Melyik DVD írót vegyem? -DVD író tapasztalatok-
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mûködik a ClonyXXl csak nem jó az ASPI drivered!
Nézd meg a hibaüzit és látni fogod!
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
A princo DVD-RW egy nagy szar!NE vegyétek!!
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Koszi
A továbbiakban kéretik a megfelelõ topicban tárgyalni az írási ügyeket, ez itt az író meghajtókról szól, nem a médiákról, senem az író programokról, vagy az eljárásokról.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
www.dpgtar.ini.hu
www.cdgrab.hu
www.letoltes.com
www.origo.hu/szofverbazis
Nézz körül.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Szerintem akkor WinOnCD/DVD progit próbálj ki vagy bármilyen DVD írásra is képes progit, mert bennük kell lenni a törlés lehetõségének.
Kíváncsivá tettél, miért kell neked sok újraírható? Na jó ha nem akarod elárulni akkor maradjon titok. 😊
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
ASUS P4C800 D.|3200/800HT|Zalman CNPS7000A-AlCu|2x512MB Samsung|2x Seagate SATA 80GB /ST380013AS/| 120GB /ST3120026AS/|CLUB3D 9800PRO@XT 128MB|Casetek CK-1018-2A|Chieftec HPC-360-202/LG 1730B
Amugy Clone CD-vel nehezen torolnek dvd-t! 😊
DE milyen mas iropogival probaljam meg?
Jah mellesleg az arrol en 350 ft-ert veszem ujrairhatot a monosegi meg 800 ft raadasul nekem kurva sok ujrairhato kell had ne irjam le miert!!
Emberek, minek vesztek 2-300 Ft-al olcsóbb újraírhatót egy minõségi helyett? Újraírhatóból elég 2-3db az meg legyen minõségi. Aki nem így gondolja az meg szívjon csak vele...
Mellesleg a Neronál tényleg szoktak gondok lenni néha törléssel (nekem még nem volt). De én mást még nem használtam.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Princo ujrairhato cd-rol van szo!
Milyen masik iroprogival probaljam meg ki?
Köszike
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
NEC-t nem ismerem.
DVD+ -RW LG 4040
A fenti két íróról mi a véleményetek/tapasztalatotok?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
locutuskukacfreemailponthu
De a bolhapiacolást itt tényleg befejezni!
http://apro.lap.hu/
Ezzel elleszel pár napig, valahol csak találsz egyet jutányos áron. Esetleg a www.hwsw.hu fórumán is nézz körül a Bolhapiac részen.
Mondjuk ez az egész számtech piacra igaz, hogy általában mindennek mennek lefelé az árai de ha túl sokáig vársz akkor meg már elavult lesz amit meg akarsz venni.
Kint literes jägert szinte 1/2-1/3 áron meg lehet kapni, persze hogy megéri CSEMPÉSZNI, ugye😊
Hardverben már csak minimális árkülönbségek vannak.
Jó mondjuk én sem sûrün járok ki, de pont múlt héten voltunk kint piáért és 6 üveg 7dl-es pián spóroltunk 16k-t ahhoz képest mintha itthon vettük volna meg. Ebbõl max 1 ezres a benzin. Erre szokták mondani, hogy hülyének is megéri.
Tényleg eszméletlen olcsón vannak kint mûszaki cuccok. Mondjuk nem minden olcsóbb, de pl. november környékén volt kint Trust digitális fényképezõ átszámítva 35 körül, ugyanazt itt 59ért akarták rásózni az emberre az pedig majdnem félár.
mennyi? : kb 40 ezer körül vannak már jó írók
software? : ez attól függ mire akarod használni, én adatot Nero-val írtam, gyári filmet cloneDVD-vel másoltam...
De nem hinném, hogy a többrétegût megírná, mivel a többrétegû írók elviekben tavasszal jönnek.
A többrétegûvel kapcsolatban meg nemtom mit tud... nem találkoztam még olyan lemezzel.
Amúgy nekem is itt figyel benne, ha nem irok éppen, akkor ez a maxell ram lemez van bent, és egy plusz particioként funkcionál... letöltések, bármi mehet rá. UDF 1.5-be formázva oda vissza lehet másolgatni akár totalcommanderrel is, vagy bármi mással.
(kb. egy ezressel drágább, mint az RW lemezek)
Azt hiszem az õskövületi 4020-as is tudta. Meg a Pannasonic nálunk nemkapható cuccai, mert ugye õk találták ki 😊
Nekem egy Pioneer a06-os íróm van. Ezzel kapcsolatban mik a tapasztalataitok? Eddig egy Silent Hill 3-at írtam csak vele, az jó lett.
Amúgy +-R/RW meg RAM-ot irjon aztán kész. Utóbbit csak az LG 4040B tudja.
Estig fenntartanak nekem egy NEC ND-1300A DVD írót...😊
Sajnos nem sokat tudok róla? Itt a fórumban sem nagyon találok róla infót.
Valaki, aki tapasztalt ezel a géppel írjon már véleményt róla! Kevesebbe kerül, mint egy LG, vagy TEAC, de kevesebbet is ér. Mennyire megbízható?
Válaszokat köszi elõre is.
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.