3392
-
#1429 - -
pasquale #1428 és ezhez mit szóltok..Samsung TS-H552U/BEBL -
#1427 Én annakidején, amikor még szinte újdonságnak és túl drága "luxus"-nak számítottak a DVD-írók, akkor elhatároztam, hogy akkor fogok venni, ha majd annyiba kerülnek, mint a CD-írók (akkoriban).
Nos, azt - a csak magamnak tett - ígéretet be is váltottam és kábé egy hónapja vettem 12eFt-ért egy LG GSA-4163B-t. Alap firmware van rajta - bár frissíthettem volna, de nálam szabály, hogy ha valamivel nincs gond, akkor minek bolygatni (az alaplapi BIOS-frissítésekkel is így vagyok). A 8x-osan írható DVD-R lemezt gond nélkül írja (eddig még csak ilyet használtam, mert nem mindenki DVD-je ismeri a DVD+R-t).
Szóval csak annyit akarok mondani, hogy én nagyon meg vagyok elégedve a vassal, és azóta a baráti körömben többeknek is írtam már DVD-t és mindenki meg van vele elégedve. Sőt, az egyikük huga kint él Németországban, és mivel kint ritka a magyar cucc, hozzá is került egy film. Már tőle is kaptam pozitív visszajelzést.
Én csak ajánlani tudom az LG GSA-4163B-t. Az olcsóságának semmi köze az "olcsó húsnak híg a leve" mondáshoz. -
#1426 Panaszkodtak a pio109-re és a NEC 3520-ra is, utóbbira kevesebbet.
Én a NEC-t venném, most 3500-asom van meg egy LG. -
pasquale #1425 na most melyiket vegyem?? szavazás...:D -
#1424 jó író a NEC -
#1423 Nekem úgy rémlik, hogy a DRW-1608P-ben pio mechanika van. -
#1422 Én nem merném megvenni, mert nem igazán ismerem, de utána néztem. -
pasquale #1421 megnéztem az ASUS-t amit írtál.... elég jó 16 780 Ftba fájna... és j tuljai is vannak de kinéztem egy
NEC ND-3520 Double Layer OEM 2év-et 15kért.. az jó?? -
#1420 Szinte mindenki a Pioneer 109-es írót dicséri, de én inkább ASUS-nál maradok. A CD íróm ASUS márkájú, ez az első, már évek óta használom, és nem tapasztaltam benne még semmilyen hibát. Most ASUS DVD írót veszek, remélem, a DRW-1608P nem hagy majd cserben. -
#1419 Pio109 -
pasquale #1418 plz monnyatok egy jó kis DVD írtót 15kig ami télleg megéri.. kösz -
WinikeÓzd #1417 Na megjött az íróm! MSI DR16-B2!(BenQ 1620 Pro belseje van). :))))
Amint beraktam rögtön írtam is vele 10 lemezt és szépen megírta mindegyiket!(8X-oson)
Szóval úgy néz ki lehet hogy jól jártam vele! (16 rongyból kivolt és dobozos)
Majd még tesztelgetem és utána megírom hogy ajánlom-e mindenkinek vagy sem!
-
the Godfather #1416 nem vagyok megelégedve a pióval...szerintem jelen pillanatba a Nec jobb. Egyébként a Pioneer Nec chippel müködik, csak konstrukciós külömbségek vannak. -
the Godfather #1415 Pioneer 109 1.50-es firmware-vel. A firmware-t az Asus-tól szedtem a 1608P írótol. -
WinikeÓzd #1414 Úgy látom nem is lessz rossz a MSI, a németek szerint elég jó: Nem rossz -
trabant #1413 pio 109 -
Roll #1412 Nekem pont lg4163-asom van, és nincsen vele semmi bajom.
Elötte egy sony volt, az sorra elrontotta a lemezeket, helyette kértem ezt gariba. Azóta nincs bajom. -
Air #1411 IJB!
Mondjuk nem ertem, hogy jon ide az, hogy a te regi filipszed szar, akkor a mostani BenQ is szar.. Erdekes logika. -
#1410 akkor vegyel, nekem filipsz van szerintem elég szar. igaz ez egy viszonylag régebbi darab, de a vele megegyező nec vagy pio lényegesen jobb -
Air #1409 SZVSZ ez nem igaz.
A pioval es az NEC-vel egy szinten van. Ha nem jobb egy kicsivel. -
Lacika 79 #1408 esetleg NEC? -
#1407 tul sok jót nem lehet elmondani a benq rol -
WinikeÓzd #1406 Szasztok!
Nem lessz Pioneerem, mert sokért tudja elhozzni az a köcsög bolt!
Ezért maradt a MSI DR16-B2!(azt mondják hogy BenQ és Philips a belseje)!
Vkinek van ilyen írója, tud vki vmit mondani róla? -
#1405 lol -
Lacika 79 #1404 NEC vagy Pinanyél, amelyki szimpatikusabb. eldzsí szerintem felejtős. :P -
Zsé #1403 Sziasztok
Szerintetek melyik írót érdemes megvenni?
- LG 4163B Dual
- NEC ND-3520 Dual
- Pioneer 109 Dual -
izb #1402 Firmware legföképpen specifikációkat tartalmaz.Tehát érdemes mindig a legújjabnak a gépen lennie.Már csak azért,hogy naprakész legyél. -
#1401 kellene a104-es nél újjabb firmware lg gsa-4081b-hez -
#1400 Szerintem LG 24x-es
-mindent +ír
-olcsó (14e Bruttó Ft)
-picit lassú a többiekhez képest -
#1399 nem KELL letölteni firmwaret addig amíg nincs probléma vele -
WinikeÓzd #1398 Nem tudja e esetleg vki hogy a Pio 109Xla hoz melyik firmwaret kell letölteni, mert van kettő is a honlapján: van 109-hez meg van a, 109Xla1 hez, de mi az a 1-es ott ????
Ha vki tudja a válasz írjon!
Előre is THX!
Hy! -
#1397 XL-t -hez van speckó szoftver, amivel lehet halkítani a drivet... -
Inquisitor #1396 Azt hiszem BenQ a belseje. -
WinikeÓzd #1395 Kössz mindenkinek mindent! Marad a Pio 109XL! Majd ha megvan megizasztom és közlöm tapasztalataimat!
Csumi! -
#1394 LG és NEC -
trabant #1393 Sztem az aritát is jobb ha hanyagolod, a legszarabb ritek lemez. Talán még a Ridata a legjobb belőle. -
WinikeÓzd #1392 És most milyened van? -
#1391 Nekem volt MSI-s, 8 mega pufferes, nem volt vele bajom, nem tudom valójában milyen volt a belseje. -
WinikeÓzd #1390 http://www.pioneer.de/de/product_detail.jsp?product_id=10328&taxonomy_id=364-394
Itt van a cím, kukkants rá! Aritát(8X) szoktam veretni! Princorá rá se nézek! Aki olyat vesz annak vmi gond van odafent!
Mindegy kipróbáljuk a Pio-t, még úgysem volt DvD íróm, nem tudom mihez hasonlítani, de ha már veszek nem akarok szart venni!
A Nero-s DvD lemez minőségtesztet lehet ezzel az íróval veretni?