Melyik DVD írót vegyem? -DVD író tapasztalatok-
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sony dru500-am van s princo dvd-t szeretnk írni, de a nero meg a fireburner vmiért nem hajlandó.Only csak a alcohol.tudtok segíteni miért szopok vele??legújabb fw van rajta és hibaként valami power calibrationt ír ki NEROba(Ahead nero ultra 6.0.1 vagy mi)
Egyébként érdemes lecserélni pioneere vagy teac-ra?
Ja és primo se ismeri fel a cuccost!
Valamint ezzel az FW-vel tudsz 1x-es DVD mediara 2x-esen is irni.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Pioneer DVR-106 v1.07 RPC-1 + 2xDVD-R + 12xRip
A FW frissites meg holt egyszeru.
Kicsomagolod valahova a filet, majd futtatod a Upgrade.bat filet. Ha jol emlexem nem lehet ugy frissiteni, ha CD vagy DVD van a meghajtoban.
Ennyi.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
LG GSA-4040B
LG M4020B
és ha tudtok rola valami sebeség adatott is mondani.
\"Ostoba beszédre hallgatás a felelet.\" \"Inkább tisztes halált, mint gyalázatos életet.\" \"Ki hogy él, aszerint gondolkodik.\"
elöre is THX
\"Ostoba beszédre hallgatás a felelet.\" \"Inkább tisztes halált, mint gyalázatos életet.\" \"Ki hogy él, aszerint gondolkodik.\"
Kösz!
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
------------------------------------------
.:i2k:.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Hogy mi a különbség? Az "E" asszem csak minuszos, a "D" az pluszminusz, a "DB" meg Dragonball. :-)) Nemtom.
DVD író Teac DV-W50D /OEM/ 38e
DVD író Teac DV-W50DB /OEM/ 40e
DVD író Teac DV-W50E /dobozos/ 48e
Mi a különbség köztük?
Nagy kibaszás ez a rohadt sulinet. Sulinet nélkül 38 ugyanaz az író. Ki teszi zsebre azt a 17e ft különbséget?
Teac akkor jó minõségû a DVD írók között is?
www.sulinetonline.hu
A médákról meg valaki hozzáértõ nyilatkozzon, mivel még én is viszonylag kezdõ vagyok, így nem akarok hülyeségeket írni.
Értemes + - os írót venni? Mennyivel drágábbak ezek? Van valami érv a +-os vagy a --os írók vagy médiák mellett?
Bocs, abszolút kezdõ vagyok a témában.
Breki: a Pioneer a05 az van az "W50E" jelzésû TEAC-ban, az a06 pedig a "W50D"-ben.
Nekem Pioneer van a baratnomnem TEAC. szetszedtem mind a kettot, meg a csavarok is egyformak benne.
Porból lettem, hamu vagyok, Semmi voltam, Senki vagyok
CinemaCraft Encoder (CCE)
Valaki?
Többet errõl a CCE progiról! Mi is ez?
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
A CCE alatt melyik progit érted mert engem is érdekelne!
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
egyszerûség: DVDShrink
középmezõny (gyors, egyszerû, de fullkezdõ tutti elbassza): CloneDVD
És pl a dual actionomat nagy meglepetésemre olcsóbban kaptam meg mint a depo lb. ár.
Csak az emlitett termék csak a kékhalnál ilyern olcsdó a többi pesti cég sem tudja ezen az áron adni.
Csak magáról a boltrol nem halottam jókat, meg messze van.
AMugy akkor egész közel lax :-)
MAjd ha megvetted érdekel, persze he nem NEC-et vettél P
Hmmm. Nekem a városi legnda jutt eszembe, miszerint X városkában egy sok boltos cég meg akarta vetni a lábát, de a többi boltos kiutálta õket, mielött bármit tettek volna:
Mert vidéken akár 50% haszonkulcsot is be lehet vasalni a vevõkön, és nem akarták ezt elveszíteni.
Welcome to the real world in Hungary, 2003. 😞
Legalábbis, nem nagyon kéne nekem odamenni - többe kerül a leves, mint a hús alapon...
A Depo-n nézte, vannak házhozszállító számtech boltok Pesten, de gondolom, vidékre borsos lenne az ár... továbbra is ott vagyok, ahol a part szakad...
Marad tehát a pécsi Mistral, úgy tûnik.
Ennyié ilyen van. Vagy 500-é RitekG04.
Tudom, hogy nem ide való, de mi a véleményetek a Princo DVD-krõl? Ami nekem van, azzal nincs semmi gond, de van aki panaszkodik rá, + néhány asztali olvasó nem viszi. Ebben az árkategóriában tud valaki esetleg valami mást, ha a Princo tényleg gáz?