Temple of Elemental Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lwb
A küldetések olyan sorrendben mennek, ahogy felveszed õket. Én spec. ezzel nem is találkoztam.

De nem véltlenül Burne és Rufus az a két ipse? Mert az a két varázsló a város vezetõje és a keleti részen az épülõ kastélyban vannak.

A játék legelejét jelenti, mivel most álltam neki.
A fazon a 2 medvével azt mondta, keressem meg a 2 ipsét, akik megmentették a várost is a zsiványoktól.
A városi õrök azt mondták, a város keleti részén laknak.
Nos itt nem találom õket.

dracoon
azt nemtom a tobbi mire jo, de pl. a bekatol no a hp-d, van amelyik mentore ad, stb. A jatekban nem talaltam leirast, de az eredeti konyvbol nehany (jatekban nemtom igy van-e):
Cat: +2 Move Silently
Owl: +2 Move Silently
Rat: +2 Fortitude Save
Weasel: +2 Reflex Save
Toad: +2 Constitution Score

dracoon
nemtudom mi neked az "elso kuldetes"? :D

Valaki???!

lwb
Igen. Simán megy, elsõnek azonosítod a scrollt read magic-kel, aztán a radial menuben lesz egy olyan opció, hogy copy scroll.

Spellcraft skill próbát dob 15+ a varázslat szintje ellen.

PResident Evil
ez teccik ez a gém !! eye... küggyed msn-en :DDD

ollie
Azért jobb így, mintha egyáltalán nem lenne... Nem igaz???

Eye-scream
Na lent van elindítottam megy faszán csak a hang akad. Ezzel találkozott már vki? Mert rohadt idegesítõ...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

dracoon
scrollok varazskonyvbe masolasaval probalkozott mar valaki? :D

Hol a gyíkban lakik (a város északi oldalán állítólag...)az elsõ "küldetés" 2 fazonja???
bejártam a várost, de nem lelem õket!
Thx!
(Jöhet kép is a helyrõl...)

dracoon
halljatok, annyi bug van ebben a jatekban, hogy lesz vagy egy honap, mire megirjak az elso patchet. de olyan bugok is vannak, amik aztan par ora jatek utan kiszurja mindenki szemet... legalabb irhattak volna egy "known issues" fejezetet hozza, mert hogy ennyit ne vegyenek eszre, azt nem hiszem.

SecMan
1. ha roll-ozol akkor a kapott eredményeket be kell HÚZNI a tõlük balra lévõ kis négyzetekbe és akkor továbbenged.

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

shaba23
vagy gamemaster? vagy kalandmester?
shaba23
még szerencs, hogy nincs Dungeonmaster:)
Atyaég.
Hányszor nyomtál el lendületbõl ezeknél sokkal jobb statokat? :))

Davidus
rerolls 2251?:) erröl az jut szembe mikor bg1 déltöl este hatig dobáltam a karaktert:)

V9ykn8_TZL0

dracoon

Telepítéskor mindkét CD-t bekéri, úgyhogy sajnos egy CD-vel nem fogod tudni elkezdeni :((((

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Eye-scream
A játékot még nem láttam de szabálykönyv szerint müxik

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Eye-scream
Na én most töltöm épp. Van a druidának animal companionje? Mondja meg vki lécci:D
Tudom ez nem a leg színvonalasabb kérdés csakhát kiváncsi vagyop...:)

miért nem tudom lenyomni az elsõ questben a zombusokat? :)

Saint of Underworld N/Me

Davidus
War3 miatt elég lassan haladok:) Most valami banditákat füstölök lvl 2 partyval:) De ahhoz képest hogy banditákat kell irtani szinte csak zombi meg ghoul van:)

V9ykn8_TZL0

A kettes CD playdiskként üzemel? Vagy esetleg csak késõbbi területek vannak rajta, a'la BG? Márcsak azért, mert az elsõ nemsokára meglesz és már nagyon érdekel. Remélem el tudom kezdeni az 1-es CD-vel is.

Ferro_TwL
Thx urak. Csak azt mondja meg még valaki mennyit kel szenvedni mire jon a templom? (Dav hol tartasz?)

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Az F betûs ürge (Furok ha jól emlékszem) ugyanott van az inn-ben ahol a csapos adja azt a küldetést, a bejárattal szemben lévõ falnál áll. Egy kicsit nehéz észrevenni...

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Davidus
Jó dolog lehet az elején lvl 10 druidával szadizni a zombikat de kiváncsi hány napig fog szenvedni a fõellenség ellen:)

V9ykn8_TZL0

Ferro_TwL
Nekem tetszik a game, de mikortol lesz izgalmas. Itt van ez a falu meg nehany huje kudetes, de hol az elemi gonoszsag temploma? (Ja es hol talalom azt az F- betus faszit aki minidg csal a szerencsejatekban? ÉS ti hany fos csapattal alltato neki, valamelyik forumon olvstam, hogy egy gyerek 1 db druidaval kezdte is iszonyu hamar 9. szintu lett.)

