3392
  • Lacika 79
    Én úgy hallottam, hogy finoman fogalmazva rosszul sikerült, rengeteget visszavittek, és ezért most valami újított szériát dobnak majd ki. Legalábbis egy-két nagykerben ezt mondták. Ha tévedek, ill. hülyeséget mondok, akkor sorry.
  • Palleon_home
    Sehol sincs már Pioneer 107-es. Lehet még egyáltalán vhol kapni?
  • Punker
    azóta azt lefújták
  • WiZZaRD
    eleg sokat kellene olvasni, esetleg nem tudna segiteni valaki abban, hogy az A06-oshoz kijott mar az a firmware, ami kezeli a ketretegu lemezeket. emlekeim szerint, mintha egy sima A06-ost mutogatott volna a pio mint ketretegu lemezt is iro masinat...csak a firmware volt mas
  • ERIK
    Akkor az windowsos verzió!Csak indítsd el mintha egy programot telepítenél.Amikor elindítod újraindít,kinyitja a tálcát,és felrakja rá.
  • Emery
    csak egy exe file van, mas nincs
  • FL
    A leírásban hogy van? csináld ugy.
    Szurd be ide a readme-t., megnézzük hogy kell. Addig ne inditsd, amig nem vagy benne biztos.
  • Emery
    Valaki letudna nekem reszletes irni hogy LG4040Bre hogyan kell feltenni a 302 firmwaret?
    Letoltottem a zip filet abba volt egy exe
    Elinditom , ott mit kell beallitani?
  • Geeryy
    Teac DV-W58G erről vélemény?
  • Pill
    És ezekre a Ritek lemezek-re kb hány év "garancia" van? Mert hallottam olyat hogy egyes szar lemezek már 1 év után föladták. Nekem 5 az már jó lenne. Bár ezt senki se tudhatja még.
  • FL
    Ha DVD R, vagy DVD RW disc-et ír, biztos hogy én is a Ritek G04-et adtam volna meg válasznak, s nem írót, (netán asztali dvd-t).
  • Pill
    Szerintem csak nem olvasta el jó. De mind1 hagyjuk. MAjd veszek Verbatimot. Az jó.
  • GAAMMEER
    Te most tényleg azt hitted hogy DVD íróra gondol vagy te ilyen vicces gyerek vagy?
  • Jinchuu
    Hali!
    Ilyen jó árban mégis honnan lehet szerválni dvd-t?
  • Lacika 79
    Szerintem lemezre gondolt. :-)
  • FL
    PIO 106-D / vagy A06 / vagy 107-D / vagy vagy A07
  • Pill
    Eldöntöttem hogy mostantól nem fogom sajnálni a pénzt a DVD-re. Ugyse irok sokat max heti egyet.A márkás DVD-k közülo melyeket javasoljátok?
  • GAAMMEER
    Kösz.
  • Zetorg
    A szitázott lemeznek a tetejére minta van "festve", a szitázatlan teteje általában egyszínű, fényes.
  • NeoMaN
    semmit. van rajta valamilyen jelzés, márkanév, felirat stb..
  • GAAMMEER
    akkor az mit jelent hogy "szitázott"?
  • NeoMaN
    elbasztam, most látom :DD
    Szal 370-380 a ritek G04-es télleg...
  • NeoMaN
    nem
  • GAAMMEER
    Megvettem.LG GSA-4081B--->eddig 2t írtam mind2 jó lett. :)
    Lehet hogy elég láma kérdés de az hogy szitázott az ugye azt jelenti hogy ki vannak válogatva a jók.Pl:Princo szitázott A osztájú
  • Alien
    vedd meg nyugodtan, nekem is ez van, és nagyon jó
  • BaLeeX
    G04 vagy mi?
  • NeoMaN
    utánanéztem. itt most 270-280. több mint 1 hónapja nem vettem lemezt, nem gondoltam, hogy így lemegy az áruk...
  • BaLeeX
    Viszont ír DVD-Ram-ot is ami nem rossz dolog!
  • BaLeeX
    4x írásra ideális. 8x csak az egyik médiát írja szóval ha ez fontos akkor válassz mást vagy várjál még. Bár szerintem bőven elég a 4x sebesség is, még itt sem tökéletes az írás minősége szóval ha rámhalgatsz veszel egy 4x-es írót 5-6ezerrel olcsóbban mint az új 8x-osak aztán örülsz neki és magadnak max 2x írsz DVD-ket. :)
  • Punker
    olvass vissza
  • GAAMMEER
    Kinek mi a vélemény az LG GSA-4081B DVD íróról?Most akarok venni 1 ilyet.
  • Punker
    Eger
  • NeoMaN
    Budapest?
  • Punker
    370-ért tudok 10-s hengert...
  • NeoMaN
    Az kamu sztem. Én nagy mennyiségben veszem (200-300db egyszerre).A lemez hengerben van 100-asával, tokot külön kell hozzá venni. A legolcsóbb amit tudok 420 brutto/db + 50 Ft a DVD tok.
  • Borg
    DVD-R volt, rendes tokos. Nagy mennyiségben árulta egy srác, egyik fórumon.
  • BaLeeX
    Akkor raktározz be belőle/esetleg áruld 350-ért. :))
  • NeoMaN
    az CD-RW lehetett bazz... :DDD
  • Borg
    Helyesbítenék, G04et láttam 290-ért is ;))
  • BaLeeX
    Fibrát vegyél inkább.
    Amúgy ez a nagy magyar sztech helyzet...
    Nézz körül egy osztrák honlapon, épp most rakunk össze egy gépet, az egyik legolcsóbb vidéki sztech boltból kaptunk árajánlatot úgy, hogy a tulaj jó ismerősünk azaz kedvezménnyel adta és kijött a cucc 160e körül.
    Megnéztük az első osztrák online shopban és ugyanaz 120e!! Ami ugye azt jelenti, hogy biztos van olcsóbb is, mert nálunk se az olcsóságukról híresek az online shopok a másik meg, hogy 0% a vám a számtechcuccokra!

Ritek G04 és Samsung lemezeket lehet venni 370ft/db körüli áron (a Samsungról nagyon jókat mondanak) Princo lemezeket pedig már 300 ft alatt és még a Princo lemezeknél is vannak sokkal rosszabbak szóval az sem a legalja.