3392
  • izb
    Köszönöm és magamra ismertem,és jól esett:)
    Kérdés.
    Milyen dvd írót használsz most?
  • [Jakuza]
    Nincs semmi baj az LG-vel.
    Ezt ugy mondom, hogy nincs LG irom, es nem is vagyok LG gyulolo.
    Sot.
    Pl hozzank tobb TEAC 2510 es Pio 108 irot hoztak vissza, mint LG-t.
    Raadasul az LG nem kinai, mint ahogy valamelyik fikazo irta, az mas kerdes, hogy ott is gyartjak, de manapsag mit nem gyartanak kinaban ?
    A tobbi irot is ott gyartjak az ottani olcsobb eloallitasi koltseg miatt.
    A mostani irok kozott minimalis elteresek vannak, raadasul van amelyikek csak nevben kulonboznek, de egyazon belsovel rendelkeznek.
    Pl
    Pio A05=Teac W50E=Asus DRW-0402P
    Pio A06=Teac W50D=Asus DRW-0402P/D
    Szoval ha lehetne, akkor tenyszeru elfogulatlan hozzaszolasokat kellene ideirni, nem pedig a sajat irotol elajult mast lefikazo irasokat.
    "Kis Pista vagyok es nekem TEAC irom van ezert a tobbi szar."
    Alairas: Egy ovodas
    Aki magara ismer az szerintem gondolkozzon el egy kicsit.
  • izb
    Én sem értem.
    Véded a mundér becsületét,mikor a fórum azért van,hogy érdeklődj mit érdemes venni.
    Nem LG az biztos..
  • andrewjr22
    akkor mégis elfogult vagy.....
    És attól kezdve, hogy szubjektív gondolatokat közölsz, onnantól átcsaphat a dolog személyeskedésbe, pont ezt akartam elkerülni, ezért voltam inkább objektív.... Nem is értem, hogy miért vitatkozom veled....
  • izb
    Okoskodhatsz itt,a tények nem téged igazolnak.
    Kicsit fusd át a neten található fórumokat,és meglátod miről is van szó.
    Viszont igy igaz az LG írókhoz alapból így állok hozzá...

• andrewjr22
    Ha igazad van és "alapból Sz@r".... akkor szerintem egyetlen korongot se tudtam volna megírni...... Vagy szerinted egy alapból sz@r cucc megírta volna.... Alapból sz@rul állsz hozzá...
  • izb
    A Pio ugyanúgy megadhatja magát.
    Csak nem mindegy,hogy valami alapból sz@r,vagy használat közben száll el.
    Elöbbi az LG utóbbi a Pio.
  • izb
    na épp ez az.
    lehetne benne,de nincs.........
    Az LG meg nem selejtes,egyszerüen nem jó.
    Az meg ugye nem ugyanaz.
  • andrewjr22
    Még egy gondolat:
    Ezek szerint a Pioneert se vizsgálják meg egyesével, ergo ugyanakkora számban lehet benne selejt, mint bármely másiknál...... Cáfolj meg, ha tévedek barátom...
  • andrewjr22
    - tényleg ekkora bóvli lenne az LG?
    - egy Pioneer sose adja meg magát?
  • andrewjr22
    "Na ebből mi derül ki számodra???? "
    -Ha igazad van, akkor nincs okod rá, hogy elveszísd a fejed, ha pedig nincs akkor pedig nem engedheted meg magadnak, hogy elveszísd....
    Szerinted:
  • izb
    "mert minimum a KERMI visszadobta volna"
    he he most sz@rom össze magamat.Gondold el,hogy a kermis kollega a piacon található dvd írókat egymás után próbálgatja és tonnaszámra írja rajtuk a Lord of The Rings részeit.
    Ugye ezt te sem gondolod komolyan.
    Szerinted az Auchanban minden műszaki cucc bevizsgált?????
    Max engedélyszáma van,de hogy 100000ezer műszaki cuccból csak szúrópróbaszerüen tudnak vizsgálódni az is biztos.
    Ja és még valami.Ha az EU területén valami műszaki eszközt valamelyik tagországban egyszer engedélyeztek,akkor a többi oszágban már nem kell külön engedélyezni.
    Na ebből mi derül ki számodra????
  • andrewjr22
    Ha annyira szar lenne, amilyennek beállítjátok, piacra se kerülhetett volna, mert minimum a KERMI visszadobta volna, mint azokat a bóvli kínai karácsonyfaégőket... szerintem kicsit elfogultak vagytok a Pioneer mellett.... Adjunk esélyt az LG-nek is. Ha tényleg kijönnek azok a problémák, amiket említettetek, én leszek az első, aki tudomásotokra hozza ezeket, és be fogom ismerni; tévedtem. De amíg erről szó sincs, addig nem fogom lehurrokni csak azért, mert szerintetek rossz...
  • Lacika 79
    De amiket kiírsz, gondolom a későbbiekben használni/nézegetni is szeretnéd. Vagy tévednék? Ba..hatod az író cserét, ha a lemezeid fele kuka lesz...
  • gurubefree
    Nekem volt már Samsung ,LG , most PIONEER van.

