34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#30679 egy gyorsat, speciálba:
-
#30678 Köszi a választ! :) Amiatt csodálkozom, mert szerintem ez egy ismert játék, és ahhoz képest semmi... :) -
#30677 Ritkán esik, kelendő, megvették őket, elfogyott. Tehát pont az, mint amire gondolsz. -
#30676 Sziasztok!
Annak mi az oka, hogy van olyan játék, aminél a piacon pl, egy bizonyos hangulatjelből 1 db van, a fóliás kártyái közöl pedig van olyan ami 0? :)
Köszi a válaszokat! -
chris0000 #30675 thx az infót.üdv. -
#30674 Átalakultak... gamecritic néven eléred őket: http://www.gamecritic.net/
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.08.04. 20:22:58 -
chris0000 #30673 hi.
a Hungamer weboldallal mi lett,csak a steames oldalt érem el,meg más kapcsolódó oldalt?
napi szinten néztem az oldalukat.vki tud infót?
thx.üdv.
Utoljára szerkesztette: chris0000, 2016.08.03. 12:31:04 -
#30672 Szótár = ami a kiszivárgott jelszólistákban benne van - ahogy a videóban említik is. Elég olyasmit használnod, amit valaha valaki más használt már, és kikerült valamikor. -
#30671 Jól van na. Kis cukkolás volt. Persze, hogy amit ember csinált azt fel lehet törni. Én eddig mákostésztát ettem és szerencsém volt.
#30670: Nem szótárból nézek jelszót! Az már régen rossz, akinek eddig terjed az értelme. -
#30670 ... és legyen olyan jelszavad, ami nincs benne a szótárakban, különben úgy nyitják ki, ahogy csak kedvük tartja. -
#30669 Akkor megegyszer. Nem TEGED tornek fel, hanem a SZOLGALTAST, amit hasznalsz, es nem toled szivarog ki az info, hanem toluk, ahol szinten tarolva van. Ebben az esetben pedig oly' mindegy, hogy mit hogyan csinaltal, magad e avagy sem, mennyire figyeltel oda vagy sem, mennyire egyszeru a jelszavad es mennyire rovasiras jellegu, blabla. (vagy hogy hetkoznapibb peldaval eljek, lehetsz te a vilag legegeszsegesebb embere, dohany, cigi, stb nelkul elve, naponta sportolva, odafigyelve az etkezesre, mozgasigenyekre, rekreaciora, stresszre stb. es az orvosok hiaba josolnak neked 125 eves kort az egeszsegi allapotod alapjan, ha egy nap a jardan kozlekedve egy random varosban elgazol egy reszeg/kialvatlan/stb. kamion/busz/szemelyautosofor, mert elvesztette az uralmat a jarmu felett es felhajtott a jardara...)
Oromteli, hogy eddig elkerultek teged az account lopasokkal es feltoresekkel jaro kellemetlensegek. -
#30668 Én eddig megúsztam. Próbálkozás már volt, de sose vesztettem el semmimet. Nyaralni meg nem szoktam. Hülyeségekre nem költök. Elég nyaralás az ahol lakom, fent a hegyekben. -
Lokker #30667 Nem vagyok benne biztos, hogy átment Fred mondanivalója, de odafigyelhetsz te akármennyire ha magát a szolgáltatást törik fel és a szolgáltatótól kerül ki a jelszavad vagy akármid. :) Erre még az is rájön ha nem értesülsz róla időben, pl: nyaralsz. -
#30666 Nálunk nem aktivál senki semmit. Mindent magam csinálok. Nem kell rabszolga, sok pénzért. Nem vagyok lusta. Az odafigyelés a nyitja mindennek és nem a leszarom effekt, "velem úgyse történik meg". -
#30665 Hiaba szereled be a legjobb riasztot es vedelmi rendszert a lakasodba, ha egy nap a takarito nem aktivalja azt es a bejarati ajtot is nyitva hagyja :) -
#30664 Érdekes. Nekem sose törték még fel semmi fiókomat. Megfelelő jelszavakat és védelmet kell használni. -
Ironman2 #30663 Ma frisítettem a win10-et erre az anniversary update-re,áruházi oldal be se jön,néhány játék beállítása elállítódott.Pörög-pörög a kurzor,de csak nem jön be az áruházi oldal. -
Solt #30662 Ez alapján a steam fiókommal nem történt semmi, viszont a gmail fiókomat még 2013-ban érte valami inzultus! :) ( Adobe ) -
Ironman2 #30661 Eh,nekem a tumblr fiókomat törték fel az oldal szerint,jó hogy azt nem használom. -
#30660 Egy ellenőrzést megér az haveibeenpwned.com oldal is. Ide gyűjtik a kiszivárgott, feltört username / email azonosítókat (a jelszavakat persze nem). Nem minden találat jelent feltétlenül konkrét lopást, nekem pl. a NexusMods-os account-omat nem használták fel (csak arra volt találatom), de azért jelszót váltottam. -
Solt #30659 Uhhh, ezt végig sem gondoltam! A Steam-től jön az biztos, webes felületre akarnak belépni... A mobilhitelesítés bekapcsolva, de azért jelszót cserélek. K anyjukat!
