Melyik DVD írót vegyem? -DVD író tapasztalatok-
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
hawernak 4082b van
mindkettõ tökéletes volt
ezért vettem a dual lg-is, késöbb kiderült rábaxtam
sajnálom mert eddig lg-kkel semmi komolyabb bajom nem volt (most már van)
ez az új elsõ ránézésre gagyi még a LED is matt zöld (kb 20évek ben voltak ezek)
rakhattak volna átlátszó és kéket világító LED-et
DVD írás elött 1percet gondolkodik (állandóan felpörög a disc utána leáll)
egyetlen jó tulajdonsága hogy a kekszet is beolvassa 😊)
ment vissza gariba 2hete azóta semmi híre
A fiatalok előtt két út áll; az egyik az alkoholizmus, a másik meg járhatatlan...
Mondjuk a külalak és a belsõ sokszor nincs öszhangban a hardver teljesítményével,de tény és való fontos dolog.
Lehet, hogy a tesztidõszak után sírva rohanok vissza kicseréltetni egy Pio-ra 😊😊😊😊😊
Azért remélem ez nem következik be.
Mondjuk tény, hogy a Pioneer szebben néz ki (Black),mint az LG, mert nincsenek rajta randa fehér feliratok...<#awink>#awink>
A fiatalok előtt két út áll; az egyik az alkoholizmus, a másik meg járhatatlan...
Szerintem mindenki szívesen veszi ha leírod a tapasztalataidat.
Lehet hogy megváltozik a szemlélet...fõleg az enyém..
Tul. képpen senki sem tudott meggyõzni (pont az elfogultságuk miatt) És mivel a fórumozók között is sokan körbeajnározták a Pioneer-t az mondtam magamnak, adok sanszot az LG-nek. És pont azért, ha esetleg igaznak bizonyulna az a feltételezés, miszerint az LG rossz választás volt, +2%-os CSEREGARANCIÁT VETTEM (vajon melyik cégnél? 😊). bebiztosítva magam a kellemetlen garanciális utánajárástól... de abban biztos vagyok, hogyha a Pioneer-t választottam volna, akkor is vettem volna +2%-os cseregaranciát 😊<#vigyor5>#vigyor5>Szóval most még csak a tesztidõszak van, tapasztalataimat (még ha negatívak lesznek is) megosztom 😊
Én 2 napja vettem egy írót bruttó 10.900- forintért számt. boltból.
Vajon melyik lehet az ??? Samsung ; LG ; vagy NEC .........
Hát PIONEER volt a drága a 110D ......
Az LG 10.400- forint, szerintem nem kérdés melyiket kell megvenni .....
ゾルターン
Kérdés.
Milyen dvd írót használsz most?
<#wink>#wink><#wink>#wink><#wink>#wink>
Ezt ugy mondom, hogy nincs LG irom, es nem is vagyok LG gyulolo.
Sot.
Pl hozzank tobb TEAC 2510 es Pio 108 irot hoztak vissza, mint LG-t.
Raadasul az LG nem kinai, mint ahogy valamelyik fikazo irta, az mas kerdes, hogy ott is gyartjak, de manapsag mit nem gyartanak kinaban ?
A tobbi irot is ott gyartjak az ottani olcsobb eloallitasi koltseg miatt.
A mostani irok kozott minimalis elteresek vannak, raadasul van amelyikek csak nevben kulonboznek, de egyazon belsovel rendelkeznek.
Pl
Pio A05=Teac W50E=Asus DRW-0402P
Pio A06=Teac W50D=Asus DRW-0402P/D
Szoval ha lehetne, akkor tenyszeru elfogulatlan hozzaszolasokat kellene ideirni, nem pedig a sajat irotol elajult mast lefikazo irasokat.
"Kis Pista vagyok es nekem TEAC irom van ezert a tobbi szar."
Alairas: Egy ovodas
Aki magara ismer az szerintem gondolkozzon el egy kicsit.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Véded a mundér becsületét,mikor a fórum azért van,hogy érdeklõdj mit érdemes venni.
Nem LG az biztos..
És attól kezdve, hogy szubjektív gondolatokat közölsz, onnantól átcsaphat a dolog személyeskedésbe, pont ezt akartam elkerülni, ezért voltam inkább objektív.... Nem is értem, hogy miért vitatkozom veled....
Kicsit fusd át a neten található fórumokat,és meglátod mirõl is van szó.
Viszont igy igaz az LG írókhoz alapból így állok hozzá...
<#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele>
Csak nem mindegy,hogy valami alapból sz@r,vagy használat közben száll el.
Elöbbi az LG utóbbi a Pio.
lehetne benne,de nincs.........
Az LG meg nem selejtes,egyszerüen nem jó.
Az meg ugye nem ugyanaz.
Ezek szerint a Pioneert se vizsgálják meg egyesével, ergo ugyanakkora számban lehet benne selejt, mint bármely másiknál...... Cáfolj meg, ha tévedek barátom...
- egy Pioneer sose adja meg magát?
-Ha igazad van, akkor nincs okod rá, hogy elveszísd a fejed, ha pedig nincs akkor pedig nem engedheted meg magadnak, hogy elveszísd....
Szerinted:
he he most sz@rom össze magamat.Gondold el,hogy a kermis kollega a piacon található dvd írókat egymás után próbálgatja és tonnaszámra írja rajtuk a Lord of The Rings részeit.
Ugye ezt te sem gondolod komolyan.
Szerinted az Auchanban minden mûszaki cucc bevizsgált?????
Max engedélyszáma van,de hogy 100000ezer mûszaki cuccból csak szúrópróbaszerüen tudnak vizsgálódni az is biztos.
Ja és még valami.Ha az EU területén valami mûszaki eszközt valamelyik tagországban egyszer engedélyeztek,akkor a többi oszágban már nem kell külön engedélyezni.
Na ebbõl mi derül ki számodra????
Egyikkel se volt semmi bajom .......
Nekem még / 4 éves pályafutás / semmim nem romlott el.
ゾルターン
De amit tudok, hogy amire nekem kell (nem szériatermelés, hanem mezei felhasználóként archiválni ), arra tökéletes lesz. És hogy magamat idézzem: "Az LG-re 2 év cseregarancia van, szóval ha leoffol, majd kapok másikat 😊"
8x nem ír
gaf
gyagyi chinai
Na hülyeségeket ne írjunk már.
Csak egy kicsit kellett volna visszaolvasnod,és megláthattad volna,hogy a pio 110dbk író egy kis átalakítás után teljes értékü 110-es lesz.
Ja és ezek után írja a RAM lemezeket.
NEC és PIO ami ócsó, és azt mondom, hogy jó is, mert én 1,5 éve nyúzom erõteljesen.
<#zavart2>#zavart2>
Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
azért mert azt mondta még nem azt jelenti, hogy 80-90 Ft-os lemezeket kell vele írni, mert jó, hogy olcsó de talán nem véletlenül az
javaslom a Philips, Verbatim, Fuji lemezeket
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae