Melyik DVD írót vegyem? -DVD író tapasztalatok-
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LYONESS - Your Cashback Company
De ha jön PPéter, talán ellát minket infóval, hogy miért is van ez így.
Hol tudnék eladni dvd írót?!
Írjatok légyszi címeket, hogy hol érdemes meghirdetni, elbizniszelni!
Elõre is thx!
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Amúgy meg Pio, vagy NEC, ami tutira jó vétel szerintem.
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
The Matrix has you...
írónak meg jó a NEC 😛
Meglehet nezni PPeter oldalan azt is.
Raadasul kozel nem olyan megbizhatoan olvass mint a Pio, sokkal erzekenyebb a lemezekre es a lemezhibakra.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
a gyorsabb felismerés, nálam gyorsabb olvasást jelent😊)
The Matrix has you...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
most az olvasókat nézegetem, asszem Plex 130a lesz a nyertes 😛
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
1.
DVD+R DL 2.4X Verbatim lemeznel
Pio 110D Iras 00:18:29
NEC 3540A Iras 00:19:50
2.
DVD-RW 6x iras Verbatim
Pio 110D Iras 00:09:56
NEC 3540A Iras 00:10:57
3.
DVD-R 16x iras Verbatim
Pio 110D Iras 00:06:22 (CAV-D)
NEC 3540A Iras 00:08:36 (P-CAV-D)
Mondjuk nekem a 3520 tökéletesen mûködik
A pioneer siman lehet barmelyik kabelen es jobb olvaso mint a NEC.
The Matrix has you...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
The Matrix has you...
Mert jelenleg egy samsungom van és az egy kalap sz@r, úgyhogy ebbõl vmelyikre szreteném lecserélni
Szart meg nem érdemes venni.
ritek 90ft
verbatim 100-110ft
ridata 90ft
tdk 110ft
Ha jót akarsz,ezek közül választasz.
Bulk,ridisc,egyéb kutyafüle lehet olcsóbb de ezekrõl az adat elég könnyen elszáll.
utánna már mindegy milyet tettem bele irta rendesen de ez még szerintem a tiednél 1-2-3 generációval elöbbi mert direct volt mert a toshiba ilyen nagy érdekeltségbe tartozik és nehogy má olcsó lemezt tudjon valaki jól használnia és egyet se rontott rengeteget írtam japán😊 egyedül az miatt váltottam nec 3540a-ra mert ez mindenben sokkal gyorsabb ez se piskóta ennek mindegy milyen lemez alap frimwarevel is sõt ez még márkást pl. verbatint gyorsabban is ir mint amilyen ez is egy negatívum nem tudja a bitsettinget alap frimwarevel de már van modositott amivel igen de nem érdekel mert minden lejátszóba szuper a + is
mégegyszer a toshibával miután frimwaret cseréltem mindegy volt milyen vagy 15 fajtára tuti irtam mindegyik jo volt és ez az nec is mindegy milyet és milyen sebbeséggel
<#integet2>#integet2>
Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.
The Matrix has you...
sajna kezd behalni a 121-es Pio-m, egyre nehezebben olvas be karcos lemezeket, és néha a látszólag sértetlen lemezekkel is szarakodik. nézegettem pár tesztet, és azt írják, hogy az ASUS E616P2 olvasója nem egy rossz választás. valakinek van tapasztalata ezzel az olvasóval? vagy ha nincs, akkor plíz ajánljatok valami olyat, ami minden "szir-szart" beolvas.
Jah, tudom, hogy olvasóról van szó, de gondoltam ez a topic a legmegfelelõbb erre