Melyik DVD írót vegyem? -DVD író tapasztalatok-

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az nem az író, hanem a 0 forintos kínai usb rack hibája. Thermaltake-kel teljesen jól üzemel, egyet nem rontott, elõtte meg minden 2.at. Megérte a 14 ropi a rackre.
Ramiris-nál érdeklõdj.

en egy lightscribe irot szeretnek venni, egy Benq DW1625-ot. Tudtok olyan boltot, ahol van, es nem csak fekete szinu?

LYONESS - Your Cashback Company

igen, azt lefelejtettem hozzátaenni, hogy g05.
De ha jön PPéter, talán ellát minket infóval, hogy miért is van ez így.
Met
a PH-n van aprohirdetés topic vagy az apronet

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Newyorker
Off
Hol tudnék eladni dvd írót?!

Írjatok légyszi címeket, hogy hol érdemes meghirdetni, elbizniszelni!

Elõre is thx!

Met
Nekem a 4120b a g04-es-t írta szépen 2x, 4x. A g05-öt már csak 4x de nagy része kuka lett.

Hmm, errõl nem tudok nyilatkozni, mert sosem írtam ritek lemezre.:-)

jah, csak semmiféle ritek lemezt ne írj vele, mert jó eséllyel nem tudod majd visszaolvasni õket. bár személyes tapasztalatom nincs, de ezt hallottam, olvastam
Amúgy meg Pio, vagy NEC, ami tutira jó vétel szerintem.
AdaKiller
amúgy nekem lg 4082 volt a 110D elõtt, és az is elég faxa volt

Steam Nick: adakiller

AdaKiller
nekem is megy mobile rack + 110D

Steam Nick: adakiller

Én az Lg-t ajánlom, nekem eddig mindent jól megírt, még a DVD Ramot is megírja, ha nagyon kell. Mondjuk én csak 3-féle lemezt használtam vele (TDK, Philips és Fuji), de azokat szereti, teljesen jól írja meg õket. Rontás kizárva. Bár szerintem más márkákkal is ki van békülve.

<#duma><#duma><#worship><#nyes><#nyes>

ne bassz! még vissza sem kell lapoznod, csak pár hsz-t visszaolvasni. <#nezze>
#1671 Senki?<#szomoru1>

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

bigapó
na, akkor korábban valaki hülyeséget mondott😊) mindegy, én meg vagyok elégedve a Pio-mal😊))

The Matrix has you...

én is a feketét néztem, az megy a gépemhez 😊
írónak meg jó a NEC 😛
[Jakuza]
Hat nem olvass gyorsabban egyaltalan a NEC. Gyorsabban kezdi beolvasni a lemezt nehany tizedmasodperccel de a visszaolvasas lassabb kb olyan elteressel mint az iras.
Meglehet nezni PPeter oldalan azt is.
Raadasul kozel nem olyan megbizhatoan olvass mint a Pio, sokkal erzekenyebb a lemezekre es a lemezhibakra.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Milyen Dvd irót vegyek? És szerintetek érdemes most Dvd irót venni?

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

bigapó
nos, nem azt írtam, hogy nem mindegy melyik kábelen van, csak azt, hogy nekem nem szereti, ha van mellette más😊 az, hogy ez slave vagy master az mindegy.
a gyorsabb felismerés, nálam gyorsabb olvasást jelent😊)

The Matrix has you...

Punker
nekem a fekete van plextorban még soha nem csalódtam, csak az írójuk qrva drága 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ha lenne idõm meg kedvem foglalkozni vee, biztos meg is tenném. hétfõ van, lusta vagyok, stb 😊
most az olvasókat nézegetem, asszem Plex 130a lesz a nyertes 😛
[Jakuza]
Ezeket az infokat, magad is megtudod nezni PPeter cdgrab.hu oldalan.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

thx az infót <#worship>
[Jakuza]
Iras teren kb egyforma minoseget produkalnak, de a Pio gyorsabban irja meg a lemezeket.

1.
DVD+R DL 2.4X Verbatim lemeznel
Pio 110D Iras 00:18:29
NEC 3540A Iras 00:19:50

2.
DVD-RW 6x iras Verbatim
Pio 110D Iras 00:09:56
NEC 3540A Iras 00:10:57

3.
DVD-R 16x iras Verbatim
Pio 110D Iras 00:06:22 (CAV-D)
NEC 3540A Iras 00:08:36 (P-CAV-D)

Az tény, hogy jobb olvasó. Írással kapcsolatban meg szerintem PPeter tudna érdemben nyilatkozni, ill. olyan valaki, aki mindkettõt használja.
Mondjuk nekem a 3520 tökéletesen mûködik
[Jakuza]
Hat ezekbol nem sok igaz.
A pioneer siman lehet barmelyik kabelen es jobb olvaso mint a NEC.

