Melyik DVD írót vegyem? -DVD író tapasztalatok-

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ubi
a06oshoz volt, de csak pioneer házon belül, a mérnökök csinálták, de nem publikus,és nem is lesz
ubi
nem
Akkor mi volt az a frissítés dolod pár hónapja?
Az is valami PIO DVD íróhoz jött ki és arra azt mondták hogy megírja õket. Pedig az régebbi volt.

Amugy meg mennyre lesznek elterjedtek a 2 rétegõ DVD-k? Ugy értem olyan lesz-e mint a 900MB os CD vagy sokkal többet használt.

Arra akarok kijukadni hogy megéri e nekem megvennem most egy pio107-es?

ubi
nem
27-ért ,de akár 30e ért is megérni nem? elvégre 8x
Ez már meg fogja tudni írni a 2rétegû DVD-ket?

ubi
azt a verziót csak Japánban szándékoznak árulni
Punker
az egyik a "dobozos" progikkal újraírható lemezzel stb...., a masik meg simán csak 1 zacsiba van csomagolva és ennyi...

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Ja és az a07 és a 107 ugyanazt tudja?
Nem értem.
Ezeknek vannak alfajtái is?

Ilyet?
Faja cucc.
Meddig van ez az akció? Én Balatonalmádiban lakom és itt elég drága miden. Te pesti vagy?

Hello, akit érdekel tudnék hozni pio 107es dvd írót újat, 1 év garanciával 27e forintért. Teljesen legális nem lopott vagy hasonlók, csak én kedvezménnyel tudom megvenni, ezért ennyi. Akit érdekel dobjon egy mailt.
PLS

Törölt felhasználó
ahha
ubi
nem,csak az uborak foglalt volt, ez ugrott be, amúgy már nem él az a link, csak az ubi-s atw
Törölt felhasználó
Figyu ubi!
Láttam, hogy http://trabant11.atw.hu-ra töltötted fel a képeket, és azt szeretném megkérdezni, hogy te is Trabi õrült vagy?
Ha igen, akkor 1.1-es, 601-es, vagy esetleg 500-as szériát bírod?
#962.PLS

Punker
tudom

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ubi
#967-#971-ig kéretik törölni!THX
ubi
ubi
ubi
miért nem szúrja be a képeket?????????????????
ubi

ubi

ubi

ubi
nem teljesen, az a07-nek van fülhallgató csatija és hangszabályzója, + rengeteg szoftver+dvd+dvd-rw a dobozban
Punker
a kettõ ugyanaz csak az egyik OEM a másik dobozos

ubi
nagykerben már 23760nettó a dvr-107dvalamiért egyre olcsóbb, az a07es viszont 37nettó
Evil
en is beszereztem egy pio 107d irot, eddig kiraly, leszamitva azt hogy a csodas nforce2 es ide driver miatt elbaszkuraltam 4 lemezt 😞 , azota orvosoltam a problemat.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Mi a véleményetek errõl? Toshiba SD-5112 4xR-/2xRW-
NEm hosszú távra, kb fél évre kellene.
Az ára negyon jó. És nekem elég a - DVD formátum is?

FL
DVDDecrypter v 3.2.1
free
ubi
hackelt firmware kell hozzá
Haliday.
Vettem 1 pioneer 107-D DVD írót, minden franko vele, kivéve azt hogy gyári filmeket nem lehet vele leszedni. 2 progival is próbáltam (shrink, clone dvd) mindkettõ azonnal rámszólt hogy ez írásvédett lemez.
Meg lehet vajon ezt a problémát kerülni valahogy ?
Tudom, hogy jók. Igaz nekem egy a06 van, és tökéletesen meg vagyok vele elégedve, de állítólag valami mechanikai gondok voltak egyik-másik szériával.
De azért nem kell megkövezni, nem én találtam ki.
cSuwwi
bazz, nem a tescoban, hanem a media markt-ban. Bár a teszkóban sem lehet kevesebb

shit happens

ubi
bruttó
ubi
nagykerben 660nettó a tdk 4x
cSuwwi
max. 1 óráig 😊

shit happens

cSuwwi
A TDK lemezei jók, de az áruk iszonyú széles skálán mozog. a -R -es lemez egy mezei számtech boltban 850.- ért láttam, a Te$coban 1200.-, a Pennyben 600.- Ft volt, addig a max. 0 óráig, amíg el nem vitte valaki az egészet...

shit happens

ubi
LAcika 79, ezt hol hallottad?egyik legjobb dvd-író a piacon
Evil
es milyen hibaval vittek vissza oket?forumokon elegge jokat irnak rola, sot a heten en is tervezem 1 beszerzeset.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Én úgy hallottam, hogy finoman fogalmazva rosszul sikerült, rengeteget visszavittek, és ezért most valami újított szériát dobnak majd ki. Legalábbis egy-két nagykerben ezt mondták. Ha tévedek, ill. hülyeséget mondok, akkor sorry.
Palleon_home
Sehol sincs már Pioneer 107-es. Lehet még egyáltalán vhol kapni?

Punker
azóta azt lefújták

WiZZaRD
eleg sokat kellene olvasni, esetleg nem tudna segiteni valaki abban, hogy az A06-oshoz kijott mar az a firmware, ami kezeli a ketretegu lemezeket. emlekeim szerint, mintha egy sima A06-ost mutogatott volna a pio mint ketretegu lemezt is iro masinat...csak a firmware volt mas

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

Akkor az windowsos verzió!Csak indítsd el mintha egy programot telepítenél.Amikor elindítod újraindít,kinyitja a tálcát,és felrakja rá.
Emery
csak egy exe file van, mas nincs

Porból lettem, hamu vagyok, Semmi voltam, Senki vagyok

FL
A leírásban hogy van? csináld ugy.
Szurd be ide a readme-t., megnézzük hogy kell. Addig ne inditsd, amig nem vagy benne biztos.
Emery
Valaki letudna nekem reszletes irni hogy LG4040Bre hogyan kell feltenni a 302 firmwaret?
Letoltottem a zip filet abba volt egy exe
Elinditom , ott mit kell beallitani?

Porból lettem, hamu vagyok, Semmi voltam, Senki vagyok

Geeryy
Teac DV-W58G errõl vélemény?

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

És ezekre a Ritek lemezek-re kb hány év "garancia" van? Mert hallottam olyat hogy egyes szar lemezek már 1 év után föladták. Nekem 5 az már jó lenne. Bár ezt senki se tudhatja még.