Melyik DVD írót vegyem? -DVD író tapasztalatok-
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt én is szeretném tudni!
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Amik szóba jöhetnek: NEC ND3540A, Asus DRW-1608P.
Melyik lenne a jobb választás? Vagy maradjak inkább a Pio 110D-nél?
Csak az a baj, hogy az nincs Sulinetben. :-(
Egyébbként már író cserén gondolkodtam.
Üdv
Sztem az Asus és Pio között nem érdemes válogatni, mert belül ugyanaz mindkettõ 😊
Pio109 = Asus 1608, ráadásul ezek is NEC csipre épülnek.
Pio, Asus, Nec ben érdemes gondolkodni.
Nekem egy NEC 3540A van, ami az elsõ firmware frissítésig (vásárlás utáni 3. nap)az Api11 által említetteket produkálta, 5 lemezem bánta.
Halkan jegyzem meg, hogy az istenített Pioval szemben ez lehet az egyetlen gyengéje, mert frissítés óta minden ok.
Api 11 nek: http://www.micheldeboer.nl/firmware/
Üdv.
Frissítés óta viszont már a "gagyibb" lemezzel is megbírkózik.
Szerintetek mi lehet a gond?
Irtam egy DVD lemezt, az írás végén nem írt ki hibaüzenetet tehát elvileg megírta. Mikor visszaraktam az íróba meglepõdtem, hogy nem látja a lemezt.
Átraktam az olvasóba az meg simán látja és le is játsza.
Megnéztem a Pioneer házimozimba is, az meg nehezen olvassa be, de lejátsza.
Egyébbként ISO-ból írtam ki amit elõzõleg ezzel az íróval csináltam.
Tapasztaltam már olyat is az írómnál, hogy amikor ISO-ba akartam kiírni egy lemezt egy bizonyos %-nál adat olvasási hibára hivatkozva megállt a kiírás.
Egyébbként általában nincs vele gondom csak néha- néha.
Egyébbként megjegyzem néha olyan karcos volt 1-2 lemez, hogy nem csodálkoztam rajta hogy nem tudta olvasni, más estben meg egy zsír új, karcmentes lemezt sem tudott beolvasni.
A gond az olcsó lemezekre kiírt cuccok másolásánál van.(Arita, ridisc stb.)
Ja ha nem mondtam volna, egyébbként NEC íróm van kb.2 hónapos.
Szerintetek ez író probléma vagy inkább lemez?
Köszi elõre is
De amúgy magamtól is az Asus felé hajlottam...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
én éppen most vagyok egy másik ügyben hadilábon velük (nemcsak velük)
The Matrix has you...
De lehet hardveresen gyengusabak ezek az írók mint az alap.
Vannak D illetve DBK jelölésüek melyek nem írnak ramot.
ASUS P5KC | core2duo e4500 2.2G | 4*1 GB Corsair XMS2 800 MHZ CL4 | WD 16 mb 320GB | his radeon 4850 iceQ 1Gb | PIONEER 212D | Chieftec 450W
Ahogy látom mindenki szidja a samsungot ismerõsöm kereskedõ és azt mondta ha abból sem hoznak vissza többet mint asusbol vagy pl toshibából.....
Nekem egy cdírom van samsungból az tökéletesen mûködik....
Igazából nekem ezeknek a paramétereknek kell megfelelnie egy dvdírónak:
16x/8x/16x, 32x cdrw vagy 24x, dual layer, dvdram írás fekete szín és lehetõleg jó ár... 😊(max 20e)
ha vki tud megoldást vagy egy jó ajánlata van please írjon! Kösszszz
ASUS P5KC | core2duo e4500 2.2G | 4*1 GB Corsair XMS2 800 MHZ CL4 | WD 16 mb 320GB | his radeon 4850 iceQ 1Gb | PIONEER 212D | Chieftec 450W
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
The Matrix has you...
The Matrix has you...
8x DVD-RW írás
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Utóbitt az isok kiírására.
Ha filmet viszek be,akkor a Shrinket használom,de csak ha tömöríteni akarok.Egyébként decryptert használom.
Ja ha nagyon gáz a film,mert nagy 6-7 giga akkor valami cinema craft encoderes okossággot használok,mint a dvd2dvdr.
Ja ja pio-van abból is a 108-as szeria.
Te melyik progit favorizálod? DVD2DVDR, DVDDecrypter, DVDSchrink vagy a CloneDVD?
The Matrix has you...
Utóbitt használom közel egy éve,és nagyon pöpec.
Ja és a lemez és író jó kombinációja sem árt.
Valszeg e miatt nekem soha nem volt olvasási,és egyéb problémám.
Ez nekem bevált,és ha lenne 10 vinyóm,akkor sem tárolnám rajtuk azokat a dolgokat,melyeket 24 órán belül egyébként is töröltem már😊)
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?