Beperelték a RIAA-t "közkegyelem" programja miatt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a bit torrentben is vannak kacifántos dolgok!
minnél többen töltenek le annál gyorsabb mivel amit te letöltöttél azt már tölthetik rólad
minnél többen töltenek le annál gyorsabb mivel amit te letöltöttél azt már tölthetik rólad
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
> önként kell bocsánatot kérniük a szövetségtõl cselekedetükért.
anyátoktól. nem inkább a zenészektõl? a riaa is kezdi beérni a bsa+májkroszoft párost.
anyátoktól. nem inkább a zenészektõl? a riaa is kezdi beérni a bsa+májkroszoft párost.
Azért mert embert ölni bûn, bárhogy is legyen!
A RIAA persze más tészta, simán murénák elé vettetném õket, mert a zeneIPAR már réges-rég a velejéig rothadt dolog. A zene nem ipar, hanem szívvel-lélekkel kell csinálni, mert anélkül semmit nem ér.
A RIAA persze más tészta, simán murénák elé vettetném õket, mert a zeneIPAR már réges-rég a velejéig rothadt dolog. A zene nem ipar, hanem szívvel-lélekkel kell csinálni, mert anélkül semmit nem ér.

\"És egy szép napon eljutottak oda, ahol egykor Isten ostora, Attila pattogott.\"
NEM rablok +gengszterek!
Ezek hituk szerint cselekednek! Ennyire elkeseredett harcot vivnak a keleti, elmaradott orszagok a nagy amerika ellen!
<i>Afganisztán, Pakisztán. Na és aztán? Hát aztán?</i>
Ezek hituk szerint cselekednek! Ennyire elkeseredett harcot vivnak a keleti, elmaradott orszagok a nagy amerika ellen!
<i>Afganisztán, Pakisztán. Na és aztán? Hát aztán?</i>
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
Az ott dolgozó irodai munkásoknak részvétem, meg a családjuknak is. De valahogy nem tudok részvétet érezni "szegény amerikát" ért anyagi és erkölcsi veszteség miatt.
És miért nem? Azt hittem ez magyarország nem Amerika. Egyébként meg nagyonis idevágó a hozzászólás. Mert a WTC irányitói is rablók +gengszterek. Meg ezek a lemzkiadó cégek is.
Azért ezzel a belerepülõs dologgal nem kéne viccelni, okés?! 

\"És egy szép napon eljutottak oda, ahol egykor Isten ostora, Attila pattogott.\"
A RIAA leszophat bo nyallal! Remelem szopni legalabb tudnak, ha mar mast nem! A kovetkezo repulo az o szekhazukba megy majd, azt uzenik a muszlim haverjaim! Allah nagy es hosszu az o szakalla!
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Jaj kiesik neki pár millio dollár aszt már is sírnak... ki érti ezt? :-)
Érdemes kevésbé elterjed P2P rendszereket használni, amiknek nincs keresöjük. Pl. bittorrent. Ilyenkor neked nincs meg a file, meg sem osztod, nem lehet perelni. Ráadásul általában sokkal gyorsabb a kazaa-nál, pontosabb, nincsenek álneves állományok, stb.
12éves kislány esete
Hát az apja farkát a riaa-nak. Azé 2000$(500 000Ft)azé kicsit gennyesség sztem!!!
Hát az apja farkát a riaa-nak. Azé 2000$(500 000Ft)azé kicsit gennyesség sztem!!!
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
nekem már ezek a hírek alapján tele van a tudatom a riaa-val. el tudom képzelni akkor az amerikaiakat, akik közvetlenül érzik a bõrükön ezt az idiótaságot. tiszta gestapo
gondolom a server logoltja a regisztrálok ip-cimét is. innentõl meg nem gond beazonositani a telefon gazdáját, onnantól meg meg is vannak a tulaj adatai.
az.
eszerint a hir szerint az.
eszerint a hir szerint az.
Marmint a kocsog ugyvedeknek kiraly, mindenki mas csak sziv. Felre ne ertsetek nem a kiadokat vedem, azok megdogolhetnek mind.