3392
-
#2512 Ha másképp nevezel egy amúgy sokféleképpen hívott, de valójában a felhasználás szempontjából teljesen egyformának minősíthető bufferkiürülési védelmet, az kicsit más dolog, mint a TELJESEN eltérő képességek keverése. Attól még hogy téged nem érdekel, lehet hogy pont a Te válaszodat olvasván megy majd el a jóember és vásárol be írót/lemezt - szóval ha szerinted valami hülyeség és nem érdekel, az nem jogosít fel arra, hogy félrevezess másokat. -
Inquisitor #2511 Kapásból más lemez való hozzájuk, és ha nem sok minden változott a Labelflash lemezek drágábbak. -
#2510 Pedig nem ugyanaz. Pl Labelflasht csak DVDn lehet alkalmazni.
http://www.hwt.hu/cikkek.php?id=247
-
#2509 Hát nekem tök ugyanannak tűnt eddig, ugyanúgy mint a sokféleképpen elnevezett pufferkiürülési védelmek, amúgy nem néztem utána nekem nincs igényem ilyen hülyeségekre :) -
Inquisitor #2508 Milyen Plextor kell? Gondolom sejted milyen árban vannak, azért nincs sok boltban, max. megrendelésre, mert a magas ára miatt sokat bukhatnak rajta. :)
Retail PX-760A-t láttam valahol ... -
#2507 BenQ-et már nem kapsz sehol, talán csak beragadt készletből, új BenQ cuccok meg már nem jönnek. -
#2506 Hülyeséget ne írjunk már, ne keverjük a LightScribe-ot a LabelFlash-sel, mert baromira nem ugyanaz és csúnya dolog másokat - akaratlanul is - félrevezetni. -
#2505 Pioneer-111D is számításba vettem -
#2504 Pioneer-111D nekem bevált, és elvileg lighscibes firmware-t is lehet rá hakkolni. Valami régebbi tesztről származó emlékeim szerint ez írja legjobban a lemezeket a plextorok után :) -
Inquisitor #2503 BenQ régebben is ritka volt, mostanság meg ... -
#2502 Nagyon egyoldaluak a kereskedők. -
izb #2501 hát ja..most nézem hogy ahol én vettem anno ott sincs már -
#2500 Nem is olyan könnyü beszerezni, pedig nem kisvárosban lakok. Benq, Plextor nincs a listákon. -
izb #2499 Benq 1655 /halk,gyors,és megbízható/ -
#2498 Leakarom cserélni a NEC2510A-s írómat, mindig is sz@rul olvasott. Kellett raknom rá firmware-t a 16x-os lemez miatt. Most csak egy sebességgel ír.
Több új típús jelent meg, nem tudom melyik lenne a jó választás. -
ramses #2497 Én vettem egy 1670-es benq írót. Olyan lassan olvas, hogy hihetetlen. Régebben azt mondták, hogy ez lesz az utolsó közös benq - philips gyártásban készülő író, aztán kiderült, hogy az elsö, ami nem (benq DQ60 se de ezt hagyjuk) Írás szempontjából erős középkategóriánok tűnik szerintem, de a lassú olvasás miatt nem ajánlom. Én hulye továbbadtam a benq 1640-emet (plextor PX-740A) a 1670-es érkezése miatt :( A Benq fő oldalán ujabb írók is megjelentek pl.:1800 (18x-os írás), 1810 (u.e.+lightscribe), 2000 (20X-os írás), 2010 (u.e.+lightscribe). Jó lenne ezekről is tudni valami bővebbet, addig is mig ide nem érnek (legalább egy év sajnos, ha egyáltalán ideér). Az mindenesetre pozitiv, hogy támogatja a solidburn-t ugyanis a 1670 még ezt se...
Vettem egy Optiarc (nec) 7173-ast is, ez olvas mint a disznó, ez jó, viszont olyan iszonyatos hangokat képes magából kiadni, amikor kinyilik a tálca hogy megáll bennem az ütő ! Nem hiszem, hogy sokáig fogja bírni a huzamosabb igénybevételt, de majd meglátjuk. Olyan künnyű mindkét író, hogy azt hittem semmi sincs benne... Vétel szempontjából úgy látszik marad a plextor 760 két év garanciával, annyi idő alatt, ha szerencsém van megfekszik, és a körforgás megy tovább... Lövésem sincs mi lehetne a legjobb vétel. Benq 1640 BÉKE PORAIRA :( -
#2496 Írtam, hogy még nem tudom, de majd szétszedek egyet. -
#2495 LS-t (LightScribe) nem, csak LabelFlasht. -
#2494 111D re egy firmware frissítés és tud ls -t ?? -
Inquisitor #2493 Thanx, tényleg kimaradtam ezekből :)
Az új 1612-es Lightcribe-os Asus-t nem tudod ki gyártja? Donták a Pioneert vagy csak "áthidaló" megoldás? -
#2492 Nem tudom, majd szerzek egyet és szétkapom, mint majom a vekkert :D aztán akkor okosabb leszek. -
#2491 Az előző választ © Inquisitor-nak szántam, bocs.
