1028
Greyhawk, AD&D... Újra egy igazi CRPG a Baldur\'s Gate sorozat után?
-
#537 Te nem mész reggel dolgozni? Csak mert még itt lógsz a neten... -
#536 Antialiasing van minden kártyán, így radeonon is. Nem, nem, francia kártyán nincs. -
#535 nvidiám van szal nem kell tudnom hogy írják
INNEN lehet is szedni a planescape maygarítást. Eddig a szóveg 74%-a van kész. Nagyon király munka. -
#534 antinemtomaliasing? -
#533 Azért módosíthattak volna egy kicsit a modulon és máris lehetne magasabb a szinthatár. -
#532 Planescape: Torment!
Neked is ezt ajánlom, ha szerepjátékra vágysz.
Ja és ahhoz nem árt jól tudnod angolul. -
#531 Főleg hogy lassan elkészül hozzá a full magyarítás:) -
#530 Amúgy nagyon jó az ízlésed ;D -
#529 PRÓBÁLD KI A PLANESCAPE:TORMENT-et!!!!
Bocsi a kiabálásért, de ha kipróbálod, akkor TUDNI fogod, hogy talán minden idők legjobb számítógépes szerepjátéka (jobban fogod élvezni, mint azokat, amiket felsoroltál, bár azok is nagyon jók!).
-
#528 nalam mukodik az 1024x768-as felbontas (xp), 85Hz-en (nemtom 100-ra miert nem lehet), es nem is sotet. A cfg-ben probaltad atirni a brightness-t? Nalam 10-en van, es minden ok. Mar a scrollozast is megszoktam, szoval a szamtalan bugon tul mar csak az az iszonyat bena pathfinder zavar. :D -
#526 LOL mindenkinél más:) -
#525 Én át tudom állítani a felbontást. Nálam akkor fagy ha ki akarom kapcsolni az anti nemtommit. Jól fog jönni az a patch:) -
#524 Sztem bug, nekem ugyan feljebb viszi, de akadni kezd a hang... -
#518 Na van 1 komoly problémám. Megvettem a gömböt Mickytől, amit ő Monától lopott el. De hiába viszem vissza neki, nem akar beszélni velem egyáltalán. ez most bug vagy mi?
A másik, hogy lvl4en belebotlottam a temple of elemental evilbe. Most akkor bemenjek vagy mivan? Mert nem hinném hogy megfelelő ellenfelek vannak benn, de máshová már nem nagyon tudok menni, semmi hely nincs a térképen ahová mehetnék...
Amúgy a játék nekem nagyon tetszik, csak várhattak még voln vele egy hónapot, és azalatt kijavíthatták volna a bugokat, meg fejleszthették volna a küldetéseket. Szvsz azér elég gáz amikor:
-Kinyírtam a rablókat, a bandavezért meg a segédeit....
-Jólvan ügyes vagy...
-Kinyírtam a borzalmas óriás csukát....
-Gratulálok...
Azér legalább vmi jelképes jutalmat kaphatnék. Na meg a jellemet is erősen mellőzték....:( -
#515 És ez miért sajnos? Nagyon sok embernek jobban bejön ez a stílus mint a BG. Nekem mind a kettő bejön szal hü de jó nekem:) -
#513 Ez a game nem akar BG lenni... A TOEE inkább olyan mintha összemixelték volna az IWD a Poolal. -
#510 Azt mégis honnan lehet tudni hogy az ellen milyen messze van? Mert azért íjjal nem ártana, ha tudnám... -
#508 Vki aki előbbre jutott, mondjameg, hogy lesznek egyáltalán csapdák/zárt ajtók meg hasonlók. Én félszerzet rougémnak semmi hasznát nem láttam eddig, meg is kezdtem a rangerré való átképzését... Harcban elég béna szegény, a rouge skilleket pedig nem kellett használni eddig -
#507 Hát az biztos hogy feelinget azt adtak... Annyi nyavalygást se hallottam addig... Még szerencse hogy multiplayer-ben lehetett inditani 6 fős partit aztán átvinni single-be. -
Jacky #506 Én szeretnék vele játszani, csak nem találom honnan lehetne letölteni. Légy szíves valaki írja meg nekem a letöltési helyet a [email protected]. Nagyon kéne. Koszi! -
Mr. Perfect #505 Figyelj már! Nem értem miért kell meggyőzni valakit arról, hogy játsszon egy játékkal? Ha akarod kipróbálod, ha tetszik akkor játszol vele, ha nem akkor meg visszaméssz a NwN multiplayerhez azt kész. Ez a játék kifelyezetten az egyszemélyes játék miatt készült, és nekem speciel egyáltalán nem hiányzik belőle a multiplayer rész... -
FreddyHawk #503 El vagyok havazva.
TOEE, Zero Hour, BF Open Cup, azt sem tom mivel játszak, és még egy csomó dolog pottyan itt ősszel ...
Szóval most asszem kihagyom.
