Melyik DVD írót vegyem? -DVD író tapasztalatok-

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali!

Sony dru500-am van s princo dvd-t szeretnk írni, de a nero meg a fireburner vmiért nem hajlandó.Only csak a alcohol.tudtok segíteni miért szopok vele??legújabb fw van rajta és hibaként valami power calibrationt ír ki NEROba(Ahead nero ultra 6.0.1 vagy mi)
Egyébként érdemes lecserélni pioneere vagy teac-ra?
Ja és primo se ismeri fel a cuccost!
[Jakuza]
Azt jelenti, a hackelt, hogy regiokod fuggetlen az FW es a Pioneer irokban a DVD rippelesenek sebessege 2x-re van limitalva gyarilag.
Valamint ezzel az FW-vel tudsz 1x-es DVD mediara 2x-esen is irni.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Gerry
Mint írtam sebességben nem jeleskedik igazán, viszont eddig mindenféle DVD-t megírt nekem a megfelelõ sebességen, és még egyetlen poháralátétet sem készítettem vele, sem CD, sem DVD téren. Amúgy nekem az A301-es FirmWare van beégetve.

Remélem tényleg jó ez a 4040, jövö hét végén jön az enyém is... bár jó lenne ha nem fekete lenne😊
Breki33
ja bocsi már válaszoltak
Breki33
Hát annyi a különbséh hogy a B-s pont jó a fekete házamba P
Gerry
GSA-4040B Mindent ír, +/- R/RW valamint DVD-RAM, a másik típust nem ismerem, nekem 4040B van, 4x-esen egy fullos DVD-t kb 14-16 perc alatt ír meg, 2.4x-es sebességgel egy DVD+RW lemezt pedig kb 23-25 perc alatt fejez be. 1x-es sebességû írás durván 1 óra.

[Jakuza]
Van hozza hackelt FW.
Pioneer DVR-106 v1.07 RPC-1 + 2xDVD-R + 12xRip

A FW frissites meg holt egyszeru.
Kicsomagolod valahova a filet, majd futtatod a Upgrade.bat filet. Ha jol emlexem nem lehet ugy frissiteni, ha CD vagy DVD van a meghajtoban.
Ennyi.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

legensy
Elfelejtetem leirni a 2 tipust.
LG GSA-4040B
LG M4020B
és ha tudtok rola valami sebeség adatott is mondani.

\"Ostoba beszédre hallgatás a felelet.\" \"Inkább tisztes halált, mint gyalázatos életet.\" \"Ki hogy él, aszerint gondolkodik.\"

legensy
Sziasztok.most szeretnék dvd irot venni.LG-t a kérdésem az az lenne hogy a két tipus közül melyiket érdemes melyik +/- os.és mit jelent a +/-?meg ha tudnátok mondani egykét dvd iro progit amivel gyári filmet le lehet konvertálni a 4,7 gb lemezre,és valami olyan progi is kellene amivel avi formátumbol(divx,xvid)dvd formátumot lehet csinálni.
elöre is THX

\"Ostoba beszédre hallgatás a felelet.\" \"Inkább tisztes halált, mint gyalázatos életet.\" \"Ki hogy él, aszerint gondolkodik.\"

BaLeeX
Na mindenre gondoltam volna, csak erre nem.
Kösz!

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

IMYke2.0.0.0

------------------------------------------
.:i2k:.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Milyen jó, hogy Imyke nem csak a magyaritások topicban mozog. :-))
IMYke2.0.0.0
A B betû ezt jelenti: Black = Fekete.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

BaLeeX
Nagyon helyes. Akkor most már csak azt mondd meg nekem mi a különbség a D és a DB végû író között.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Breki33
jó minõségû igen

gondolod különben ilyet szeretnék venni?
NeoMaN
lol

Azt mondják az okosok. Nekem nincs viszonyítási alapom, mivel eddig csak plextor és pioneer cumóval nyomultam. (cd író, DVD rom) De akinek van, az csak dicséri. Én is. :-))
Hogy mi a különbség? Az "E" asszem csak minuszos, a "D" az pluszminusz, a "DB" meg Dragonball. :-)) Nemtom.
BaLeeX
Találtam 3 féle TEAC-ot:
DVD író Teac DV-W50D /OEM/ 38e
DVD író Teac DV-W50DB /OEM/ 40e
DVD író Teac DV-W50E /dobozos/ 48e

Mi a különbség köztük?

Nagy kibaszás ez a rohadt sulinet. Sulinet nélkül 38 ugyanaz az író. Ki teszi zsebre azt a 17e ft különbséget?

Teac akkor jó minõségû a DVD írók között is?

TEAC DV-W50D +-. Abszolút megbízható, profi jószág. 55 pénz.
www.sulinetonline.hu
A médákról meg valaki hozzáértõ nyilatkozzon, mivel még én is viszonylag kezdõ vagyok, így nem akarok hülyeségeket írni.
BaLeeX
Ajánljatok nekem valami jó írót 50 körül/alatt amit esetleg sulinet keretein belül is meg lehet venni. Lehet beruházok egybe év vége elõtt. CD íróból TEAC-om van most és meg vagyok vele elégedve.

Értemes + - os írót venni? Mennyivel drágábbak ezek? Van valami érv a +-os vagy a --os írók vagy médiák mellett?
Bocs, abszolút kezdõ vagyok a témában.

Az a gagyi TEAC volt a "legjobb vétel" a PC-worldben. Ha elolvastad volna figyelmesen, akkor rájönnél, hogy gyorsabban, és megbízhatóbban olvassa be a lemezeket, mint a Pioneer. Mondjuk ezt én sem értem miért. Lehet, hogy jobb a firmware neki?

