Temple of Elemental Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Honnan lehetne letölteni? Én is szeretném kipróbálni.
no jó, én nem akarok lebeszélni errõl a játékról senkit sem.különbözõ az ízlésünk.viszont ha vki beleolvas a topicba,és a vitánk alapján el tudja dönteni hogy letölti e vagy ne adj isten megvásárolja a boltban,akkor már volt értelme beszélni róla.van hogy én is ez alapján döntök más topicokban olvasgatva.habár ez a ritkább,inkább leszedem ami egy kicsit is érdekel,aztán vagy jó vagy nem jó

Davidus
Ezt te sem hiszed el😊

V9ykn8_TZL0

lehet hogy rosszul fogalmaztam,vagy te vagy nehéz felfogású.nem azt mondtam hogy a temple... ua mint a pool of radiance,hanem azt hogy MOST olyan mint az AKKOR volt!

lwb
PoR legnagyobb hibája a zsír egyforma dungeonok, a nagyon sok hent és a tök nulla sztori volt szvsz.

Davidus
Szerintem itt is segíteni fog egy patch a csapat terelgetésen mert elég bugosnak tûnik...

V9ykn8_TZL0

lwb
Már van 1.31 is. Nem a SoU a legújabb.

dracoon
ja, csak a poolban nem lehetett beszelgetni senkivel, tokugyanugy nezett ki az osszes labirintus, a szintlepes abbol allt, hogy rakattintottal a szintlepes ikonra, de igen, egyebkent tokugyanolyan, tenyleg.

na igen,az alap nwn-nek sok hibája volt,de azóta már xmillió peccs jött ki hozzá vagy a shadows of undretine egybõl felpeccseli a legmagasabbra,és így már nagyon kevés bug maradt benne.pont amiket mondtál azokat javították ki majdnem teljesen,csak egyszer-kétszer forul elõ hogy a summon lény beszorít vmi szûk helyre vagy a tolvaj nem fér hozzá a ládához,de ismétlem,ennél a verziószámnál már nagyon ritka!

lwb
DnD-ben a Heal skill csak stabilizálja a 0 hp alá került karaktert és/vagy növeli az egy napi pihenéssel visszanyerhetõ hp-k számát.

NWN-ben nagyon táp volt, hogy jobban gyógyított vele egy ranger pl., mint egy akármilyen pap. De az eredeti szabályok szerint ez nem így mûxik.

Davidus
A karakterek terelgetése nekem se tetszik... A scrollozással nem tudom mi a gondod mert nálam tükörsima. Elég sokan sírtak a hivatalos fórumon hogy szaggatott a scroll még durva gépeken is másoknak meg semmi gond nincs vele.

V9ykn8_TZL0

dracoon
igy van. es van heal skill, ha sikerul, es utanna pihensz, akkor duplajat ill. haromszorosat gyogyulod, mint egyebkent (elvileg), es a betegseget is kezeli, de instantban nem ad vissza hpt.

visszatérve a dologra kb.olyan ez a játék mint annak idején a pool of radiance volt.azt is nagyon beharangozták,volt is benne egy csomó újítás,mégsem adott játékélményt.itt a grafika kiemelkedõ,a szörnyek sem simán csak csapkodnak,látványos a harc,de összességében mégsem az igazi.persze ez csak az én véleményem

dracoon
hat nemtom a neverwinter az szerintem szar volt 😛 na, ez is televan hibaval, karakterek mozgatasa jo bena, utkereses szinten, scrollozas is eleg gaz, viszont nekem tetszik a radial menu bonyolultsaga, es tok jo, hogy millio fele dolgot beleraktak, ill. szeretek nyugisan es lassan jatszogatni.

Davidus
Ebben az uj D&D ben lehet hogy van olyan skill hogy heal? Eddigi D&D szerepjátékokban 3 mód volt a gyógyulásra:
1 alvás
2 gyógyital
3 gyógyító varázslatok

V9ykn8_TZL0

Healelni hogyan lehet valoban? Mer ramegyek hogy heal, vmit csinalgat is a kari, de a gyogyulni kivant alany nem gyogyul...

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

lwb
Ja... 😞 Sajnálom is magam ezerrel. 😞((

shaba23
szar dolog a limitált letöltés😛
lwb
Nem az. Hanem a "tökölés", a lassú játékmenet. IWD-ben meg NWN-ben már kezdett idegesítõvé válni a sok hent és a pörgõ akció. Én szeretem a lassú, megfontolt dolgokat.

