3392
-
#2312 Angol SP2-t tett fel a magyar winre. Csak azt nem értem, hogy miért nem veszi a fáradságot, hogy normálisan írjon -
#2311 Nem tűnt fel ennyi gépelés után hogy az y és a z fel van cserélve? :) -
izb #2310 köszönjük majd értesítjük!!
ezt a csákót meg ki akasztotta le???valaki csináljon már valamit please -
Piko888 #2309 Grécsy László sokat foglalkozna veled -
#2308 -
#2307 hu szerintem a DVD irom ,olvaso-kal nagyon elinteyik ay emberek magugat
vesynek pl 1 =Akcioban levo Samsung avagy NoName DvD irot (Combot)
es ha DvD-t olvasnak vele akko neznek 2 honap mulva hopp se penz se DvD iro
ennek elkerulese erdekeben vegzunk 1 minosegit ami meg 2x annyiba se kerul
es 4x tovabb tart
tesyem ayt Pioneer-t en is igy vagyok vele es mar megvan a DvD irom 2 eve
es semmi baja mert Pioneer
szerintem ez igz helyes
remelem ezzel ti is igy vagytok -
Piko888 #2306 Olyan mintha bakelit lemezt hallgatnál -
#2305 Nem kaptál cd-t? Nézz utána itt (vagy a PH-n olvastam?) mert van olyan OEM író amihez KELL adniuk szoftvert.
A Nero oldala szerint a 7.2.3.2b a leg frissebb.
Mi az, hogy pattogós? -
Piko888 #2304 Nem kaptam hozzá cd-t. A 7-es Nero a legújabb? Nálatok nem pattogosan írja a cd-ket? -
#2303 az íróhoz adott speckó progival (vagy talán az újjabb neró is tudja?) és lightscribe-os lemez kell hozzá -
Piko888 #2302 Hi all!
Vettem egy LG H20L -es lightschriebe dvd írót. Hogy lehet vele a lemez felületére égetni feliratokat? Milyen progi kell hozzá? Sima lemezre is éget vagy csak specko lemezekre? Elöre is köszi. -
Inquisitor #2301 A "jó minőség" bosszúja. Haverom által leírt Arita lemezeket fél év múlva már alig ette meg a saját írója, az enyém meg be se olvasta. -
#2300 Nekem Pioneer DVR110-es íróm van. Tök jó minden, csak az a baj, hogy néhány ARITA DVD-t nem akar beolvasni amit eddig beolvasott. -
#2299 Elég fura gondom van.Tegnap még minden gond nélkül írkálom a dvdket, nézem a filmeket, ma pedig a nero azt írja h tegyen be egy üres lemezt pedig benn van amikor írni akarok dvd-t, +nem olvas be semmit villan párat a led aztán "helyezzen be egy lemezt a meghajtóba" pedig benne van és van is rajta adat.
mi okozhat ilyen gondot?van megoldása valakinek?, egyenlőre wint nem akarom újrarakni más ötletem azonban nincs...
több dvd-t kipróbáltam sem TC,sem az intéző nem olvas be semmit sem:( -
#2298 Elég fura gondom van.Tegnap még minden gond nélkül írkálom a dvdket, nézem a filmeket, ma pedig a nero azt írja h tegyen be egy üres lemezt pedig benn van amikor írni akarok dvd-t, +nem olvas be semmit villan párat a led aztán "helyezzen be egy lemezt a meghajtóba" pedig benne van és van is rajta adat.
mi okozhat ilyen gondot?van megoldása valakinek?, egyenlőre wint nem akarom újrarakni más ötletem azonban nincs...