Breki: a Pioneer a05 az van az "W50E" jelzésû TEAC-ban, az a06 pedig a "W50D"-ben.
Breki33
pontosan melyik Pio és melyik TEAC

pontos típust kérek
Emery
A TEAC-be Pioneer belso van a ket iro egyfomra fizikailag csak a Pioneer gyorsabban adja ki firmware-t
Nekem Pioneer van a baratnomnem TEAC. szetszedtem mind a kettot, meg a csavarok is egyformak benne.

Porból lettem, hamu vagyok, Semmi voltam, Senki vagyok

trunks666
"ne hol mi gagyi NEC TEAC markat"

Te se vagy semmi öregem

Szerintem Pioneer vegyel.Ha hosszu tavra akasz egy megbizhato mindenevö gepet.Erre ne sajnald a penzt,ha veszel minosegit vegyel ne hol mi gagyi NEC TEAC markat,tegyel hozza egy 10eFT es Pio-t kapsz.De te tudod,ez csak a én véleményem.De nezd meg a szeptemberi-oktoberi Pc WORLD magazint ott le teszteltek a DVD irokat.Mondanom se kell melyik nyert.
Nem csodálom, nekem is õ van a gépemben, és szerinbtem nagyon tuti. Õ a mindentvivõ. :-)
NeoMaN
Nem kezdõknek!! 😊

NeoMaN
A legjobb mpeg tömörítõ (minõségileg):
CinemaCraft Encoder (CCE)

ZaJanga
Valaki?
Többet errõl a CCE progiról! Mi is ez?

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

Breki33
Én ilyet szeretnék

ZaJanga
Khmmm ! :-)
A CCE alatt melyik progit érted mert engem is érdekelne!

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

NeoMaN
Jah, clonedvd-hez dvd decrypter is kõ.

NeoMaN
minõség: CCE
egyszerûség: DVDShrink
középmezõny (gyors, egyszerû, de fullkezdõ tutti elbassza): CloneDVD

Gerry
Az hogy azt használom az enyhe túlzás, de már használtam. A kollégám ajánlotta, õ ezzel szokta átnyomni a filmeket bent a cégnél, én meg otthon írtam vele át 2 filmet eddig, és szerintem jó a minõség, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy csak az egyik DVD-t kellett kicsit tömöríteni, a másik egy-az-egyben átment, tehát nem romolhatott a minõsége.

Gerry
Pinnacle InstantCopy?

Gerry
Szerintem meg, de nekem adták a dobozban az íróhoz. Neked is ott kéne hogy legyen.

Gerry
Feltetted a DVD-RAM drivert? Amúgy nekem asszem anélkül is írt rá a NERO 6-os. Sõt szoftverébõl megformázva drag&drop módszerrel is írtam már rá.

Breki33
Általában igazad van de most tévedsz ebben a boltban tökjóárért lehet kapni cuccokat.
És pl a dual actionomat nagy meglepetésemre olcsóbban kaptam meg mint a depo lb. ár.

Csak az emlitett termék csak a kékhalnál ilyern olcsdó a többi pesti cég sem tudja ezen az áron adni.

Csak magáról a boltrol nem halottam jókat, meg messze van.
Breki33
és ott nincs TEAC?

AMugy akkor egész közel lax :-)

MAjd ha megvetted érdekel, persze he nem NEC-et vettél P
"itt a helyiek azt mondták ezt az árat nem tudják vllalni"
Hmmm. Nekem a városi legnda jutt eszembe, miszerint X városkában egy sok boltos cég meg akarta vetni a lábát, de a többi boltos kiutálta õket, mielött bármit tettek volna:
Mert vidéken akár 50% haszonkulcsot is be lehet vasalni a vevõkön, és nem akarták ezt elveszíteni.
Welcome to the real world in Hungary, 2003. 😞

IMYke2.0.0.0
Én Pécsett lakom... Budapest számomra elérhetetlen.
Legalábbis, nem nagyon kéne nekem odamenni - többe kerül a leves, mint a hús alapon...

A Depo-n nézte, vannak házhozszállító számtech boltok Pesten, de gondolom, vidékre borsos lenne az ár... továbbra is ott vagyok, ahol a part szakad...

Marad tehát a pécsi Mistral, úgy tûnik.

Breki33
kékhal
itt a helyiek azt mondták ezt az árat nem tudják vllalni
IMYke2.0.0.0
Hol lehet venni ennél olcsóbban TEAC-ot?

Sulinet. 55e párszáz pénz. 57 volt, de úgy láccik lejjebb ment az ára. Ez nekem csak jó. :-))
TEAC DV-W50D. Eddig úgy néz ki, mindenevõ, csak ugye ha nem muszály, akkor nem szarok el egy-két lemezt. :-)
NeoMaN
Ritek a legjobb. Milyen íród van amúgy? Privi ment.

És a Ritek az jó? Még csak most vettem az írót, ezért nem nagyon vagyok járatos, ill. kevés a tapasztzalatom lemezek terén. Jah, és hol lehet venni Riteket olcsón? Jöhet priviben is, ha itt nem jó.
NeoMaN
Nagyon sokan szídják, többek közt én is. Írással is bajok vannak vele, az asztalimon (JVC) pedig rángat.
Ennyié ilyen van. Vagy 500-é RitekG04.

Hi!

Tudom, hogy nem ide való, de mi a véleményetek a Princo DVD-krõl? Ami nekem van, azzal nincs semmi gond, de van aki panaszkodik rá, + néhány asztali olvasó nem viszi. Ebben az árkategóriában tud valaki esetleg valami mást, ha a Princo tényleg gáz?