Egyikkel se volt semmi bajom .......

Nekem még / 4 éves pályafutás / semmim nem romlott el.
  • Ramore
    én is így gondoltam, ugyanilyen felhasználási célok mellett, hát fél évig minden jó is volt....
  • andrewjr22
    pff.....
  • izb
    Egészségedre.
  • andrewjr22
    Az LG-t szombaton vettem. ma hétfő van. szombaton és vasárnap megsütöttem vele pár korongot, különböző sebességgel különböző formátumokat. és nem tapasztaltam semmi negatívumot. lehet, hogy csütörtökre megváltozik a véleményem(nem biztos)
    De amit tudok, hogy amire nekem kell (nem szériatermelés, hanem mezei felhasználóként archiválni ), arra tökéletes lesz. És hogy magamat idézzem: "Az LG-re 2 év cseregarancia van, szóval ha leoffol, majd kapok másikat :)"
  • Ramore
    frissítsd a firmwaret, ír az 8x-an, illetve 12x-esen is
  • MaSzKa
    új lg ne vegyen senki
    8x nem ír
    gaf
    gyagyi chinai
  • Ramore
    ha van kedved a garanciális utánajáráshoz fél-egy év után, akkor ne gondolkozz tovább, vegyél LG-t
  • Lacika 79
    itt nem csak ezen van a hangsúly, hanem az írás minőségén is sztem
  • izb
    ?
    Na hülyeségeket ne írjunk már.
    Csak egy kicsit kellett volna visszaolvasnod,és megláthattad volna,hogy a pio 110dbk író egy kis átalakítás után teljes értékü 110-es lesz.
    Ja és ezek után írja a RAM lemezeket.
  • andrewjr22
    Én is gondolkodtam a Pioneer 110-esen, de mivel nem írja a RAM-ot, inkább lemondtam róla. Az LG-re 2 év cseregarancia van, szóval ha leoffol, majd kapok másikat :)
  • Lacika 79
    öö, talán szarok... :P
  • Mersh
    LG-t szerintem ne.

NEC és PIO ami ócsó, és azt mondom, hogy jó is, mert én 1,5 éve nyúzom erőteljesen.

• Ramore
    pici visszaolvasás....
  • andrewjr22
    Voltak rossz tapasztalataid? mi a gond velük?
  • Punker
    jól is teszed.
  • Ramore
    én nem veszek több LG-t az biztos..... :(
  • andrewjr22
    Komolyra fordítva a szót, nekem tényleg bejön az LG... Egész délelőtt sütöttem vele a korongokat, sokféle formátumban és úgy néz ki, tényleg jó. csak ajánlani tudom....
  • Ramore
    Egyet továbbra sem értek (még a tesztek elött), a tarcsiba berakott öreg cd íróm mellett miért nem jelentkezik a kikapcsolás?
  • Ramore
    Köszi a tippedet, arra gondoltam fogom egyik haver ugyanilyen dvd íróját és kipróbáljuk egymás gépében az írókat, csak kiderül valami, és ha valami nem frankó, akkor viszaviszem a komplett géppel együtt, ahogyan azt ajánlottad.
  • andrewjr22
    :D jó ötlet: lehet hogy vissza is viszem a kütyüt :)
  • Met
    max úgy ha ráragasztod a képeket a lemezre:DD
  • andrewjr22
    Ezzel egyetértek... Szerintem is érdemesebb megvenni a jobb fajtát, mert még ha meg is írja... a családi fényképalbumomat inkább nem bíznám egy óccsó lemezre :):):)
  • Met
    egy jó tanács

azért mert azt mondta még nem azt jelenti, hogy 80-90 Ft-os lemezeket kell vele írni, mert jó, hogy olcsó de talán nem véletlenül az
    javaslom a Philips, Verbatim, Fuji lemezeket
  • andrewjr22
    Egyedül a nagy fehér feliratok nem tetszenek rajta... A pioneer 110 esztétikai szempontból jobban tetszett, de ha a "háztartási keksz-effektus"-ra gondolok, elférnek azok a fehér izék ottan...
  • andrewjr22
    Sziasztok! Ma vettem egy LG GSA-4167B-t. Az a tapasztalat, hogy elég jó kis cucc; gyors, halk szóval nincs rá panasz (egyelőre) Az eladó szerint még a "háztartási kekszet is megírja"