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Mayday
Shaba, a masodik kiadast szivesen odaadom, de a 3-ast nem, jo az ilyenkor :)

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

dracoon
a templetol kezdve kisse dungeon crawl jellege van a dolognak... de most nem ezert irok, craft item feateket tanult mar valaki varazsloval? hihetetlen, de szinte minden targyat lehet kesziteni. lehet, hogy kicsit bena lett jatekmenet, de ez a rendszer, ez NAGYON brutalis :D

aoo = attack of opportunity

Saint of Underworld N/Me

shaba23
már csak az a00 kárdéses:)
sry de én M.A.G.U.S.-oztam:(
Trip attack: az ellen földre lökése. Fegyver nélkül csinálva attack of opportunityt ad az ellenfélnek, fegyverrel (csak olyan fegyverekkel lehet, mint pl: halberd, hammer, stb) nincs aoo.
Single attack szerintem nem kerül magyarázatra. ;)
Coup de grace: tehetetlen, földön fekvõ, stb. ellenfeleken jónagy kritikus csapás bevitele, tolvaj esetén belecsapja a sneak dmg bónuszt is. Ja és miközben a kari ezt csinálja az ellenfél aoo-t kap ellene.
Gondolom adódik, hogy mi is az attack of opportunity...
Nos ez egy plusz támadás körönként ha az, aki kapja harcon kívül mást csinál, pl. elfut, varázsol, stb.
Javítsatok ha vmit rosszul tudok.

SecMan
Az én kérdésemre esetleg nem tudna valaki válaszolni? #369-es hozzászólás...

Kérdezz nyugodtan, sok ad&d guru ólálkodik errefelé... :)

Bakker, tudtam, hogy vmit elfelejtettem...
Ezt a gamét akartam beszerezni most németo-ban. Na marad a töltés

SecMan
érdekes :)

shaba23
muszáj leszek beszerezni egy szabálykönyvet...
monitoron meg már maxon van ... na mindegy majd graf kártyán felnyomok mindent max-ra aztán csak látok majd valamit :)

Saint of Underworld N/Me

SecMan
Akkor ezek szerint nem véletlenül nincs az optionsben, mert nem lehet változtatni. Sorry, akkor kénytelen leszel a monitorodon felnyomni, más ötletem nincs.

beírtam 1-2-3-4-5-1000-2000 et neki mindegy ... nem változtat a világosságon...

Saint of Underworld N/Me

SecMan
El tudná nekem valaki mondani hogy mi a különbség a különbözõ támadásoknál: Trip attack,Single Attack, Coup de Grace, stb.?

SecMan
képzeld kaptam már ilyen vicces jellegû válaszokat amikor komolyabb gondom volt mint neked most a brightness-el, csakhogy én akkor kértem help-et amikor már mindent megpróbáltam, ezért írtam azt hogy talán esetleg próbálkozhatnál is, elvégre is kétlem hogy bármit elcseszhetnél azzal ha a brightness beállításával szórakozol.

dejó köszi a SEGÍTSÉGET, nézném a fejedet amikor bajod van egy gameval és kapsz ilyesmi szintû vicces válaszokat;) na de hát mindegy ez az ember ;)

Saint of Underworld N/Me

SecMan
konkrétan nem tudom, de szerintem próbáld elõször 1-el, aztán 2-vel és így tovább :)

brightness=0 van .cfg-be irva mit írjak oda hogy nekem jobb legyen és világosabb?

Saint of Underworld N/Me

Lejött! Megyek játszani! Eddig csak egy karaktert generáltam. Ha lesz egy kis tapasztalatom milyenre sikerült az egész, majd írok.
Idegesített az egér lassúsága. Nem tudja valaki hogy hogyan lehet felgyorsítani játék alatt?

szerintem nézzd meg a .cfg fájlt,hátha abban benne van.én már letöröltem úgyhogy nem tudom benne van e,de pl a refreshrate-et ott állítottam át 100 hzre mert a játékban csak 85-ig van

help me!! nálam elég setét a játék , hogyan lehet brightness-t állítani? egyáltalán lehet? vagyhogyha nem akkor hogyan tehetném világosabbá?

elõre is thx!

Saint of Underworld N/Me

ollie
Kár hogy nem jöttél rá, hogyan lehet bekapcsolni a körökre osztott harcot BG-ben meg IWD-ben, mert úgy sokkal jobb volt.