Temple of Elemental Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Varázslóval, identify spellel is lehet szerintem, scrollokat meg read magic-el.
ollie
khmmm, khmmm

ollie
Na most valaki nyomasson ide egy játékidõt, mert kezdek egy kicsit megijedni...

dracoon
nem lehet! csak identifyvel 100 aranyert. en talalomra iszom oket. 😄

dracoon
ja, extend spell... hmm, eddig nem is gondoltam ra, de nem mondasz hulyeseget... 😊

Eye-scream
Ja és sikerült valakinek megbarátkoznia László gyerekével? A Scorcimat 18-as charizmával elküldte a búsba...:/

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

dracoon
nem a manualt mondom, a jatek belso helpjet nezd!

Eye-scream
Hmm az én druidom az állatokat charmolja 1000l igaz neki van partyja is.
Az óriás békát ami a party felét szõröstül bõröstül benyelte úgy gyõztem le, hogy lecharmoltam a kissebb békát és az benyelte a nagyot...
Így hát HP vesztés nélkül legyõztem szegényt 😄 Nade most a sea hag-el szopok, mert annak meg spell resistje van...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Ja meg nem a focusra gondoltam hanem empower vagy vmelyik másikra...

Azt hittem a suggestion úgy mûködik hogy addig tart, amíg egy feladatot véghez nem visz, mint pl. "öld meg ezt".

Én mikor megláttam a wondrous kraftolás lehetõségeit sikongattam az örömtõl. 😊 Iszonyat sok mindent beletettek a játékba, le a kalappal.

SecMan
manual-ban ezt írja: "A one-handed weapon is any weapon whose size is the same as the wielder’s size." namost, honnan tudom mekkora az én size-om?

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

dracoon
nem permanens, ora/szintig tart, szoval pihi utan fel kell mondani ujra. spell focus is van rajta, de az "csak" annyit ad, hogy -2-vel, ill. greater spell focus eseten -4-el dobja a mentojet ellene. de ha suggestion-t varazsolsz ra, akkor bekerul npc-nek, es te iranyitod, rakhatsz ra pancelt, es akkor szintet is tud lepni. mar felvettem az improved criticalt a great clubjara. 😄

hja, hat van csapatom is, azok is mar lent tartanak a templeben, csak amikor meglattam az item creation feateket, mondom, ezt is muszaj megprobalnom. a level cap utan meg targyakat csinalok, pl. wand nagyon allat, 1-4 szintig barmely spellt belelehet rakni, es 50 toltet. 😄

Te, hogy csináltad hogy permanensen követ? Spell focus ment charmra és napokig nem kell õt újracharmolni vagy hogy?
Egy karival játék végére kicsit szívni fogod a fogad a rohadt level cap rosszvoltából...

dracoon
poen:

armor check penalty: ez levonodik az osszes skilledbol, ami mozgassal kapcsolatos.

fegyverek: help->equipment->weapons->... fel van sorolva melyik egykezes, ketkezes, stb.

utazas: Map->World Map->es katt a varosra, de ezt mar irtak elottem is. 😄

kösz Dracoon, erre tippeltem én is. Csak ne lenne ilyen bug-os ez az egész, na mindegy remélem javítják gyorsan😊
SecMan
2 láma kérdés:
-mi az az armor check penalty?
-honnan lehet tudni egy fegyverrõl hogy 1 v. 2kezes? (vásárlás elõtt)

dracoon
wizard

dracoon
performra ellehet irva, de a jatekban mar nem kap ra -2-t, csak a karaktergeneralasnal. exotic weaponhoz +1 base attack kell, ami bardnal 2-es szintet jelent.

Eye-scream
Ja azt nem is néztem.. Azt hittem kell hozzá valami növényt szedni vagy ilyenek😛
Amúgy miért van az hogy az egész városban összesen 10 darab parittyába való követ lehet venni? Tényleg nem túl sziklás a vidék de azért ennél csak több kavics van arrafele...

dracoon
a radial menuben ott van a brew potion, ha felvetted a featet! keresd meg 😊

lwb
Ha még nem láttátok volna itt egy erõsen spoiler gyanús Hommlet térkép. Sok egyszerûbb kérdésre adhat választ...
Hommlet Térkép !SPOILER!

Nem tudja valaki, hogy a bárd karaktergenerálásakor a legalapabb skillje, a perform, miért kap -2 miscellaneous módosítót ill. miért nem tudom felvenni az exotic weapon featet 15-ös erõ mellett(13 a feltétel)
Eye-scream
Én a druidát nyomatom, de van a csapatomban egy félszerzet rouge akivel nagyon nem vagyok elégedett, lõdöz a drága de nemigen talál...
Amúgy potiont hogy lehet készíteni? Felvettem a featet de sehol sem látom. Remélem nem csak beletették hogy jól nézzen ki...

SecMan
Na, ennyit arról hogy el lehet osztogatni a pontokat... ugyanis most csináltam 5 karaktert, mindegyiknél rolloltal(persze nem egyszer😉 és most azt a két zombit a legelején "simán" levertem. 4 pregenerált karakterrel+1 saját(nem rollos) karakterrel esélyem nem volt...

dracoon
Na, szintet lepett a Hill Giant-om, mostmar elso szintu sorcerer is. 😄
kep

SecMan
köff, én is olyan varázslót csináltam, szóval most megnyugodtam 😊, persze nincs egyedül😊

dracoon
titok 😛 de a kulcsszo: enchantment 😄

Falabu
Valaki mesélje L nekem honnan tom leszedni a demot mert a Gamershell nem megy!!

