Temple of Elemental Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Az óriás békát ami a party felét szõröstül bõröstül benyelte úgy gyõztem le, hogy lecharmoltam a kissebb békát és az benyelte a nagyot...
Így hát HP vesztés nélkül legyõztem szegényt 😄 Nade most a sea hag-el szopok, mert annak meg spell resistje van...
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Én mikor megláttam a wondrous kraftolás lehetõségeit sikongattam az örömtõl. 😊 Iszonyat sok mindent beletettek a játékba, le a kalappal.
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"
hja, hat van csapatom is, azok is mar lent tartanak a templeben, csak amikor meglattam az item creation feateket, mondom, ezt is muszaj megprobalnom. a level cap utan meg targyakat csinalok, pl. wand nagyon allat, 1-4 szintig barmely spellt belelehet rakni, es 50 toltet. 😄
Egy karival játék végére kicsit szívni fogod a fogad a rohadt level cap rosszvoltából...
armor check penalty: ez levonodik az osszes skilledbol, ami mozgassal kapcsolatos.
fegyverek: help->equipment->weapons->... fel van sorolva melyik egykezes, ketkezes, stb.
utazas: Map->World Map->es katt a varosra, de ezt mar irtak elottem is. 😄
-mi az az armor check penalty?
-honnan lehet tudni egy fegyverrõl hogy 1 v. 2kezes? (vásárlás elõtt)
Amúgy miért van az hogy az egész városban összesen 10 darab parittyába való követ lehet venni? Tényleg nem túl sziklás a vidék de azért ennél csak több kavics van arrafele...
Hommlet Térkép !SPOILER!
Amúgy potiont hogy lehet készíteni? Felvettem a featet de sehol sem látom. Remélem nem csak beletették hogy jól nézzen ki...
kep
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
IUZ-t (ha jol Mlekszem igy irjak le). Szoval mokara fel 😊

Így lehet nagyobb helységek között utazni.
Talán viccesen hangzik, de vállaltam a Woodcutter küldetését (pókok lemészárlása) még a játék legeslegelején (nem beszéltem még a helyi arccal akihez küldtek) és most egy erdõs részen vagyok ahol le is vágtam a két pókot, de sajnsos NEM TUDOM ELHAGYNI A TERÜLETET. Egyszerûen nem tudok elmenni innen. Most mi van? HELP!
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Saint of Underworld N/Me
Int - varázslatok, elosztható skillpontok szempontjából.
Dex - AC miatt
Cons - hp okán és hogy ne tudjanak varázslás közben megzavarni
Clericnek ugyanezek, csak itt az Int-et leváltja a Wis.
Roguenak:
Dex - tolvajképességeket ez befolyásolja, íjászat és AC miatt is fontos.
Int - elosztható skillpontok
A rencer meg azért ilyen bonyolult mert elsõdlegesen a vérprofi DnD-seknek készült. Nekünk meg pont ez a jó benne.
Karaktergenerálásnál szerintem még olyannak is zavaró, aki kívülrõl ismeri az AD&D-t. Én pl. jól beszívtam azzal, hogy a ranger csak második szinten kapja meg a two weapon fightingot.
Grafika szerintem rettentõ szép, bár szerintem antialiasing nélkül még szebben néz ki, ráadásul jelentõsen felgyorsul...
A nonplusultra szerintem a sok cumó, egyedi páncél amik mind meglátszanak és persze mindezekfelett a csúcsos kalap. 😊))
http://gaborszantai.co.uk/
WIS - a papnak, rangernek, druidának...stb., tehát a papi varázslatok használóinak
http://gaborszantai.co.uk/
Lámer vagyok, meg fáradt....😊)
- ha olyan területre kattintassz a játékban, ahová a karakterek nem tudnak menni, akkor jónéhány másodpercre iszonyatosan beszaggat az egész
- a játéktér scrollozása valami botrányosan lassú
- a karakteralkotáskor csak a vérprofi D&D kattantak tudhatják biztosan, hogy mit csinálnak, ugyanis az egyes speckóknál, feateknél, illetve mindennél egy mondattal lerendezik a magyarázatot (hozzá kell tennem, hogy én is játszottam nem keveset (mármint D&Ð-t))
- a grafikát hagyjuk
- most akkor mi is jó ebben?
tényleg nem fikázás, csak abszolút nem értem, hogy a fenti hibák csak nálam adódtak???
-pontosan mit is befolyásol az INT és a WIS?
-wizard-nak cleric-nek rogue-nak melyik stat-ok a fontosabbak? (int/wis,stb?)
Épp az elõbb jöttem rá hogy Roll-nál a kapott értékeket bárhova eloszthatjuk, szóval neki is álltam a generálásnak, csak tudnom kéne ezeket az alap infókat, szóval légyszi HELP!