Köszi!
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.08.02. 21:31:56 -
#30658 Ha steam guard kódot kapsz, akkor az azonosítód és jelszavad már tudják... Változtasd meg! Ha van lehetőséged kapcsold be a mobil-hitelesítést is. Sajnos mostanában sok nagy weboldalt feltörtek és rengetek jelszó kikerült a dark webre. Nekem nem is olyan régen a GOG fiókomba léptek be a Braziloktól... Azóta ott is bekapcsoltam a hitelesítést. Ja és arra figyelj, hogy tényleg a steam-től jön-e az az e-mail.
Utoljára szerkesztette: wantonly, 2016.08.02. 21:16:08 -
Solt #30657 Üdv Urak,
Az elmúlt 1 hétben már harmadszorra kapok steam guard kódot az email fiókomra, valami gibraltári IP-ről próbálkoznak... Mobilhitelesítő bekapcsolva, de azért kicsit aggódom. Ilyenkor az email fiókomhoz próbálnak hozzáférni, hogy majd a steam guard kóddal lenyúlják a steam fiókom? -
#30656 persze, hogy nem ok nélkül... makacs egy áramszünet volt, még a melegszendvicsemet se tudtam így megcsinálni. -
#30655 A STEAM nem ok nélkül volt majdnem teljesen elérhetetlen köbö 1 óráig...
Érdemes megnézni a keresési kategóriákat. -
#30654 Akkor én vagy vinyóra vagy ramra tippelek. (vagy a túlmelegedésre) -
#30653 http://www.pcgamer.com/steam-versions/ - "The 13-year evolution of Steam" -
xido #30652 elbújós akció,legalábbis főoldalon nem láttam..Mad MAx most 66%-on..!! -
RAMyMamy #30651 nem lehet, hogy lefrissítette magát a vga driver? vagy valami más? -
xido #30650 Nvidia..de pont úgy csinálta,mint annak idején atival a youtube..kép befagy,hang berreg,újraindulás...előtte utána több óra netezés,filmezés,elder scross legends,semmi nem ártott neki :) -
bazsidiver #30649 Van egy company of heroes 2 kódom akinek kell az írjon rám, aztán küldöm. (platnium edition mellé kaptam egy extrát) -
#30648 Hmmm, csak nem AMD/ATI kártyád van? Annál szokott előfordulni. Nálam akkor volt. -
#30647 Ázsiaira. Nem vicc.
@ xido, ott más bibi lesz, még kék-halált a Steam nálam sosem okozott. (nagyon meleg van) -
xido #30646 ha még csak annyi baja lenne,de egy vérgagyi grafikás játékom elkezdett kékhalált okozni 2x is egymás után..miután eddig hiba nélkül benne van vagy 10 órám :) -
#30645 Nem azt mutattam, hogy mire érdemes, hanem hogy hol...
A neted alapján érdemes belőni - próbálhatod Ausztriát, de akár Hamburgot, Csehszlovákiát, stb. Az a lényeg, hogy csak te tudod eldönteni, neked melyik szerver tud megfelelő sebességet nyújtani.
Amúgy is, vannak regionális és időbeli terhelések minden országban, minden régióban - egyértelműen az akcióváltásokkor, és a munkaidő lejártakor 5-7 óra között. -
Ironman2 #30644 Jó de mire érdemes váltani,mert ugyanez van beálítva nálam is? -
#30643 Válts szervert a kliensben.
Itt:
-
Ironman2 #30642 Iszonyat lassú lett a letöltés steamen,nem lehet ezen javítani valahogy? (120 mbites netem van)
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.07.28. 20:41:20 -
#30641 Valóban, de nem a Steam-es GTA V, hanem a "sima" RS Soc. Club verzió. Az kulcsos oldalakon is olcsó. Ettől függetlenül köszönjük az infót, sok jó eksön van náluk. -
#30640 És azt sem szabad feledni, hogy július 30-ig, 48 órás akciók vannak.
Ezek vannak hátra:
Days 9&10 – Get Tactical – A collection of simulators, puzzle games and tactical strategy, this is the sale that’ll get you thinking!
Days 11&12 – Survival Of The Fittest – The final theme day, this day includes horror, survival and action games, in an explosive end to the sale.
//Ja és a font (közép) árfolyama (direkt felfelé kerekítve): 373 Ft.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.07.25. 17:02:00