Melyik DVD írót vegyem? -DVD író tapasztalatok-
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
Szétszedtem, kitakarítottam, mehanikát megzsíroztam, másik gépben kipróbáltam de hibázik ott is.
Kuka?
I will use google before asking stupid questions.
Raadasul annyival nem is jobb.
Ugyanolyan nyugok vannak a Plextornal is rossz alapanyagnal, mint az osszes tobbi ironal.
Ezert kell megvalogatni milyen nyersanyagra ir az ember, es akkor eleg egy Pio is.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Annyit szoptam már a Pioval, hogy senkinek nem tudom javasolni. Tudom, hogy minden vannak kisebb-nagyobb problémák, de nekem a Pioval folyamatosan csak gondok vannak. Ennyi elég volt ahhoz, hogy teljes mértékben megutáljam, és inkább kiadjak 2x annyit egy Plextorra mert bízom benne, hogy azzal ezek a problémák nagy valószínûséggel megszûnnek.
\"Pitét evő lányok... nyalom a pitétek.\"
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Érdekes módon a Verbatimot szó nélkül írja.
Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810
felment?az anyja
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
ezt a csákót meg ki akasztotta le???valaki csináljon már valamit please<#fejvakaras>#fejvakaras>
vesynek pl 1 =Akcioban levo Samsung avagy NoName DvD irot (Combot)
es ha DvD-t olvasnak vele akko neznek 2 honap mulva hopp se penz se DvD iro<#felkialtas>#felkialtas>
ennek elkerulese erdekeben vegzunk 1 minosegit ami meg 2x annyiba se kerul
es 4x tovabb tart<#felkialtas>#felkialtas>
tesyem ayt Pioneer-t en is igy vagyok vele es mar megvan a DvD irom 2 eve
es semmi baja mert Pioneer<#felkialtas>#felkialtas>
szerintem ez igz helyes
remelem ezzel ti is igy vagytok
A Nero oldala szerint a 7.2.3.2b a leg frissebb.
Mi az, hogy pattogós?
Vettem egy LG H20L -es lightschriebe dvd írót. Hogy lehet vele a lemez felületére égetni feliratokat? Milyen progi kell hozzá? Sima lemezre is éget vagy csak specko lemezekre? Elöre is köszi.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
mi okozhat ilyen gondot?van megoldása valakinek?, egyenlõre wint nem akarom újrarakni más ötletem azonban nincs...
több dvd-t kipróbáltam sem TC,sem az intézõ nem olvas be semmit sem😞
mi okozhat ilyen gondot?van megoldása valakinek?, egyenlõre wint nem akarom újrarakni más ötletem azonban nincs...
több dvd-t kipróbáltam sem TC,sem az intézõ nem olvas be semmit sem😞
a hiba üzenet
POWER CALIBRATION ERROR
BURN.HU / CDGRAB.HU