3392
-
Lacika 79 #949 Én úgy hallottam, hogy finoman fogalmazva rosszul sikerült, rengeteget visszavittek, és ezért most valami újított szériát dobnak majd ki. Legalábbis egy-két nagykerben ezt mondták. Ha tévedek, ill. hülyeséget mondok, akkor sorry. -
#948 Sehol sincs már Pioneer 107-es. Lehet még egyáltalán vhol kapni? -
#947 azóta azt lefújták -
#946 eleg sokat kellene olvasni, esetleg nem tudna segiteni valaki abban, hogy az A06-oshoz kijott mar az a firmware, ami kezeli a ketretegu lemezeket. emlekeim szerint, mintha egy sima A06-ost mutogatott volna a pio mint ketretegu lemezt is iro masinat...csak a firmware volt mas -
ERIK #945 Akkor az windowsos verzió!Csak indítsd el mintha egy programot telepítenél.Amikor elindítod újraindít,kinyitja a tálcát,és felrakja rá. -
#944 csak egy exe file van, mas nincs -
#943 A leírásban hogy van? csináld ugy.
Szurd be ide a readme-t., megnézzük hogy kell. Addig ne inditsd, amig nem vagy benne biztos. -
#942 Valaki letudna nekem reszletes irni hogy LG4040Bre hogyan kell feltenni a 302 firmwaret?
Letoltottem a zip filet abba volt egy exe
Elinditom , ott mit kell beallitani? -
#941 Teac DV-W58G erről vélemény?
-
Pill #940 És ezekre a Ritek lemezek-re kb hány év "garancia" van? Mert hallottam olyat hogy egyes szar lemezek már 1 év után föladták. Nekem 5 az már jó lenne. Bár ezt senki se tudhatja még. -
#939 Ha DVD R, vagy DVD RW disc-et ír, biztos hogy én is a Ritek G04-et adtam volna meg válasznak, s nem írót, (netán asztali dvd-t). -
Pill #938 Szerintem csak nem olvasta el jó. De mind1 hagyjuk. MAjd veszek Verbatimot. Az jó. -
GAAMMEER #937 Te most tényleg azt hitted hogy DVD íróra gondol vagy te ilyen vicces gyerek vagy? -
Jinchuu #936 Hali!
Ilyen jó árban mégis honnan lehet szerválni dvd-t? -
Lacika 79 #935 Szerintem lemezre gondolt. :-) -
#934 PIO 106-D / vagy A06 / vagy 107-D / vagy vagy A07 -
Pill #933 Eldöntöttem hogy mostantól nem fogom sajnálni a pénzt a DVD-re. Ugyse irok sokat max heti egyet.A márkás DVD-k közülo melyeket javasoljátok? -
GAAMMEER #932 Kösz. -
#931 A szitázott lemeznek a tetejére minta van "festve", a szitázatlan teteje általában egyszínű, fényes. -
#930 semmit. van rajta valamilyen jelzés, márkanév, felirat stb.. -
GAAMMEER #929 akkor az mit jelent hogy "szitázott"? -
#928 elbasztam, most látom :DD
Szal 370-380 a ritek G04-es télleg... -
#927 nem -
GAAMMEER #926 Megvettem.LG GSA-4081B--->eddig 2t írtam mind2 jó lett. :)
Lehet hogy elég láma kérdés de az hogy szitázott az ugye azt jelenti hogy ki vannak válogatva a jók.Pl:Princo szitázott A osztájú -
#925 vedd meg nyugodtan, nekem is ez van, és nagyon jó -
#924 G04 vagy mi? -
#923 utánanéztem. itt most 270-280. több mint 1 hónapja nem vettem lemezt, nem gondoltam, hogy így lemegy az áruk... -
#922 Viszont ír DVD-Ram-ot is ami nem rossz dolog! -
#921 4x írásra ideális. 8x csak az egyik médiát írja szóval ha ez fontos akkor válassz mást vagy várjál még. Bár szerintem bőven elég a 4x sebesség is, még itt sem tökéletes az írás minősége szóval ha rámhalgatsz veszel egy 4x-es írót 5-6ezerrel olcsóbban mint az új 8x-osak aztán örülsz neki és magadnak max 2x írsz DVD-ket. :) -
#920 olvass vissza -
GAAMMEER #919 Kinek mi a vélemény az LG GSA-4081B DVD íróról?Most akarok venni 1 ilyet. -
#918 Eger -
#917 Budapest? -
#916 370-ért tudok 10-s hengert... -
#915 Az kamu sztem. Én nagy mennyiségben veszem (200-300db egyszerre).A lemez hengerben van 100-asával, tokot külön kell hozzá venni. A legolcsóbb amit tudok 420 brutto/db + 50 Ft a DVD tok. -
Borg #914 DVD-R volt, rendes tokos. Nagy mennyiségben árulta egy srác, egyik fórumon. -
#913 Akkor raktározz be belőle/esetleg áruld 350-ért. :)) -
#912 az CD-RW lehetett bazz... :DDD -
Borg #911 Helyesbítenék, G04et láttam 290-ért is ;)) -
#910 Fibrát vegyél inkább.
Amúgy ez a nagy magyar sztech helyzet...
Nézz körül egy osztrák honlapon, épp most rakunk össze egy gépet, az egyik legolcsóbb vidéki sztech boltból kaptunk árajánlatot úgy, hogy a tulaj jó ismerősünk azaz kedvezménnyel adta és kijött a cucc 160e körül.
Megnéztük az első osztrák online shopban és ugyanaz 120e!! Ami ugye azt jelenti, hogy biztos van olcsóbb is, mert nálunk se az olcsóságukról híresek az online shopok a másik meg, hogy 0% a vám a számtechcuccokra!
Ritek G04 és Samsung lemezeket lehet venni 370ft/db körüli áron (a Samsungról nagyon jókat mondanak) Princo lemezeket pedig már 300 ft alatt és még a Princo lemezeknél is vannak sokkal rosszabbak szóval az sem a legalja.