32
  • [HUN]PAStheLoD
    a bit torrentben is vannak kacifántos dolgok!
    minnél többen töltenek le annál gyorsabb mivel amit te letöltöttél azt már tölthetik rólad
  • b
    > önként kell bocsánatot kérniük a szövetségtől cselekedetükért.

anyátoktól. nem inkább a zenészektől? a riaa is kezdi beérni a bsa+májkroszoft párost.
  • gz_8
    Azért mert embert ölni bűn, bárhogy is legyen!

A RIAA persze más tészta, simán murénák elé vettetném őket, mert a zeneIPAR már réges-rég a velejéig rothadt dolog. A zene nem ipar, hanem szívvel-lélekkel kell csinálni, mert anélkül semmit nem ér.
  • jazzboy
    Mesélnél erről többet?
  • ThePartyFace
    NEM rablok +gengszterek!
    Ezek hituk szerint cselekednek! Ennyire elkeseredett harcot vivnak a keleti, elmaradott orszagok a nagy amerika ellen!

<i>Afganisztán, Pakisztán. Na és aztán? Hát aztán?</i>
  • Jony
    Az ott dolgozó irodai munkásoknak részvétem, meg a családjuknak is. De valahogy nem tudok részvétet érezni "szegény amerikát" ért anyagi és erkölcsi veszteség miatt.
  • Jony
    És miért nem? Azt hittem ez magyarország nem Amerika. Egyébként meg nagyonis idevágó a hozzászólás. Mert a WTC irányitói is rablók +gengszterek. Meg ezek a lemzkiadó cégek is.
  • gz_8
    Azért ezzel a belerepülős dologgal nem kéne viccelni, okés?!
  • zippofcy
    A RIAA leszophat bo nyallal! Remelem szopni legalabb tudnak, ha mar mast nem! A kovetkezo repulo az o szekhazukba megy majd, azt uzenik a muszlim haverjaim! Allah nagy es hosszu az o szakalla!
  • Lazarus
    Amúgy ez a rengetek összeperelt zsé hová kerül?
  • Lazarus
    Pontosan
  • P-ther
    Jaj kiesik neki pár millio dollár aszt már is sírnak... ki érti ezt? :-)
  • Joe
    Érdemes kevésbé elterjed P2P rendszereket használni, amiknek nincs keresöjük. Pl. bittorrent. Ilyenkor neked nincs meg a file, meg sem osztod, nem lehet perelni. Ráadásul általában sokkal gyorsabb a kazaa-nál, pontosabb, nincsenek álneves állományok, stb.
  • RelakS
    12éves kislány esete
    Hát az apja farkát a riaa-nak. Azé 2000$(500 000Ft)azé kicsit gennyesség sztem!!!
  • rolika
    nekem már ezek a hírek alapján tele van a tudatom a riaa-val. el tudom képzelni akkor az amerikaiakat, akik közvetlenül érzik a bőrükön ezt az idiótaságot. tiszta gestapo
  • WiLDoR
    gondolom a server logoltja a regisztrálok ip-cimét is. innentől meg nem gond beazonositani a telefon gazdáját, onnantól meg meg is vannak a tulaj adatai.
  • WiLDoR
    az.

eszerint a hir szerint az.
  • Csatti
    Marmint a kocsog ugyvedeknek kiraly, mindenki mas csak sziv. Felre ne ertsetek nem a kiadokat vedem, azok megdogolhetnek mind.
  • mikike
    amerika király hely

mindenért mindenkit be lehet perelni