Melyik DVD írót vegyem? -DVD író tapasztalatok-
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy számítógépen közvetlenül ne lehessen buherálgatni az anyagot és továbbterjeszteni - számos jogdíjas problémát felvetve ezzel.
Ezenkívül hiába keseregsz rajta, hogy most ilyen-olyan formátumra képes, amelyekbõl a legtöbbet a számítógépes lejátszók nem ismernek - vagy csak nagyon kevés.
A DVD felvevõt KIZÁRÓLAG arra találták ki, hogy a DVD-technológia és a nagy kapacitású merevlemezek lehetõségeit kihasználó, olyan otthoni "videózásra" alkalmas eszközöket alkossanak, mint amilyenek a - mostanában egyre jobban kiszoruló - VHS-videomagnók voltak. Idõvel teljesen le fogja váltani a VHS-t.
Ez tény.
Angliában már nem is gyártanak videomagnókat, mert ott már nem veszi senki.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Az élet eleme a lét!
Tudja-e valaki, szabvany vincseszter es szabvany DVD-iro van-e ezekben a keszulekekben? Valoszinu raadasul, hogy egyfelet hasznal minden ceg mert mindegyik minuszos.
Az tulajdonkeppeni kerdes viszont ugy hangzana mi a feneert nem csinaltak legalabb egy USB-kimenetet ezekhez a kurva keszulekekhez?
Mert igy aztan felmerul egy sor problema:
Ha esetleg valaki nem tudna ket fele modban lehet ezekkel a DVD-kel a keszulek vincsesztererøl a mentett anyagot (mondjuk filmet)kiirni. Midkettønek megvan elønye es hatranya is.
Egyik a VR-mod.
Elønye hogy egy haromoras anyagot kiir cirka husz perc alatt.
Hatranya viszont annal tøbb van.
Egy VR-modba valo formazas utan megirod a lemezt es kapsz egy .ifo es egy .vro fajlt. Aztan csak gyøzzed keresni a lejatszot hozza. (powerdvd) Raadasul ha ket filmet øsszeolvasztasz a vinyon ugyanugy ket tracked marad de nem tudod csak azonos idø alatt kiirni. Ugyanez van darabolas utan is.
De ha nem ujrairhato dvd-t szeretnel hasznalni, mar akkor sem megy a FAST irasi mod. Bar ket røvid iras sem tesz meg ki egy hosszut, de ettøl fuggetlenul nagyon nem tetszik.
A masik mod a video-mod:
Ezutan a (DVD)formazas utan felepit egy normal DVD-formatumu lemezt a szokasos VOB fajlokkal.
Ezzel nincs olyan sok baj, viszont ez nem ismeri a fast irasi modot es igy szepen turelmesen kivarhatod a valos ideju DVD-irast es meg køzben elvezheted is a felvetelt 😞
Nos ha valakinek van valami tapasztalata esetleg mar belenezett, szivesen vennem ha tudatna velem (es a tøbbiekkel) mit is tapasztalt. Az enyem meg garancias nem kivannam szetszedni csak ha nagyon muszaj.
Bocsi a furcsa karakterert Daniabol irok.
A dvd új vagy egyszer csak megszünt mûködni? Lehet valamihez kötni a hibát?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Az a problémám, hogy nem mûködik a dvd-m. Beteszem a lemezt néhányat villog rajta a kis zöld led és kész. Ha a sajátgépben kattintok rá akkor sem lát semmit. Már újratelepítettem a drivert, de nem változott a helyzet. Az eszközkezelõben minden normálisnak látszik. Viszont van 3 sárga kérdõjel, ethernet, sm buszvezérlõ, vga vezérlõ. Ezeknek van köze a dvd-hez? Bocs, ha nagy hülyeséget kérdeztem, de abszolut kívülálló vagyok.
Üdv. bulldog
Szerintetek NEC 3540 vagy Toshiba SDR-5372?? Melyiket vegyem? A Toshiba milyen, megbízható?
Kösz a segitséget, válaszokat elõre is!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
The Matrix has you...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
__|__ ________(*)________
\"Pitét evő lányok... nyalom a pitétek.\"
The Matrix has you...
__|__ ________(*)________
The Matrix has you...
\"Pitét evő lányok... nyalom a pitétek.\"
na, megvettem a DVD-írót😊
eddigi tapasztalat annyi, hogy elég nehezen állt fel a rendszer miután kicseréltem a két optikai meghajtót, de úgy néz ki, hogy most már minden rendben. mikor bekapcsoltam, akkor nem egy rövid sípolás hallatszott, hanem egy hosszú és kb. 2 másodpercenként ismétlõdött. tûûûû....tûûûû....tûûûû. ez mit jelent? mit nem ismert fel?
most az van, hogy "töröltem" a BIOS-beállításokat (kivettem a kis elemet) és megint beállítottam a korábbi értékeket. Most már minden indul frankón (lekopogom). Persze annyi eszem nem volt, hogy serial-t szedjek össze a Nero-hoz, úgyhogy egyenlõre az írási funkcióját nem tudtam tesztelni, csak az olvasásit.
The Matrix has you...
Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)
Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
DVD-írót fogok venni😊 de milyet? 😊)
Nekem többen is azt mondták, hogy a Pioneer 109-es széria elég jó vásár ár/teljesítmény (már ha itt is van ilyen) figyelembe véve.
Vélemények: itt Ti jöttök....
The Matrix has you...
neronal van olyan hogy nero dvd speed
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Samsung TS-H552

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.