32
-
#32 a bit torrentben is vannak kacifántos dolgok!
minnél többen töltenek le annál gyorsabb mivel amit te letöltöttél azt már tölthetik rólad -
#28 > önként kell bocsánatot kérniük a szövetségtől cselekedetükért.
anyátoktól. nem inkább a zenészektől? a riaa is kezdi beérni a bsa+májkroszoft párost. -
#27 Azért mert embert ölni bűn, bárhogy is legyen!
A RIAA persze más tészta, simán murénák elé vettetném őket, mert a zeneIPAR már réges-rég a velejéig rothadt dolog. A zene nem ipar, hanem szívvel-lélekkel kell csinálni, mert anélkül semmit nem ér. -
#26 Mesélnél erről többet? -
#25 NEM rablok +gengszterek!
Ezek hituk szerint cselekednek! Ennyire elkeseredett harcot vivnak a keleti, elmaradott orszagok a nagy amerika ellen!
<i>Afganisztán, Pakisztán. Na és aztán? Hát aztán?</i> -
Jony #24 Az ott dolgozó irodai munkásoknak részvétem, meg a családjuknak is. De valahogy nem tudok részvétet érezni "szegény amerikát" ért anyagi és erkölcsi veszteség miatt. -
Jony #23 És miért nem? Azt hittem ez magyarország nem Amerika. Egyébként meg nagyonis idevágó a hozzászólás. Mert a WTC irányitói is rablók +gengszterek. Meg ezek a lemzkiadó cégek is. -
#22 Azért ezzel a belerepülős dologgal nem kéne viccelni, okés?! -
#21 A RIAA leszophat bo nyallal! Remelem szopni legalabb tudnak, ha mar mast nem! A kovetkezo repulo az o szekhazukba megy majd, azt uzenik a muszlim haverjaim! Allah nagy es hosszu az o szakalla! -
#20 Amúgy ez a rengetek összeperelt zsé hová kerül? -
#19 Pontosan -
P-ther #17 Jaj kiesik neki pár millio dollár aszt már is sírnak... ki érti ezt? :-) -
Joe #15 Érdemes kevésbé elterjed P2P rendszereket használni, amiknek nincs keresöjük. Pl. bittorrent. Ilyenkor neked nincs meg a file, meg sem osztod, nem lehet perelni. Ráadásul általában sokkal gyorsabb a kazaa-nál, pontosabb, nincsenek álneves állományok, stb. -
#12 12éves kislány esete
Hát az apja farkát a riaa-nak. Azé 2000$(500 000Ft)azé kicsit gennyesség sztem!!! -
rolika #9 nekem már ezek a hírek alapján tele van a tudatom a riaa-val. el tudom képzelni akkor az amerikaiakat, akik közvetlenül érzik a bőrükön ezt az idiótaságot. tiszta gestapo -
WiLDoR #8 gondolom a server logoltja a regisztrálok ip-cimét is. innentől meg nem gond beazonositani a telefon gazdáját, onnantól meg meg is vannak a tulaj adatai. -
WiLDoR #7 az.
eszerint a hir szerint az. -
Csatti #2 Marmint a kocsog ugyvedeknek kiraly, mindenki mas csak sziv. Felre ne ertsetek nem a kiadokat vedem, azok megdogolhetnek mind. -
#1 amerika király hely
mindenért mindenkit be lehet perelni