3392
-
#1750 Igen, 13-14K körül. -
#1749 Amugy NEC van sulinetben? -
#1748 Thx! -
Tir Na Nog #1747 Nem, a pio 110. :) -
#1746 nem az ND4550-?? -
#1745 flémszagot érzek :P -
Lacika 79 #1744 hm, talán mert ezt hozzáértő emberkék (nem rólad van szó, ne félj) látogatják?
De részemről befejeztem a veled való társalgást, nem akarom teleflémelni a topicot. -
Rolesz #1743 azt mond meg hogy akkor miért a Dvd író topikba irtad te láma:D? -
Lacika 79 #1742 :DDD
Inkább maradj csendben pls.....
Csendben megjegyezném amúgy, hogy ez egy olvasó, csak hogy világosságot gyújtsak pici fejedben.
Fura módon más tisztában van ezzel. -
Rolesz #1741 hát nem is tudom ki a láma... De ha te nem vagy láma akkor adjál már nekem is egy ulyen Pio 120-as-t -
#1740 szerintem az NEC 3540-es a legjobb ár/teljesítményü író most a piacon -
#1739 itt nézted már? -
Lacika 79 #1738 és tudja és tudja :D -
Lacika 79 #1737 khm, olvas, értelmez, nem lámáz.
Met fura módon megértette. Most akkor ki is a láma? -
#1736 gondolom olyan FW kellene neki amibe belepiszkáltak, levették a sebesség korlátot stb.
-
Rolesz #1735 "Pio 120s van" "crackelt firmware" ember te aztán tudsz mi a franc ez? Teteted vagy tényleg enyire láma vagy -
Lacika 79 #1734 Halihó!
Valaki, akinek Pio 120s van, és crackelt firmware van rajta, nem tudná nekem elküldeni? Uganis amit leszedtem, egyszerűen nem hajlandó csinálni semmit. 1.25-ös gyári firmware van az olvasóban, és nem tudok feltenni mást :S -
#1733 Sziasztok! Kérdésem az lenne, hogy a Sulinetre megéri-e még megvenni a NEC ND-3540-et, vagy válasszak inkább vmi mást Snet nélkül? Thx! -
Angyisz #1732 Hali !
A segítségeteket kérném, adott egy DVR-108 Pioneer író beletettem a gépbe az íróhoz telepítőlemez nem volt (az XP felismerte és telepítette) de amikor a firmware-t akarom futtatni frissítés miatt akkor a "AVAILABLE TARGET IS NOT FOUND" hibaüzenetet kapom. Mi lehet ennek az oka gondoltam arra hogy kellene egy driver ezt kellene feltelepíteni majd utána futtatni a firmware-t ? Viszont drivert sehol nem találtam hozzá. -
Rolesz #1731 Kösz a segitséget már megoldódott valószinű bejárodott az iró:D -
Rolesz #1730 Plz help!Tegnap vettem meg a Pioner 110D-met kiirok egy Dvd-t ha a 110D-vel olvasom azt irja üres lemez de ha ujra meg akarom irni néróval azt irja helyezen be egy üres lemezt ha más Dvd meghatómba rakom vagy egy másik gépbe akkor meg nem látja a lemeszt úgy veszi mintha nem lenne benne semmi.Tdk a Dvd lemez aszem +-os és 4*esen irható! Mit tegyek? Már cd-t is irtam de ott is ugyanez! -
izb #1729 simán a DVD-ram miatt ne cseréld le a cuccost.
ugyanannyi mint egy DVD-rw re -
#1728 Igen ezeket olvastam,de ha csak egy készülékben tudom lejátszani.... Ezért most nem érdemes lecserélni mindent:(. Majd még meglátom, azért kösz.
Mennyi adat fér rá? -
Inquisitor #1727 Nos azért nem biztos. A DVD-Ram adatbiztonsága sokkal jobb mint a DVD+/-R és RW lemezeké, valamint 100.000x írható, míg az RW lemezek elvileg 1-2000x maximum.
Asztali felvevőkben még olyat is lehet trükközni, hogy műsort nézel róla, miközben felvesz ugyanarra a lemezre. (Ezt nem tudom, hogy lehet, de tudja.)
Viszont sokkal drágább, darabja 1000-2000Ft között van.
