Melyik DVD írót vegyem? -DVD író tapasztalatok-
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az is valami PIO DVD íróhoz jött ki és arra azt mondták hogy megírja õket. Pedig az régebbi volt.
Amugy meg mennyre lesznek elterjedtek a 2 rétegõ DVD-k? Ugy értem olyan lesz-e mint a 900MB os CD vagy sokkal többet használt.
Arra akarok kijukadni hogy megéri e nekem megvennem most egy pio107-es?
Ez már meg fogja tudni írni a 2rétegû DVD-ket?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Nem értem.
Ezeknek vannak alfajtái is?
Faja cucc.
Meddig van ez az akció? Én Balatonalmádiban lakom és itt elég drága miden. Te pesti vagy?

Láttam, hogy http://trabant11.atw.hu-ra töltötted fel a képeket, és azt szeretném megkérdezni, hogy te is Trabi õrült vagy?
Ha igen, akkor 1.1-es, 601-es, vagy esetleg 500-as szériát bírod?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
NEm hosszú távra, kb fél évre kellene.
Az ára negyon jó. És nekem elég a - DVD formátum is?
Vettem 1 pioneer 107-D DVD írót, minden franko vele, kivéve azt hogy gyári filmeket nem lehet vele leszedni. 2 progival is próbáltam (shrink, clone dvd) mindkettõ azonnal rámszólt hogy ez írásvédett lemez.
Meg lehet vajon ezt a problémát kerülni valahogy ?
De azért nem kell megkövezni, nem én találtam ki.

shit happens
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
Szurd be ide a readme-t., megnézzük hogy kell. Addig ne inditsd, amig nem vagy benne biztos.
Letoltottem a zip filet abba volt egy exe
Elinditom , ott mit kell beallitani?
Porból lettem, hamu vagyok, Semmi voltam, Senki vagyok
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

37nettó