-
#501 miert kene feladni? vegyel ki szabit, es jatsszal mindel :D -
G_ArchAngel #500 Dracoon,
Az egy hatalam élmény NwN-ben amikor 3-4 elindultok, megvan egy egészséges csapat (ranger/wizard/cleric/druida) és összeköt benneteket a TeamSpeak...
Mikor üvöltik a füledbe, hogy: ÁLLJ, NEEE...benyomtam egy fireballt a szobába...
Én pedig vigyorgok a 0-ás sebződésemen, mert tűzre immunis vagyok...
Ezt az élményt nem tudja offline game visszaadni, de ígérem kap lehetőséget a game...
Mivel minden este nekünk sem jön össze az NwN multi...
Freddy nem szállsz be? :))) -
G_ArchAngel #499 Nos hát igen ez nagy hiba, Neked elhiszem, hogy érdemes végignyomni, de hát az NwN-t feladni...
...naaagyooon nehéz... -
#498 ebben nem vagyok kompetens, ahhoz kepest, hogy tobb, mint egy evig nagyon vartam, nekem nem tetszett az nwn egyaltalan. -
FreddyHawk #497 Angyalka :
már csak a grafika miatt érdemes, meg az apró nüanszok miatt pl.: szörnyek spéci támadásainka grafikai megvalósítása, scrollkészítés, satöbbi satöbbi...
A legnagyobb hibája : NINCS MULTI ! :(((
-
#496 Cloak of Elvenkind: +10 Hide skillre
De a legtöbb varázscuccra rá lehet jönni, ha az ember használatba veszi és megnézi, mi változott. Az identify miatt kint is nagy a sírás, szerintem sem a legszerencsésebb ez a megoldás. -
G_ArchAngel #495 Annyira nem vagyok világfüggő, mert mindegyiknek más a hangulata...
Én fantasy függő vagyok:)
Mi esténként NwN-ezünk, ezért nem tudom, hogy egy online élményt dobjak-e ezért a játékért, mégha kis időre is... -
#494 sot, gonosszal ugyebar mas lesz a vege is :D szerintem tokmind1 hany karit inditasz, eloszor 5-el probaltam, most egyel jatszom es a kezdeti felelmekkel ellentetben nem olyan nehez. :D de a szintlimitet 5-el is elered, szoval..
archangel: szerintem jatssz vele, igaz, hogy sok bug van benne, es a jatekot is irhattak volna meg 1x masfel evig, de szerintem igy is minden benne van, ami az nwn-bol kimaradt. iwd szinvonalan ott van a tortenet, a rendszer pedig mindegyiket lealazza :) -
#493 Ja, es persze nem Forgotten Realms a vilag... -
#492 Kerdes:
Hany karakterrel jatszotok?
1-5? Erdemes az 5-ot kihasznalni, vagy nem?
Jatszik valaki velejeig romlott bandaval? Enged a program gonosz karaktereket is? (Alapkonyv elvileg nem nagyon engedi) -
#491 Figyelj, ez is egy jo kis szerepjatek, meg ha "mas" is. Ha nem az Unreal, meg a Doom, meg a Quake az isten, sztem nem fox csalodni! -
G_ArchAngel #490 Srácok, most őszintén:
Megszereztem a "biztonsági másolatot", feltelepítettem, de miután elolvastam a fórumot, kicsit félek elkezdeni...
Nálam a BG+BG2+IwD+IwD2+NwN+SoU hatosfogat az isten, nem fogok én csalódni?
Vagy maradjak az NwN-nél? -
#489 thanx! -
#488 elkuldtem ;) -
#487 Hi All,
Installkor a jatek fokonyvtaraba felmegy egy Manual (pdf), 1.3 MB koruli, asszem.
Melohelyemen ki szeretnem nyomtatni, de otthon maradt. Nem tudna valaki elkuldeni erre a mail-cimre?!
[email protected]
Koszi! -
#485 Elvileg DnD-ben a potionök azonosítására az Alchemy skill lenne hivatott. Itt sajnos kihagyták ezt a képzettséget... Én még mindig a save-load próba/szerencse verzióra szavazok. Aztán, ami nem jó, azt eldobni...
Identify is trükkösen működik (sírnak is miatta a külföldi fórumokon), szóval azt semmiképp ne vedd fel a sorcererednek. Csak ha jobbat már nem találsz 1. szintről. -
#483 Szerintem a manual leírja. De ha nem, akkor elárulom, hogy mindenki medium csak a halfling és gnome nem (ők small).
A readme még azt is írja, hogy itt a wandokban csak 20 töltet lesz, nem 50, mint a szabályok szerint kellene. -
#482 haat hogy igy volt e tervezve, azt nemtudom, de szerintem csak kimaradt. azert elegge latszik, hogy egy jo eros beta allapotban van a jatek, es rafert volna meg 1-2 honap teszteles.
amugy nemtudom, az atarinak ez az uj uzletpolitikaja, szarik ra hogy all egy jatek, csak puff kib*ssza a piacra, mert kell a love? nem ertem.