Newyorker
Thx skacok az ifót, akkor asszem ASUS lesz belõle 😄

bigapó
akkor vagy szerencséd van vagy a 110-essel már nincs ilyen gond. nekem van a 109-essel. nem írta meg a DVD-t, ha rajta volt a mobil rack-em. kommunikációs hibával leállt az írás. mióta leszedtem róla (fizikailag is ki kellett húzzam a vezetéket) azóta semmi gondja.

The Matrix has you...

Punker
nekem 1 mobil rack van a 110-essel egy kábelen semmi baja, a 106-os se szólt soha hogy ez zavarja.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bigapó
többen azt mondták, hogy a NEC gyorsabban ismeri fel a berakott CD/DVD-t. Az ASUS=Pioneer, belsõleg. A Pio nem szeret közösködni az adatkábelen (csak Õ lehet rajta). Nec-cel kapcsolatban ilyet nem hallottam. Lényegében mindkettõ jó😊

The Matrix has you...

Newyorker
Illetve, ha sulinetre vennék, akkor melyik jobb?
Asus DRW-1608P
NEC ND-3540

Newyorker
Pioneer DVR110D, vagy a NEC 3540 jobb???

Mert jelenleg egy samsungom van és az egy kalap sz@r, úgyhogy ebbõl vmelyikre szreteném lecserélni

http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=9247&PageId=11

http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=9247&PageId=11

Hát szerintem ezek egyáltalán nem drága lemezek.
Szart meg nem érdemes venni.
ritek 90ft
verbatim 100-110ft
ridata 90ft
tdk 110ft

Ha jót akarsz,ezek közül választasz.
Bulk,ridisc,egyéb kutyafüle lehet olcsóbb de ezekrõl az adat elég könnyen elszáll.

Met
hosszútávon megéri ezeket venni

köszi a választ de ezek nem annyira olcsó lemezek bár nekem csak saját célra kell elsõsorban, ezért utána járok az áraknak mégegyszer köszönöm
ezt a tipúst pontosan nem ismerem de a márkás verbatim,tdk,ricoh,fuji,philips,memorex ezeket tuti irja a megadott sebbeségen legalábbis valószinû mert amilyen nekem volt toshiba az ezeket irta de a nonameket ilyen arita meg hasonló azt nem tudta azon amilyen fel volt tüntetve sokat csak sokkal lasabban tudta amig nem találtam egy orosz oldalon egy modositott frimwaret
utánna már mindegy milyet tettem bele irta rendesen de ez még szerintem a tiednél 1-2-3 generációval elöbbi mert direct volt mert a toshiba ilyen nagy érdekeltségbe tartozik és nehogy má olcsó lemezt tudjon valaki jól használnia és egyet se rontott rengeteget írtam japán😊 egyedül az miatt váltottam nec 3540a-ra mert ez mindenben sokkal gyorsabb ez se piskóta ennek mindegy milyen lemez alap frimwarevel is sõt ez még márkást pl. verbatint gyorsabban is ir mint amilyen ez is egy negatívum nem tudja a bitsettinget alap frimwarevel de már van modositott amivel igen de nem érdekel mert minden lejátszóba szuper a + is
mégegyszer a toshibával miután frimwaret cseréltem mindegy volt milyen vagy 15 fajtára tuti irtam mindegyik jo volt és ez az nec is mindegy milyet és milyen sebbeséggel

gyerekek segitséget kérek aki tudja,hogy a Toshiba R-5272 R-RW dvd iróhoz a gyártó milyen irható dvd lemezeket ajánl,vagy egyáltalán a Toshibához milyen lemezek valók hivatalosan, az nagyon sokat segitene ha válaszolna most tudtam venni egy ilyen írót és nem vagyok még tapasztalt ez ügyben tudom ezt már másut kérdeztem ezért bocsi köszi
[Jakuza]
Pio 110D jobb valasztas.

NEC 3540A? Mert ha igen, akkor olyat veszek.
NEC! naponta megírok 12-15 DVD-t, és zsír.... már használom mióta lehet venni.

<#integet2>

Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.

nem ismerem, nem hallottam róla semmit. ár/teljesítmény?
Punker
én Plextor 130A-t vettem.

mint azt írtam, OLVASÓ. Nem író, olvasó. Írónak ott van a NEC, nem kell 2. továbbá 6000 körül van 1 olvasó, nem fogok dupla annyit költeni úgymond feleslegesen
bigapó
mennyibe kerül? mert ha van 12ezred, akkor inkább egy 110-es Pioneer-t vegyél...

The Matrix has you...

halihó!

sajna kezd behalni a 121-es Pio-m, egyre nehezebben olvas be karcos lemezeket, és néha a látszólag sértetlen lemezekkel is szarakodik. nézegettem pár tesztet, és azt írják, hogy az ASUS E616P2 olvasója nem egy rossz választás. valakinek van tapasztalata ezzel az olvasóval? vagy ha nincs, akkor plíz ajánljatok valami olyat, ami minden "szir-szart" beolvas.
Jah, tudom, hogy olvasóról van szó, de gondoltam ez a topic a legmegfelelõbb erre
aha köszi, akkor asszem beújítok holnap egy ilyet

Utóbbi szerintem