Melyik DVD írót vegyem? -DVD író tapasztalatok-
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
The Matrix has you...
No problémo.
Tökéletesen ír és olvas is.
Pio 108-as modell
Nem értem.<#wow1>#wow1>
Ha elromlik cseréled,de ha egyszer a dvd és cd lemez írás a dolga,akkor erre kell lehet használni.<#vigyor>#vigyor>
---------------------------------
www.izbsystem.hu
szóval lehet, hogy csak félreértettél valamit:))
The Matrix has you...
bocs ha túl nagy lámaság ilyet kérdezni de valahol el kell kezdeni ha nem baj<#fejvakaras>#fejvakaras><#help>#help><#nemtudom>#nemtudom><#miaz>#miaz>
Miért is tenne kárt a DVD íróban a CD olvasás?
Engem spec. érdekelne, de szerintem nem vagyok egyedül.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
\"Pitét evõ lányok... nyalom a pitétek.\"
semennyire
köszi a választ
a kérdés nem akart ennyire körmönfolt lenni..............
Punker leirta amit csinalnod kell vele.
Olyan olcsoak a DVDirok, hogy mar kimelni se kell oket a CDirassal illetve olvasassal.
Add inkabb el, vagy ajandekozd oda valami raszorulonak. :P
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Tegnap vettem Pioneer 110D. Nem is volt vele gond az elsõ DVD írásig, amit meg is írt, de amikor visszaraktam a meghajtóba nehezen ismerte me a lemezt lassú volt, és amikor el akartam inditani egy file-t kiakadt és I/O ütközést írt ki, megnéztem az eszközkezelõben ott semmivel sem ütközöt, újra telepítettem a windows-t úgyse volt jó, majd az alatta lévõ Samsung cd írómat lehúztam a tápról és az adatkábelt is hirtelen megjavult. Segítsetek miért ütközhet a író? Melyiket rakjam Slave-nek vagy Master-nak?
a qurv@ anyjukat igazán átírhatták volna samsungra
2év gar van rá
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
halk és gyors
csak nem olvassa a ram-ot és nem is irja
a fejet dönti a megfelelõ minõség érdekében
a régi 4081b 4082b azok jok
koszi a segitseget mindenkinek
Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester
Szerintem jobb helyeken 11.000 alatt vana Pioneer 110D, a fekete meg a 110DBK szintén. Vagy veszel 12-13.000 körül dobozos Asus DRW-1608P2 (Pio 110D) vagy DRW-1608P2S (Pio 110) fekete meghajtót. Utóbbi tud DVD-Ramot is írni.
Vagy veszel NEC ND-4550/4551 meghajtóból feketét ;)
De bármit veszel is, a Firmware-t frissítsd!
Jah, bocs én nem is Silent vagyok <#wave>#wave>
\"Pitét evõ lányok... nyalom a pitétek.\"
Légyszi segítsen valaki.
mikor és hogyan cserélhetõ.....
Van 1 problémám....pénteken a mistralban záróra elött vettem 1 NEC DVD RW ND-4550A-t és észrevettem,hogy valami nem stimmel vele.A gyári dvd filmeket simán beolvassa,de a kiírt/2x,4x,8x/ dvd-ket/arita,verbatim/elkezdi beolvasni majd teljesen kifagynak az elején.Írtam ki játékokat is verbati-ra bin,cue-ban és amikor be akarom olvastatni daemon-nal vagy csak simán bemásolni vinyóra akkor nem akarja az igazságot.Néha gondol eggyet beolvassa,de nem akarja onnan telepíteni és van mikor be sem olvassa róla.szerintetek hibásat vettem? És ha igen akkor 3 munkanapom belül kötelesek kicserélni azonnal nekem? köszi a válaszokat elõre is....Ateeeeee.
In the beginning, the Earth was without form, and void...
Légyszi ajánljatok már 15 ezer körül gy jó DVD írót! Én egy Pioneer 110D-re gondoltam. Ja és fekete legyen!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
BURN.HU / CDGRAB.HU
A legtöbbet ajánlott dvd író:
A legtöbbet ajánlott dvd lemezek:
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Szerintetek milyet érdemes most venni ami nem túl drága és megbízható?
Én is a Pioneer 110D-t néztem ki! Tapasztalatok?
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro