3392
-
Rolesz #1710 Én csak Pio 110-est tudok szerezni szerinted a 110D jobb? Vagy várjak még egy kicsit a Dvd iró vásárlásal? -
izb #1709 első
bár most kicsit gondban vagyok,mert ppeter oldalán ezt találtam
- DVR-A10-J: SuperMulti meghajtó (DVD-RAM írással), fehér "XL" előlappal, dobozos
- DVR-A10-JBK: SuperMulti meghajtó (DVD-RAM írással), fekete "XL" előlappal, dobozos
- DVR-A10-JSV: SuperMulti meghajtó (DVD-RAM írással), ezüst "XL" előlappal, dobozos
- DVR-110: SuperMulti meghajtó (DVD-RAM írással), fehér (talán "XL") előlappal, OEM
- DVR-110BK: SuperMulti meghajtó (DVD-RAM írással), fekete (talán "XL") előlappal, OEM
- DVR-110D: Dual format meghajtó (DVD-RAM írás nélkül), fehér normál előlappal, OEM
- DVR-110DBK Dual format meghajtó (DVD-RAM írás nélkül), fekete normál előlappal, OEM
- DVR-110DSV Dual format meghajtó (DVD-RAM írás nélkül), ezüst normál előlappal, OEM -
Rolesz #1708 Ez nagyon érdekes! Most a Pioneer DVR-110 vagy a Pioneer DVR-110D tud Ram-ot irni? -
Inquisitor #1707 Pontosabban:
DRW-1608P - Pioneer DVR-109
DWR-1608P2 - Pioneer DVR-110D
DWR-1608P2S - Pioneer DVR-110 (ugyan az, mint 110D + DVD-Ram írás)
Amúgy jó kis író, bármeliyk is legyen benne, szóval csak bátran.
(Egyedül az árat sokkalom ...) -
#1706 Pio a belseje, szerintem nyugodtan megveheted -
Uly #1705 Sziasztok!
Tud valaki segíteni nekem? Please:)
Ez milyen író: Asus DRW 1608 DVD +/- RW Double layer 16x? Sulinetben 15890
HUF
Köszi -
izb #1704 sirály -
#1703 Tökéletes, köszönöm. -
izb #1702 dvd ram írás
megbízható mechanika
kis selejt írási ráta
lemezbarát
jó ár
rendszeres firmware támogatás -
#1701 Tudnál valami jót mondani róla? Mindenki ezt a terméket isteníti. -
izb #1700 igyekszik az ember,de a multimédia a kedvencem:)
Mindenképp Pio 110D
Mindenképpen d jelzésü.
-
jihad #1699 pio -
#1698 Te mindenben otthon vagy?:-)
Tudnál DVD írót (DL) ajánlani? LG, NEC? -
izb #1697 pio -
Rolesz #1696 Milyen Dvd írót vegyek? Pio 110D 1 év gar Nec 3540 2 év gyar -
#1695 Hi!
Csak annyit a felsorolt irokhoz hogy nekem volt egy DVD +/- Samsung TS-H552 OEM,pár honap alatt megadta magát,de totál,most vettem egy pio 110d-t.Eddig nagyon jonak tünik.Élettartam még nem ismert. -
hano2 #1694 Mi a véleményetek az Asus DRW-1608 P-ről -
#1693 a box-os max azzal jobb hogy 2 év gar. -
#1692 a +/- azt jelenti hogy a plusszos és minuszos jelzésü lemezekt is irja, ezt a dvd tokon, ill torony tetején lévő feliratról lehet tudni. a kétrétegü lemezt irni képes irókat "Dual Layer Writer"-nek szokták jelölni. Szerintem az LG BOX nem rossz... ahhoz legalább kapsz pár szoftvert, habár manapság ez már nem igazán számit ugye? :D -
tilbury #1691 Szasztok Srácok!
DVD írót szeretnék venni. Az alábbiak közül választanék vmelyiket. Szereintetek melyik lenne a legjobb ár/minőség/élettartam kategóriában:
DVD-R/RW LG GSA-4163B OEM
DVD-R/RW LG GSA-4163B BOX
DVD-R/RW NEC ND-3540A
DVD +/- Samsung TS-H552 OEM
DVD-R/RW Pioneer DVR-110
Ja és a +/- az azt jelenti,hogy a két rétegű lemezeket is írja? Az R/RW meg csak a simát és újraírhatót?
-
jihad #1690 Az nem az író, hanem a 0 forintos kínai usb rack hibája. Thermaltake-kel teljesen jól üzemel, egyet nem rontott, előtte meg minden 2.at. Megérte a 14 ropi a rackre. -
izb #1689 Ramiris-nál érdeklődj. -
UnConnecteD #1688 en egy lightscribe irot szeretnek venni, egy Benq DW1625-ot. Tudtok olyan boltot, ahol van, es nem csak fekete szinu? -
Lacika 79 #1687 igen, azt lefelejtettem hozzátaenni, hogy g05.
De ha jön PPéter, talán ellát minket infóval, hogy miért is van ez így. -
#1686 a PH-n van aprohirdetés topic vagy az apronet -
#1685 Off
Hol tudnék eladni dvd írót?!
Írjatok légyszi címeket, hogy hol érdemes meghirdetni, elbizniszelni!
Előre is thx! -
#1684 Nekem a 4120b a g04-es-t írta szépen 2x, 4x. A g05-öt már csak 4x de nagy része kuka lett. -
Csaba #1683 Hmm, erről nem tudok nyilatkozni, mert sosem írtam ritek lemezre.:-) -
Lacika 79 #1682 jah, csak semmiféle ritek lemezt ne írj vele, mert jó eséllyel nem tudod majd visszaolvasni őket. bár személyes tapasztalatom nincs, de ezt hallottam, olvastam
Amúgy meg Pio, vagy NEC, ami tutira jó vétel szerintem. -
#1681 amúgy nekem lg 4082 volt a 110D előtt, és az is elég faxa volt -
#1680 nekem is megy mobile rack + 110D -
Csaba #1679 Én az Lg-t ajánlom, nekem eddig mindent jól megírt, még a DVD Ramot is megírja, ha nagyon kell. Mondjuk én csak 3-féle lemezt használtam vele (TDK, Philips és Fuji), de azokat szereti, teljesen jól írja meg őket. Rontás kizárva. Bár szerintem más márkákkal is ki van békülve. -
izb #1678 -
Lacika 79 #1676 ne bassz! még vissza sem kell lapoznod, csak pár hsz-t visszaolvasni. -
Rolesz #1675 #1671 Senki? -
#1674 na, akkor korábban valaki hülyeséget mondott:)) mindegy, én meg vagyok elégedve a Pio-mal:))) -
Lacika 79 #1673 én is a feketét néztem, az megy a gépemhez :)
írónak meg jó a NEC :P -
#1672 Hat nem olvass gyorsabban egyaltalan a NEC. Gyorsabban kezdi beolvasni a lemezt nehany tizedmasodperccel de a visszaolvasas lassabb kb olyan elteressel mint az iras.
Meglehet nezni PPeter oldalan azt is.
Raadasul kozel nem olyan megbizhatoan olvass mint a Pio, sokkal erzekenyebb a lemezekre es a lemezhibakra. -
Rolesz #1671 Milyen Dvd irót vegyek? És szerintetek érdemes most Dvd irót venni? -
#1670 nos, nem azt írtam, hogy nem mindegy melyik kábelen van, csak azt, hogy nekem nem szereti, ha van mellette más:) az, hogy ez slave vagy master az mindegy.
a gyorsabb felismerés, nálam gyorsabb olvasást jelent:))