több dvd-t kipróbáltam sem TC,sem az intéző nem olvas be semmit sem:( -
#2297 Tegyél fel egy frissebb Nerot, a 6.6.1.4 elég régi már. -
Zealot #2296 Nekem a régi ASUS írómnál volt ilyen gond. Nem tudtam rájönni mi a baja. Azóta egy másik gépben tökéletesen megy. -
Desert #2295 nah meg van
a hiba üzenet
POWER CALIBRATION ERROR -
Desert #2294 Sziasztok! Vettem egy Plextor PX 750A típusú DVD írót és a Nero 6.6.1.4 azt írja ki ír valami hiba üzenetet/power configuration error/ és az írást/törlést nem csinálja meg :( letöröltem a pitsába felraktam a CD Burner Xp Pro 1.3-t és az szó nélkül megírta a dvd-ket és jók lettek mi lehet a neronál a gond? Előre is köszi a válaszokat!!!! -
#2293 Ha telepítettél mindenféle egymásnak (és a rendszernek) bekavaró programot, mint amilyen az Alcohol, CloneCD/DVD, BlindWrite stb., akkor ezeket mind uninstall, tedd fel a legújabb hivatalosan letölthető Nerot és próbáld úgy. Ha Intel chipkészletes géped van és véletlenül telepítetted az Intel Application Acceleratort vagy a külön Intel Ultra ATA Storage Drivert, akkor ezeket is uninstall. Ha SiS vagy VIA chipkészleted van, akkor a legújab letölthető alaplapi/IDE vezérlő driverre szükség lehet. Ha Nforce chipkészleted van, előfordulhat hogy uninstallálnod kell a külön telepített Nvidia féle ATA/IDE drivert és azzal kell hagynod menni a rendszert, amit az XP magától tenne fel. A tesztelés idejére tedd az írót egy 80 vagy 40 eres (nem hengerelt) szalakábel végére, egyedül, master állásban. -
feri22 #2292 Pioneer 111D - ez ata. Mivel akarsz irni? Nekem spec a NERO jól müxik vele... -
NeOhu #2291 Sziasztok.
Nekem van egy Pioneer 111D típusu íróm és az vele a bajom hogy nem tudok vele DVD-t írni. Ált. 30%-nál kidobja hogy "FAILD". Vagy a másik amit kiír hogy "SCSI command aborted". Ellenben a sim uláció tök simán végigment. Mi lehet a probléma?
Jah sima CD-RW -t megírta. -
Zséé #2290 jah néha ugrál, néha meg mindig fullon van... -
#2289 nekem is ugyanez a bajom csak egy LG iróval. és már többször előjött sajnos. ám ha másik win alatt irok vele akkor mindig jó minden. igy hát gyanitom egy program vagy valami ilyesmi lehet a hiba okozója. de hogy mi azt nem tudom :(
neked is ugrál a buffer level össze vissza irásnál? -
acoger #2288 A Pioneer 110 D nagyon jó író (nekem is olyan van), DE........ Szoftveresen nem fér össze sok programmal, néha csinál érdekes dolgokat. De ha azt vesszük h. 100 lemezből mondjuk 2-3 nál van csak ilyen.... attól függ ki mennyire igényes... A NEC egyébként megbízhatóbb ilyen szempontból -
lord nihilus #2287 énis ott körül kaptam, de semmi baja -
llw66 #2286 Fúrca ez a 40 perc, nekem is Pio 110D van, írt is elég sok lemezt, még nem volt vele semmi bajom. Szerintem első körben próbáld meg (ha még nem tetted) a firmware frissitést. Megoldhatja a bajt ez is. -
Zséé #2285 Szevasztok!
Decemberben vettem egy Pioneer DVR 110D írót, és egészen eddig semmi probléma nem volt vele, de most újabban 40 perc alatt ír meg egy dvd-t 8x-os sebességgel. A dvd amit ír azzal semmi gond nincs, csak hát elég hosszasan írja... Ha cd-t írok akkor azt gyorsan megírja.
Mitől lehet ez? Emiatt vajon kicserélik gariba? -
#2284 mert nekem ez van és má "graviroztam" -
#2283 Csak annyit tudok róla, hogy CHIP tesztgyőztes, meg sztem elég jó cucc, de még nem használtam... -
#2282 hali nektek mi a véleményetek erröl az irolol nec nd-4551a -
#2281 LG GSA-H20L Lightscribe, ez franya, ha kell hozok neked egyet :D amugy én az LG-re esküszök, már a harmadik LG irot vettem, és a régiek mindig kerültek át másik gépbe (muternak, öcsinek) egy se ment még tönkre és irdatlan mennyiséget megirtam velük -
#2280 vagy esetleg LiteOn -
#2279 Ha van rá pénzed, akkor mindenképp plextor. -
izb #2278 BENQ -
masssza #2277 Most készülök DVD írót venni, de mégis milyet? A lényeg hogy megbízható legyen több fajta médiát is gond nélkül, kezeljen. Ezeket néztem: NEC ND-4551A, 4570, 4571 ; Pio 111, 111D ; Benq DW-1640A, 1655 ; Plextor PX-740A, 750A de mégis melyik legyen az ? Legtöbbet DVD filmírásra használom. Médiák: TDK, Verbatim, Philips, Ridisk. -
#2276 ez már tökéletes. -
izb #2275 und gut? -
sikerrel jártam, szó nélkül egyből kicserélték. igaz, a fél világot megjártam, de ez van.
-
Lacika 79 #2273 semmi melegség :P