steam téma. -
kissssss #30600 én meg már azt hittem hogy steames verziót adnak... elég furán nézet volna ki.