Most meg már tudni fogja az LG-n kívűl az új Pioneer, és a 4-es számmal kezdődő NEC írók is. Például ND-4550, 4551, stb. -
#1726 Köszi, akkor nincs sok értelme számomra:(. -
Inquisitor #1725 Nem, elég sok nem tudja.
Általában a Panasonic (mivel ővé a szabvány), a Creative (mert az is Pana), meg az LG meghajtók régóta tudják olvasni. A többit nem tudom.
DVD íróból a Pioneer A07/107-től felfelé, az NEC 3520-tól tudja olvasni a tok nélküli lemezt.
Asztali lejátszóba elég kevés, amit tudja, azon van bazinagy DVD-RAM logó.
Fentiekből következik, hogy Pana és LG lejátszók és felvevők biztosan kezelik. -
#1724 Iletve az asztali DVD-k is tudják olvasni? -
#1723 A DVD-ROM-ok mindegyike tudja olvasni a DVD-RAM-ot? -
#1722 Elméletileg találtam: http://www.unas.hu/shop/shop_artdet.php?shop_id=3701&cikk=termek_797756
PIONEER DVR-110 OEM (termek_797756)
Akció: 9.603Ft + ÁFA (12.004Ft)
Megérkezett a Pioneer dvd írójának az új generációs változata, amely immár a DVD-RAM formátumot is támogatja.
Médium Írás Olvasás
DVD±R DL 8x Z-CLV 8x CAV
DVD+R 16x CAV 12x CAV
DVD+RW 8x CLV 8x CAV
DVD-R 16x CAV 12x CAV
DVD-RW 6x CLV 8x CAV
DVD-RAM 5x Z-CLV 5x Z-CLV
DVD-ROM / DL – 16x / 12x CAV
CD-R / -ROM 40x CAV / – 40x / 40x CAV
CD-RW 32x Z-CLV 32x CAV
1182 Bp. Üllői út 751. Gömb-Computer
-
#1721 "A Pioneer következő generációs írói már elkezdtek szállingózni a hazai kereskedőkhöz, így ideje tiszta vizet önteni a pohárba. A Pioneer 110-es DVD-író család alapvetően két - tudásban is különböző - altípusra osztható, amelyek - ha megfelelően tüntetik fel az árlistákon, leírásokban - a típusszámot közvetenül követő D betűből (vagy annak hiányából) kapásból azonosíthatóak. A Pioneer DVR-110 (D nélkül) és DVR-110BK írók a DVD-RAM írásra is képes változatok, a DVR-110D és DVR-110DBK írók a DVD-RAM írásra NEM képes modellek. Utóbbiak - elvileg - valamivel olcsóbbak lesznek." ( http://www.burn.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=9 ) -
Rolesz #1720 :D -
Rolesz #1719 Egy jó firmware Nec 3540-hez? -
Inquisitor #1718 Tök egyszerű, megnézed mi van ráírva a matricájára! :)
Aztán jól megvered a boltost, ha nem 110 hanem 110D. -
Rolesz #1717 Ez érdekes mert itt Pécsen voltam egy bolta és megkérdeztem ez a sima 110?Erre azt mondták igen és Ram-ot is ír! -
Rolesz #1716 Valami jó firmware sima 110-eshez? -
tilbury #1715 Köszönöm a válaszokat. Valszeg A Nec mellett maradok. Bye -
Inquisitor #1714 Tudtommal (de lehet tévedek!), tudtommal most itthon M.O.-on NINCS forgalomban Pioneer 110 csak 110D!
De a legtöbb hülye boltnál csak simán 110-nek írják, mer ŐK nem olvasnak HW híreket se fórumot!
110 sima max. a PPéternél van tesztelésre, vagy ha behoztak kintről. Szerintem.
Tehát a D jelölésú nem tudja a RAM-ot írni, ahogy Punker is írta. -
izb #1713 Mi a szarért van ennyi jelölés.
Csak arra jó,hogy az embert összezavarja.... -
#1712 DVR-110DBK Dual format meghajtó (DVD-RAM írás nélkül), fekete normál előlappal, OEM
nekem ez van és tudtommal nem ír RAM-ot. -
izb #1711 PPeter listája szerint a sima jobb.