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

SecMan
Leírnád a fõbb tulajdonságait? csakhogy a hozzánemértõk(mint én) lássuk hogy nézz ki egy ilyen sikeres varázsló...

nemrovid a jatek, csak en napi 18 oraban jaccok vele 😊ma reggel is 9kor fekudtem le 😊 Kozben kideritettem kihez imadkoznak a ToEE-ben (marmint kit tiszetelnek magaban a templomban). Ez az oreg szerepjatekosoknak fog tecceni 😊

IUZ-t (ha jol Mlekszem igy irjak le). Szoval mokara fel 😊

dracoon
Ugy dontottem, megkisertem a lehetetlent, es egyedul nekivagok egy darab varazsloval. Ime o es maganhadserege a Moathouse utan. 😊

lwb
Valaki megnõsült már? Mármint a játékban, persze. 😄 Mert én nem találom Roddyt, aki a leendõ arám nõvérének a faszija és aki elvileg az ács inasa, de ott nincs. Nem tudja vki mégis merre van a csávó?

lwb
Menjél ki a mapre ("m"), ott World Map és kattints a városra (bal alsó sarok).
Így lehet nagyobb helységek között utazni.

Segítség!

Talán viccesen hangzik, de vállaltam a Woodcutter küldetését (pókok lemészárlása) még a játék legeslegelején (nem beszéltem még a helyi arccal akihez küldtek) és most egy erdõs részen vagyok ahol le is vágtam a két pókot, de sajnsos NEM TUDOM ELHAGYNI A TERÜLETET. Egyszerûen nem tudok elmenni innen. Most mi van? HELP!

En is chatoic evil csapatot nyomtam, de ennek ellenere szorgalmasan csinalgatom a kuldeteseket.😛

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

ami jó azt általában elbasszák a játékhosszal ...

Saint of Underworld N/Me

shaba23
ennyire rövid game?
Meg 1 bugot talaltam : Ha tele van az inventoryd, es ugy kapsz 1 targyas kuldit (tehat aki beszel a megbizoval annak van tele az inventoryja), akkor nem kapod meg a targyat es a foldon sem lessz, igy buktad a kuldit. En a templomban szivtam meg igy, halistennek volt 1 masik kimentett allasom. Mar 9 szintu a partym, megtalaltam a foenemyt is, csinaltam vele 1 probaharcot (8. szinten, de szamitsatok lepetesekre 😊) ).

lwb
Én is a sikátorral kezdtem. Szerintem jellemfüggõ a dolog...

Wizardnak sorrendben a legfontosabbak:
Int - varázslatok, elosztható skillpontok szempontjából.
Dex - AC miatt
Cons - hp okán és hogy ne tudjanak varázslás közben megzavarni

Clericnek ugyanezek, csak itt az Int-et leváltja a Wis.
Roguenak:
Dex - tolvajképességeket ez befolyásolja, íjászat és AC miatt is fontos.
Int - elosztható skillpontok

lwb
A scrollozás és a szaggatás gépfüggõ. Van akinél van, van akinél nincs.
A rencer meg azért ilyen bonyolult mert elsõdlegesen a vérprofi DnD-seknek készült. Nekünk meg pont ez a jó benne.

De, pont ugyanezek a hibák egybõl szemet szúrtak...
Karaktergenerálásnál szerintem még olyannak is zavaró, aki kívülrõl ismeri az AD&D-t. Én pl. jól beszívtam azzal, hogy a ranger csak második szinten kapja meg a two weapon fightingot.
Grafika szerintem rettentõ szép, bár szerintem antialiasing nélkül még szebben néz ki, ráadásul jelentõsen felgyorsul...
A nonplusultra szerintem a sok cumó, egyedi páncél amik mind meglátszanak és persze mindezekfelett a csúcsos kalap. 😊))

Stotoo
Töröld le és gyere hw2zni 😄

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

SecMan
köszi!

SecMan
a scrollozást orvosolni lehet ha elõször a scroll sebességét leglassabbra állítod, accept, utána pedig 4-esre, elvileg így már jónak kell lennie.

én meg írni nem tudok...

http://gaborszantai.co.uk/

INT - a varázslónak fontos, de nem árt a bárdnak sem, egyébként, minnél magassabb, annál több skill és mágiaellenálás...
WIS - a papnak, rangernek, druidának...stb., tehát a papi varázslatok használóinak

http://gaborszantai.co.uk/

Megtaláltam õket, köszi!
Lámer vagyok, meg fáradt....😊)

musha
hát nem a fikázás miatt, egyszerûen csak érdekel: ti nem vettétek észre az olyan apró hibákat (vagy csak nálam jelentkeztek), mint például:

- ha olyan területre kattintassz a játékban, ahová a karakterek nem tudnak menni, akkor jónéhány másodpercre iszonyatosan beszaggat az egész

- a játéktér scrollozása valami botrányosan lassú

- a karakteralkotáskor csak a vérprofi D&D kattantak tudhatják biztosan, hogy mit csinálnak, ugyanis az egyes speckóknál, feateknél, illetve mindennél egy mondattal lerendezik a magyarázatot (hozzá kell tennem, hogy én is játszottam nem keveset (mármint D&Ð-t))

- a grafikát hagyjuk

- most akkor mi is jó ebben?

tényleg nem fikázás, csak abszolút nem értem, hogy a fenti hibák csak nálam adódtak???

SecMan
Karaktergenerálással kapcsolatban lenne pár kérdésem:
-pontosan mit is befolyásol az INT és a WIS?
-wizard-nak cleric-nek rogue-nak melyik stat-ok a fontosabbak? (int/wis,stb?)

Épp az elõbb jöttem rá hogy Roll-nál a kapott értékeket bárhova eloszthatjuk, szóval neki is álltam a generálásnak, csak tudnom kéne ezeket az alap infókat, szóval légyszi HELP!