A csapdás példád pl. tökre kedvet csinált a játékhoz. Még hely is lenne, ahonnan leszedhetném (jó gyors ftp), csak éppen ebben a hónapban már odavágtam az 5 gigás limitemnek a JK3-mal. 😞

a vontatott játékmenet és hogy elkószálnak a karakterek hozta meg a kedved a játékhoz? érdekes az ízlésed, de végül is nekem mindegy. az összes úgy játékot leszedem ftp-rõl és nincs túl sok szabadidõm, csak a legjobbakkal játszom.

lwb
Érdekes, amiket hibának írtál le, azok pont meghozták a kedvem a játékhoz. 😊
Különbözõek vagyunk ...

nos, megrögzött kaladjátékos vagyok,ezt gyorsan hozzáteszem,már kiskoromaban is a kaland-játék-kockázat könyvetek bújtam.icewind dale, baldurs gate, neverwinter stb. végigjátszva.ez sem lenne éppen rossz, csak elbaszták azzal hogy tisztára vontatott az egész játékmenet, a radial menü kismillió féle opciója, egy nyomi láda kinyitása sok idejig tart tolvajjal is és a csapda jó eséllyel felrobban és ki is nyírja(ami mondjuk tetszett,elég élethû). a karakterek mozgatása is némi kívánni valót hagy maga után, 5 emberbõl 1-2 rendszeresen lemarad ha házad között mész.szóval gagyi.a graf szép, de látszik hogy csak ezzel foglalkoztak.visszalépést jelent az icw dalehez vagy a BG hez képest,azoknak is tökéletes volt a graf kalandjátékhoz,nem kellett volna erõltetni a 3d-s karaktereket.meg az egész gördülékenyebb volt.de azért próbáld ki és dönts magad.nekem nem jött be

Davidus
A fika az kevés létszi írd le mi az ami nem tetszik😊 Hátha elveszed a kedvem és nem kell letöltenem. Bár erre kicsi az esély😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
alap😊

V9ykn8_TZL0

no, grafika gyönyörû, de a többi fika. sajnos. a lionheart után egy újabb játék ami nagyon jónak ígérkezett de a wincseszteren élt kb.1 órát.

W3-azol meg mindig?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Davidus
Este meg nem tudok tölteni mert megy a b.net😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
Lementem focizni és közben szakadt a netem😊

V9ykn8_TZL0

Letoltessel mi a helyzet? Mer nem nagyon mozog a dolog.

dracoon
😄

dracoon
mert nincs benne multi

Davidus
Nincs benne multi😊

V9ykn8_TZL0

köszönöm!

Multiban próbálta már valaki?

Saint of Underworld N/Me

dracoon
csak olvastam

Mar el is erted vagy csak olvastad vhol?😊

dracoon
10-es szint a maximum 😞

CarajoEsp
Nembaj. Ilyen néha minde3nkivel megesik.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

shaba23
bazz, de marha vagyok... még mielõtt harcoltam volna, megfogalmazódott bennem, hogy megkérdezem, de aztán láttam hogy körökre osztott. Ennek ellenére most mégis megkérdeztem...öregszem😞
SecMan
A harc az körökre osztott, egyéb esetben pedig szerintem elég ha menübe lépsz.

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

shaba23
System Requirements
-------------------

*Minimum System Requirements

Operating System: Windows 98/ME/2000/XP
Processor: Pentium® III 700 MHz
Memory: 128 MB
Hard Disk Space: 1200 MB Free
CD-ROM Drive: 4x
Video: 16 MB Windows 98/ME/2000/XP - compatible 3D video card
Sound: Windows 98/2000/ME/XP compliant soundcard
DirectX: DirectX® version 9.0 (included) or higher
Peripherals: Keyboard, Mouse

*Recommended System Requirements

Operating System: Windows 98/ME/2000/XP
Processor: Pentium® 4 1.7 GHz or higher
Memory: 256 MB
Hard Disk Space: 1.2 GB
CD-ROM Drive: 10x speed
Video: 64 MB Windows 98/Me/2000/XP-compatible 3D vidoe card
Sound: Windows 98/2000/ME/XP DirectX® certified sound card
DirectX: DirectX® version 9.0 (included) or higher
Peripherals: Keyboard, Mouse
valaki egy gépigényt is írhatna!

Saint of Underworld N/Me

shaba23
meg lehet állítani az idõt? és ha igen, akkor mivel?
SecMan
Használtam...

dracoon
hasznalj turn undead-et, amugy eselyed sincs 😄

dracoon
haat az ai egyszer jo egyszer nem, de taktikazni azt kell, mert eleg nehez 😄

olyan kérdésem lenne, hogy véleményetek szerint milyen a szörnyek AI-ja? intelligensen támadnak? Taktika kell ezerrel?

Saint of Underworld N/Me

SecMan
Hát ez érdekes. Az elsõ két zombin nem tudok továbbjutni haláleset nélkül... csapat: saját fighter,saját ranger,cleric,wizard,rogue.

Shaman
Na most tõtöm lefelé. Éjfél körülre talán lennt is lesz:-)
Remélem lesz olyan jó,mint amilyennek beharangoztátok!

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

dracoon
multiclassolni lehet, de nem erdemes. bar ha tudod hogy vannak dndben, akkor ok. hat mindenki izlese szerint, de sok harcos es sok pap, mert nem konnyu 😊 foleg ha 10 gnoll atrohan a partidon, es leabalja a hatul acsorgo varazslot 😄

na kitapasztaltam, tényleg nem rossz habár egy kicsit szokatlan.aki már játszik vele,milyen tanácsot tudna adni, milyen csapattal érdemes kezdeni?barbár/fighter, rouge/bard, wizard,pap és még valami?ja, és lehet e multiclassozni?