-
#2490 Jézusom, Te hová dugtad a fejed másfél éven át? A Philips és a BenQ kooperációjában készült írók a legjobb meghajtók lözé tartoztak 2005 és 2006 között. A Philips adta a Nexperia vezérlőchipet, a technológi egy részét, a BenQ meg a gyártást, firmware fejlesztést. Nagyon jó írók voltak, BenQ 1620, 1640, 1650, 1655, illetve ezek Philips megfelelői (némileg eltérő számozással). Sajna a kooperációnak vége lett, de az elmúlt két évben remek írókat köszönhetünk a Philipsnek és a BenQ-nek. -
imirus #2489 melyik a jobb az LG vagy a SAMSUNG Lightscribes írója? -
Inquisitor #2488 Tényleg, amit most árulnak "Asus" Lightscibe írót, az valami új Pioneer modell, vagy átnyergeltek más gyártóra Asusnál? -
Inquisitor #2487 Passz, régen borzasztóan gagyik voltak ... mostanában nem is láttam itthon sehol. -
TomBond #2486 A Philips írók milyenek? Egy ismerősöm kérdezte tölem de én nem tudom. -
#2485 Még egyik se. Jövőre lesz LightScribe-os Pioneer író. Jelenleg a 111-es szériából létezik Buffalo márkanév alatt LabelFlash "gravírozásra" képes Pioneer drive (firmware 'crossflash' segítségével a 111D is képessé tehető rá). -
imirus #2484 de melyik pio modell lightscribes? -
#2483 LG fos minőségben írja a lemezeket. Pio fényévekkel jobban. -
n3whous3 #2482 Nekem mindig is voltak előítéleteim az LG írókkal szemben. Láttál már szilánkokra tört, EREDETI cd-t? Úgy kellett kiborogatnom a gépből.
Szerintem, ha írót akarsz venni, csak a Pioneer jöhet szóba. -
imirus #2481 bocsánat
LG GSA H22L -
imirus #2480 sziasztok
Akarok venni aegy lightscrib-es dvd írót. kinéztem egy LG GSA HL22L modell-t.
Mi a véleményetek? -
#2479 CD-RW, illetve DVD-RW lemezeket szeretnék írni, valamint előtte a tartalmat törölni róla, de valamilyen rejtélyes okból a Nero (valamint az Alcohol is) valamiért csak olvasható lemeznek látja, és nem tudok vele mit csinálni.
Tuti, hogy nem a lemez illetve a meghajtó a rossz, mivel egy másik vinyón lévő windows esetében ezt a hibát nem produkálja. Van valami ötlet, hogy hol és mit kellene beállítani/átírni, hogy újraírhatónak lássa a lemezeimet? -
#2478 Van arra lehetőség, hogy egy DL-es DVD-ből csináljak egy 100%-os film DVD-t, tehát minőségromlás nélkül, és egy másikra meg az extrákat?
Ha lehet, mivel, hogyan? -
hebdab #2477 Sziasztok, tud nekem valaki segíteni, hogy a Nero 7ben hogyan tudom a Labelflash ikont előcsalogatni?A Core mappában jelen van a dll fájl, de nem ajánlja fel.
Az író NEC ND 3551
előre is köszönöm.. -
nekem is ilyen összeállításom van :) -
BlahBleh #2475 Köszönöm.:)
Akkor sztem NEC író + Verbatim lemez lesz a választás:).
Üdv. -
zserrbo #2474 Vagyis a 3.-ra nem kell feltétlen válasz csak leírtam észrevételemet. -
zserrbo #2473 Hát sok rosszat hallottam a Nero 7-ről és mégis sok embernek az van. Még nekem is, de nem először csinál olyan hibákat, hogy na. Volt múltkor egy olyan, amin még a szakik is csodálkoztak. Régen nem volt ilyen gondom a 6-os Neroval.
1.) A Nero 7-nél más is tapasztalt olyat, hogy a telepítőnél egyéni telepítéskor az egyes modulok (pl Showtime ... ) méretére olyan elképesztő nagyokat ír, hogy az már hihetetlen. Eleinte a nagyobbakra pl képszerkesztő, videó konvertáló 4-5 Mb, de legutóbb az egyikre kapásból rávágta az 1600MB-ot a telepítő. Miközben jelenleg nero mappa 312 MB-os.
Ezek a mappák vannak benne:
Adobe\
Core\
Nero\
Nero BackItUp\
Nero CoverDesigner\
Nero Fast CD-DVD Burning Plug-in\
Nero ImageDrive\
Nero Mobile\
Nero Recode\
Nero ShowTime\
Nero StartSmart\
Nero Toolkit\
Nero Vision\
Nero WaveEditor\
Szóval nem raktam fel mindent. Mielőtt vennék egy új írót felrakom mindenképp a Nero 6. Ultrát, ami régen is fenn volt.
2.) Milyen lightscribe-os DVD írót tudtok ajánlani?
Én az LS mellett szavazok jelenleg. Szerintem elég negatívum az, ha csillog, nem minden szögből látható a lemez és még negatív hideg érzést is kelt az LF. Nem mondom, hogy az LF rossz, de egy hangyabokányival jobban kedvelem az LS-t.
Az LG-t mellőzném, bár, amit kinéztem annak alapja meg az LG 4166 írója. Ez a HP 840i író lenne. Találtam egy helyet, ahol 9800 Ft-ért tudnám beszerezni. Legalábbis ennyi volt múltkor most levették az árlistáról. Megkérdeztem van-e még. Ma mondták még 1 utolsó van. Ha nem találok jobbat azt veszem.
3.) A Samsung íróknál ezt a furcsaságot találtam:
"Firmware Live Update
Az újabb médiák folyamatos támogatása és automatikus frissítése az Interneten keresztül a legújabb firmware verzióval."
Ez marha rossz szerintem. Gondoljunk bele. pont akkor frissítené az illesztő programot mikor épp áramszünet van és szinte biztos, hogy tönkre is megy akkor az író. Most biztos mondaná valaki, hogy akkor is lehet áramszünet, mikor én manuálisan frissítem. Ez igaz, de mondjuk honnan tudja a gép, hogy épp odakint vihar tombol és összeérhet 2 villanyvezeték vagy akármi =áramszünet.
Tudna valaki mindháromra válaszolni?
Előre is köszönöm.